418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Azért a németeknél is vannak bőven hülyék. A posztok között 10 képből minimum 5 fényképezőgéppel vagy telefonnal készül. Ez a csávó a kedvencem...

Utoljára szerkesztette: JeffDunham, 2014.10.13. 16:26:10
  • voivod32
    Sokkal könnyebb lesz, ugyanis, ha csupa "sárga" bot ellen játszunk majd, akkor meg fog szűnni az, hogy 5-ször átütöd az ellenfelet, de a hatodik, amikor már csak 3 HP-ja van lepattan, vagy az, hogy 50-el robogva ( ő megy 50-el) simán leszedi a lánctalpadat, illetve 400 méterről észrevéve téged odakapva a csövét rád, kapáslövésből simán kiszed, pedig két tierrel kisebb, és az is, hogy 3 lövésedből kettő leesik előtte, a harmadik meg lepattan a seggéről. Egyszóval: a NOOBVÉDELEM.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.13. 16:23:29
  • Nesuten
    ezt jelenti a fordító szerint :
    Spasibo za UGN Dellux, koshnaranek i Mul'tipaku PROTanki!
    Köszönöm, hogy UGN Dellux, koshnaranek és a többszörös PROTanki!
  • shbg
    Szerintem volt a közelben egy jól álcázott és/vagy jó látótávolságú passiv scout.
  • Nesuten
    ez micsoda?

Спасибо за УГН Dellux, koshnaranek и Мультипаку PROТанки!

ez van az infopanelen
  • Sunsetjoy
    Még az lesz az érdekes, hogy a PvE milyen szinten fog xp-t meg pénzt adni.
    Vagyis WG szerint nem olyan nehéz, hiszen ők programozták le, tudják milyen lesz- nem oltári sok, max inkább csak az egyiket buffolja.
    Illetve szerintük nehéz, mert jobb játékosok lesznek a gépiek... ergo tudják, hogy milyenek a játékosok képességei... :D
  • Lorder
    csak azért kérdeztem, mert eddig nem nagyon volt spotter tankom, így nem vagyok ebben a témában 100%osan otthon :D. T71el mentem azért jó pár kört és most az új amcsi ág is tetszik+próbálkozok a franciákkal is. Eddig heavykkel nem érdekelt a spot betudtam annak, hogy azok nem arra valók. Most viszont több száz spotterrel játszott csata után kicsit feltűnt ez. Nem tudtam hogy most én csinálok valamit nagyon rosszul vagy ebben is van valami turpisság ( mint a főleg mai nap gyakori 15-5-ös csatákban), de úgy látszik utóbbi lesz a helyes :)
  • DantesHUN
    Gondolj bele: A gépi játékos nem lövöldözi a madarakat, nem lövöldözi a csapattársait, nem vág át farral a mezőn, stb.
  • mijki
    Főleg ha a WG programozza be őket. Ismerek olyan játékost, akinek a botja csinál 800-900WN8-at...a játékosok 70%-nál jobban játszik...
  • lexlutor
    erdekes lesz mi jon ki belole, az biztos!
  • DantesHUN
    Tudod mi lesz a poén? Hogy a gép által irányított tankok, jelentősen jobban fognak játszani mint az emberi játékosok úgy 80-90%-a. Még akkor is, ha kimondottan könnyen kilőhetőre programozzák be AI-t.
  • mijki
    Tudom mit jelent a PvE(Player vs environment). Engem a survival(ahogy mi szoktuk hívni horda mód) része juttatta eszembe ezt a dolgot. :)
  • FosTalicskaa
    A PvE játékmód a 'játékos vs nem-játékos' által irányított tankok, nem pedig 'Én és a haverjaim vs az egész világ'.
  • okosszöszi26
    ilyeneket ne is kérdezz!

mindenkinek volt már számtalan ilyen élménye, de senki nem tud rá racionális magyarázatot azon kívül, hogy a játék szopat amikor úgy tartja kedve
    akárcsak a 200+-os pennel bíró ágyúkkal leadott, 10-20HP-s életerejű papírtankokról lepattanó lövések esetében, amiken épp csak az múlik, hogy életben maradsz-e vagy sem
    hát nem, mert arról a szarról, amiről lehetetlen, hogy lepattanjon, lepattant, majd a kis szar megkerül seggbelő, persze az összes haverja azonnal előbújik és kinyírnak
  • mijki
    "- another mode WG is working on is “PvE survival mode”, they are also working on modes for endgame players with one or more tier 10 tanks"

Ez a mód már rég implementálva van a játékba. Amikor a sok vörös kihal mellőled, és te(/platoon-od) maradtok 5 vagy több ellenséges tank ellen...
  • Savaran
    Eléggé mozgékony, stock t54-hez tudnám hasonlítani kis túlzással, viszont lepattanó lövedékre ne nagyon számíts, viszont az ágyú az király rajta, énszerintem :)
  • Lorder
    IS8 csak fullosan jó, de akkor nagyon. Igaz a teste szerintem papír még szemből is, de sikerült 1x mennem vele egy 7500 dmg-s kört :) 2x pedig 6300 körül, én szerettem a lövegével 15x többet sebeztem átlagban mint mostanság az IS7el.
    Utoljára szerkesztette: Lorder, 2014.10.13. 13:35:17
  • suba53
    Ha szeretted az IS-3-at, akkor ezt is szeretni fogod. Már kifejlesztettem az IS-7-et, de még ez van a garázsban.
    Megbízhatóan hozza a vegyes köröket.
    Van vele tank ász, meg sok Nagy Kaliber, de sok korai elhullás is. Ettől függetlenül én szeretem.

Ja, és a nagy ágyú, ami T10-es, után lesz igazán heavy tank. Érdemes fullosra fejleszteni a nagy toronnyal együtt.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.13. 13:29:47
  • Lorder
    Az miért lehet, hogy az álcaskilles távcsöves spot tankomat előbb felspotolja egy prérin álló heavy mint én őt? Előbb is 250m-re volt egy tank és nem tudtam spotolni (csak kb 100-150m-ről) pedig szinte az egész 800m-es mapot látom...tudom hogy álca stb beleszámít de azért ez nem túlzás? Nem is volt bokor mögött vagy takarásban :\
    Utoljára szerkesztette: Lorder, 2014.10.13. 13:27:43
  • Gyuszopapa
    IS-8-ról vélemény?Megéri használni vagy felejtős.
    Az IS-3-at akarom leváltani vele.
  • FosTalicskaa
    Hogy ez a 9es wt mekkora gőzőlgő tehénlepény. Az ágyú sokkal pontatlanabb és több rejtélyes lepattanót produkál mint a 8-as társán. A camoja valami vicc. Láttak már meg 420 méterről, de ment már el mellettem egy scout tank is 60 méterre ugy hogy még bele is lőttem. +ilyen lóf@sz körre a 8. csatában még a mastery badge-t is beadta... egy igazi epic bullshit tank.
  • JeffDunham
    Most találtam. Vélemény? Nincs tank szűrő garázs mód. ;) És a legénység is profi. :D

• shbg
    Szerintem stílus függő! Én szeretem azt amikor rárontok egy nagyvasra és kitárazok rá. Ebben az esetben számít a gyors "burst" sebzés.
    Valaki kérdezte mennyire ad tankászt. Nekem ~2200 és ~1800 xp-re adta meg, ~1500-as xp-kre csak első osztályt. (prém nélküli xp-k)
    Szintén valaki kérdezte, hogy gyakran puffan-e el. Ezt nagyon sokszor tapasztalom én is, úgyhogy igen. :)
    Amennyire "opnak" tűnik kevés jó játékost látok vele játszani.
  • Rivanka
    Nem enged már csatába, csak ottfelejtették.
  • suba53
    Chaffee sport-al lehet még gurulni, vagy csak nem vették még ki a garázsból?

Tegnap átraktam a legénységét a frissen vásárolt igazi Chaffee-be. Egy élmény volt végre úgy kezdeni egy T5-ös tankot, hogy a második skill is már 75%-on áll.
  • Tono34
    + még +1 is lett, jó ég?? elkúrt csata mód?
  • JeffDunham
    Tudom. Azért vetettem fel. :)

Más. Mai háromszorozó... köszönjük Emese!

• lexlutor
    wow! ezek nem tunnek rossz otleteknek:

- the first version of individual missions will bring 4 unique reward tanks of tiers 7-10 (SS: now you know what the Object 260, T55A, T28 Concept are for), depending on how much complicated mission you complete is

- developers are working on “mini stronghold” for every player (without clans), with bonuses and consumables, this is only in discussion stage

- developers are currently working on PvE, historical battles will be a PvE mode: a “team of people against bots will fulfill historical scenarios” and they will be ranked by score (how fast they fulfill it for example), there will also be unique historical map

:DD - another mode WG is working on is “PvE survival mode”, they are also working on modes for endgame players with one or more tier 10 tanks
  • Tono34
    Úgy rémlik nemsokára top of lesz ..
  • Count Adyn
    Onnantól már minden tier egyre jobb lesz:)
  • shbg
    :) jaj ezen most olyan jót nevettem :) hidd el nem vagyok tényező artyba :) a dilemmám az hogy kéne a Béla, viszont nincs garázshelyem, ezért gondoltam azt hogy eladom a a hetes angol artyt.
  • Faboo
    A DB-t én is szerettem de tény, hogy a comet és a T20 sokkal könnyebben játszható. A T20-at egészen addig istenítettem, amíg meg nem lett a comet. Ami azért érdekes, mert a cromwellt én nem csipáztam annyira. Ha vissza veszek tankot, akkor az az überelhetetlen T29, a comet, és a vk30.01d lenne.
  • Savaran
    Inkább felejtsd el az artykat mindenkinek jobb lesz :)
  • Faboo
    Jah, leo1-et minden áthugyozza, de eddig a legtöbb lepattanót állítom, hogy a JGE-100 követte el ellenem.
  • shbg
    A nyolcas angol aryról mi a véleményetek? Megéri a hetessel szenvedni? (mert nem pontos, nem sebez. stb stb.)
  • JeffDunham
    Nem úgy volt hogy ma reggelig van a Chaffee sport küldi? Ugyan úgy ott van a garázsomban a kicsikocsi. Mikor veszik ki?
  • Maala
    Talán azért pattintanak a japán medek, ellenben a leó ággal, mert ez az erősségük? :D Rossz-közepes mozgékonyság, jó ágyú, viszonylag jó torony (8tól felfelé) vs jó mozgékonyság, jó ágyú, és papír minden. Mellesleg pattintott már az én Leom tornya JGE-100at, meg pattantam már én is JG-vel Leo-ról. :D Az élmény szintén... Megfizethetetlen. :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.13. 07:10:07
  • Maala
    Az élmény, amikor 6:10-kor 0 winről indulva 6:59-kor befejezed a TOGtober küldit. Megfizethetetlen. :P
  • popey8
    És az ember higgye el, h nincs belenyúlva...
  • R3nton
    Igen így viszont lesz egy felesleges modul randomban. Bár annyira nem élvezetes, hogy randomozzon vele az ember. Bár ki tudja lehet neked tetszeni fog, ezek után, hogy a VKDB-t szereted...:D