418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lorder #329962 speciális skillre gondoltam :) bár pl heavyre az álca igencsak kérdőjeles de amúgy igazad van :) -
foxbat88fx #329961 régi rendszer?
úgy értem régebben lett telepítve? win7 vagy xp? -
4 :D
javítítás-álca-bia +1 lámpa (parancsnokra több értelmes skill van így is) -
Köszi!
-
Ment. ;) -
Üdv Jeff!
Kérhetnék én is egy meghivot?
Kolompaardzsemszbond
Új gép új remények
-
hematit1976 #329956 király, mik lehetnek a problémák? -
hematit1976 #329955 15x annyi hely van a C: meghajtón mint a játékhoz kellene... szal helyhiány sincs -
foxbat88fx #329954 érdekes..... :S
pedig vmi a rendszereddel lesz..... szoftveresen -
hematit1976 #329953 nem , semmit se csinál -
hematit1976 #329952 fullra levakartam a játékot a revo uninstallerrrel meg végig bogarásztam, h minde rá utaló könyvtárat, fájlt töröljek és utánna bejelentkeztem a hivatalos oldalon az egyik beregisztrált emailemmel és letöltöttem az istalláltol de megáll a mutatott kép állapotában -
foxbat88fx #329951 letöltötte a fájlokat? -
hematit1976 #329950 igen -
foxbat88fx #329949 szóval nincs fent a game? ez csak a telepítő lenne? -
hematit1976 #329948 a flash péayer elméletileg a legujabb azt egy másik progi is kértem és leellenőriztettem a gyártó oldalával.
-
Ment neki. :) -
hematit1976 #329946 van érvényes fiókom /tier IX-s tankkal/ két email cim is be van regisztrálva, mindkettővel játszottam és egyik sincs bannolva. az installáló elindul, de a csak az alább látható képet produkálja ami meg se mozdul, a rajta található gombokra rálehet klikkelni, de azok se csinálnak semmit. azért nem értem ezt mert a progi a wot megjelenése óta hiba nélkül működött. igaz az utóbbi egy hónapban nem játszottam , vele , de ha kaptam emailk-t h kijott vmi uj frissités akkor elinditottam a klienst, h letoltse/firssitsen. a legutóbbinál /3vs3 ki tankok egymás ellen/ viszont ezt a képet adta csak be az installl azóta a regisztriből törléssel uninstallált progi ujra rakása is sikertelen.
-
foxbat88fx #329944
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/missions-tog-october/
-
Lorder #329943 sztem is jobb, legalább lesz 2 értelmes skill a rádióson is xD -
foxbat88fx #329942 flash player frissítés? -
hematit1976 #329941 köszönöm, és itt a kép a megállt installrol, vmi 5let, h mi baja lehet?
-
OnkleTonto #329940 Vicces ez a chaffee-s küldetés, csak kicsit mintha bugos lenne, ezerrel vágtázok, majd ugratásnál a levegőben megáll a tank mintha falba ütköztem volna, hát LOL!
Másnál is csinálja?
Ez meg pláne poén :
-
Aaaz még messze van, addig is kijavíthatnák a felderítő medál leírását mert ez így elég faramuci " Deríts fel mindenkinél 9 ellenséges járművet"
-
Toweliee #329938 Jeff, varadig25 jönne a HOAX-ba, tetszett neki a világuralomról szőtt terveink. Dobj neki egy meghívót légyszives. -
Megtaláltam, szeptember végi Q&A-ban volt: "- it will be possible to retrain crewmen from one role to another"
Szóval, mivel először most merült talán fel, olyan minimum 4-5 hónap, mire mondjuk kitűzik hány patch múlva kerülhet be. :D -
Ez mondjuk egy jó dolog, főleg az olyan ágakon ahol egymás után van light, medium és heavy tank, főleg 2 töltőssel a a vége felé, BiA kihúzásába csúnyán bele tud köpni(legalább is nálam nincs minden tankra skilles legénységem) :) -
Olvastam azt is, hogy tervbe van véve a legénységi feladatok átképzése is, tehát pl. töltőt faragsz egy rádiósból, vagy ilyesmi. Amikor szintenként változik 6-6-5-4-5 legénység, meg ilyenek, akkor a grind végefelé jól jön :D -
Mekkorát tud ütni ez az MT-25, még ha ammo rack lenne megérteném:
-
Köszi!
Most jön le a wot
Utána megy fel a wolfenstein,azt megnézzük milyen ultrán
-
Toweliee #329932 Jogos, magamban gondolkodtam, nekem nincs minden tankban külön legénység, egyet viszek végig. -
én abba ki egyeznék a lámpával, hogy a parancsnokról át helyeznék a rádiósra -
lexlutor #329930 csak nem mindegy h hany tankon! 5-10-25-50? marhara nem ugyanannyi munka :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.07. 21:38:28 -
Toweliee #329929 Szerintem nincs akkora jelentősége T5-6 felett már (szinte) mindenkinek van. -
kisokka #329928 Csak nem kapjuk már meg, hát eldurran a faszom, ha meglesz alapból. Nekem minimum 5K goldot fizessenek akkor. Holott nem nagyon fizettem a játékra, de rengeteg időt fektettem a kurva lámpára. -
lexlutor #329927 ma hirek fele ismet a majrelamparol szol. nagyon faj ez valakinek. mondjuk annyiban nem ertem, hogyha a sok paradicsom is megkapja, meg annyira sem fognak megmozdulni a ko mogul, mert latjak oket, es a vegen kaphat egy lovest. -
kisokka #329926 WZ-120-al szétszopom magam, medelek ezerrel, szétszedik először az ammot, aztán a lövészt, plusz egy motort(azt javítottam meg, mert legelőször azt szedték szét, hiába a sorrend), kapok 23,5K papírt. 25K volt a javítás. Semmiféle kompenzáció nincs már arra, ha te nyered meg a meccsed. SEMMI. Kurva idegesítő, mert régebben komolyan mondom, hogy ez nem így volt. Sokkal több járt az izzadósabb győzelemért, mint most. Most jáácá' hülyegyerek és akkor még rá is fizetsz. Hát a kurva anyád, holott nem szoktam így megnyílvánulni. -
Campernoob-al épp most futottam össze Chaffe-racen innen is üdv:) -
Mondjuk 8 as artyk elpukkantják fullhp ról általában legalább:D -
yossarianHUN #329923 A WT-vel ugyanez a tapasztalatom, a Borsigot viszont még mindig pofátlanul jól álcázottnak tartom. Gyakorlatilag ha beáll egy bokorba, minimum két tank megy rá a csapatból mire felspottolódik. Az egyetlen olyan gép, ami meg szokta kapni tőlem meccs közben azokat a jókívánságokat, amiket egyébként az artyknak tartogatok. Régen a Hellcat volt még ilyen, de mostanában kevesebbet mozgok T6 környékén, úgyhogy már kevésbé zavar. De a Borsig... Forgó torony, az egyik legjobb T8 TD ágyú, és ez a romulán álcarendszer? Na elmegy a... -
Malarki #329922 A Borsig-gal nekem is vannak furcsa tapasztalataim. Néha tényleg hajlamos indokolatlan módon felspotolódni. Fullos cammo+álcaháló+festés, bokor mögött és van hogy mégis villan a lámpa, úgy hogy semmi sem indokolná. Szóval érdekes. A másik meg a WTE100, ami a nulla camojával néha az istennek se akar megjelenni.
a megállt installrol, vmi 5let, h mi baja lehet?