418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Savaran
    IS3 HD modell mikor jön? pár hónapja mintha említették volna páncélzatát is hogy módosítják vagy rosszul emlékszem?
  • shbg
    Nem tudom, hogy játszottál-e t71-el. Passzívnak felkészítve /álcaháló, bia, venti, festés/ ötvenméteren belül vesznek észre egy bokorban. Ha jól rmlékszem amikor aktívként használtam akkpr is ugyanúgy nem lehetett kiszúrni a bokorban. Persze lövések nélkül értem. Ehhez nem kell semmiféle médiumnak lenni. Elég, ha van pár csatád, és smersz pár tankot. Csupán mellékesen jegyzem, meg hogy a cső pályák miatt a harcérintkezés is lerövídűlt, így jó esély van rá, ha te látod az ellent akkor ő is lát téged.
  • shbg
    Tudom mennyi a látótávom, tudom az ellenséges tankok, látótávját, tudom, hogy melyik bokorban ülve és milyen távolságból lőnek meg, az adott pályán. Így nekem felesleges jeleznie. Túzelés után meg úgy is észreveszik az embert. Arról nem is beszélve, hogy 3 másodperc késéssel jelenik meg. Én a javító skill egekbe magasztalását sem osztom. Ha meglőnek egy könnyű tankba akkor nem mindegy mennyi idő alatt javítasz? Én inkáb használom a kétszer ötös gomb megnyomását, ha elfogy akkor jön a nagy javító. Szerintem egy light tanknak a látótávját kell növelni és az álcáját, hiszen ezek a fő fegyverei.
  • Gyuszopapa
    Na egy tipikus piros játékos beszólás.
    " én szar játékos vagyok nekem is hamar volt KV-1S-em mert az IS7 felé megyek igaz az IS-t ki lehetne a KV-13-ból is fejleszteni de a közepes tankokat utálom és ahoz képest hogy elég sokan tudják azt hogy a KV-1S lassan tölt mégis elég kevésszer haltam meg vele mert én tudok olyat amit sokan nem ilyen pontatlan ágyúval mesterlövészkedni :D"
    OMG
  • Myke28
    Én is kipróbáltam néhányat de nekem ez jött be legjobban LINK
  • kisokka
    Ha itt vagyok a topicban, akkor nem, de már napok óta ilyen.
  • popey8
    Mi van már megint az SG-vel? Nektek sem jeleníti meg, h van-e új hozzászólás?
  • kisokka
    Nem akarom elhinni, hogy mást nem dobálnak ki Gnomefather hangmodjai. Engem egy idő után kibasz és csak úgy enged vissza, ha letörlöm. Biztos nincs másnál ilyen gond?
  • Paradoxon61
    Nos ma "csúcsot" döntöttem, a negatív rekord is rekord, nem? :)
    5 tank xp. duplázásának a végeredménye: 5 győzelem 29 vereség. :)
  • Vixy28
    Az igazi szépség a játékban: a rádiósom neve az új chaffee sportban: Sterling Archer
  • NewHewkas
    Amúgy ez a chaffee-s dolog tényleg statpadding vagy csak a belső eredményjelző modot hülyíti? (300+dmg és a meccs eredményem unicum...)
  • FosTalicskaa
    Vagy search&destroy szerepkörben is nagyon hasznos. Sok rejtőzködő ellenfél mellett mentem volna már el, ha nincs a lámpa ami kijelezte volna, hoy valaki már pedig engem néz, szóval jó lenne alaposabban körbenézni...
  • Maala
    Amúgy meg nem a nyilvánvaló eseteknél jó a lámpa. Hanem amikor valaki nindzsázna feléd, és te tudod, hogy felspottoltak.
  • FosTalicskaa
    Én is meg szoktam érezni. Állok a bokorban, egyszercsak felrobban körülöttem a levegő, sortűz, -2000 hp majd epikus robbanás. Ilyenkor mindig támad egy erős megérzésem hogy látnak és utána 1-2 másodpercel a lámpa is kigyullad... szerintem látnok vagyok.
  • pointer4
    Ez a tízből két alaklom, amikor nem tudni. Ez a különbség a 48% WR meg a 55% WR között XD
  • Maala
    De nincs mindenkinek 9000 felett a midi-klorian száma.
  • popey8
    Tiszta médium vagy hallod:) Persze mikor már rád néz észre lehet venni, de akkor már sokszor késő. 10-ből 8, ja ez kb. olyan, mint a Fostalicska féle tapasztalat. Egyébként lámpával sokkal hatékonyabb lennél.
  • Master91
    Nincs lámpám, 10ből 8x tudom hogy spotoltak anélkül hogy rám lőttek volna T-71el.

Van mikor meg érzem, van mikor látom az ellenfél tankjaiból ha spotoltak.
  • popey8
    OMG gyakorlatilag a lámpa a legfontosabb skill a játékban bármilyen tankról legyen is szó. Tapasztaltaknak is kötelező. Lightra meg főleg, hiszen először úgy is spotolni fogsz, aztán jöhet a dmgelés. Talán a mazochisták elhagyhatják:) Ha nincs lámpa csak 1-2 bekapott lövés után veszed észre, h felfedeztek. A végén meg hiányozni fog az a HP.
  • kisbesi
    Rendben, köszi a válaszokat!
  • popey8
    Attól függ mire akarod használni leginkább. Aktív, passzív spot, dmg maker? Nekem ezek váltak be: lámpa, camo, bia, javítás

Bia helyett esetleg a javítás vagy látótáv növelő skillek. Ez már egyén és stílus függő.
  • shbg
    Álca majd később bie álca/ majrélámpa, bár ha elégé tapasztalt vagy a majrélámpát el lehet hagyni
  • kisbesi
    *képes=érdemes
    bocsi a hibáért.
  • kisbesi
    Milyen képességeket képes hozzáadni a Chaffe Sporthoz, ha később meg fogom venni az alap Chaffet és rendesen használni is szeretném ezzel a legénységgel?
  • suba53
    Hova tűntek az Online Tech-Tree ből a sérülékenységi ábrák?
    Volt egy vulnerability fül a tankok adatlapján az armory előtt, ahol meg lehetett nézni különböző színekkel jelölve.

Van valami egyéb oldal, ahol hasonló található?
  • NewHewkas
    Én is ráérek, ha már itt mindenki ajánlgatja önnön személyét.

Amúgy itt van egy szép kis verseny bug: Chaffee (sajna a wotreplay nem engedi feltölteni...)
  • Gyuszopapa
    Nekem meg azzal van ki a f.szom hogy 9-es tankkal 10 csatában állandóan brillíroznom kell mert a 10-esek fogyatékosak.Campingeznek a bázison vagy bot-ok vagy ilyen vásárolt account-osak.Vagy egyszerűen fingjuk sincs hogy azzal a járművel mit kezdjenek amiben épp ülnek.
  • Paradoxon61
    Akkor én ma "jobb" vagyok. 18 csatából 2 győzelem. Így estig el fog tartani a duplázás ezzel a szutyok játékkal. :)
  • R3nton
    jó 8 körül vége van a Bayern meccsnek utána ráérek.
  • FosTalicskaa
    Nem muszáj 3 embernek lenni. Ha ugy alakul lehetünk többen is, legalább a minta is nagyobb lesz.
  • R3nton
    lassan be is fejezem ezt a nagy light tankozást szerintem és csak duplázgatom őket
  • R3nton
    nekem is függőlegesen zuhan, de nekem a light tankok miatt. Nagyon ügyes vagyok az OP lightokkal
  • Rivanka
    Valami oltári nagy disznóság van itt, szerintem nem a noobmeter a rossz. Tegnapra azt írja, 8 csatám volt, és 75% winrate, ami baromság, kb 30 csatám volt, és abból volt 6 győzelem. Ma pl 16 csatából van 2 győzelmem. Nekem a patch óta ez van, gyakorlatilag 2 óra játék kell 1 győzelemhez, tanktól, mindentől független. A winratem gyakorlatilag függőlegesen zuhan, ezt nehéz magyarázni másképp, ha csak nincs belőve, hogy már pedig nekem ennyi és ennyinek kell lennie. Gyakorlatilag nincs olyan csatám, ahol ne 15-3 lenne a vége, és ne halna meg 8 csapattag 1.5 perc alatt. És ezekben a csatákban amíg nincs 8 halott, addig minden pattan, utána enged némi sebzést, és furcsa mód a semmitől spottolódok folyamatosan.
  • R3nton
    8-as medem, lightom, heavym szarásig van, illetve van két 9es heavym most, ha kellek.
  • Savaran
    Nem véletlen hogy a modern tankokban, tankok ellen inkább az APCR unokáját az űrméret alatti nyíllövedéket használják
  • okosszöszi26
    visszaszívom 1X sikerült
  • okosszöszi26
    miért nem lehet nyerni ebben a versenyes játékban?
  • shbg
    Hát pontosan nem emlékszem vagy a wg-sek mondták, vagy a fórumon olvastam, a KUM az üreges páncélon veszít átütéséből. A gyakorlat is ezt mutatja. KUM-ot lehetőleg minnél merőlegesebben, és nem üreges páncélba érdemes lőni ( mint a gyakprlatban is, tehát a valós életben). De kîváncsian várom az esti teszt eredményét, ha lehet repleyt tegyétek közknincsé.
  • AlucardHuN
    Most ugye viccelsz, milyen bónusz-malusz system??? T9-es heavy-m van ha más nem lesz (tartalékban jelentkezem)
  • Userx2
    Aslain's XVM Mod + ModPack. Azon belül amit először ajánl, ha bekapcsolod. Damage panel GambitER. Plusz goldammo visibility mod, szintén ebben packban, abból is a legfelső.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.30. 12:32:42