418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #330604 Csak CW-re gondolom én is. Szégyen-nem szégyen, még csak IS-8-nál járok. -
R3nton #330603 Elvileg igen, még réges régen a HPTS szebb napjaiban emlékszem egy gyerek mindig sokkal gyorsabb volt a többi IS-7esnél. És ő használta ezt a cyclon filtert ezzel a sebbeség határoló kikapcsolóval. Szignifikánsan gyorsabb lett. Bár egy 113hoz képest még így is lassú dög és szarul is fodrul, pláne 5000 credit csatánként randomban semmiképpen nem éri meg, max CW-n, ha valami helyet kell elfoglalni gyorsan.
Nekem a 113 am jobban bejön a mozgékonyság és a kellemesebb ágyú miatt. Igaz az oldalpáncélja az IS-7nek epic. -
Oddball29 #330602 Is-7 profik! A cyclone filter óvja a motort a removed engine governor okozta sérüléstől? -
Én is, de a mai 30 csatámban vagy 5-ször ellőtték.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.10.12. 23:45:12 -
R3nton #330600 nekem nem tűnt fel annyira, mondjuk azért igyekszem elkerülni a találatokat xd -
Ez a kibaszott Walker Bulldog ilyen ammorack érzékeny? -
R3nton #330598 köszi
-
R3nton #330597 jó hagyjuk tárgytalan... -
Nekem van FCM-em, szerintem megéri megvenni, én sem bántam meg. Igaz papír, de a sebessége és a lövege miatt élvezetes vele játszani. Sok izgalmas csatát futottam már vele. Medként kell használni:) Nem emlékszem már, h ammorackes-e, de gondolom igen, mert rajta van a safe stowage skill a töltőn. Nekem a felszerelés a szokásos: venti, rammer és vert stab (menet közben is sokszor eltalálja a célt, így érdemes ezt tenni rá). Lehet cserélni a vizes ammot, legalábbis nálam így a skillel alig kap ammorack sérülést és nem is emlékszem rá, h robbantam volna vele.
@besti: Szívesen:)
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.12. 23:29:26 -
Arty még egy páncélozott tankba is kitud szedni 1 lövésből:D
Én nem vitatom, hogy jók(nekem speciel nem jön be ez a stílus)m mert azok.
Azt sem, hogy egyiknek sincs páncélja.
csak a japánoknál előfordultak már nem egyszer olyan esetek amit nem nagyon várnék el, míg a leopádoknál még ezeddig tényleg nem volt ilyen.
Egyébként pusztán ezek miatt a japán 9-10-es jobban is érdekel a leónál, de mint írtam eléggé hidegen hagy engem ez a papír,gyors,űrátütés kombináció stílus. -
R3nton #330594 Kérdés! Lehet nem várom ki a panther88-at. Mert szerintem úgyse fog MM kedvezményt kapni, és veszek a közeljövőben egy FCM50-t, mert az SP-től és T34-től sírva fakadok. Nem is a pénzhozamuktól meg a teljesítményüktől, hanem a játékélménytől, amit a borzalmas lassúságuk vág gallyra.
A kérdés az lenne, hogy valóban ennyire ammorackes? És akkor hogy éri meg felszerelni? Rammer+venti/stab+wet ammo?? És ha skillbe felrakom biztonságos elhelyezést, le lehet cserélni nyugodt szívvel a vizes ammot a stabra?? Köszi! -
Oddball29 #330593 Amikor én mentem vele, akkor még nem volt goldspam. -
R3nton #330592 nem olyan biztos az. Mikor a tier7es artyk elvisznek már 1 lövésből mindig, míg a Leokat sokszor nem verik át artyk és csak sima HE sebzést ad be rájuk, már akkor átértékelnéd. De ezeknek szar az armorjuk. Amúgy lényegtelen is. Leo1 és STB1 is baromi jó tank. Sőt STA-1 is jó, Type61 is jó, és Leoproto is jó. De egyikse a páncélja miatt. -
Én inkább a DB-t választom a párduc helyett.
Bár tény nehéz szegény tankra jó szájízzel tekinteni, miután volt az embernek szerencséje ilyen comet féle dögökhöz.
type 62 pl elég jól elővetítette számomra, hogy egy hasonló tank amin van páncél+jó fegyver milyen bestia tud lenni.
-
Csak mint példát említettem.
Egyébként hidd el nekem, ha lenne sta-1-em ugyan ezt mondaná még akkor is ha ehhez hasonló eset 200 meccs alatt sem történne vele.
-
besti #330589 Köszi szépen, nézegettem már ezt az oldalt, de nem vettem rá magam, mert még az 1 fájlos működik. De hogy ilyen részletesen leírtad, megpróbálom, a fejlesztések már erre fognak történni. Nem tudom miért kellett nekik szétszedni, de a régi az online editorral jóval egyszerűbb volt - mind1, biztos jó okuk volt rá. -
R3nton #330588 Ha oda tudsz rá figyelni. Na mind1 kinek a pap, kinek a papné. Én a DB-t utáltam. Bár goldspammel lehet jobb. T-34-1 viszont elég stronk ezzel az alacsony profillal, burtál turret armorral, meg a nagy átütéssel. Még talán mozgékonyságra is jobb. -
R3nton #330587 hát azért, mert a cometnek bitang jó turret práncélja van és nagyon erős a lövegpajzsa. Olyan mint az M26, papíron nem tűnik erősnek, de a sok spaced miatt mégis nagyon erős. -
Még annyi, h innen tölthető az XCPad:)
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.12. 23:01:52 -
Oddball29 #330585 Nem, testre, ha lenyomom a csövet. De tökmindegy, annyival nagyobb a dpm-em, hogy egy trackshot is simán belefér, ha közel akar jönni. -
-
Én egy percig sem várom tőlük azt, hogy pattogjon róla bármi is.
Nálam egy tank páncéljának a megitélésében nem csak az releváns , hogy az én kezeim alatt hogy teljesít.
pl a comet lövegpajzsa is fogta már meg a 10-es ágyúm lövését, ettől én még egy percig nem várom azt a comettől mikor vele játszok, hogy majd a tornyom akkor felfogja akár a t6-os tankok lövéseit is...
-
R3nton #330582 Mármint, hogy a torony tetejére látsz rá? Hááát, én azt mondom ki kéne ezt próbálni, nem vagyok én ebben olyan biztos... -
Itt van ez az oldal. Fordíttasd le google fordítóval. Érthetően le lesz írva, h mit kell csinálni. A béta nevű scriptet használd és csak annyi egyébként, h egy mappába kell tenni az xvm.xc-vel. Ja és ha nem működik, akkor át kell nevezni erre (az xvm fájlt, nem a scriptet:D): xvm.xvmconf. Ez a script megcsinálja a kis fájlokat. Nyisd meg majd a kapott @xvm.xc fájlt a XCPad nevű progival. Ezzel tudod majd szerkeszteni a configot.
Van egy hasonló az online editorhoz (XCTuner), de ezt még nem próbáltam ki. Viszont ahhoz, h ez a progi meg tudja nyitni a configot, használni kell az xvm.xc.sample fájlt. Ez is le lesz írva oldalon, ha ezt szeretnéd használni.
Mint mondtam én az XCPad-ot használtam. Ha azzal nyitod meg az @xvm.xc-t, akkor találni fogsz üres kis .xc fájlokat pl. clock, carousel. Ezeket töröld ki és rakd be a letöltött legfrissebb xvm (jelenleg 5.3.6.1) pakkból az ugyanilyen nevű fájlokat. Ha ezután újra megnyitod az @xvm.xc-t, akkor már értelemszerűen ezek is szerkeszthetők lesznek. Ezek után már csak annyi a dolgod/dolgunk, hogyha az xvm-be bekerül vmilyen új funkció, akkor az új kis fájlt be kell másolni a default mappába. Ha pedig vmelyik kis fájlba kerül be új kódsor (alá funkció pl. utolsó szerver megjegyzése), akkor ezt kell átmásolni a megfelelő kis xc fájlodba. Még annyi, h ezentúl az xvm/configs/default mappába kell belerakni a kis fájlokat és az xvm.xc.sample-t (xvm pakkban megtalálod ezt is) kell átnevezve (xvm.xc) rakni simán a configs mappába. Bár lehet, h ez nem kell, a sample fájl nélkül még nem próbáltam ki. Lehet elég simán a default mappa is a kis .xc és a @xvm.xc fájlokkal. Remélem érthető volt a dolog, ha mégsem akkor kérdezz nyugodtan:)
Nekem egyébként ezt a 4 kis xc fájlt kellett pótolni: minimapalt, carousel, clock, elements. A minimapra igazából nem is lett volna szükségem, mert én a Loca féle minimap modot használom.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.12. 22:58:34 -
Abban, hogy szar páncéljuk van teljesen egyetértünk.
Csak az én kliemsenél a japánoknál néha napján működik az a szar páncél és a leopárdoknál még ilyet nem tapasztaltam.
Pusztán ezért mondom amit mondok.
-
R3nton #330579 Nem releváns! Majd ha játszol velük meglátod, amúgy az a vicc, hogy érzésre nekem a Leo1 lövegpajzs a legerősebb az említettek közül. Az STA-1 a legszarabb páncél szempontból. LeoProtora nem emlékszem, de azzal nagyon hátul sniperkedem mindig. Type61nek meg szintén nagyon szar a páncélja. Azon is azért szoktam mondani nem releváns a nagy kupola, mert az egész tank weak spot. -
yossarianHUN #330578 Igen, erre lett megmondva, hogy nem így van, ugyanolyan fos mind a kettő. De te kötöd az ebet a karóhoz, hogy nem, mert az egyik így pattog, a másik meg úgy nem. Mindezt úgy, hogy nem játszottál velük. Ki az értetlen? -
Oddball29 #330577 Attól még látszik a 20 mm-es teteje. -
Értetlen vagy?
Nem azt bizonygattam, hogy a japánoknak pattogós páncéljuk van, hanem hogy a japán 8-9-es tanknak tud néhanapján működni a páncélja, míg egy leopárdon nem.
Ezt tapasztalom a leók esetébe amióta bennt vannak és a japánoknál is amióta bent vanna.
Ha ebből neked az jön, le hogy én itt azt próbálom bizonygatni, hogy a japó medeknek igenis jó páncéljuk van akkor nem igazán értetted meg amit mondtam.
-
R3nton #330575 Na hát igen sztem ezt mondjuk mi is Yossarian névtársammal, hogy igazából mind a japóknak, mint a leoknak szar a páncélja és tök mind1. Nem pattint semmit a japán se, kivéve az STB-1. -
yossarianHUN #330574 Ha nem sok jelentősége van, miért kezdted bizonygatni, hogy a japánok pattogósak, míg a németek nem? Eddig úgy tűnt, hogy szerinted van jelentősége. -
Nem használok auto aimot.:) -
"Nem arról van szó, hogy mennyire tudod használni az adott tankot.
Páncélra ilyen tankba nem tudsz építeni, így ennek nem sok jelentősége van." -
yossarianHUN #330571 Természetesen. Annak van jelentősége, amit te láttál. Messziről. -
EmR3 #330570 Rng.....de mesélhetsz az auto aim működéséről is egy kicsit. -
Nincs jelentősége annak, hogy játszol-e vele vagy sem.
Nem arról van szó, hogy mennyire tudod használni az adott tankot.
Páncélra ilyen tankba nem tudsz építeni, így ennek nem sok jelentősége van.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.10.12. 22:41:55 -
R3nton #330568 az sta1 a legviccesebb amúgy, azt viszi az arty mindig 1 lövésből...Amúgy még a leoknak akkor sztem jobb a páncélja, netto értékben is szerintem. -
Mondom, leopárdról nem pattantam még olyan helyzetekbe amikor a japó 8-9 cuccról meg már többször is.
Egyébként nem lényeg, hogy ha játszol vele ez megtörténik-e vagy sem, csak mint tapasztalatot írtam le -
R3nton #330566 de a T-34-1nek sokkal sokkal előrébb helyezkedik el a tornya, mint a T-62-nek. A T-34-1-nek gyakorlatilag legelöl van a tornya. -
yossarianHUN #330565 De ő megmondja a tutit...