418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Mondjuk hogyha D.W.2-vel szeretnél élvezetes köröket menni és nem akarsz -50 ezres csátánkénti "profitot" :D
  • AlucardHuN
    Szemből viszi minden csak 80 valamennyi ott a páncél...
  • DasIsFuck
    ha úgy találod el akár az orosz 122-es ágyú is beviszi szemből is.
  • Oddball29
    Dudor? A távmérő széle? Azt úgy tudtam, csak oldalról lehet sebezni.
  • AlucardHuN
    Elmegy a wg a picsába miért weakspot az a kis dudor az E 75-ön?????? Minden retard nyomi belövi...
    Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2014.10.02. 13:03:44
  • Gyuszopapa
    Tudod ott inkább a konzolon játszanak a nyomorékok.
  • Paradoxon61
    Ne fárassz. Leírom 3x is. Ezeket a meccseket hétvégén a közössen használt accon a nehéz tankokkal és TD-el mentem. Nem véletlen tettem fel a kérdést, ugyanis az amcsi szerveren sokkal kiegyenlítettebb a játék. Ott is van olyan hogy bukó széria, de nem ilyen hatalmas mértékben.
    Igaz, ott 1-1 meccsre néha 3-4 percet is várni kell low tierben.
    Viszont nem találkoztam még olyan beszólással mint az EU-n tegnap:
    IS beírta nekem: "T29 go spot." és hasonló idióta beszólások, de ezekkel Ti is találkoztok.
    Tény, hogy ott az alacsony létszám miatt kicsit macerásabb a játék, viszont egyenlőre normálisabbnak látom a társaságot.
  • WR104
    Valamit piszkaltak megint a WN8-cal. Tegnapelott ota emelkedett 22-ot pedig nem is nagyon jatszottam. Raadasul tegnap szarul is ment ugyhogy inkabb csokkennie kellett volna.
  • WR104
    Hogy is van az a winrate dolog? Az USA accodon a last 7 days-nel 47 csata van 53%-os winrattel. Valami nem stimmel akkor a tegnapelotti "50 csatából 40 bukott" szeriaddal amiert itt kisirtad a szemed. Meg akkor az altalad belinkelt 18-bol 3 win sem allja meg a helyet.
  • Paradoxon61
    Na figyelj. Ha már ennyire érdekel a dolog.
    Az amerikai szerveren játszom, ezen a néven. Nem egyszer tettem be teljes képet például az FCM-ről, amikor 10 killt értem el vele, mégis csak 1 osztályt adott.
    Az eu-n is van egy account, amivel java részben nem én játszom, hanem egy családtag. Én néha a monstrumokkal megyek pár kört, mivel az amcsi szerveren az még nincs. De senkinek semmi köze ahhoz, hogy a családtag milyen néven játszik. Ennyi.
    Aztán innentől kezdve gondolj, vagy vélekedj amit akarsz.
    Ezt a név vitát részemről befejeztem.
  • Userx2
    Hangember vagy. Tegnap azért raktál be kivágatot. Nem nézek meg 3000 hsz-t. egy acc névért, ami csak kamu. Bujdossál itt is itt is, ahhoz értesz. Téma zárva részemről.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.02. 11:34:57
  • okosszöszi26
    veryköszi mindenkinek a segítséget
    tankcarousel probléma megoldva!

• Ytar
    NO WAI'

• Paradoxon61
    Talán próbálj meg az amerikai szerveren keresni erre a névre például. Mivel több helyen játszom. Hátha sikered lesz. :)
  • Paradoxon61
    Az utolsó pont lemaradt.
    5. Arty? Kipróbáltam, de rühellem őket. Ezt már párszor le is írtam, tehát nem ragozom. Semmi keresnivalójuk nincs ebben a játékban szerintem.
    Egy totál idióta volt az aki berakta őket ide.
  • Userx2
    Aru egy másik névtelenül írogató egyén. Törzs fórumosok se tudják, ki vagy a wotban. Névtelenül bárki írhat. Acc nevem a wotban gumo2. Tiéd?
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.02. 11:29:14
  • Paradoxon61
    "Nem aru vagy véletlenül? Tankokkal neki se ment. Artyhoz meg nem kell sok ész. És inkább meghal, minthogy kiadja a nevét. Még a fórumon is kepmel az ilyen, besz*rás. "

1. Ki az az aru?
    2. Hol olvastál Te olyat, hogy azt írtam volna, tankokkal nem megy? ( A kérdés az volt, hogy másnál is a csaták 2/3-a bukó mostanában. ) Ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy mivel megy vagy mivel nem.
    3. Tanulj meg olvasni. Még egyszer leírom a gyengébbek kedvéért. Ha érdekel a játékos nevem, vissza keresel a fórumban. Akiket valóban érdekelt azok akkor olvasták, megjegyezték, akiket nem érdekelt, azokat most se érdekelje. Ennyi.
    4. Az utolsóra a WC-t javaslom, vagy esetleg a pelust.
  • Userx2
    Te miről beszélsz? 2700 avg win8-nál, miért kellene sírnom? 1200 az átlagom 1000 csatára. Ennyire mákom lett volna 17 csatára nézve??? Szerintem tekergetnek mindenféle szorzókat, de nem befolyásol semmilyen döntésemben. (pl. FV4202 brutálisan rossz lett ágyú minden szempontból, jó ideje) (conqueror meg pl. mindig 4000 fölött sebez ellenben az FVmeddel) El fogadom és kész. Wr-t én is magasról tojom le. Vesztes csatára is van legénységi ikszpé, engem az érdekel. Kredit megint nem, mert prémtankkal tudok szerezni.
    Szerintem túl szép és unalmas lenne, ha nem nyúlnának bele. Befásulna az ember. A hullámvasút meg izgalmas. A random fator arra jó, hogy megmagyarázzák a sumákságot. Miért kell a sumákság? Arra kell ösztönözni népet, hogy minél többet költsön.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.02. 11:25:16
  • Gyuszopapa
    Az se mindegy melyik pályán milyen járművel megy az ember.Mert azért el kell ismerned azt is hogy vannak olyan járművek amivel ha nem támogat a csapat hiába vagy te pro a büdös életben se hozod a lila színt vagy nyered meg a csatát.Persze OP járművekkel megint más a helyzet.
    Ne ilyen IS-7 és T-34 képet nyomjál.Nyomjál KV-4-est 10-es csatában ahol a csapatot retardált és elhullik se perc alatt.Jön egy 10-es med és véged.Nem hozol még sárga szint se az biztos.
    A saját teljesítmény sok mindentől függ nem csak a saját tudástól és skill-től sajnos.
  • Angelus1991ster
    Mi a fasznak prémium fiók. Semmivel se kapsz többet, jó én a +50% kreditet és xp-t már leszarom, másodlagosak számomra.
    Szemét vagyok, de én többet adnék a prémiumosoknak, +10%/+20 vagy +25%-al jobb a legénység. Esetleg tierlimitességet is.
    Mert semmi nem motiálja a játékosokat. Aranyt is szinte ingyen adják már. Ennyire jól megy nekik?
  • AlucardHuN
    Ez a chaffe egy akkora ganaj hogy az hihetetlen, alig megyés brutálisan csökken a sebesség forduláskor... a löveg se valami nagy cucc de ki lehet bírni.
  • Kronos79
    Pedig ott van az. Nem is kell sokat gördíteni. A hangar utáni bekezdés("widgetsEnabled": true kezdetű rész) 3. sorától kezdődik.
  • Paradoxon61
    Az első verzióban ami van az nem működött.
    Ezt a verziót: Jacktor Mod Pack v3 - 0.9.3 töltsd le innen: wotinfo oldala.
    Ez működik, legalábbis nálam.
  • okosszöszi26
    csakhogy az xvm.xc fájlban nincs "carousel" blokk
    már vagy 1000X karakterről karakterre végigböngésztem
  • Jacktor
    A pack-ban a mod maga nincs benne. Az xvm.xc konfig fájlban van beállítva ebben a blokkban: "carousel":
  • JeffDunham
    Ami Jacktor oldalán volt az nem működött nekem. Lehet azt tette a mod packjába. Ami működött azt nem tudom linkelni, de úgy emlékszem ki kellett egy file-t az xwm mappából.
  • JeffDunham
    Rézmalac (klántársam)

"Random 600 wn8-as paradicsom random csata elején:

- E100 or VK7201?"

:DDD
  • okosszöszi26
    SEGÍTSÉÉÉÉG PLS!

az a kocsog tank carousel miért nem akar semmi áron több soros lenni????
    pedig állítólag a jacktor modban benne van oszt mégse műxik
  • Roger6
    Na, itt is tök random volt a meccs. Első pár percben AFK voltam, mert meló volt. Mire visszaértem, már valami 0-4 volt oda. Na mondom jóvan, azért csináljunk valamit. Tiszta mák volt, hogy jól helyezkedtem, meg betaláltak a lövések, rajtam alig múlt valami. Random az egész.

Replay
  • Roger6
    Aha. Szóval azt hiszed, azért, mert vettél 2 prém tankot, ezért a WR-ed jó lett. Még mindig itt tartunk, hogy a WR után sírunk, ami tök random?

Több mint fél éve nincs prémem.

Egyik nap ilyen:

Másik nap meg ilyen:

Teljesen random. A lényeg, hogy mindig hozd a teljesítményed, ami a te szinted. Szerintem aki a WR miatt emel szót ennyi év után, annak súlyos gondjai vannak...
  • Userx2
    Mikor akció volt, vettem 2 prémtankot. Aznap így alakult a teljesítményem. Ezek után nem tudom mit gondoljak.

• Roger6
    Nem is értem, hogy hitte akárki azt, hogy vannak, akik mindig plusszt kapnak, stb.
  • Savaran
    Konteó hívők figyelem: fejlesztői hírcsokor 97:

Azzal kapcsolatban hogy vannak titkos paraméterek a játékban amit nem árulnak el: "Egyszerűen kimondom - senkinek sincs rá szüksége. Nem tenné érdekesebbé a játékot csak pár babszámlálónak és csak komplikációt okoznak a játék megértésében"
  • NewHewkas
    Ez most nálam így XD, hatalmas (sikerült jókor megtalálni ezzel:P)
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.10.01. 23:45:45
  • Angelus1991ster
    Bocsánat előre is az OFF-ért
  • Userx2
    Én kikukkantók egy lövésre tankkal, bekaphatok 2-3 lövést is. Az arty meg csak fotelből nyomkodja mutató ujjával az egeret. Lájkol, ahogy nevezitek. Ha csak minden 3. talál akkor is többet sebez, mint a csapat átlag. Már csak ezért sem egy kategória kettő. Akit péppé lőnek egy perc alatt tankban, artyval sokkal sikeresebb lehet. De ha nem is lesz sikeres, annyit mindenképpen elér, h szétk**ja mások játékát. Mert ahol 3 arty van, ott kényszerpályán vagy. Nyomorékoktól elöl kell bujkálni egész csata alatt.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.01. 22:58:14
  • Gyuszopapa
    Ezzel nyugtasd magad mikor egy 25000 csatás piros majom 250 wn8-al egy lövésből kiszed az IS-3-ból miközben sidescrappelsz egy E75 ellen aki nem mellesleg az orrtúró szintjén áll és lenne esélyed kiszedni.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.10.01. 22:52:17
  • Maala
    Mivel nagyobb a rng-faktor, egy paradicsom gyakrabban szerepel jól artyval, mint mással. Tessék olvasgatni a skill MM-es cuccokat FTR-en, jó kis fejtágító.
  • Savaran
    Az tény hogy az artihoz kell a legkevesebb taktikai érzék, DE egy paradicsom artyval is paradicsom, néha betalál örül magának és ennyi, viszont azért tudni kell ott is ezt azt.
  • Angelus1991ster
    Mi ez a cicaharc. Bezzeg régen volt a házitrollunk, az egységesítette a wot-esgé topiknépét.