418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tehát a 4-ből 3-an tényleg falkában támad rá. Vagyis inkább édeshármasban. Mert az még nem falka.
(Megjegyzem, a falka az 10-19 egyednél kezdődik, rutinos Heroesosok ezt régóta tudják)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.14. 22:20:03 -
yossarianHUN #330923 Ez vicces, a fórum történelmének összes zsenikoptere elsütötte egy ponton ezt a "falkában támadtok rám" örökzöldet. Mausbattle, Jakuza, Matyashun, meg egy rakás, kevésbé emlékezetes bárány. Imádom, fel sem merül benne, hogy azért hülyézi le a negyedik ember, mert hülye:D -
R3nton #330922 tier9 -
Zsiir... kosz hogy megosztottad. -
Paradoxon61 #330920 A barátodnak már írtam, ha nem tetszik amit írok ne olvasd. Ha viszont reagálsz rá, ne csodálkozz ha a válasz olyan lesz, mint a reagálásod.
Az a falka yossarian barátod meg még 2 ember. Igazad van, 4 már falka. Annyira vagyok agyhalott mint Te idióta. Döntsd el, hogy mennyire.
Ha pedig valamire kíváncsi vagyok, azt a wotinfo.hu fórumán kérdezem inkább meg, ahol normálisan válaszolnak is. Van még valami mondanivalós ami értelmes is, vagy itt befejezhetjük végre a társalgást taknyos orrú? ( Ez utolsó mondat válasz az agyhalottra, kvittek vagyunk. ) -
Főleg ha olyannal mentek, akinek általában 4 csatában megvan az 5 win. Trololol. -
yossarianHUN #330918 Nosza. Hárman lehet hogy még akár nyerni is fogunk:D -
Ha vége a meccsnek, lehet én is mennék. :D -
yossarianHUN #330916 Úgy legyen. Felőlem mehetünk nyolcasokkal is, úgyis kifarmolásra vár még a 110, a T-34-2, a Csöffi, meg még egy rakás másik tank ára. -
Pl. itt... -
R3nton #330914 eret vágok :D Kell nekem ez a Maus? :D Vége a meccsnek fél 11 felé, utána játszhatunk ha még fent vagy akkor! -
Most jött ki a csatából a tank, 2 lánctalpat löttem neki, bár én a toronynál láttam egy lepattanót az biztos meg egyet kapott oldalba, Erlenbergen a spotter domból zúgott lefelé, magasabban volt így nem csoda hogy pattantam, de aztán ahogy elhúzott mellettem ő került alacsonyabbra így onnan már legalább 1 lövésnek át kellett volna mennie.. de hát rng.. -
Hydrot most Razerrel lehet szerezni :) Keress olyat, aki eladja a kódot belőle, pl. -
yossarianHUN #330911 Ó, annál csak Prokhorovka az élvezetesebb. -
lexlutor #330910 perszepersze.. mindenki ellened van falkaban, mi haverok, te kis martir...meg te oylan oreg es tapasztalt vagy. nem akarsz taknyosozni, de azert megis.. agyhalott. -
R3nton #330909 170mm effektív páncélja van szemből forgatás nélkül. Betett VK45B-vel. Malinovkára 2 lövés voltam a T92-nek úgy, hogy igazából nem tudtam hova menni és tudtam, hogy ki fog lőni, egy élvezet volt :D Biztos, ami biztos elsőre azért ki is gyújtott :) -
Szemből 180mm effektív védelme van, 175-el azt csak 50%-ban lövöd át alapból, hát még ha forgatva van. Merre lőtted? -
yossarianHUN #330907 Mire kéne érvelnem? A taknyos orrúzásra, gyerekezésre, ne olvassadozásra? Érvelni értelmes álláspontok ellen lehet, nem a jelek szerint 70 évesek által (mert úgy tűnik ez a "gyerekezés" a perverziód) kicsapott hisztikre. Arról, hogy nem érted a random fogalmát, nem én tehetek. -
Miért félsz attól, hogy lesz kevés befektetéssel elérhető t8-as prém tank? -
Hmm.. 4ből 4szer pattanni az LTTB-ről T44-el megfizethetetlen érzés, az meg még csak fokozza az örömömet hogy elsőre lött egy lövészt és egy tornyot másodikra meg egy lőszerrekeszt... asszem így jelzi a játék hogy mára csak blowjob az én részem, elképesztő.. 2 hete elfelejtettem játszani, egy bot ügyesebb nálam.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.14. 21:49:22 -
Úgy érted 300k bruttó, és az még nagyon alul van fizetve (4-500k bruttó inkább). Just saying. :) -
Paradoxon61 #330903 Mármint hogy Te? Bevallom, igen, felmerült bennem már, hogy az vagy. -
Paradoxon61 #330902 Látom az érveid elfogytak, jön a sablon szöveg.
-
Angelus1991ster #330901 "- lesznek még a T8 prém tank jutalommal járó missziókhoz hasonlók, a "csináld meg 30 napból 27-szer" típusú, nehezen teljesíthető követelmények nélkül" - ettől félek:D Type 62 vagy KV-220-as? mert előbbit , bár feladtam, azért teljesíthető volt napi 2-3-5 óra alatt
-" az egyedi missziók 9.5-ben érkeznek, prémium tank jutalmakkal" - remélem a rejtett harckocsikat lehet így szerezni - Pz4 Hydro, BT-SV, T-127, Tetrarch ,PzII J, és sorolhatnám
- a T-55A, T28 Concept és Object 260 tankok különböző egyedi missziókért járó jutalmak lesznek " -ettől kicsit félek tier 7-910-es tankok? tier7-es t28 concept még elmegy de a többihez tartós otthonlét kell. -
Csak farok vagy, és nem töltesz be a 3. után méregből egy goldot. :D Inkább legyél goldnoob, mint kapj szívrohamot. -
yossarianHUN #330899 Érdekességek a mai Q&A-ból:
- Storm szerint a kínai, japán és francia tankok HD átdolgozása "másodlagos"
- nem tervezik lehetővé tenni az egyszer már eladott prémium tankok kreditért való visszavásárlását
- a T49 nem fog még egy 90 miliméteres ágyút kapni
- a Havok a processzort jobban, a videókártyát kevésbé fogja terhelni
- a gold lőszer problémát vizsgálják, de Storm szerint annak az esélye, hogy változások lesznek, "maximum 20 százalék"
- a pontosság nerf a "tűzharcokon belüli távolságok csökkentése, és a páncélzat szerepének növelése" érdekében lesz bevezetve
- lesznek még a T8 prém tank jutalommal járó missziókhoz hasonlók, a "csináld meg 30 napból 27-szer" típusú, nehezen teljesíthető követelmények nélkül
- az egyedi missziók 9.5-ben érkeznek, prémium tank jutalmakkal
- a T-55A, T28 Concept és Object 260 tankok különböző egyedi missziókért járó jutalmak lesznek -
lexlutor #330898 az fels em merul h te vagy a hulye.. -
Tegnap 3k xp-s vesztett csatát mentem vele. Szidtam a csapatot, mint bokros a lovát... Aztán 3k triplázó lett a vége. :D -
yossarianHUN #330896 A szokásos sértett okoskodás, meg üres frázisok puffogtatása. Hadd ne. -
Sok indie játékban a különc játékmenet, az ötlet, a megvalósítás adja el magát a játékot, sok ügyességi, logikai, illetve agyament jópofa marhaságnak szánt cuccok, elég sok casual (nem hc játékos) vásárlóval.
Egy stratégiai játék nem különc, és nem új ötlet. A kickstarter és az indie pedig nem teljes fullszinonimák, lásd pl. Wasteland 2, ami olyan messze áll az indietől, hogy mint Makó Jeruzsálemtől :D
BTW, a Panzer Corps játékhoz (TBS) van nagyon jó magyar mod, ami csak arról szól, ami a nevében is benne van.
panzer corps turan campaign
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.10.14. 20:50:40 -
Pff, 173 hsz, mi történt veletek. :D -
nekem is megvan, a magyarok is a végvári huszárok az elit egység akik a kastélyban képezhetők, meg asszem szlávok aztékok meg valami még van pluszban
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.14. 20:35:15 -
Angelus1991ster #330892 Lavina sg-s verzió:D:D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Akkor vótak a másudik világháborúba a nácik az ellen vótak komcsik, jenkik. Ennyi. Ez kell nektek.
Amúgy meg ki a fasz mondta , hogy piacra??? Egyszerű, az államnak az adólenyúló semmitérő filmipar ( kisvuk, álompontszar) helyett ebbe kellene belefektetnie.
TomDantes mi ez az egyből fantasy környezetbe magyar tank?
1848-as statégiai játék sajnos már akkor elavult volt. Ammennyit elcsesznek fölöslegesen honlapokra ( ne feledjük a 200 millió ft-os honlap botrányt 6 éve ) azt az összeget nyugodtan költhetik pc játék fejlesztésre.
De úgy imádom, hogy egyből elutasítóak a kedves magyarországiak
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.14. 20:34:31 -
FosTalicskaa #330891 Én múltkor nosztalgiából megvettem steamen a hd editiont hogy kitolom majd 100%-ra achievementek terén. De utána szembesültem hogy ahhoz kb több ezer játékóra is kevés lenne és inkább feladtam.
Mellesleg kijött hozzá egy dlc amiben a magyarok mint külön játszható nép benne van... -
András77 #330890 Egy kérdés a T49-el kapcsolatban. A 152mm ágyú esetében nem tudok eligazodni, hogy mikor melyik lőszert érdemes használni. Főleg az arany lőszer nem tudom, mikor lenne jobb, mint az alap.
Már többször kipróbáltam, de nem ad nagyobb sebzést, mint az alap lőszer, akkor meg minek? Nagyobb a robbanási sugara, de más különbséget én nem látok, ez meg édeskevés ilyen összegért.
A kumulatív heat, a középső, puha célpontok ellen lehet mókás, de akkor is ott a kérdés, hogy ez is miért és mikor jobb, mint az alap lőszer? Hiszen ha átüt az alap lőszer és nagyot sebez például a WT sorozat tagjaiba. A kumulatív heat-nek nagyobb az átütése, 152mm de ha nem üt át, akkor nem sebez, úgyhogy nem igazán tudom ezt sem elhelyezni. +50mm átütésért kockáztassam, hogy nem sebzek semmit, szemben azzal, hogy 3-400-t sebez az alap lőszer is. Azt számolgassam mindig, hogy az alap lőszer keveset sebezne, de a 152mm már átütné? Hát komolyan ennek így semmi értelme.
Bonyolult egy tank ebből a szempontból.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.14. 20:31:06 -
Jaja!
-
FosTalicskaa #330888 Vagy lerusholni a gyanútlan haverok parasztjait egy csomó ijásszal a 6. percben :D -
FosTalicskaa #330887 Még egy kisebb indie játék is több mint egy (esetleg 2) évig készül egy fejlesztő cégnél. Most ha 5-en dolgoznak rajta, havi pl. 150-200k-s fizetésért, ha nagyon pro-k akkor nyilván többért,ennyi időn keresztül, akkor fizetésekkel, adókkal, a munkahey bérleti dijával, számlákkal szerinted az a pár ezer eladás hol fedezné az előbb említett kiadásokat? Játékot azért készítenek, még a kisebb cégek is mert egy befektetés, ami reményeik szerint nemcsak megtérül hanem hasznot is hoz. Ha nincs profit csak veszteség, akkor ki az a hülye aki csak égeti a pénzét, azért hogy Pistike a torrentről letöltve élvezhesse a magyarok nagy pillanatait? Nem igazán gondolod át a dolgokat, csak ködfátyolos szemmel írod itt az utópisztikus elképzeléseidet... -
kicsit félreérthető voltam mert az jött le csak a TW szériát szeretem, na ez nem így van pl a mai napig fent van a gépemen az age of 2 igaz a hd változata de az mindegy mert tök ugyanaz, a mai vérpistikéknek fogalmuk sincs milyen mókás a parasztokat irányítgatni :) -
Malarki #330885 Kinek a pap kinek a paplan. Vagy a TW-s csaták tetszenek(amik megjegyzem a segghülye MI miatt eléggé egyszerűk, multiban az igazi móka) vagy egy bonyolultabb de érdekesebb birodalommenedzsment. Nekem inkább az utóbbi jön be.