418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Érdekes nekem hamar meglett a daily de volt egykét tank ami nagyon szopatott.
  • foxbat88fx
    supportnak csak is angolul...
    ha nem megy az angol akkor írd le ide mit szeretnél nekik írni, és mi lefordítjuk...

legyen benne a leveledben, hogy már nincs meg a telszámod, leírod az újat meg a fiókod adatait.... nem hiszem hogy a jelszó kellene

de majd jönnek itt okosabbak is :) ők többet tudnak mondani szerintem
  • Big Slim
    Hali! Nem tudom mit tegyek, de remélem tudtok segíteni! Olyan problémám van hogy jelszót meg telefonszámot akartam változtatni, de mivel váltottam telszámot és a régi már nem él mert le lett tiltva így nem kapom meg az aktiváló kódot és nem tudok változtatni semmit! Mit csináljak hova írjak?? Supportnak írhatok magyarul és ha igen hova? Előre is köszi!
  • foxbat88fx
    úgybizny, dá!
  • besti
    Az nem alap XP lesz, hanem + mission-ös. Annyira azért nem jó tank az :)
    Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.09. 00:09:23
  • yossarianHUN
    Dettó. Mostanra sikerült megcsinálni ezt a daily challenge-et, mára elég is volt.

• WR104
    De ha mindenkit szopat a jatek akkor kik nyernek? 4 napja nem lehet szinte egy normalis csatat sem menni mert vagy 15-4-re nyerunk vagy ugyan igy bukjuk. De a mai nap a bukasrol szolt inkabb:

Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.10.08. 23:49:50
  • Gyuszopapa
    10-es csatában első vagyok ST-I-vel,persze bukó a csata.Már meg sem lepődöm.
  • yossarianHUN
    AMX 50-120-szal 1272 base xp-re 3. osztály jár? Húzós.
  • Sunsetjoy
    Na akkor egyáltalán nem csak saját képességtől függ a win... mindannyian jobb játékosok vagytok nálam... és ugyanúgy szopás az egész nálatok is :)
  • Savaran
    1500 csatám van stuggal, remélem sohasem nerfelik, nagy balfasznak kell lennem vele hogy 1000 alatt sebezzek XD 1500-2000 között mozog általában
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.08. 22:30:04
  • Master91
    nem vagy egyedül, 13-15 csata kellett az 5 winhez kb :DDD

beszarás
  • yossarianHUN
    Én kb. egy órája csinálom, és még mindig két winnél tartok. Csak T34-gyel, 2k átlagsebzéssel. Easy mission, huh?
  • JeffDunham
    Ne is mond. Azt hittem megtébolyodok mikor 6-ból 6 bukóval kezdtem. Pedig amint látszik, rohadtul nem rajtam múlt. A létező összes pirosat és idiótát megkaptam... El sem akartam hinni hogy meg lett az 5 win...

• rahotep
    A stuggal 8 kör elég volt hozzá...pedo ;-)

• rahotep
    Mai lol:

nem értem,hogy miért nem nerfelik már a Stug-ot...lol
  • Tono34
    9 meccs kellett hozzá ma. Csak duplázósok.
  • Sunsetjoy
    És a könnyű küldetést a kedvező csapatleosztással tudja kompenzálni... 7 win 20-21 meccsből :S
  • TOMSILENT

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.10.08. 21:38:29
  • lexlutor
    Ahogy Dantes mondta az elobb, olyan. sot egy picivel meg rosszabb is hala a fogalmatlan csapatoknak tier6ban. igy latod ha valahol gaz van, de keptelenseg vele kompenzelni.

szoval tenyleg annyit er, ammenyi munka kell most a megszerzesehez. nem adtam meg el premtankot, de ezt mar majdnem.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.08. 21:30:48
  • Maala
    Ezt könyvtárakban leporolt iratokban találtad? :D
  • foxbat88fx
    azta k***va :)
    ezeknek a többszörösét adták IS-6-ban és SP-ben :D:D:D
    am ja... a mostani TOG II misszió vicc :) szinte ajándék tank (kérdés mit fog érni)
  • DantesHUN
    Az is fontos hogy használni is tudja az illető. Ez már nem állítólag, ez tuti.
  • FosTalicskaa
    Szerintem igencsak meglepte őket ez a kudarc. Annyira, hogy a mostani eventben nem is mertek követelni semmit sem... A napi 5 wint már csak az nem hozhatja össze aki nem is játszik. :)
  • Maala
    Ellenben vastag és hosszú, minden nő álma. Állítólag.
  • DantesHUN
    Nem. Az ágyúja jó, de amúgy minden más tulajdonsága rossz. Rossz álca, nulla páncél, lassú, nem ér oda időben ahová kell.
  • lexlutor
    roviden: nem
  • Savaran
    Tényleg a TOGII az tierjén belül jónak számít? Mert őszintén szólva eddig ellenfélként nem rettentem meg tőle, inkább csak XP zsáknak tekintettem XD
  • Tono34
    T5ös csatában elég sok acélfal összejön vele, kv1... nos azzal igen meggyűlik a baja.
  • Maala
    Még csak 2-3 kört mentem vele, az első győzelemig tegnap. Annyira nem rossz, de jobbra számítottam a testétől, egy KV-1es magyarka ott lőtt be, ahol nem szégyellt, beforgatva, alacsonyabb pozícióból a torony alatti / részt...
  • Tono34
    KV220 jó cucc. Még anno a löwe-jt88-hoz adták "ingyen".
  • Maala
    Szerintem kifejezetten a "közép-" és a "haladó" játékosközösség kiszolgálása volt a cél a szeptemberi missiönökkel, úgy emlékszem, volt róla szó, hogy lesznek kifejezetten nekik szánt missiönök, még tavaly, az IS-6-os mission előtt - kb amikor bejött ez az egész missiönösdi. Az év végi t8-asokat pedig nem igazán lehetett kifejezetten pro-knak szánt missiönnek nevezni (még bottal is ki lehetett húzni az IS-6-t, meg a Sup Pershinget is), ezzel a kettővel ellentétben.

Habár ha azt nézzük, a medes küldit most is meg lehetett bottal csinálni. :D

Szerk: Amúgy IS-6ból is emlékeim szerint olyan 14k lett az event miatt, nem?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.08. 20:28:09
  • lexlutor
    akarhogy nezzuk, 3000 kv a jatekosszamhoz kepest elenyeszo. az hogy exclusive tankot kiadnak akcioba, az eleve a wg hulyesege, ha ez volt a cel, h 3k menjen el belole, az akkor meg szimplan duplan hulyeseg volt: egyreszt frusztralta azokat akik penzert vettek meg, jogosan. illetve a jatekosokat, h ilyen feltetelekkel irtak ki. azt viszont nem hinnem h ez lett volna a cel sem szamban, sem eredmenyben. innentol kezdve szerintem ez nem siker. csak annak a 3k embernek, aki kiszenvedte. az meg aranyaiban nulla a jatekoszamhoz kepest.

felreertes ne essek, nem vartam h mindenkhez csak ugy utanavagjak. de ez az eredmenybol is latszik, kicsite rosre sikeredett.

a neve oteletes. a kihivas nulla. a tank kepessegei is :)

szerintem most evvel lehet vagy 6k :)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.08. 20:05:37
  • Maala
    Miért nem lett sikeres? Alapesetben nem elérhető tankok, ha megszűnnek annak lenni, akkor nem húzhatóak le az emberek egy-egy eventtel, mármint való életbeli prém shop eventre gondolok. Aki akarta, most megkapta "ingyen" (ingyen a faszomat, hányingerem volt a mai 5 wintől, inkább megyek TSW-zni, csak frissüljön a graf.kártya drivere). Ha meg legközelebb lesz ilyen, az én fajtám az ingyengold miatt úgyis megcsinálja megint.

A TOG event meg most azért van, mert a pórnép sírt, hogy ez kurva nehéz volt (mármint a szeptemberi). És vicces a neve is, tisztára win-win.

3000 KV-220, akkor 3x annyi, amennyire a múltkor tippeltem. -.- Már csak azt kellene tudni, hogy mennyi van a szerveren. :P
  • Maala
    Helyette van wotreplays.com, ahová egyszerű bejelentkezés után simán feltöltheted, és megnézheti, aki akarja.
  • lexlutor
    toggal kompenzalnak, mert ez szerintem nem lett tul sikeres:

- on EU server, the results of the Type 62/KV-220 missions were: cca 15000 new Type 62′s and less than 3000 new KV-220′s
  • foxbat88fx
    óóóóó mi kört mentem a T14-el :)))
    kár, hogy már nincs ez az orosz cucc hogy elküldöd a replayt és felteszik youtube-ra :(((
    nagyon rég mentem ilyen izgalmas kört a játékban
  • xotyi
    7ezer csatával hogy a francba nem jut el valaki addig hogy egy zárt pályán végighaladjon? 5raceből 3on 1ember hátrányban.. much fun...
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.08. 19:29:04
  • DantesHUN
    Óh remek. Még szerencse, hogy nincs túl sok med és TD egy meccsben. Na most például egyedül én voltam nehéz tankban. A két csapatban összesen. Nem is éltem sokáig. Persze azt gondolná az ember, hohó 8-as nehéz tank, majd adok én nekik. De egy rakás 8-as TD, és 8-as falkában támadó med ellen...
  • Tono34
    Ismerve a wg programozási szakértelmét... egy ideig sok bug lesz... jó sok ideig.