418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem értem a sírást.
Mit vártál egy 152mm derp ágyútól?
-
VanDaal #330963 Nincs még egy hete, hogy újra játszok, de ez a csodás láthatósági rendszer már most kezdi kicsapni a biztosítékot újra... -
András77 #330962 Na igen, de a célkereszt arty szerű, a legkisebb mozdulatra szétugrik és iszonyú sokáig nem kezd szűkülni és utána is lassú a célzás. Egy ilyen borzalmasan nehezen kezelhető és pontatlan ágyú minden, csak nem fun. A bulldoggal nagyobb az átlag sebzésem, mint ezzel !
780hp-s JT8.8 oldalába belevágott 714-et egy elméletben 900 alfás ágyú. Na köszönöm az ilyent. Azt hiszem hogy ez megint ilyen napi duplázó tank, egyáltalán nem szórakoztató vele játszani. Ha meg elit lesz, akkor visszarakom a csapatot a bulldogra, az legalább tényleg fun tank.
Hiába sebzel 300 körülieket, 1 perc alatt tudsz leszedni 900-1000 hp-t egy nagyobb tankról. Iszonyatosan hülye ellenfél kell legyen, ha ezt simán hagyják. Középtávra szintén a hülyéket lehet csak lövöldözni, akik meg sem mozdulnak sokáig, bár itt már az arty a konkurrencia, mert még az arty is gyorsabban rászűkül szerintem. Csalódás a T49, egy büdös nagy sz.r. -
lexlutor #330961 ftren irtak, hogy vannak anomaliak a kivetel utan a legenyseggel.
irja supportnak, hatha mondanak valami okosat. -
Oddball29 #330960 A barakkban vannak? Nem is néztem még. -
bigmano #330959 Köszi akkor benéztem.... -
Paradoxon61 #330958 Nem. Úgy volt, hogy ha a sport eltűnik, akkor a legénység a barakkba kerül.
Ott is van, kivéve 1 esetet.
Egy részét én szórakozásból rátettem egy T3-as elit light tankra. 3 főt. Érdekes módon ez a 3 fő el is tűnt, csak az van a barakkban akit a sporton hagytam. -
bigmano #330957 Nem úgy volt hogy ha eltűnik a chaffee sport akkor a legénység átkerül a "sima"chaffera autómatice? -
shbg #330956 Én funnak tartom! Nem mindig jön ki a lépés, de az új német TD-k, franciák utalnak vele, vagy E 100-nak adagolni a ~ 300 százas sebzéseket. Legtöbször repeszt használok vele, mert mindig nagy vasakkal találkozok és oda a KUM 150-es átütése nem sokat ér, na meg a másik, hogy nehéz kitalálni ki jön veled szembe, és ugye a váltás a lőszertípusok között és a célzás sebessége miatt nem egyszerű. Teljesen összeszűkült célkeresztnél közepes távolságokra azért lehet lődözni. -
viper07 #330955 mi a f@sz van ma ? 19/3 win, ebből 0 az első 10-ben, wn8 2600 mellett. El vagyok átkozva. Egyébként tényleg valami nem kóser, mart rengeteg a 15/3-4-5 ös csata, régebben ilyen nem volt. -
Hirtelen olvasva azt olvastam, hogy T7-T8 tankokkal táplálkozik. De az is jó :D -
shbg #330953 Köszönöm a válaszokat. E 75-től messze vagyok. Illetve ellenfélként sem "riadok" meg annyira tőle mint az ST-I-től. -
Paradoxon61 #330952 Ha a T10-t is hozzá nézzük, akkor ott kellene keresni pofozó gépet, van is jó pár.
De T9-ben szerintem a németek közül az E-75 viszi a pálmát. -
suba53 #330951 Jó kis erős tank az E75, de ritkán érvényesül a pofozógép énje. Legfeljebb csak akkor, ha egy-két kilences társával top tank, és T7-T8 tankokkal találkozik.
De sajnos a meccsek túlnyomó többségében ez nem jön össze, hanem T10-esekkel szemben kell helyt állnia. És ott már a T10-es medek elől is bujkálnia kellene, ha elég fürge lenne. Lehet vele eredményesen harcolni T10-ben is, de hogy nem pofozógép, az biztos.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.15. 10:30:34 -
Paradoxon61 #330950 Ha ilyet keresel akkor a német ágon az E-75-re hajts rá a 9-sek között. Az szerintem egy pofozógép. -
Paradoxon61 #330949 Szerintem mindkettő jó. Én a VK-45 B-re hajtok. Jobbnak látom a frontális harchoz, a vastagabb páncél miatt, no meg azon az ágon megyek előre ha a fiatalság éppen nem nyúzza a játékot.
Páncélban pen-ben a VK a jobb ha jól néztem, pontosabb is az ágyúja.
Sebességben, sebzésben az ST-1.
Alap adatokat néztem csak.
-
András77 #330948 "- a T49 nem fog még egy 90 miliméteres ágyút kapni"
Pedig rohadtul hiányzik egy normális ágyú, illetve a 90mm-es tulajdonképpen nem lenne rossz, mert azzal már el lehet találni a célt, csak a lőszer választék nagyon rossz. Az alap HEP lőszer semmit nem sebez gyakorlatilag. Az HE kb ugyanannyit, azaz semmit szinte. A HEAT már jó lenne csak ugye lövésenként 4000 kredit, ami a Wiki szerint olcsó. Hát menjenek a búsba ezzel az olcsósággal, 240 alfáért kiadni lövésenként 4000 kreditet még krőzusnak is fájna.
A derp ágyú meg úgy sz#r, ahogy van. Használhatatlan mocsok, még szórakozni sem jó, mert a papír tankokat sem lehet vele egy lövéssel kinyírni. Eddig egy loarraine sikerült komolyabb, 800 feletti hp-ról kiszednem, máskülönben mindegy mit csinálok, mindig hagy valamennyi hp-t az ellenfélnek. Még a rohadt artykat sem tudja sokszor egy lövéssel kiszedni, célszerű a kumulatív heat-et tölteni ellenük, bár akkor meg járhatok úgy, hogy nem üti át aztán nézek bután. Az arany lőszer meg a robbanási sugarát leszámítva sz#rabb, mint az alap lőszer, kisebb az átütése, nem is értem minek rakták be, használhatatlan, de legalább sokba kerül. Legalább a hülyék tudják mire költeni a kreditet.
Egyszóval pocsékabbnál pocsékabb ágyú és lőszer választék. Az egyetlen értelmes kombináció a 90mm és a heat, de arra a gatyája rámegy az embernek.
A derp ágyú megy egyáltalán nem szórakoztató. Bizonyos, ritka helyzetekben lehet csak normálisan használni, ha alacsony hp-s kemény ellenfelet kell biztosan kiiktatni vagy hull down-ban levő vagy beforgatott kemény gyereket kell sebezni. De még ilyenkor is bele kell mászni az ellenfél arcába, mert még 10m-ről is képes mellé lőni.
A bulldog egy szórakoztató és jó tank, ezután óriási csalódás a T49. Nagyon kéne rá egy legalább 170-es átütésű kb 250 sebzésű ap lőszeres ágyú. Akkor legalább snipernek lehetne használni, ja igen, mert lomhább jóval, mint a bulldog és rosszabb a kamo értéke, egyedül annyi előnye van, hogy több a hp-ja, de ez kevés.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.15. 10:09:41 -
shbg #330947 Igen ez így van. de nehéz tankot keresek szakasz miatt, és nálam az elsődleges szempont a páncél, és a nagy alfa. Egyébként belegondolva a vk-t előbb kivégzek egy lighttal vagy közepessel.
Utoljára szerkesztette: shbg, 2014.10.15. 10:06:09 -
suba53 #330946 Pofozózsákot?
Felejtsd el. Az már nincs egy ideje.
Én csak mint ellenfelekkel találkoztam a két tanktípussal, és szerintem úgy az ST-1 tűnik nehezebb diónak.
A VK-nak a hátsó tornyos kivitele miatt néha gondjai vannak. Többször is voltam vele 1v1-ben más 9-es tankokkal, és sokszor úgy láttam hogy körülményesebben tud helyezkedni. Ha jó ütemben leped meg és nem tud átfordulni, az elejét vígan tudod lőni, míg az ő ágyúja a fedezéke takarásából nem lát téged.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.10.15. 09:23:04 -
shbg #330945 Na egy kis szakmai segítség kérnék tőled/tőletek! ST-i vagy vk 45B. Igazi pofozózsákot szeretnék és kilences tankot mert az még nincs és szakaszba kellene. -
Paradoxon61 #330944 Utolsó reagálásom e témában.
Sose vártam el tisztelet csak úgy senkitől, főleg nem a korom miatt. Tehát abban, hogy a tiszteletet ki kell vívni egyetértünk, bár a neveltetésem miatt én eleve tisztelem az időseket. Sokat tudnak amit mi nem. Amúgy én "csak" 53 vagyok, de ezt a név mögötti számból nem nehéz kiszámolni.
Nyugdíjas, még mielőtt valaki felhördülne, igen korkedvezményes, nem rokkant. Ennyit magamról.
Ami az egyetértést illeti.
Olvass vissza. Én nem kötöttem bele egyikőtökbe sem, öreg vagyok már az ilyenhez.
Volt egy véleményem, aminek hangot adtam azzal, hogy itt leírtam, gondolván a fórum, úgy mint régen, amikor még sokat jártam ide, ma is azért van, hogy bárki leírhassa azt amit a témában gondol, vagy ami a véleménye. Senkitől nem vártam el, hogy egyetértsen vele, helyeseljen vagy hasonló.
DE! Azt sem, hogy a véleményemre úgy reagáljatok, hogy "hülye, idióta meg agyhalott" és a hasonlók amiket írtatok. Én sem reagáltam egyik írásotokra sem ilyen stílusban. Tetszik vagy sem, ez valóban gyerekes szokás, hogy amivel nem értek egyet ott lehülyézem a másikat és elmondom mindennek. Vagy nem reagálok a dologra ha nem tetszik, vagy ha igen, akkor azt normális épeszű ember módjára teszem. Pár embernek ez nemigen megy itt.
No ennyit a témáról részemről. Aki normálisan reagál, arra a válasz is az, de az ellenkezője is igaz.
A tisztelet meg bőven elég nekem azoktól akiket ismerek és ők is ismernek. Mástól nem várok el sem tisztelet sem semmi mást, mivel illúziókat nem kergetek a mai világban. :)
Részemről téma lezárva. -
lexlutor #330943 igazad van. -
de abba lehetne hagyni mindenkinek, előrébb nem juttok úgy se ezzel -
lexlutor #330941 gondolom ennek arra is kellen vonatkoznia, h mondjuk ha valaki nem ert vele egyet az nem egybol haveri banda, vagy esetleg nem egybol letacskozni kellene olyanokat, akikrol azt semtudja kicsodak es hany evesek, netan el lehetne varni egy kis jatekbeli felmutatott teljesitmenyt is. mondjuk amig ebbol egyik sem all, addig megis mirefel? csak mert o mergerte? mennyit? az 50et? igen, 800 eve az teljesitmeny volt!
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.15. 08:06:23 -
bigmano #330940 Bár ez itt off de szerintem ahogy te fogalmaztál divatosan "defaultba" kijár a tisztelet kortól függetlenül mindenkinek. -
lexlutor #330939 csak azert mert megelted , nem jar tisztelet. bacsi azt ki kellene erdemelni, nem jar defaultba, max 90 felett.
-
VanDaal #330938 Nálam is a III és az V a kedvenc. Jó pár napot és éjszakát átkockultunk vele haverokkal hot seat módban annak idején :) -
darkwraith #330937 Óóó, én is Heroes fan vagyok. :d
Nekem a 3 meg az 5 a favorit. A 6 nekem sem jött be, az 5 meg a mai napig a gépemen van. A gyermekeim is imádják. A lányom a tündékért, a fiam a sötét elfekért rajong. Én meg persze a nekromantákat tolom. A balzsamozó hős istenkirály. -
VanDaal #330936 Jut is eszembe, láttalak a Heroes VII topicjában :P
Amilyen csúnyán debütált a VI, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar jön az új, de egyelőre lelkesen állok az újdonság elébe :) -
Paradoxon61 #330935 Én már megéltem, Te még csak szeretnéd ezt a kort. Tehát e tekintetben az előny nálam.
Mekibe nem járok, főleg kiszolgálónak nem. :)
Azokból az agyhalottakból 1-re emlékszem, az valóban az volt, ezt elismerem. Viszont az nem is társalogni járt ide és a játék sem érdekelte.
Ez számomra még nem jelenti azt, hogy mind olyan volt. -
Ha lenne időm és kedvem, azt a modot is lefordítanánk (ugye nem csak magyaroknak, hanem játékosoknak készült, így angol alapból).
Angelus: az egy dolog, hogy egy példából ellenvéleményt képeznél a gondolatmenetre, de a másik, hogy nem írod le a nevét...! :D -
lexlutor #330933 ha ismerned ezeket az agyhalottakat, most melyen hallgattal volna inkabb. :DDD -
R3nton #330932 elmentek a meghívók! -
lexlutor #330931 igen jokat rohog rajtad venember :D majd a mekiben adok borravalot, amikro kiszolgalsz :DD
csak mert oylan frappans vagy :DD
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.14. 22:44:05 -
yossarianHUN #330930 Röhög a falka 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Paradoxon61 #330929 Ha elég "jó pontot" szerzel yossariannál még lehetsz, kezdetnek ez sem rossz. :) -
Angelus1991ster #330928 Van egy ún. indie játék, magyar fejlesztésű és az egyetlen amiben magyar harckocsik szerepelnek: Csaba, V-4, Toldi III, Turán III, Zrínyi I, és 44M Tas. Románok és csehszlovákok ellen is lehet küzdeni. -
yossarianHUN #330927 10-ből 9 fogorvos falkatag, legalábbis a tizedik szerint, aki a Xyladecoros fogmosásra esküszik:D -
Paradoxon61 #330926 Benned fel sem merült hogy esetleg nem az a " rakás, kevésbé emlékezetes bárány" a hülye? :)
Tudom, nem, mivel te meg a pár barátod zsenik vagytok. :) Ego az van, látom. :) -
Kajak beteg vagy:D ezzel falkatag lettem? oO :D