418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SerB say: how terrible :) -
FosTalicskaa #329718 Mióta behozták a lepattanókat, legalább már vizuálisan is lehet látni, hogy mekkora szánalmasan szar is a nem létező ballisztika a játékban. Tiger I-t meglövik előttem, én kb oldalt voltam a szembenálló feleknek és szépen függőlegesen felfelé pattant le a merőleges frontlemezéről a tőle 100 méterre álló E-75 lövedéke... Fuck physics this is wot style! -
Kv220 karácsonyfa effektus ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #329716 De szeretem Prokhorovkát heavyvel, két T10 artyval... Okádék ez a map, heavyvel gyakorlatilag játszhatatlan, főleg ha arty is van. Tipikusan az a fajta pálya, ami bünteti azt, aki csinálni próbál valamit, és tejben-vajban füröszti a hátul lapuló köcsög kempereket és artykat. Baromira örülnék ha k*rva gyorsan kivennék, vagy legalábbis komolyan átdolgoznák a retek Fiery Salient-tel együtt. Mert olyan jó volt ez a fos, hogy egyből két verzió kell belőle... -
Ha az Abrams motorjára gondoltál, akkor az nem sugárhajtómű hanem gázturbina :) -
Sidewinder #329714 Az afrikaiakon jót röhögtem én is. Igazság szerint még nem volt időm végignézni az összes részt, de nem lepne meg, ha lenne még pár vicces jelenet. :D -
Sidewinder #329713 A 90-es években sokkal rosszabb helyzetben voltak. Akkor tényleg igaz volt amit leírtál. A 2000-es években jelentősen csökkent a szegénység. Jelenleg az orosz átlagfizetés valamivel a magyar felett van. Ez soha nem volt így korábban. Moszkva kivételével pedig jellemzően alacsonyabbak az árak mint Magyarországon. -
Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.
-
Kronos79 #329711 Azért vannak benne mosolyfakasztó részek. Az első körben az afrikai csapat lerammolja a kazah tankot oldalról. A második körben a ruszki vezető a rajtnál túráztatja a gépet. Az indító ipse szabályosan fürdik a füstben, miközben a zászlót tartja. De a lőszer bedobálás utáni indulás se kisnyúl. :) -
foxbat88fx #329710 és eközben az ország nagy része éhezik.....
a szegények egyre szegényebbek lesznek, a gazdagok zsebe egyre tömöttebb lesz......
gazdaságilag egy iszonyatosan gazdag ország, mégsem tudják megoldani a szegénység kérdését (mert leszarják)
ezért tartom őket egy iszonyat buta népségnek....
rengeteg olaja és ásványkincse van, amiből nem kis pénz folyik be nekik, csak hát az a pénz nem teljesen jó helyre vándorol ;) -
Sidewinder #329709 Ez az elvetemülten buta, tudatlan népség az egyetlen jelenleg a Földön, amelyik a megbeszélt időben,a saját gyártmányú űrhajójával személyzetet tud küldeni a Nemzetközi Űrállomásra, és időben, élve vissza is hozni őket. Minden űrhajós, a nyugatiak is ennek az elvetemült tudatlan népségnek az űrhajóin utazik, és ráadásul elégedettek is vele.
A NASA is ennek buta és tudatlan népségnek az egyik rakétahajtóművét használja az amerikai Atlas és Delta rakétákban. Több mint 100 darab hajtóművet vesznek az oroszoktól az amerikai rakétákhoz. Mert szerintük a kategóriájában senki nem gyárt annál jobb hajtóművet a világon. Ehhez képest a "tudatlan, buta" oroszok nem használnak NASA,vagy más nyugati gyártmányú rakétahajtóművet a saját rakétáikban.
-
Na, az első megvan. :)
Victory!
Battle: Fjords
Vehicle: Type 61
Experience received: 2 901
Credits received: 21 954
Mission completed! Reward:
Vehicles added: Type 62
Slots added: 1 -
foxbat88fx #329707 nem csodálom hogy le mondták a nyugatiak :D
ki akarna ezekkel a köcsög oroszokkal barátkozni?!?!?!?
elvetemülten egy buta tudatlan népség.... -
Sidewinder #329706 A terv az volt, hogy több fajta indul majd. De a miután a nyugati országok lemondták a részvételt, így csak Kína volt az egyetlen ország a házigaza oroszokon kívül, amely maga is gyárt harckocsit, és így saját gyártmányú harckocsival tudott részt venni. -
foxbat88fx #329705 így meg egy nagy nulla :D
én inkább néznék olyat ahol több típus van, még ha semmi esélye sem lenne egy sugárhajtóműves tanknak a diesellel szemben.... -
yossarianHUN #329704 Na ja, csak akkor maga a verseny válna értelmetlenné. Mert hogy Józsinak gyorsabb tankja volt mint Pistinek, Pisti tűzvezető rendszere jobb mint Béláé, satöbbi. -
foxbat88fx #329703 jó ez....
bár kicsit unalmas a tank felhozatal :/
több tankfajtával elég jó lenne :) -
Sidewinder #329702 Kicsit off, de talán érdekes lehet. Az oroszok kitaláltak egy új technikai sportágat, amivel viszonylag békésen lehet összehasonlítani a harckocsizó személyzetek tudását és az alattuk lévő technika minőségét. A sportágat tank biatlonnak nevezték el. Az első versenyt tavaly rendezték, akkor még csak a FÁK országokból vettek benne részt. Idén rendezték meg az első világbajnokságot Alabino-ban. Alabino a moszkvai megyében található, és elég komoly harckocsi lőtere is van. A verseny során a harckocsi vezetőknek akadálypályát kell teljesíteniük, míg a személyzet többi tagja pedig a lövészetre kell koncentráljon. A lövészet során a harckocsi ágyúval és a légvédelmi géppuskával kell eredményesen leküzdeniük a célt. Mindkét fegyvernél korlátozott számú lőszer áll rendelkezésre, a géppuska esetében például legfeljebb 20 lőszer felhasználásával kell leküzdeniük a célt. Ha a célt nem találják el, akkor időbüntetést kapnak. A világbajnokságra Afrikából, Ázsiából, és Dél-Amerikából és természetesen Európából érkeztek harckocsizók. A harckocsik tekintetében sajnos nem volt túl széles a választék ugyanis az orosz T-72-eseken kívül csak a kínai gyártmányú harckocsik vettek részt a versenyen. Az orosz védelmi miniszter elküldte ugyan a hivatalos meghívót a komolyabb harckocsi állománnyal rendelkező nyugat európai országoknak például briteknek, a németeknek, és az még amerikaiaknak is,de ezek az országok az ukrán konfliktus miatt lemondtak a részvételről. A közép-európai térségből viszont Szerbia például ott volt.
A Rosszia-1 állami tv csatorna youtube oldalán megtekinthető a világbajnokság.
Első rész:
-
War Thundert nézve van haszon abból ha full ugyanazt betesszük másik nemzethez :D Ott kb. minden féle gépet meg lehet szerzni ha van aranyad ( persze nem ahhoz a nemzethez amihez eredetileg volt készítve :D ) -
Ez az új Chaffee egy állat. 5. csatára megadta a tank ászt olyan jó meccseket lehet vele menni. -
A T44-re és a Tiger II mocskos nehezen akar(t) összejönni a tank ász, Tiger II-n már megvan, KV2 lesz még necces:) -
Nekem a Tortoise-al a 6k dam is kevés volt az ászhoz:D -
t44-re nekem 4000 sebzésre első osztályt adott, úgyhogy még gyúrnunk kell rá, valszeg a lilák szeretik azt a tankot :) -
IS-el ilyen kevesen játszanak? 1900 spot/láncolás és 2300 dmg-re megadta a tank ász-t.. T44-re meg ha bele döglök sem lesz meg sosem:D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.05. 20:09:33 -
FosTalicskaa #329695 Panzer B2: Az egy igazi pedo tank volt. Ha tier 3 tankok voltak az ellenfelei akkor tényleg mocskosul op volt, de ha bekerült a saját szintjére ahol akárcsak a csapat harmada is 4-es volt akkor kb instant halál történt. A 4-es tankokat szemből át sem bírta lőni, azok meg pl: hetzer simán egyhitelték.
Jah és nem azért vették ki a shopból mert op volt a kicsik között. Á, a wg-t ez sohasem érdekelte. Hanem azért mert behozták a francia ágat és ott a 4-es szint az a B1 volt, ami gyakorlatilag ua. mint a b2. Szóval semmi értelme nem volt a shopban goldért kínálni azt ami egyébként egy nemzet tech tree-jeben egy az egyben benne van... -
"buy unique tanks"
HOAX fegyverbe! :D -
Nazarov77 #329693 És ez az érzésem most erősödött:
- there will be a clan “shop” in the Stronghold mode. Each clan will have a “shop”, where they will be able to buy unique tanks, camouflage and emblems for the SH resource -
Vááááu! Végre, volt egy kitűnő köröm, VK 4502B-vel! Sikerült KETTŐT LŐNÖM, mielőtt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bruttó: 173 365
Szervíz: 79 486
Nettó bevétel: 93 879
Napi Statisztika:
Csaták: 6 (18) (33.3%)
XP: 10 462 (581)
Szabad XP: 482
Ölések: 8 (0.4)
Halál: 13 (0.72)
Találat/Lövés: 115 / 179 (64.2%)
Átütés: 93 (80.9%)
Sebzés: 7 517 (417)
Sérülés: 8 565 (475)
Felderítés: 15 (0.8)
Védekezés: 69 (3.8)
Foglalás: 0 (0.0)
Hatékonyság/WN8: 1 006 (43) 676 (30) -
kisokka #329691 Nem kell, mert még nem töröltem. De kellett volna, mert az ilyen dolgok ki tudnak akasztani némileg, főként az bosszant, ha nekem is szarul megy
Azt hiszem megint pihentetem 1-2 hónapra.
-
NewHewkas #329690 Na sikerült az EU-n az angol honlapból is lengyelt csinálni...
-
Erre, csak ennyit tudok mondani:
Pénzügyek:
Bruttó: 135 717
Szervíz: 31 276
Nettó bevétel: 104 441
Napi Statisztika:
Csaták: 4 (14) (28.6%)
XP: 7 758 (554)
Szabad XP: 352
Ölések: 8 (0.6)
Halál: 9 (0.64)
Találat/Lövés: 111 / 165 (67.3%)
Átütés: 89 (80.2%)
Sebzés: 5 947 (424)
Sérülés: 4 405 (314)
Felderítés: 12 (0.9)
Védekezés: 69 (4.9)
Foglalás: 0 (0.0)
Hatékonyság/WN8: 1 221 (57) 971 (40) -
+1, mai nap eddig 25% winrate, oké hogy még csak 8 csata, de azért ez eléggé lelombozó.. -
NewHewkas #329687 Hát akkor holnap hamarabb kell bekapcsolnod a gépet. -
lexlutor #329686 Hidd el eg es fold a ketto kozott a kulonbseg. -
kisokka #329685 Egész nap szarul játszottam, nem mentek a dolgok sehogy, állandó balfaszok mindenütt, de végre lenne egy jó meccsem, erre az Indienembe belekúr egy masszív 900-ast az arty, persze nem egy helyben álltam, hanem menet közben. Uninstalláltam a játékot. -
foxbat88fx #329684 köszönöm!!!!!
-
Méghogy nincs szopóág?! Akármivel megyek , akárhol, két lehetőség van: vagy 2 perc múlva 15:0 ra nyerünk, még mielőtt egy lövést leadhatnék, és ez a triplázóm, vagy 3 percen belül 0:14 az eredmény és 15 ellenfél lő apró cafatokra, még az égből és a föld alól is! Persze nem csoda, tegnap 70 % volt a winratem... -
DantesHUN #329682 A random faktor miatt + ha még nem 100%-os a legénység marha sokat lehet mellé lőni. -
Ja azt elfelejtettem írni, h nem a top löveg van rajta, hanem a B 20 fontos. Remélem a 120 milis olyan pontos lesz, mint amilyennek leírtad, mert ez így nem lesz vmi jó grind. -
yossarianHUN #329680 Én igen pontosnak éreztem, szerintem a legpontosabb heavy ágyú amivel eddig dolgom volt. Kupola, kémlelő weakspotokat még nagyobb távolságból is lézerszikeként vitt. Más kérdés, hogy ez sem volt elég ahhoz, hogy megszeressem a Conq-ot.