418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #329679 Hihetetlen, hogy ma mennyire nem lehet nyerni, legalább 10 csata, 1 győzelem. Még ezt a kört is elbuktuk természetesen 4500 sebzés nem volt elég....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Defeat
Battle: Malinovka
Vehicle: 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger
Experience received: 2 257
Credits received: 129 333
Battle achievements: High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
-
Na ezután bizonygassa nekem vki, h az angol lövegek milyen pontosak! Ez a löveg legalábbis egy katasztrófa. Már a cérnán és a cent-en is minden 2. nap ezt csinálta a kis testvérével egyetemben. 4 napja van meg a Conq és 69%-os a találati arányom...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hanyadik regnél járunk 5-6?:D -
itt van ez is :
-
FosTalicskaa #329674 Ha fontos az idegrendszered épsége akkor ne. Ami jó lehetne az a végén a Foch155, de lassan szűkül, pontatlan (modnjuk ez az összes franciskára igaz) és a nagy dmg nerf óta szerintem a legkisebb dps-el rendelkező 10-es tank. Amikor tárazol az 5 seces lövésenkénti idő az egy vicc. Olyan lassú, hogy egyes orosz medekkel hasonló időközönként lőnek, csak nekik még 45 seces cooldown sincs. Ráadásul még a leglassabb heavyk is ennyi idő alatt simán fedezékbe érnek.
Ennél sokkal jobb td ágak vannak. -
Érdemes, nagyon is, és ha OP-t akarsz, megállsz S35 CA-nál Tier 5 nél. Az a játék (szerintem) legjobb TD-je. 5-ös szinten 165 pen 300 dmg-vel.... halálosztó. De a többi is jó. -
Tarathiel2 #329672 Na ezt überelje valaki.
-
AlucardHuN #329671 Emberek francia TD ágba érdemes belefogni? amx 12t-t nincs kedvem folytatni de akkor már a legénységnek kéne valami jó hely. -
itt a visszajátszás is
http://wotreplays.com/site/1215074#team -
Angelus1991ster #329669 Jobb , hogy ezt. Max tier 7-be dobja. Amerikaiaknál bezzeg már kétszer volt Dicker Max event. -
Type 62 Event harckocsi...
-
nincs egyedül ezzel abba a tierbe, pl miért nem panzer 4 S-t osztogatnak ilyen eventbe?
-
Ügyes ... -
Tippelős játék. Szerintetek ezzel a 4 bot-tal mennyire kaptunk ki?
-
Nazarov77 #329664 Pre-order tankokra visszatérve találtam egy régi videót még a játék megjelenése előtt került fel mikor mondták, hogy lesznek pre-order csomagok.
Itt mondja big boss Viktor, hogy ezek a special tankok soha de soha de soha nem lesznek elérhetőek csak a csomaggal. Nosztalgikus ez a videó, emlékszem, hogy pont ezt néztem én is anno a release körüli hypenál :) -
Nazarov77 #329663 Na azt a mi klánunkba is el szokták játszani, sok mindenkinek megvan az a vonat, nem tudom mennyire hatásos mert nekem nincs, pénzt nem adok érte az biztos, de ingyen jöhet bármikor. -
stork13 #329662 Kell egy spotter is mert eléggé vakhangya egy bagázs lenne.
-
Stronghold. 7 TOG II...
-
FosTalicskaa #329660 Biztos, hogy semmi köze a modokhoz. Én pl egy darabot sem használok és néhányszor már elcrashelt. Többnyire csaták végén szokott előfordulni amikor töltené az eredmény oldalt. 1x viszont csata közben is a "windows hibát észlelt" popup jött elő...
Inkább valami 9.3 specifikus dolognak tűnik számomra, mert volt már vörös képernyő, automatikus kliens bezárás hibaüzenet nélkül meg hasonló marhaságok de eddig a peccsig még sohasem omlott így össze.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.05. 13:54:03 -
Nazarov77 #329659 Megéri előszedni majd egy KV-2est a TOG event végére annyian lesznek. -
lexlutor #329658 ezert mondom teljesitmenyben pont annyit varj tole, amennyiert most meg lehet szerezni.
ez volt az elso premiumtankom, amin komolyan elgondolkodtam, h eladom a fenebe. -
stork13 #329657 Szólóban passzolom, ellenfélként szeretem. Free hp. :D
Ellenben ingyen lesz, szinte 0 munkával (szemben a mostani TYpe és KV-val), így sokan megszerzik. -
lexlutor #329656 nekem nincs a istmeretsegi koromben megegy hulye akinek lenne, de soloban kb a hasznalhatatlan kategoria, mondom ugy, hogy nem egy lassu tankom van. -
stork13 #329655 Azért troll platoonban még t7-ben is lehet vele darálni. -
lexlutor #329654 kb ennyit is er a tog.
-
az kb free tog2:D
mondjuk érdekes, hogy ehhez képest a szaros kv220 és type 62-ért meg vért kell izzadni... -
nekem meglesz,
a type 62-vel egyetembe:D
-
Valaki chaffee platoon? Jól jönne az a +3k crew xp. -.- A win így is, úgy is megvan. -
Angelus1991ster #329650 Nem egy rossz tank:D ez nagyon könnyű küldetés lesz:D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, Hellcat, SP, Churchill I, Chi-Nu , KV-1, KV-1S, KV-2 hónapja lesz:D lesz rá 24 nap. Legkorábban 22,-23, lehet meg[/spoiler]Type T-34, Type 58, Pz 4 H, , Vk 3601H, Bdr G1B, S35 CA fürdőkád, T-14, T49 [spoiler]( t67, csak azért se, a faszomat, azt az egylövéses t8-as szart t49 lightnak kéne nevezni, meg a t49 mikor fog t8-ba lenni? max a troll szakaszkor)
Master miért kaphatott büntetést?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.05. 13:12:17 -
Nincs szerződés. És ne viccelj, az exkluzivitás miért szűnne meg attól, ha egy baszott nehéz küldetéssel most újra meg tudod szerezni az adott tankot? Szerinted a KV-220 kevésbé lesz attól exklúzivabb, hogy most megszerezhetik az emberek? Itt van SGn kb 20-30 fő, aki rendszeresen ide írogat, hány embernél láttad eddig, hogy meglett neki a KV-220? Hánynak lesz meg még szerdáig rajtam kívül? Kb. 5%-os növekedésről beszélhetünk tehát? Legyen 10%, hátha még jelzi valaki a hsz után. Ha van egy tank, amiből eladtak 10000-et, és lesz az event miatt 11000 belőle, azt észre fogod venni? 150k fő az átlaglétszám csúcsidőben hétköznapokon, így is, úgy is az aktív emberek alig tizedének lesz meg az adott tankja.
Észre sem vehető kb a különbség.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.05. 13:02:43 -
http://wothungary.hu/damage-panelok/kapott-sebzes-a-chat-en-093 -
foxbat88fx #329647 nem jártam erre napok óta :)
Esetleg meg tudnád nekem keresni ezt a damage panelt? megköszönném! :) -
stork13 #329646 Megjelent a játékban A TOGtober küldetés (10.08-11.01.). -
András77 #329645 Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Ez a játék arról szól, hogy kipróbálja az ember a tankokat. Azzal egyet tudok érteni, ha egy tankot op-nak minősítenek és mivel pénzért árulták, ezért úgy döntenek, hogy kiveszik a kínálatból.
Bár én is ki szeretném mondjuk próbálni a type59-t, de tudom, hogy nem lesz soha ilyen tankom. Mint játékos, nem örülök ennek, de megértem az indokokat.
A többi tank esetében meg szerintem megléphető lenne, hogy meghatároznak egy idő sávot, mondjuk 1év vagy 1,5 év vagy akár 2 év, ami után vagy beteszik a tech-tree-be, mint kifejleszthető tank vagy akár küldetés tank lenne vagy pénzért.
Aki megküzdött érte, az először is ingyen megkapta, másodszor már rá is unt arra a tankra ennyi idő alatt.
Az említett M6A2E1 szintén annyira ritka és régi tank, hogy szerintem simán megléphető lenne, hogy újra elérhetővé teszik pont a buff kapcsán. Esetleg ha tényleg szerződés szerint így adták, akkor meg lehetne kérdezni a tulajokat egy egyszerű igen/nem hogy beleegyezik-e abba, hogy újra elérhető legyen.
Tényleg fölöslegesek ezek a tankok így, hogy páran játszanak csak velük, aztán megunják és minden negyedévben egyszer előveszik vagy soha. -
Már korábban én is írtam, hogy a vitris damage panel hajlamos megfagyasztani a játékot mikor pl. egy pz 1c-vel lőnek rád. Linkeltem is be egy másikat mai chatbe írja neked, hogy milyen találatot kaptál, annál nem fagy meg a játék. -
foxbat88fx #329643 új, mindig új :)
netről szoktam össze szedegetni őket, de talán a dmg panel kavar be...
mivel csak akkor fagy meg a game ha találatot kapok be....
de volt hogy akkor amikor pont kilőttem egy tankot :S annak meg nem sok köze van a damage panelhez....
-
Új modok, vagy csak a régieket másoltad? Ha utóbbi, akkor szabadulj meg tőlük. -
nekem is beszart, töröltem az összes modot.
mondjuk heti 3 csatát megyek , úgyhogy pont lesz.rom -
foxbat88fx #329640 hali, 1 hét game kihagyás után megint rávettem magam a wot-ra :D
viszont sokszor megfagy a game :S
vagy ha találatot kapok be illetve megsemmisül a tank, vagy ha ellenséget lövök meg illetve kilövök egy ellenséget
a kérdés: másnak is van ilyen? szar a 9.3? vagy valamelyik mód kavarhat be? talán damage panel?!?!?!
sajna megint elbuktam egy 3×-et emiatt, ami elég bosszantó :/