418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #329279 Gyuszópapának igaza van. Sokan leállnak és lövik egymást. Sokan meg a célba akarnak érni és győzni. Legénység húzás, a +garázshely, a fél milka. A vérvörösök meg vezetni is képtelenek, csak akadálynak jók. Szerencsére itt lehet nyugodtan sebezni a csapattársat, aki nincs hasznára a másik kettőnek vagy egynek:D -
Userx2 #329278 Reflex hiányával ne mentegetőzz. Évekig játszottam Battlefield 2-3-al, és valami elképesztő reflexeket fejlesztett nálam. Ami érdekes, hogy mindenben működik nem csak játékban. Persze wotban sz*rt se értem vele.
Wothoz taktikai érzék is kell, meg némi elméleti tudás. Bf-ről való átállás nekem több ezer csata volt.
Nem aru vagy véletlenül? Tankokkal neki se ment. Artyhoz meg nem kell sok ész. És inkább meghal, minthogy kiadja a nevét. Még a fórumon is kepmel az ilyen, besz*rás.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.01. 22:11:28 -
NewHewkas #329277 Hát ez mondjuk már csak így szokás, sajna... -
WR104 #329276 Es egy forumon mindenki kerdezhet is. En csak az ingame nevedre lettem volna kivancsi meg az utolso 63 csatadbol az 50 veresegre, de.....
-
lexlutor #329275 mai rekordom :e gy 4 (!!!) csatas volt velem a csapatba.. 4!!!
parszaz scatas is joparszor.. -
Meguntam, hogy mindenki a klánt minősíti, amikor szidom, és nem engem. Pföjj. -
NewHewkas #329273 Hát én tervezek egyet, de velem úgyse jönnél egy szakaszba:) Amúgy, hogy-hogy otthagytad az OHG-t?:O -
Valakiknek nem kell egy 3. ember? :) -
yossarianHUN #329271 De a sarló kalapácsos zászlót lengető űrgárdista is csábos. -
lexlutor #329270 istenbarma leszorit h eggyet lohessen az ellenfelre.. az is melle. nem eloszor.. idiota agyhalott fergek.. -
Paradoxon61 #329269 LoooL.
Menj orvoshoz és kezeltesd magad. De előtte pelust ne felejts el cserélni. Talán majd egyszer felnősz Te is.
A válasz a stílusodnak megfelelő volt. Attól, hogy Te skizofrén vagy, a másik még nem biztos, hogy az. Ennyi. :)
Eddig se tartottam igényt a Te fajtád válaszaira, ezután se fogok. Ez egy fórum, ahol bárki kérdezhet vagy írhat, ha nem tetszik, ne olvasd. Ha pedig reagálsz, ne lepődj meg ha hasonló módon válaszolnak.
-
Az milyen röhejes véletlen már, hogy 9 meccsből 6 win, olyanokat (pl. 35% esélyes csata, mindenkit kinyírunk) ad be winre, hogy ihaj.
Erre a stock Ferdi magához vonzza a szerver további balszerencséseit zsinórban... és csak az, mindegyik más tank négylevelű lőheréből font trófeát visel :)
-
yossarianHUN #329267
Dögös Sztálin-akciófigura 3:22-nél. -
Gyuszopapa #329266 Miért baj ha használom ingyen van,volt 20 a raktárban másra úgysem használom el.Kénytelen vagyok ha már a csapattársaim balfaszok egy ilyen 5-6 éves gyerek szintjén lévő feladat végrehajtására. -
DantesHUN #329265 El hiszem, hogy nem tetszik, hát így ne nézd meg. Mondok valamit én se fogom. Moziban tuti nem. Nem érdekel. Én se rajongok a szokásos amerikai filmekért. De zavarni nem zavar. Mit érdekel engem, hogy milyen filmek mennek a mozikban, amit úgyse nézek meg? -
Üzemanyag :D És még a goldammosokat baszogatják itt az emberek. :D -
Ez egy elég szép példa arram h mennyire nem szűrődik a szemét -
Gyuszopapa #329262 Sajnos rengeteg ilyen hülye van aki ezen a pályán se képes végigmenni.Ezért nem csodálkozom hogy rendes játékon belül mire képesek egyesek.
Ezért azt a taktikát választottam hogy benyomtam egy plusz üzemanyagot és mint a nyúl nyomulok a célba,ott elbújok a baloldalt lévő betontalapzat mögött.Többször húztam így be egymagam a foglalást. -
Múlt héten találkoztam vele... tragédia. -
yossarianHUN #329260 Bot. -
Frankie69 #329259 Most volt szerencsém colinbrett666-hoz, 91K(!!!!) csata, wn8: 248 -
Makker WZ-s kör. -
yossarianHUN #329257 Ezt értem, csak azt nem értem, miért nem érted, hogy ez valakinek nem tetszik. Amerikaiaknak készült, ok, én viszont magyar vagyok, hadd kritizáljam, a rendezőket úgyse érdekli. -
lexlutor #329256 az igazan csodas h zsinorba kapom magam melle a 45%os veglenyeket a chaffee veresenybe... ahhoz is hulye h korbemenjen.. -
DantesHUN #329255 Mondjuk én most a KV-4-ről írtam, de amúgy ez minden tankra igaz. Ha ellenfélként jön, akkor bezzeg olyan lehetetlen pattanások vannak róla. Ha én vezetem, a fing is átlő.
Persze ez csak inkább annak az oka, hogy az ember negatív példákat jegyzi meg, és ezért tűnik úgy mintha folyamatosan csak szopatna, míg bezzeg másoknak szerencséje van...de ettől még bassza meg. Ideges lettem na. Elég is volt mára. -
madmanic #329254 ne is mond... T29 cel közvetlen közelről 4x pattantam a kv5 orrán az R2D2 ról.... -
DantesHUN #329253 A Kv-4 olyan mint régen volt. Persze miért is lenne más? Ha én használom, mindenki átlövi. Ha ellene megyek: a gyenge pontjain se. -
madmanic #329252 A T30 nagy ágyújával mindig kicsit fölé kell célozni, főleg nagy távon. -
Malarki #329251 Nekem meg valami selejtes Borsig jutott, imádom mikor sorozatban mennek világgá a lövések. Pedig a JP2-n is uygan az az ágyú van, azzal semmi bajom nem volt. De ez valami tragédia. -
WR104 #329250 Megint egy nevtelen martirral van dolgunk.
Ha szorakozasbol jatszol akkor:
1; Miert van az, hogy ide a forumba is indulatbol irsz? A "Na figyelj.." errol arulkodik. Raadasul mast sem hallunk toled szinte csak a sirast.
2; Miert nem szakaszozol? Annal szorakoztatobb nincs mikor TS-en hallod, hogy a masik karomkodik. Ugye Tibik89
Osszehangolva tudtok jatszani amivel eredmenyesebbek vagytok.
3; Nem jatszol xy tankokkal csak azert, hogy statot huzz. De statot huzni altalaban az op tankokkal szoktak amivel jo jatszani.Ha csak szorakozasbol jatszol akkor miert nem a jo tankokkal tolod?
Ha nem erdekel a statisztikakbol levonhato szerinted idiota magyarazatok akkor minek sirod tele a forumot? Vagy olyan valaszokat varsz csak amik tamagatjak a skizofren gondolataid, hogy teged kiszemelt a jatek tobb szazezer jatekos kozul es kizarolag teged szopat?
A kivagot screenshot-ok meg nem hitelesek mert a neten ezerszamra vannak fent amibol ki lehet ollozni egy ilyet. Lattunk mar csata vegi osszesitot is meg PS-ezve, arty helyett T32 berakva, stb.
-
Mai első csatára nem is rossz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay -
Lorder #329248 én a T30-al vagyok hasonlóan :) a lövedék elvárad félúton meg sokszor csak láncolom a 7-es 8-as tankokat full oldalról. Pedig kb 2 héttel ezelőttig 91%os volt a kiválóság jele is, most meg 83... -
Rivanka #329247 Respect aki kihúzta a csafit ezzel az ótvar szutyokkal. Ezzel a 12K-t sem tudom kigrindelni. Csak bukta minden, így 80-90 xp-vel meg elég soká jön össze. Ez a stuart egyszerűen kritikán aluli, ez max tier 2-be való. Erre folyamatosan autista tier 7-esek közé rak, annak is örülök ha bmit tudok spottolni ezzel a látótávval, annak se sok értelme, max az hogy én nézegetem, mert ugyse lövi senki, azzal vannak elfoglalva, hogy megdögöljenek hátul vhol, vhogy. Ami meg a hab, hogy ez az ágyú tier 4-eseket sem visz át sehogyse. -
IS-4 mennyire életképes összességében? Rettenetesen jól néz ki sztem az a tank,az már más kérdés hogy mit is tud. :D -
Ágyúsüllyedés hiánya meg az elvett mozgékonyság (bár így sem szörnyű)miatt eladtam a francba, a legények úgy is kellettek az IS-be, bár kell majd egy másik legénység is, ha meg akarom tartani majd az IS3-at és ha valaha eljutok addig az IS7-et:) -
Oddball29 #329244 Szerintem illik várni az ilyen kijelentésekkel addig, amíg kihozzák a nézettségi/bevételi adatokat. -
Úgyis ugyan az lesz, mint a Csillagok Háborújában a birodalmi rohamosztagosokkal. Vannak a jók, akik felérnek ezer ellenséggel, s vannak az ellenséges katonák akik csak golyófogónak lesznek jók. Meg persze a szerelmi szál. Erre vevő a hazai(amerikai) piac. Ha a németek csinálnának egy olyan patrióta filmet, mint amilyet az amerikaiak szoktak akkor meg menne a náci bélyeg a filmre...
Persze vannak jó amerikai filmek a témában, nem mindegyik rossz.(pl.: Elit Alakulat, Ryan közlegény megmentése.) -
DantesHUN #329242 Én meg azt nem értem, azon mit nem értesz, hogy amerikai film, elsősorban amerikai piacra készült, elsősorban amerikaiaknak. A faszomért nem barátságos török katonákról írt az a hülye propaganda regényében az a fasz Gárdonyi! Na te gyakorlatilag ezt mondod... -
Malarki #329241 Csakhogy a 18 éves Johnny-nak meg a 40 éves texasi patrióta Bill-nek pont erre a filmekre van igénye, ahol jól szétrúgják a menő amerikai G. I. Joe-k a mocskos friccek seggét. Az hogy Európában erre már nincs akkor igény az senkit se érdekel.
De szerintem addig ne nyilatkozzunk egy filmről ameddig nem láttuk. -
yossarianHUN #329240 Meg ez a szerelmi szál is miért kellett... Nyilván az egyszeri katona a háború közepén, fejében a tudattal hogy lehet hogy nem éli meg a holnapot, úgy hogy nőt évek óta csak mutatóba látott, majd romantikus randevúzásba kezd a helyi szépkislánnyal. De persze kellett, hogy a női nézőknek is legyen miért beülni a moziba az urukkal. Ezek az amerikai, 20 éve kötelező filmklisék azok, amikre sokan allergiásak, és meg is tudom érteni. Én a tankos miliő miatt meg fogom nézni, de biztos hogy nem moziban, és mint az amcsi filmeknél általában, jó adag szódával fogom venni a dolgot.