418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #330484 Azzal a fegyverzettel? Katasztrófa. -
Angelus1991ster #330483 VK3002D azért nem olyan rossz. -
yossarianHUN #330482 7-es medek?:D Na az a legsiralmasabb tier medek szempontjából. T-43, VK DB... Heavykből szintén totál felejthető a T7, T29-en kívül egyet nem tudnék mondani, ami tényleg emlékezetes lenne. A Tigris még az volt egy-két peccsel ezelőtt az OP rofjával, de most már az se egy olyan nagy vásziszdász. -
7-es jó ott tele van jó medekkle és heavikkel a játék szerintem.
6-os inkább csak 1-2 op tankal tud fun lenni. -
Angelus1991ster #330480 1920-30-as évek harckocsijainak szerelmese. Leichttraktor az egyik legjobb t1-es.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.12. 12:40:38 -
-
András77 #330478 Szerintem a világ összes pszichológusa a WoT-ot javasolta az összes elmeháborodottnak. Más, hihető magyarázatom nincs arra, hogy honnan másznak elő ezek a retardáltak ilyen tömegben. -
Jaja :D
http://wotreplays.com/site/1234441#live_oaks-pointer4-m41_walker_bulldog
kár a végéért -
yossarianHUN #330476 Áldott legyen SerB neve, hogy meg lehet csinálni a Togtobert úgy is, hogy az ember egyszer sem játszik hétvégén. Mostantól így lesz. -
a Noobmetert és ezt (írd be a neved az enyém helyére)
http://wotinfo.net/en/trend?playerid=500967642&server=EU -
yossarianHUN #330474 Hihetetlen. Hihetetlen ami megy. -
Angelus1991ster #330473 nem kerülne t5-6-osba, csak t7-esek közé. De ez csak az én "vágyam" , ötletem. -
R3nton #330472 lol persze, mondjuk én örülnék. Bulldoggal és LTTB-vel így is mészárszéket szoktam rendezni, nem hogy könnyített mm-el :D Kemény lenne tier5-ösökre vadászni velük.
Scout az tényleg egy külön játékforma, legnehezebb, de azért nem véletlen van ilyem MM-jük, a nagyon jó játékosok osztják velük rendesen. -
vasasgabri #330471 Köszi a választ akkor megpróbálom. De még csak tegnap és ma tapasztaltam ezt a dolgot. -
Ez milyen idegesítő, hogy az autoaimos lövések mindig a lánctalpat lövik! Megyek 50 -el, de a 150WN8 as piroska simán leveszi a lánctalpam. Én gondosan célzok, és mégsem bírom ugyanezt megtenni vele, pedig egyhelyben áll... -
worldoftanks.eu, support, de teljesen felesleges, a supportok leszarnak mindent, kapsz egy levelet hogy kösz hogy írsz, bla bla, tartsd be a játékszabályokat, szal semmilyen érvet nem fogadnak el semmilyen teljesen nyilvánvaló bizonyítékot.
Neked packet loss-od van, nekem is meg a magyar játékosok kb 30%-nak.
Packet loss: A játék nem kapja meg a tőled küldött 'csomagokat' , ami írányítaná pl megálítani a tankot.
2 dolgot tehetsz ha játszani akarsz még a wottal:
- Erélyesen fel kell hívni az internet szolgáltatót (lemondással fenyegetőzni) ha nem javítják ki. (ha nő veszi fel a telefont nem fogja felfogni hogy mi az a packet loss, tedd le és hívd később hátha egy férfi veszi fel
- Szerezel egy ismerőst a szolgáltatónál, vagy bárkit akit meglehet kenni és 'fű' alatt kijavítja (ezt javaslom, made in hungary)
Jah ha forogni kezd akkor gyorsan SPACE-gomb, ha előre hátha akkor enter, ha nem javul gyorsan alt-tab és vissza ekkor már biztos hogy megjavul pár másodpercre :D
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2014.10.12. 10:24:58 -
Angelus1991ster #330468 KV-220-nak többértelme volt. De annak a követelményei egyből hányingert okoztak. -
Azért 1-2 meccs elég érdekes volt ma is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor a top tier tankok basznak valamit is csinálni, elindult a lemmingtrain 1-2-es vonalban és mind meghalt...
Ez meg olyan jó érzés, amikor akármit csinálhatsz, bukta...a T92 lelőtte a barátom életének 60%-át, rólam pedig 1000hp-t, csak az érzés kedvéért.
-
vasasgabri #330466 Sziasztok! Nem tudjátok hol lehet problémát jelezni a wot üzemeltetők felé? Tegnapra kaptam valami figyelmeztetést inaktivitás miatt ami abból adódott hogy minden ment a játékban csak a tankot nem lehetett irányítani oldalra. Előre hátra ment, a torony forgott meg lőtt de sokszor késve. A többieké szaggatás nélkül ment. Próbáltam a leg kisebb felbontásban is akkor is ezt csinálta. Esetleg volt már valakinek így? -
Ma kipróbáltam azt, hogy csak T10-zel(E100 + T110E5) mentem, 7 csatából meg is lett az 5 win, miközben élveztem a játékot és bőven megvolt a 3000+ átl. sebzés, bár sajnos a killeket elcsórták, nem lett meg az 1 kill/battle.
@Jeff: melyik statisztika oldalt szoktad használni, hogy kiírja a napi hatékonyságodat? -
Type 62-vel lehetetlen nyerni, csak hendikeppes agyhalottakat rak melled. Nem csoda hogy "ingyen" volt. -
Újra raktam az xwm-et a honlapon aktivizáltam, de csak nem szinezi el a játékosokat. pedig újraindítottam a játékot is, mit csináljak? -
Angelus1991ster #330462 Erre az a válasz jön, hogy "Learn to play noob", meg hogy "ez scout, aki nem tud scouttal játszani az ne vegyen scout tankot".
na ilyenkor megy fel a vérnyomásom 110-re.
egyszerű t6 és t7-en ezt vezetném be:
nehéztank és páncélvadász: -/+ 2 tier
közepes tank :-/+ 1 tier
önjáró löveg:-/+ 3 tier
könnyű tank: 0 tier különbség
azon a két szinten 81 harckocsi van -
Rivanka #330461 Én a remek nyereményemmel járok így minden 2. csatában. Type62-vel T10, és tök 1-edül vagyok T7. Még az Amx 90-en is épp csak 2x nyír ki 1 tárral. Izgalmas csaták szoktak lenni, képzelheted. -
Angelus1991ster #330460 Érdekes , egy kicsit több lett a KV-85. Az új t5-ös KV-1S meg nagyon erős tank. De az mm tudja szivatni, egyik csatában egyedül voltam t5-ös a 30-ból. Még a scoutok is t6-osok voltak. -
Angelus1991ster #330459 Hát jah tier 6 a legszarabb, de tier 7 még szarabb. Főleg a medekkel.
De az az összeeskövés elméletem, hogy direkt ilyen szivatós az a két szint. Minnél gyorsabban túljus. Pedig a normális ha benn tart. Sajnos az mm lehetetlenné teszi, hogy a harckocsi szerepkörének megfelelő móddal játszon. t7-es nehéztank medként van beállítva a t9-es med ellen. Egyedül a sokat szidott spg-k látják el a feladatukat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.12. 08:55:30 -
Rivanka #330458 Viszont végre kicsinálták a retkes kv1s-t. Szerintem a T5 a leggázosabb, bedobál feszt ilyen 6-os orosz halálosztók közé, 1 lövésez mindenki. Viszont hallgathatod egész partiban, hogy rikosé, meg didnt penetrésön, meg még vagy 10 félét berakhatnának, mert unom ezeket hallgatni. -
R3nton #330457 pffff cromwell legnagyobb fun, azzal van a Nichols medálom is megy van vele egy pár Levaslaiho és Oskin is -
Rivanka #330456 Nálam minden 2. az. Sőt elég gyakran 6 a vége, mert mérgemben golddal kitolok 1-et, ami nincs bekalkulálva. Ami dermesztő, az a csaták ideje, erről kéne egy kimutatás. Irányított szar az egész, kár erre időt fecsérelni. -
Replay van? :) -
stronk xp bukott csatára XD
Kicsit buggos wn8 számítással XD
sajna a lőszer kifogyott, kevés ez a 6 tár (2arany) :D
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.10.12. 07:36:06 -
kisokka #330453 Csin-gong, SÜLTTÉSZTA!
Soha jobb reggelt, két egymás utáni faszányosabb battle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez 06:54-kor fejeződött be.
Ez 07:02-kor
Érdekes, hogy este nem akart menni a WZ-dara, aztán 7 előtt pár perccel futott egy jó x3-at, utána 7-kor kezdtem a másodikat is. Mind a kettőt beleszámította a TOGtóberes küldetésbe, ami azért furcsa
Végre egyszer a javamra vált az a 7 órás forduló...
-
Lorder #330452 de kibaszott unalmas hogy minden 5. csata 15-5....mikor unja meg a wot ezt a fajta csalást? -
kv2 fun egy ideig, de eszem ágába nincs megtartani.
su-100 engem hidegen hagy, cromwell vk3002m szindróma nálam, úgyhogy egy életre elegem lett belőle.
többi 6-os med pedig szintúgy nem igazán érdekel.
t7-eket tartok inkább meg a 6-os szinten is csak addig maradnak amíg át nem vergődöm magam rajtuk.
t150,vk36 amik maradnak, de ezekkel meg szinte soha nem játszok már..
ha csak nem prémium harckocsi nem igen tartok meg t6-ot. -
foxbat88fx #330450 jaja tier 6 olyan szar :D
tele van fos tankokkal.... mint pl a láthatatlan Su-100, vagy a mérgezettegér Cromwell, vagy az epik t34/85 vagy a mindentegylövésező KV-2 -
kisokka #330449 Legborzalmasabb tier? Hát ez új
-
Németeken kívül engem sem érdekelt a többi.
Az igazság az, hogy leginkább gyűjtői szempontból csinálom őket.(eleve kb csak a free garázshelyek vittek rá az orosz ágra is)
Németeknél lassan már minden ki van fejlesztve és nem sok motivációm van már velük játszani...(leó,ru,td és arti vonalaknál még van mit fejleszteni csak eggyik ághoz sincs kedvem)
Japán tankjaim lehetnének, ha lenne td és heavy ág, a med ág nagyon kis prioritást élvez nálam
a leendő olasz ág kuka,copy leó engem semennyire sem érdekel,alacsony szemetet meg nem fogok garázsba tartogatni.(t7 alatt a legtöbb tank az számomra és nem ér 1 garázshelyet, max akkor van maradása, ha német vagy húzom az ágat, de már elég komolyan fontolgatom, hogy néhány t5-ös némettől is megválok mert csak kolonc már(panzer4 pl)
Magyar tankoknál talán maradna a t5-6-7, de biztosan csak a tas-t tartanám a többi sajna olyan tierbe van ahol vagy t5 amit nem éri meg tartogatni(túl olcsó a tank és ha nem elég fun akkor nincs értelme, régen volt mert farm tier volt, de most már nincs erre sok szükségem) vagy a t6-os ami szerintem a játék legborzalmasabb tierje(ha csak nem ilyen t150-es féle masináról beszélünk).
-
Rivanka #330447 Zéró ma, pz4-el, tier 7-ben 1600 dmg, 2x annyi mint a 2.-nak, 6 kill, és bukta. Ez a csúcs, de ez nagyjából dél óta megy, minden szinten. Keresni kell más játékot, nekem ez jön le, nem vagyok hulladékgazdálkodási szakértő. Ez meg egy hulladék, mert ha a körben állok, nyerünk. Hurrá. Fasz csimpánzoknak ez jól jöhet, kedélyjavítónak. -
hobbináci ugyan az mint a turbó magyar...ha kicsit is jobban szereted a német részt, vagy a magyarságot véded, már rád is ragasszák azt jóva
mint amikor véleményt nyilvánítasz, esetleg panaszkodsz, és már böfögik is bele az arcodba " ne sírjáá" -
Angelus1991ster #330445 Ez is eg szempont. Van olyan akinek 7 különböző felhasználja van. Mindegyiken egy-egy nemzet végig. De mi eza hülye hobbináci szó? egy vicc szó? egy újbeszél szó? Nesuten az európai tengelyhatalmak harckocsijait szereti. Ha olasz harckocsik megjellenek biza abból is lesz neki. Főleg a P 43 bis.
Én minden nemzetből 2-3-4-5 tankot tartok a garázsban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.11. 22:40:20

Ez 06:54-kor fejeződött be.
Ez 07:02-kor