418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Amit eddig én olvastam, hogy a 9.4 patchban oldják meg, de ennyi, semmi újabbat. Ha közben átrakom másik tankra, akkor nagyon fogok örülni neki, ha visszarakják a chaffee-ra, igaz ingyen csinálják :)
  • Toweliee
    Igen, lehet.
  • Toweliee
  • András77
    Lehet tudni valamit, hogy mi lesz a chaffee sport legénység sorsa? Átraknám már őket másik tankba, de addig nem merem, nehogy visszarakják nekem a chaffee-ra
  • yossarianHUN
  • Mentol
    Bakkkker! Én ezt nem tudtam eddig. De ad pontokat akkor is ha hullaként végzem a csatát.
  • 79Alba
    köszi
  • Toweliee
    Mkay
  • Mardel
    Hello!

Uninstall során az application databan tárolt dolgokat nem törli.

Nyiss egy dokumentumok vagy sajátgép ablakot majd a címsorba írd be ezt: %APPDATA% majd üss egy entert.

Ott elvileg lesz egy wargaming.net nevű könyvtár amit törölni kell.
  • 79Alba
    Sziasztok.

Azt szeretném megtudni hogy hogy tudok restore default settings - et csinálni a játékban.
    Mindent a gyári beállításra. Grafika, hang, célzó alap, Ellenség illetve saját tankmegjelenési ikon a tank felett meg minden gyárira állítani.

Ahányszor újrarakom mindig ugyan azok a beállítások maradnak. A regeditből is töröltem már mindent.

köszönöm előre is
  • Nesuten
    persze mert az alváz szemből 20cm -es !!!
    majd vissza veszem ,ha kihúztam minden X. szintű harckocsit a Tengelyből
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.17. 09:48:03
  • Nesuten
    Ők a büntető zászlóalj harckocsizói ,nem érdekli őket a rend ...
  • Plata
    Én tegnap szenvedtem vele,tegnap előtt meg 8 csatából meglett.
    Csatában elért Achievement: Stark's medál
    Eddig még nem is kaptam ilyet.
  • VanDaal
    Igazából 2 dolog miatt hajlanék a KV-1S felé:
    Egyrészt a KV-1-gyel 700 csatánál tartok (igaz, fél éve nem mentem már vele), másrészt manapság a sebesség többet ér a páncélnál.
    Top tankként kb bármivel le lehet gázolni a kisebbeket, viszont nagyobbak ellen a páncél már nem véd, az extra mozgékonyság viszont gyakran jól jöhet.
    Ráadásul most látom, hogy a 85 mm-es löveggel gyorsabban is céloz a KV-1S. 2,5 mp alatt, a 2,9-cel szemben.
    Szerintem adok neki egy esélyt, a KV-85-ből úgyis fel fog szabadulni a legénység a jelek szerint.
  • suba53
    Tegnap 7 meccsből meglett a TOG küldi. Pár napja volt hogy 15 kellett.
    Nincs itt semmi varázslat.
    Ugyanolyan a random mint volt. Ha az egyik piros csapat veszít, akkor az ellenfele amelyik szintén ugyan olyan piros, nyer.
    És vica verza.

Csak a vesztes szériák sokkal bosszantóbbak, mint a nyerő szériák, így jobban beleég az ember tudatába, és csak azon tud szentségelni.
    Ahelyett, hogy a nyerő szériáknak örvendezne.
  • R3nton
    Igen már többször megszívtam, hogy aranyat vont le dolgokért, mert nem figyeltem oda. Jobban szeretem így.
  • madmanic
    Az játékstílustól függ.

Mozgékonyabb mint a kv1, a nulla ágyúsüllyedése miatt ( ami a halálom ) a dimbes-dombos mapokon szívás, és a páncélja is messze elmarad tőle. Ha szeretsz medekkel játszani, akkor ez jobban fog tetszeni.

A kv1 keservesen lassú, de cserébe ott a páncél, amit 300 méterről szinte semmi nem üt át, közelről a kisebb tankok az oldalpáncéllal is bajban vannak, a te ágyúd viszont az elképesztően pontos, és 4 sec alatt tölt, lehet aratni. Nekem valahogy jobban bejött.

Mindkettő előnye, hogy T5 ben tele van kezdővel, akik azt sem tudják melyik a lánctalp és melyik az ágyú, és lehet aratni..
  • Maala
    Haha, új retardcsapda lesz Stalingradon. Vajon hányan fognak beragadni a lövészárokba? :D
  • Maala
    Istenem, te tényleg kézzel javítod a tankokat?
  • Paradoxon61
    Egy kis érdekesség.

A RU szerverek adatai a kitiltásokról/büntetésekről, október első felére vetítve:

8.191 játékos kapott büntetést a játékon belüli feljelentések alapján
    2.592 játékos lett kitiltva "árulásért" (normál csatákban és tank századokban befolyásolták a csata kimenetelét azzal, hogy valamilyen módon összeszűrték a levet az ellenféllel)
    1.868 bot játékos lett kitiltva az elmúlt 2 hétben

• Lichtmaschin
    Nekem a Tiger P valahogy jobban bejön, én azt is tartottam meg magamnak :-)
  • Lichtmaschin
    Hali, feldobtam ismét egy pár replayt, volt közte egy pár jó is :-) M41 és KV1-t ajánlom :-)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://wotreplays.com/uploader/Lichtmaschin/id/380574
  • Toweliee
    Ha akarod, segítek neked a legénység képességek normális újraosztásához, mert ami most van az borzasztó.
  • VanDaal
    Szubjektív véleményt kérek! Szerinted jobb, mint a KV-1?
    Lehet új t5 fun gép után kéne néznem :)
  • WR104
    Ma meg erdekes modon elfelejtettem jatszani egybol. A 4. win utan volt 3 buko zsinorban (T10-ben), hogy nem sebeztem 2k-t osszesen.
    Az50B-vel 12 talalatbol 5 pen es 738 damage. Igy persze, hogy nem lehet nyerni. Hullottunk is mint a legyek.
  • popey8
    "És szerintem érezhetően romlott a játékosállomány a TOGtober event miatt."

Pontosan ugyan ezt éreztem a napokban én is. Nagyon sokat romlott, ha eddig rossz volt most egyenlő a nullával. Napok óta gyakorlatilag csak kínlódok. Túl sok lett a retard csapat és még játék is szívat a lepattanókkal meg nullásokkal. Ha jól emlékszem soha nem volt még olyan, h 1 hét alatt 2x is a lentebb látott szánalmas napi win ratem legyen. 8-a óta 5 tizedet csökkent a globa WR-em:( Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, h húzom a 3 light ágat és ezekkel (dagi leo, chaffee, mt-25) gyakorlatilag lehetetlen beleszólni a csaták végkimenetelébe, főleg a teljesen agyhalott paradicsomok miatt. Nem lövik a spotodat, ha lövik nem találják el, maguktól sebezni nem tudnak. Komolyan mintha a zombikkal játszanék. Esküszöm a RE2 zombijai okosabbak voltak ezeknél, sőt sértés rájuk nézve ezt az agyhalott retard csordát zombinak nevezni:D

Egyébként a képet nem a siralmasan sz@r eredményem miatt raktam be, azon nincs mit nézni:D WR104 nem tudom láttad-e a mai listát, de gondolom igen:) Big grat neked, ez nagyon szép teljesítmény Látod még jó, h nem platoonoztunk együtt tegnap Amennyire tegnap szívatott a játék, simán visszarántottalak volna a 10. helyre:D Az a durva egyébként, h a 17 csatából kb. 7 T10-ben volt. Ott úgy ahogy ment a sebzés, de a win nem jött.

• yossarianHUN
    Lengyel?
  • técsé2
    Az milyen zászló a torony oldalán?
  • R3nton
    [IMG]http://[/IMG]

Hát ezt érdemes megnézni, Bulldog master, főleg, ahogy az elején elintéztem a T-44et :D

Bulldog master

• Maala
    Asszem 8-ból 4x volt meg 5 vagy 6 meccs alatt a küldi. A maradék 4 meg 10-15 csata. Szóval átlagban még így is bőven 50% wr-nél van az ember...
  • Angelus1991ster
    Persze , hogy nem. Azonnal lépnék ki. Mindenki lezavarná egy óra alatt ezt az egészet.
    Ha nem lenne Togtóber , akkor 3-5 napokat hagynák ki.
    Attól félek a következő prémiumtankos küldetések is ilyen több tíz napos dolgok lesznek.

Tier 10-es prémiumtankért tartós munkanélküli , családtalan embernek kell lenni.
    iyeneket képzelek: Napi kihívás:
    semmisíts meg 10 tankot mind a 7 nemzetből.
    - vagy minden nap csinálj egy pascucci vagy top gun medált és még folytathatnám.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.16. 23:11:36
  • Nesuten
    Imádom ezt a Macsekot

Parázslik a praclim, pajtás. Ég a mancs! Juj de forró! Juj de forró!

Visszajátszás: Replay

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.16. 22:35:38
  • lexlutor
    5 meccsbol meglenne, nem mennel tobbet. mesz a szar koze, azt szivjal 20at a togert. ennyi.
  • Angelus1991ster
    De mindenkinél ez van? bármilyen tierrel kudarc lezavarna egy óra alatt.
  • Angelus1991ster
    Inkább most nem idézek Brünó maistertől.
  • lexlutor
    ugyan az.. kell 20 vereseg a heten az 5 gyozelemhez. ennyi.
  • madmanic
    De ha a többség balfasz akkor könnyebben haladsz :D
  • madmanic
    CSak példának hoztam fel, de simán el tudom képzelni, hogy 2-3000 sebzések kelljenek magasabb tierben, KV1 el is bőven 1500-1700 as sebzések kellettek +0,1% hoz..
  • xotyi
    Válts át másik szerverre én tegnap rettenetesen berágtam az 1es szerverre bármit csináltam bukó volt, átváltottam eu2-re és a25% ból a végére kb 27 csata alatt lett 66% winrate, mai nap 71, pedig ugyan úgy vannak piroskák mint az 1es szerveren de valahogy kevesebb az abszolút esélytelen meccs, fene se érti tegnap 51.88 on ált a winratem lezuhant 51.86-ra ekkor berágtam váltottam szervert és most 51.95-ön hagytam abba, nem kísértem a szerencsémet tovább:D (és ebben 7db platoon meccs volt amiben viszont full átlagosan vagy inkább alatta produkáltunk)
    Hátha neked is bejön,sok szerencsét:)
  • yossarianHUN
    Nem húz valaki véletlenül T8 heavyt? Folyamatosan totálisan agyhalott csapatok nélkül is épp elég agyroncsoló 59k xp-t kigrindelni 175-ös átütésű ágyúval a 110-re.