418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    ez a type 61 nagyon fun volt az STA-1 ágyújával is. Igaz, csak ma vettem meg, és a küldi végén kapott xp-ből rá is raktam a 105-öst, de akkor is, 4,5 seccel szopatni a nép láncát. :D

Vasárnap végre meglesz a KV-220, meg a Type 62, már csak 1 nap kell. -.-
  • Angelus1991ster
    Karl-nál volt egy bug, amikor kaptál egy garázshelyet.
  • Sunsetjoy
    Nem a chafi helyének garázshelyére gondoltam, hanem a küldetés végén kapottra.

Angelus: leszereli a rendszer meg a legénységet is rakja barakkba. "Both the tank and the garage slot will disappear once the event is over, but the crew, ammo and any piece of equipment you might have installed will be placed in your barracks and depot respectively."
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.10.02. 22:42:57
  • Angelus1991ster
    Azokat a felszereléseket visszakapjuk , ha véget ér a mód?
  • madmanic
    parancsolj
  • Maala
    A garázshelyet visszavették Karl-nál, T62sportnál is. Szerintem.
  • Angelus1991ster
    Na nem tűnik rossznak a T-34-85M t6-os prémium tank.

720 HP, S-53-as löveg, erősebb páncélzat. Csak furcsa a valaga. Tuti lesz egy 3500-3750 arany.
  • Sunsetjoy
    Azért a teljességért írjuk le, garázshely, legénység és xpjük, 500k kredit, 1 nap prém.
    Amúgy igen, az hogy szinte telekúrják a járművet 300 gold lőszerrel, az gáz. 15-30 bőven elég, nyerésnél vissza is jöhet, vagy max. 1-3k minuszod van belőle.
    Felraktam egy ventit rá amúgy- érezhetően megfogja a sportcsafit nagy sebességnél a kanyarban, nem engedi úgy csúszni, engedékenyebben kerülgethetsz akadályokat is...igen számít a vezető skilljénél az a kevés is.
  • Pares
    2341 új h.sz. után látom minden a régiben.
  • Angelus1991ster
    Annál rosszabb, hogy egykét hülye leáll és lövi egymást. De főleg az , hogy nem ismerik az automata célzást.
  • FosTalicskaa
    Dühítő az igaz, viszont egyúttal röhejes is hogy ekkora barmok vannak. Képesek olyan miatt kiszórni a rengeteg kreditet, ami még csak statban sem látszik, igazi jutalom nem jár érte... Ha csak nem a végére kialakuló magas szintű legénységet nem vesszük annak (de az meg gold nélkül is összejön)
  • xotyi
    Undorító ez a goldozás a Chaffee versenyben ez így tényleg pay to win
  • lexlutor
    tank inspector segit majd rajonni, miert is akad el megis a lanctalpban:

http://ftr.wot-news.com/2014/09/03/9-3-tank-writeup-kv-1s-kv-85-t-34-85m/#more-16481
  • Maala
    Szerintem se vitázzunk arról, hogy ki a hülye, mert láthatóan fingod sincs annak a játéknak a működéséről, amivel nap, mint nap órákat játszol. (Szerk: És ez nem csak rajtad látszik, és igazából ez az, ami rohadtul bassza az én, és ahogy észlelem, sok más fórumozó csőrét is. Az oltások 90%-a emiatt van, meg mert ahogy most te is, a többi értetlenkedő is képtelen elfogadni, hogy ebben a JÁTÉKban ez vagy az ÍGY megy, nem úgy, ahogy kint) De még ha ennyi nem lenne elég, a szövegértelmezésed is 0. Senki sem beszélt a valóságról, még te magad is azt kérdezted, a JÁTÉKban miért van az, hogy 340-el nem ütöd át, amit 120-al igen. Leírtam. Majd jössz a valósággal. Ki nem szarja le, hogy hogy megy ez a valóságban. Itt egy játékról van szó, a játékban érvényes szabályokkal.

Felőlem lehet rézmagos az a Heat a való életben (mert nem folyékony réz az, ezt garantálom, csak a kilövéskor rá ható erő miatt válik cseppfolyóssá). A játékban ebből nem ezt látod, hanem hogy átütöd-e, vagy sem. Nem fogod, és le lett írva miért, még az is le lett, hogy AP-val miért sikerül átütni. Függetlenül attól, hogy ezt elfogadod-e, vagy sem.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.02. 21:30:20
  • Savaran
    tehát egy kommulatív töltet lánctalptelitalálat esetén is a valóságban is 99% ban magában a tankban nem tesz kárt
  • Savaran
    annyival egészíteném ki hogy kommulatív hatás gyakorlatilag azt jelenti hogy írányított robbanás, egy szúrólángot képez ami átolvasztja kb egy 10 forintos méretű helyen az anyagot majd a nagy nyomású égéstermék és olvadt fém bespriccel a küzdőtérbe(tank belső szakzsargonban) berobbantja az üzemanyagot és vagy megöli a legénységet, na mármost a reaktív páncél csinál egy ellen robbanást ami ezt a lángot szétfújja és egy fekete kormon kívül semmi nem lesz a páncélon, ennek az őse a köténypáncél ami a németekhez fűződik amely ugyanezt csinálja csak passzívan tehát a szúróláng a valódi és az előtét páncél között "lefúj" miután az előtétpáncélt átégette....
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.02. 21:14:48
  • yossarianHUN
    Jó, erre nem tudok mit mondani, nekem ahány meccsem volt E-75-tel, egyszer sem sebeztek ott. Nem is értem miért lenne egyáltalán értelme, mikor a kupola sokkal evidensebb célpont. Elnézve azt a Tank Vieweres képet, továbbra is fenntartom, hogy szemből szinte lehetetlen ellőni azt a féltenyérnyi területet, még ha a spaced armorral nem is számolunk. Ha el van fordítva a tornya oké, de szemből ezer évente egyszer történik ilyen.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.02. 21:07:20
  • Epherandes
    Ha egy kicsit utánanéznél a HEAT (avagy kumulatív) lövedéknek, akkor talán olyant is találhatnál róla, hogy igen fontos hogy milyen távolságra detonál a töltet a páncéltól. Megint csak egy kis utánanézéssel azt is megtalálnád, hogy pont ez ellen a lövedéktípus ellen fejlesztették ki a kiegészítő reaktív páncélzatot, mivel ez a lövedéket annak becsapódásakor "eltolja" a páncéltól, aminek következtében akkora rés keletkezik a lövedék és a páncél között, hogy az képtelen áthatolni a páncélzaton.

A te esetedben a lánctalp vagy spaced armor kvázi reaktív páncélként fogható fel, mivel a lövedék nem ott detonál, ahol kellene. Ezért van az, ha eltalálod a lánctalpat, szinte mindegy mekkora a HEAT átütésed, az nagy valószínűséggel nem fog átmenni.

(Próbáltam érthetően fogalmazni, ha valamiben tévedek az okosabbak kijavítanak majd, amennyiben pedig nem nézel utána és továbbra is értetlenkedsz, tudni fogjuk, hogy csak flame-et akarsz kelteni)
  • yossarianHUN
    Akkor megcsúszott a tetőpáncélon, és átütötte a kupolát. Akárhogy is nézem, az nem a dudor. Nézd meg a képen a másikat, hogy hol ér véget a teteje.
  • FosTalicskaa
    Most komolyan szerinted a wot-nak mióta van/volt köze bármikor is a valósághoz? Az egyetlen dolog amit többnyire le tudtak modellezni az a gravitáció. Bár jobban belegondolva még azt sem... Ez egy arcade lövölde légbőlkapott matematikai képletekkel, a fizika teljes mellőzésével.
  • mittomén1
    láttál te már tankot? milyen páncél van a lánc mögött?egy átlag tank olyan magas hogy ha befekszel alá akkor egy darabban maradsz ha csak nem teszed a lánctalp alá a fejed. tehát a lánctalp nagy része mögött nincs semmi oldalról.ha átütöd maximum a túloldali lánctalpat láthatod onnan a lövedék szemszögéből. de ha szerinted ez ilyen vastag a lánc akkor egy normál páncéltörő lőszer mért tudja beütni? arról nem is beszélve hogy oldalról nem láncot lehet lőni hanem futógörgőket. és ha ez még mindig rendben lenne akkor is mutass már nekem egy rétegelt páncélzatú futógörgőt:D arról meg hogy ki a hülye inkább ne vitatkozzunk.aki szerint az rendben van hogy oldalról 80mm páncélt be lehet ütni 120 penes ap lőszerrel de 334 penes heat pattan róla az engem ne hülyézzen.és elmondanám megint hogy az oldalakat is beüti a heat de a baj az hogy nem mindig.
  • xotyi
    Pff... tudtam hogy a múltkori 77% os napi winrate-nek oboa lesz a vége.. Tier 9es csatában Tiger I-el többet sebezni mint a az IS8 platoon 2 tagja az úgy priceless..
  • bornofakone
    Azt a statisztika modot be tudnád nekem linkelni? :D
    Előre is köszi
  • Savaran
    Egy háborús filmhez képest elenyészően kevés volt a csatajelenet, de tűrhető film.
  • AlucardHuN
    Egyátalán nem az. Én is eljátszottam már más E75-el miután belőtte a gumót mérgemben én is belőttem neki. Olyan is volt hogy egy szutyok wz 111-es aminek nem valami pontos a lövege az talállta el... Úgyhogy fasza sidescraperezni....
  • Toweliee
    Sziasztok. A speedtest szerint 6.82 Mbps az átlagletöltési sebességem, 2.21 Mbps az átlag feltöltési sebességem, 79 a ping (Telenor Hypernet, asztali gép). Pár hete a játékban mégis lagok vannak, nem kicsit, és folyamatos 100-300 közötti ping. Csak Bp-en. Ha hazamegyek vidékre, akkor egyrészt laptopról játszok, másrészt semmilyen probléma nincs. Mindegy, hogy 1-es vagy 2-es szerver. Mi lehet a baj / megoldás?
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.10.02. 18:46:14
  • DasIsFuck
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "A páncélromboló lövedék (HEAT) olyan, mint a páncéltörő lövedék, legalábbis a hatásának a végeredményét nézve. Rendkívül nagyot robban a páncél felületén, de csak egy kis lyukat ejt rajta. A lövedékben egy kevés folyékony réz van, körülötte robbanóanyag. Becsapódáskor a réz annyira felmelegszik, hogy át tudja magát égetni a páncélon, de a robbanás olyannyira koncentrikus, hogy a réz nem egy nagy felületen folyik szét, hanem éget magának egy kis lyukat és azon keresztül "spriccel" be a tank belsejébe. Ezért páncélromboló, mert a külső robbanás egy szép nagy krátert hagy a tank páncélján és bár nem törte át akkora felületen amekkora a kráter, ott mégis meg van gyengítve a páncél. Öklömnyi kráter, ujjnyi lyuk. De az igazi hatást a folyékony réz éri el, szóval ezért kell ezzel is igazándiból modulokra célozni. De a kémiai reakciójának hála ennek a tölténynek nem csökken a páncélátütő hatása a távolság növekedésével, míg a többi lőszeré igen, mert csökken a sebességük."

Így azért érthető szerintem miért nem érdemes spaced armort lőni:)
  • Lichtmaschin
    Egy pár replay akit érdekel

Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2014.10.02. 18:43:47
  • DasIsFuck
    Az bizony a dudor, csak a tetejét kapta el a lövedék.
    Az e-75-nek 60mm-el a teteje.
    Ha inspectorba megnézed tisztán látszik, hogy a dudor csak 80mm.
  • Maala
    Mi a faszt nem értesz ezen, megbuktál matekból, vagy csak angolul nem tudsz? Van egy 30 centis lánc, mögötte 80mm páncél. 30 cm az 300mm. 340-ből elvesztesz 300mm-t kapásból, meg még 3*5%, azaz 15% pent veszítesz a maradék 40-ből, ami 6mm. Marad 34mm átütésed, amivel nyilván nem ütsz át 80-at. Cserébe AP-val simán átviszed, mert abból nem vonódik le a láncvastagság, csak beesési a szöget befolyásolja. a lánc. Harmadszor csak sikerül leírni, amit elsőre akartam.

Heat lőszerrel testet lövünk, sosem láncot, vagy spaced armort. Ha ennyit képtelen vagy megjegyezni, akkor már nem a víz a hülye.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.02. 18:39:09
  • mittomén1
    érdekes azért kb a fele mégis átmegy rajt és sebez. egyébként visszaolvastam és megtaláltam: Suspension now also counts as spaced armor. erre mit mondjak.... wargaming now also counts as idiots. 80mm ezek szerint annyira rétegelve van hogy legalább 5szörös effektív vastagságot biztosít. ez egy hatalmas marhaság.rétegelt lánctalp.viccnek is rossz.főleg hogy normál ap lőszer 120 pennel beüti azt a 80mm-t amit így 340el nem lehet.és még így is van sok olyan ami átmegy és sebez mint ahogy mondtam.
  • yossarianHUN
    Erre gondolsz?

Ez nem a dudor, hanem vagy a parancsnoki kupola töve, vagy a tetőlemez (122-es ágyúval már overmatchelhető).
  • DasIsFuck
    Van is róla 1 videóm amikor ott találom el.
  • JeffDunham
    Megnéztem. Nem volt rossz, de nem is hagyott mély nyomot.
  • DasIsFuck
    Én tisztán emlékszem, mikor még a 122-es kv-4-em volt, hogy szemből céloztam neki a kupolát és eltaláltam a torony oldalán azt a részt,ami elvileg autobounce lett volna abból a szögből, rendesen ott volt a nyom és a 400-as sebzés.
    zsinórba 2-3X be is lőttem így neki.
  • Nohab
    Unsere Mütter, unsere Väter
    Láthatólag jó értékelést kapott, nem fikázták a filmet. Csak a lengyeleknek nem tetszett, hogy az ellenállóik nem szívlelték a zsidókat.
  • Gyuszopapa
    Megint csak nyomorékokat fogok ki csapattársnak az új versenymódban.
    Ezeknek még egy ilyen dedós feladat is magasra teszi a mércét.
    -vagy nem jut el még a pálya másik végére sem
    -vagy nem sebeznek csak nullát,illetve sebez csak a saját csapattársát a marha
    -vagy megáll a foglaló kör szélén kívül és onnan lövöldöz befelé
    -olyan is volt hogy egymagam foglaltam be 3 ellen úgy hogy még az aranyat is spammelték a seggembe én meg kicsesztem velül mert leflankeltem őket.
    -a csúcs,úgy beleütköztem az ellenbe hogy kifagyott a játék
  • Maala
    És most?
  • JeffDunham
    LoooooooooL beírtam ezt, és most kijelzi hogy új hsz érkezett. :D
  • Maala

Ki lehet számolni, hogy miért is eszi meg azt a lőszert a 80mm...