418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    :)
    Annak árt, aki komolyan fogja fel és tragédiaként éli meg ha nem nő az e-pénisze. Én csak játszom, amíg szórakoztat. Ha nem, akkor abba hagyom. De ettől még véleményem van a játékról, ami pár embernek nem tetszik, mivel más, mint az övék.
  • xotyi
    Jééézusom... No hope for humanity..

Köszi így a kezdésnek 3/3-as vereség sem esik olyan rosszul "szórakozás" gyanánt:D
  • Master91
    " A mai gyerekek egy részétől mást úgyse várhat az ember, ilyenek ha szülők helyett az interneten és a játékokon nőnek fel."

Inkább, mint ezek:
  • DarkHorSe
    Lehet mar nem kene gepezni papi, nehogy artson ez a sok feszultseg az egeszsegednek. A te korodban ;D
  • Paradoxon61
    Nem csak Te vagy így, mások is. Vannak akik elfogadják azt, hogy random, vannak akik nem, mivel elég érdekes módon ismétlődnek ezek a dolgok. Többségében ha a legpontosabb ágyúval is mellé lövöldözöl a gondos célzás ellenére, vagy pattogni kezd, az a meccs bukott lesz. Figyeld majd meg. Az más kérdés hogy ki mivel magyarázza ezt.
  • András77
    Most próbálgatom a T49-t és a tank ideális választás a véletlen leteszteléséhez. Képes 10m-ről mellé lőni és ez komoly, kipróbált, megtapasztalt eset. Máskor meg célzás nélkül telibeverem az ellenfelet és még ki is gyújtom. Némi célzással meglőttem már durván 400m-ről egy kilógó parancsnoki kupolát. Máskor meg 50m-ről nem bírok eltalálni vele egy félig takart E100-t, mert biztos a földbe csapódik.
  • Paradoxon61
    Az a 99% te vagy, meg pár haverod. Ennyi. Mondhatnám úgy is, hogy pár taknyos orrú, akinek a seggén még ott a tojáshéj, de nem mondom, mert nem szeretnék senkit sértegetni. Az, hogy te minek tartasz, hidegen hagy. A mai gyerekek egy részétől mást úgyse várhat az ember, ilyenek ha szülők helyett az interneten és a játékokon nőnek fel.
    Szerintem mellőzzük a társalgást egymással, mivel nem szeretnék lemenni a te szintedre.

Hisztizni te hisztizel most is. Senki nem kért meg rá, hogy reagálj arra mait írtam és belém köss. Tehát nyugodtan befejezheted a hisztid és ne olvasd amit írok. Ennyi.
  • Master91
    aztán az E-100 lehet lőtt 5x egymás után luftot full rászűküléssel

random, aminek nem sokan vannak tisztába a fogalmával
  • popey8
    Érdekes módon mostanában egyre sűrűbbek ezek a célzás nélküli hihetetlen találatok. Pl. vmelyik nap egy E-100 talált el kb. 200-300 méterről full sebességgel haladva a nagy ágyúval.
  • András77
    Az odáig rendben van, de azért hiába néznek itt komplett hülyének egyesek pontosan tudom, hogy hol lehet meglőni az isu-t. Az első lövés után beforgatta magát, miközben tolatott lassan és a lánctalp megeheti az he-t. Nagyon lefele tartottak a lövések. Az SP-nek meglehetősen pontos az ágyúja teljes becélzás esetén, ezért kaptam agyfrászt ettől a szemétségtől. Lehet, hogy he bevitte volna, meg lehetett volna próbálni, de most nem gondoltam rá. A lánctalp meg is ehette volna.

Ami tényleg durva, hogy az isu kb 1 sec célzással fordulás után eltalálja a tetejét egy hull down-ban levő SP-nek. Nagyon lejtősre sikerült most ez a pálya, nincs ezen mit magyarázni. Az istennek nem hagyta kilőni az ISU-t és annak meg elég volt rám fordulnia és klikkelni egyet.
  • yossarianHUN
    Andrásnak rendesen, lépésről lépésre levezetve el lett magyarázva, hogy mi miért történhetett. Ezek után András két dolgot tehet. Tudomásul veszi, és legközelebb odafigyel rá, vagy hisztibe, konteógyártásba, és helikopterkedésbe kezd, mint jómagad.
  • yossarianHUN
    Ha jól tudom, a 99% egy idiótának tart itt. Úgyhogy ne csinálj úgy, mintha te itt jelentős klikket képviselnél.
  • Paradoxon61
    Én is erre tippeltem. :)
  • Paradoxon61
    Igen, csak azért mert orosz. Különleges nép, a játékuk is az. :)
    De igazából csak arra figyelmeztettem Andrást hogy mi vár rá, ha itt panaszkodik. :)
  • Paradoxon61
    Én is olvasom a tied, tehát te is olvasd az enyém, vagy csinálj magadnak egy fórumot, ahol csak az lehet akit beengedsz. Ez nem a Tied, ha jól tudom arrogancia mester.
  • Master91
    c:) Ne sírj, tanulj meg játszani.
  • Angelus1991ster
    Tank Viewerben megtekintheted. talán egy event idején mindenki megszerezheti. Vagy most lesznek ezek az individual missionok állítólag.
  • Angelus1991ster
    Csak azért mert orosz??? hülyeség. Mindenhol akad ilyen hülye banda, ami leszarja az általa legyártott játékot és annak rajongótáborát, és csak a hardverforgalmazó cégekkel kommunikál (razer, alienwarearena).

példának mire vágyik a nép: a Creative Assembly Total War sorozata, egy ideje már másodlagos maga a total War aktuális epizódjának minősége és a milliós játékosállomány igénye.

( Westeros TW, Gyűrűk Ura TW ( ebből kurvajó TW epizód lenne, Numenór és Beleriand kiegészítőkkel nemhiába a Third Age kiváló mód lett a legfaszább), )- ehelyett most kiadják az Attila TW-t, ami csak egy sima kiegészítőnek menne el, még akkor is ha kicsit több a tartalom mint a nyavajás dlc-kben.

De ebbe a kalapbe vehető nyugodtan a hazai semmirekellő játékfejlesztő banda, ami képtelen egy magyaroknak szóló játékot kiadni.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.14. 18:34:07
  • yossarianHUN
    Köszönjük, Emese. Szerintem csinálj egy új fórumot, valami "Akiket nem tud hülyére venni a mocsok WG" vagy hasonló címmel, és akkor nekünk sem kell tovább olvasni itt a f*szságaidat.
  • Angelus1991ster
    Ezeket kéne meghekkelni.
    Menj egy csatát.
    Jutalom: Type 59/Löwe a garázsodban:D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.14. 18:26:02
  • Paradoxon61
    András77!
    Az egész játék az orosz mentalitásra épül. Azaz mindent ők határoznak meg előre, amit csak lehet. A győzelmeket is. Nem véletlen, hogy ha veszteni kell, akkor még a legpontosabb ágyúval is mellé lősz 50 m-ről többször is. Ezt hívják ők "véletlen" faktornak.
    De erről itt kár társalogni, mert mindjárt jön pár nagyokos és elmagyarázza neked hogy:
    a.) Te vagy a balfácán.
    b:) Az csak véletlen.
    c:) Ne sírj, tanulj meg játszani.
    d:) Meg a többi nagyképű marhaságuk.
    Nyugodj bele, orosz játékban nincs véletlen, ugyanis az orosz két dolgot nem visel el. Az egyik a véletlen, a másik ha valamit nem ő határoz meg, vagy irányít, beleértve a győzelmeket is.
  • lexlutor
    szerintem csak orosz szerveren volt valaha is.
    lehetni lehet, mint a pz4hidro a razer csomagban, de megis ki a francnak er meg 80 eurot ez az elsogeneracios revardtank??
  • kisokka
    Nem tudom, supportra sose használtam az ELC-t, ahhoz kicsit izgága fajta, de sokan így használják.
  • Gyuszopapa
    Ilyen kevés HP-s tankra ami jól páncélozott rátöltöm a HE-t.Jó párszor mentette már meg az életem ez a manőver.
  • DasIsFuck
    szerintem az elc még a vk28-ra is köröket ver.
    Egyszerűen mind scoutra,mind csapat supportra alkalmasabb és én mindenféle gyakorlat nélkül elég hamar bele tudtam jönni.
    (tény, hogy az ágyúja egy elég nagy anomália, de simán kárpótolja az átütés,sebzés kombó ezt)
  • Ok5
    szerintetek lesz még rá lehetőség a játékban valaha, hogy BT-SV -t lehessen venni? bárcsak birtokolhatnék egyet:(
  • Kronos79
    Nem tudom segít-e, de kapcsold ki a zöldülést, hátha az kavar be.
  • Sunsetjoy
    Sztem vannak előre definiált adatok, amiknek csak a változói másak mindig (tehát mondjuk tankkorlátozások, elérendő győzelmek, elérendő tapasztalat, küldetés időtartama stb.). Egyszerűbb egy-egy változót erre-arra az értékre beállítani. Pláne hogy az összes misszió ugyanaz csak ezek a bizonyos változók változnak.

pl. ez onnan van: "bership/same/squad details/conditions/clanMembership/same/team7x7 details/conditions/cumulative/achievements details/conditions/cumulative/capturePoints details/conditions/cumulative/company details/conditions/cumulative/damageAssisted details/conditions/cumulative/damageAssistedRadio details/conditions/cumulative/damageAssistedTrack details/conditions/cumulative/damageBlockedByArmor details/conditions/cumulative/damageDealt details/conditions/cumulative/damageReceived details/conditions/cumulative/damaged details/conditions/cumulative/directHits details/conditions/cumulative/directHitsReceived details/conditions/cumulative/"
  • Count Adyn
    Ez mondjuk azzal is magyarázható hogy aki a második pattanás után se tölt HE-t 18 hps ellenfélre az megérdemli a sorsát:D
  • Angelus1991ster
    Nem lehet valahogy feltörni a játék mission/events szövegfájlját? úgy gondolom minden patchban és minipatchban előre meg vannak írva a küldetések fordításai valami loc.txt/xml fájlban.
  • Angelus1991ster
    Figyelem!
    Eltávolított járművek: M24 Chaffee Sport
    Eltávolított férőhelyek: 1
    Kapott kredit: 300

Na ez jó poén volt:)
  • kisokka
    Hirtelen az MT-25, ami eszembe jut, hogy egy kuka az ELC-hez képest, de nem azért, mert olyan remek az ELC, hanem az MT csúzlija egy zsák krumpli. Azért az ELC-hez kell egyfajta gyakorlat, mivel nem forog körbe a tornya.
  • DasIsFuck
    elc amx nem ugyan ez összehasonlítva 1-2 t6-os light-al?:D
  • kisokka
    Kicsit összehasonlítgattam a Bulldogot az egy szinttel feljebb lévő 13-90-el és elég vicces, hogy a hp-t és a látótávot leszámítva mindenben jobb az amerikai. Amúgy nem is olyan vicces.
  • yossarianHUN
    Sajnálom ha kiábrándítalak, de az SP-n egy rész van, amit egy ISU nem csap át a legkisebb erőlködés nélkül, és az a lövegpajzs. Ellenben az ISU frontja igen trükkös, a hatalmas, fél frontot kitakaró lövegpajzsa eleve elnyel mindent, mellett meg ha túlságosan a felépítmény szélét lövöd meg, akkor az erősen döntött részt fogod eltalálni, ami autobounce.
  • Master91
    haverom ilyenkor csak legyint egyet, és meg jegyzi hogy " Öndönkének is kell a sikerélmény"
  • Master91
    menj olyan tankkal amivel egyedül jobb lehetsz (op-bb tankal)

T29el csinálom mindig, vagy Cromwell
  • András77
    A véletlen generátottal is csalnak össze-vissza. SP-vel megyek és ötször lövök rá az isu152-re, aminek 18hp-ja van. Mind pattan vagy el sem találja, jó, magyarázzuk azzal, hogy nagy a távolság, de és mindig teljesen becéloztam és akkor meg az isu rám fordul és kb 1 másodperc múlva lő és gyenge pontot telibe veri.

Menjenek a francba a rohadt csalásaikkal, amit véletlennek hívnak, eléggé cinikusan.
  • voivod32
    N a jó, sírás off, csak azért érdekes. Gondolom, valahol van egy "ellenpárom", aki szénné nyeri magát, ellenben nincs ideje sebezni. Tehát, végső soron én járok jobban!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.14. 14:41:09
  • voivod32
    Egyszerű feladat... Ez a legutóbbi.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.14. 14:38:10