banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rivanka
    Valami oltári nagy disznóság van itt, szerintem nem a noobmeter a rossz. Tegnapra azt írja, 8 csatám volt, és 75% winrate, ami baromság, kb 30 csatám volt, és abból volt 6 győzelem. Ma pl 16 csatából van 2 győzelmem. Nekem a patch óta ez van, gyakorlatilag 2 óra játék kell 1 győzelemhez, tanktól, mindentől független. A winratem gyakorlatilag függőlegesen zuhan, ezt nehéz magyarázni másképp, ha csak nincs belőve, hogy már pedig nekem ennyi és ennyinek kell lennie. Gyakorlatilag nincs olyan csatám, ahol ne 15-3 lenne a vége, és ne halna meg 8 csapattag 1.5 perc alatt. És ezekben a csatákban amíg nincs 8 halott, addig minden pattan, utána enged némi sebzést, és furcsa mód a semmitől spottolódok folyamatosan.