418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #329559 Victory!
Battle: Tank Rally
Vehicle: M24 Chaffee Sport
Experience received: 51 000
Credits received: 505 000
Battle achievements: Racer 2014
Mission completed! Reward:
Premium days added: 1
Slots added: 1
No more pain. -
Neked mindenképpen a Wt GF-ot ajánlanám.
-
FosTalicskaa #329557 Magyarra fordítva. Ott legalább látod ki lő ki. Itt maximum csak nézed a zöld mezőről meginduló lövéseket meg a kidőlő fákat de nem fogsz látni semmit. Így még vissza sem fogsz tudni lőni. A csatákat manipulálják. Mindegy milyen ágyúval lősz, mindegy milyen páncélra ha veszítened kell akkor befeszülhetsz akkor sem fogsz tudni sebezni. A WT-t összképén az ront sokat hogy ott a repülők is egy mapon vannak a tankokkal. Szóval a pályák nagyobbak és emiatt kevesebb az akció is. -
Azért az esetek nagy részébe nem teljesen igaz az az 1 lövés 1 kill:)
Mint tankos játék a WT sokkal jobb,vezetni is jobb érzés, de content az nagyon kevés van benne+balance az még rosszabb mint itt. -
madmanic #329555 ha meg lenne némi esély nyerni akkor egy faszcibáló szánalomszar artista féreg mákol ki a kis 130 effijével..
Rohadna meg az összes.. -
Attól függ neked milyen játékstílus jön be.
HP rendszer (wot) vs 1 lövéses kill
A spot rendszer is más: wotban el tudsz rejtőzni+spotolni kell az ellent, ott meg azt hiszem mindenkit látsz az elejétől kezdve. Sosem játszottam még a WT-vel, szal vki javítson majd ki, ha hülyeséget írok:)
Ha jól tudom itt wotban sokkal mindenhatóbbak (értsd erősebbek) az artyk. Ez sajnos nagy negatívum. Miattuk túl sok a campelés és a T10 artyk, ha beadja nekik a random, akkor 1 lövéssel kilőhet egy vele egy szintű tankot a map másik végéből, úgy hogy egy szemernyit sem kell játék közben gondolkodnia a palyernek. Szal, ne játssz artyval, midnenki rühelli az arty playereket:)
Ez is unbalanced vmilyen szinten, de a WT-t állítólag egy ideje nagyon elcseszték T4 felett.
Most kb. ennyi jut eszembe:) Utána is olvashatsz és ha nem tudsz a leírt játékalapok alapján dönteni, akkor ahogy Yossarian is mondta próbáld ki mindkettőt aztán majd meglátod. Vagy nézz videókat a 2 játékból, vannak youtube-on szép számmal. Én pl. a WT sosem akartam kipróbálni és sztem nem is fogom, mivel ez az 1 lövéses kill rendszer nekem egyáltalán nem jön be. -
Az már megvolt hála az égnek. A Leoval kell még kínlódnom kb. 10k xpt, de ezzel a géppuskával nehéz haladni. Nem lenne am rossz, csak sajnos közelről hatásos igazán. Mint mondtam a spotterkedés meg sosem ment igazán. A passzív azért gyakran bejön (csak még nincs lámpám), viszont az aktívot sosem úszom meg. A legtöbbször kilőnek hiába száguldok és cikázok 60-al:) -
yossarianHUN #329552 Teljesen más stílus a kettő. Próbáld ki mindkettőt, aztán majd rájössz, neked melyik jön be jobban. -
m5 stuart marha szar tank még saját tierjében is szerintem. lépj át rajta amilyen gyorsan csak tudsz. -
Ez a (kis) Leopard és az M5 Stuart tényleg ennyire gyenge vagy csak nekem nem megy/ment velük a játék? Mióta elkezdtem velük játszani ilyen eredmények jönnek nap mint nap. Hozzáteszem T10-ben azóta csak pár csatát mentem (az is leginkább CW volt). Tudom, h a light a leggyengébb osztályom (sosem ment ez a spotterkedés dolog, inkább a harcban vagyok jó), de hogy még a global wn8-amat se tudjam velük produkálni. Igaz a wn8 főleg a sebzést díjazza, meg a killt és ezekkel az alacsony pen és lőtáv miatt nem sok mindent lehet csinálni ilyen téren.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.04. 14:38:16 -
skacok... újaknak mit ajánlotok Wot vagy WT GF? , nem vitaindítónak szánom :) előre is köszi -
madmanic #329548 A megfejtés: Szaddam. Mit nyertem? -
yossarianHUN #329547 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
madmanic #329546 eddig 6 csatából léptem ki.. -
All of it. -
madmanic #329544 megint valami agyhalott mágnes event van vagy csak a 3x xp vonzennyi fost..? -
FosTalicskaa #329543 De undorító mód ez a verseny... Ha sokat nyersz akkor jönnek a mellék és a lepattanók és ha ezzel sem tudsz veszteni, mert mondjuk gyors is vagy akkor kapod magad mellé a botokat minden mennyiségben. Még 6 futam aztán végre vége... -
500-as win8 as STI (500 HP-val) Direkt taszigált nem tudtam lőni 704-el voltam, már nagyon felhúzott nem szoktam ilyet sohasem, de kilőttem :) azonnal én lettem a noobok királya a csapatban de nem kékültem be, amúgy nyertünk utána... -
Hasonlót kaptam ma én is, kivágott a szeró, és nem tudtam visszalépni, csak a csata végére! Inaktivitás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesültem! :D -
FosTalicskaa #329540 Az a gomb felirat. omájgád XD
Ezek a jeltolmácsok se magyararul, se angolul nem tudnak. De legalább lelkesek és kitartóak. :P
-
Military Police XD -
foxbat88fx #329538 xDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Oddball29 #329537 Ez is igaz. -
Toweliee #329536 Off, dokumentumfilm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez a trend manapsag :) Egy agyhalott behoz magaval meg kettot, nehogy legyen eselye a tobbi 12-nek :D -
Plata #329534 Húha,jól megerőltették magukat.Legalább valami normálisabbat adtak volna.35 garázshelyem van.Szóval az a +1 nem sokat számított. -
évfordulós ajándék:D csata nélkül kivágtam énis, de +1 hely:) -
Plata #329532 Egy ideig megint nem játszottam,valaki megmondaná miért vagy hogy került a garázsomba ez a Type 97 TE-KE nevü szutyok? -
Gondolom ilyen esetekben azt is figyelembe veheti majd, hogy pl. nekem nincs t5-nél nagyobb japán tankom, t6-nál nagyobb francia td-m, ellenben a garázsban áll több hightier td heavy med más nemzetekből. Ergó mondjuk figyelembe veszi, hogy mit NEM kell megvenned ahhoz, hogy csináld a küldetést- a jelenlegi tankjaidra kreál valami "egyedit", amit tudsz vinni/grindelni egy sima Battle gombra kattintással.
Én így képzelem a dolgot.
De a skillfüggő feladat is lehetséges- bár elég köcsög dolog lenne. Dögöljön meg az egyenlőség...
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.10.04. 08:31:23 -
A szakasz odatette magát rendesen :D -
R3nton #329529 igen lecsó jóskának 400 wn8al az lesz a mission, játsz egymás után 2 meccset mialatt legalább sebzel 150-et tier4 feletti járművel. Normális játékosnak: sebezz 30 körön keresztül egyás után 4000-ret. Reward mind a 2x ugyanaz.
-
bornofakone #329528 the feature of player-individual missions (individual missions for each account) will come soon
Le tudom fordítani magát a szöveget, de egyszerűen nem tudom értelmezni...mármint nem tudom mire utalhat az egyedi küldetés az egyes acc-okra....
Szval vki ezt tudná nekem példával illusztrálni v az ostoba fejemnek érthetőbb módon elmagyarázni? :) -
davidbog #329527 Jöjjön csak tier 8 premiumnak, legalább kisebb az esélye, hogy bekerül a második ág tier 10-esének... -
besti #329526 Nyomják ezeket a lightokat a népek, T37 1445 alap XP 1. osztály (nemrég az RU is kb. ennyire 1. osztály). Ha ászt akar az ember lehet nem kell sietni a grinddel. -
Na jó éjt elmegyek szunyálni :D
-
Oddball29 #329524 Hát ez így ránézésre legalább olyan jó, mint a Pershing. Csak az a kutyaól ne lenne a tetején. Azt leszámítva ez majdnem egy 8-as nehéztank-szintű frontpáncél egy T-62A-t megközelítő mozgékonysággal.
Érdekes kombináció, főleg tier8-ban, mikor az alapjárgány simán lehetne 9-es vagy 10-es. -
Oddball29 #329523 105 oktános benzinnel fel lehet ezt tupírozni. -
Waooo:)
-
R3nton #329521 megnéztem, a kicsit elmarad lóerő/tonnában a pershingtől pl, de a talajellenállás mutatói jobbak, nem kell ezt még temetni :) -
técsé2 #329520 Ma 6 csatából 3 x kaptam meg a tank ászt t29-el, de hétvégén ez is kevés ahhoz hogy nyerjünk.
Idióta csapattársak