banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Mentem egy bitang jó kört, kb 15 másodpercig tartott, amikor kidobott a játék. Természetesen mindenféle hibaüzenet, vagy nemjáccóhülyegyerek üzenet nélkül. Mivel 13-90-el robogtam, biztos voltam a halálomban, mivel egy veszélyesebb területen mozogtam épp.

Szóval a kék vonalon mentem(egyébként nem akartam arra menni, csak bambultam a jobbomon felbukkanó VK-t), na mondom spuri vissza a házat megkerülve, ami sikerült is volna. Kb az X helyén dobott ki, a lebontott farakáson keresztül.
    A kérdés a következő: hogy a bánatos faszba kerültem a piros körrel jelzett területre?! Mert ha még arról lenne szó, hogy a másik irányba néz a holttestem, akkor letudom annyival, hogy mivel kanyarodás közben ért az Asztalom háttérképe, akkor még mentem egy kicsit tovább kanyarodva és pukkantottak. De nem abba az irányba néz, szóval ez így elég ledöbbentő