418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    5-kor felébredtem mondom nyomok pár csatát a gyerekek ilyenkor úgy is alszanak.A nagy büdös lószerszámot,még hülyébbek voltak mint a sokéves átlag.Egymagam voltam zöld a többi piros,még citrom vagy narancs se volt egy sem.Bud Spencer egyik filmje jutott az eszembe:
    "Én a vízilovakkal vagyok" de az én verzióm ez: "Én az fogyatékosokkal vagyok"
  • Toweliee
    Orosz is szóba jöhet. Más nemzet most nem.
  • Plata
    Azért egy jó platoon szerintem csodákra képes.
  • lexlutor
    +1
  • Oddball29
    Egyik sem, de ha mindenképpen németet akarsz, akkor a P 8,8 cm-essel.
  • mijki
    VK3002M szerintem :)
  • Toweliee
    Láma kérdés: T6 stronghold módra melyik vasat preferáljátok ezek közül: VK30.01 (P), VK30.02 (M), VK30.01 (D)?
  • VanDaal
    A torony rajta van a WZ-n, de nekem egyelőre nem fekszik. Eleve a negatív kitéríthetőség hiánya miatt is szenvedek, néha alig tudok jó pozíciót fölvenni a lövéshez. Ha az orrát dugom ki beforgatva, átlövik alul. Ha sidescrape-elek, ellövik az ammót :D
    És elég keveset sebzek egy-egy lövéssel ahhoz képest, amiket vissza szoktam kapni cserébe...
    Szóval nagyon kíváncsi leszek, mit fog produkálni a top lövegével. Nem azt mondom, hogy totál játszhatatlan, de nekem egyelőre nem megy vele. Top tierként nem tudok döntő befolyást gyakorolni a csata végkimenetelére.
  • Maala
    Nem sokat mentem vele, mert hamar meglett a free a nagyágyúra (stock torony viszont sosem volt rajta), de a dpm miatt jó volt. Kb ugyanaz, mint a 7/1 a 105-ös nélkül, de kicsit rosszabb ROF-fal. Lánctalpszopató.

A WZ-vel mi a bajod, amint rárakod a nagytornyot, édesmindegy kb, milyen ágyú van rajta. Persze a 130-assal jobb lesz, de támogatni még a 100-assal is jó addig. Jó ROF, jó páncél. Csak freeből a tornyot rakd rá mindenképp, hogy ne lője be minden.

Amúgy nem értem, miért nem nézitek meg előre, hogy a kövi tankra milyen súlylimit-növelő felszerelés megy, és veszitek meg egy féláras akcióban... Sokkal hamarabb ki lehet húzni a topágyút (T9-nél már 25k xp-vel korábban), ha csak a tornyot (néha azt sem, IS-8) kell kihúzni a top gun előtt.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.18. 10:17:44
  • Maala
    "Nyertek? Nem."

De.

Szólózz inkább, és sírj tovább. De ne nyilatkozz olyanról, amit nem próbáltál. Kthxbai.
  • Maala
    Ezóta a patch óta. Azért lett az egyik legjobb T5 light.
  • Userx2
    2 tankot kinyírtál. Kérdés mennyi HP-ról. A conqueror a legnagyobb sebzést adja nálam szinte mindig 400 fölött. Pontosságban nálam az E-50 et is veri, abszolút első.
  • Tono34
    7/1 azon kevés tankok közé tartozik amikkel észre sem vettem és már elit volt a tank. Még talán majd egyszer vissza is veszem :)
  • Tono34
    Hááát... nem volt leányálom. Kellett a nagy ágyúhoz pár apróság amit ki kellett fejleszteni előtte, mondjuk még a lánctalpat is a kisebbel húztam ki.
    Gold ammo most már vásárolható ...
  • Faboo
    Egyetértek, időnként vegyes érzelmeket kelt bennem is. De annál sokkal durvább a leo1. Valaki írta itt,hogy milyen kapáslövéseket lehet vele leadni, háááát engem nem győzött meg. Nem is beszélve a sok papír páncélról lepattanok, vagy nem ütöm át variációkról. Leginkább az bosszant, hogy 200+ csata után 41% esett le a győzelmi arányom, míg nézegettem másoknak rosszabb átlagsebzéssel és spottal 48-52% körül mozog. A legrosszabb 18 vesztes csata volt vele zsinórban. Volt benne azonnali haláltól kezdve 6000 dmg körig minden, mégsem nyertem egyszer sem. Elég bosszantó. Mostantól csak szakaszban fogom használni, kiváncsi leszek változik e vmi.
  • VanDaal
    És stockon mennyire volt nagy szívás, mire meglett vele a top ágyú? :)
    Mert kéne nekem is, de amíg nincs annyi free xp-m, egyszerűen nem merek belevágni. Szívok épp eleget a stock WZ-111-gyel is, és sok lenne az idegeimnek mellé még egy másik 200-akat puttyogó 9-es heavy is...
  • madmanic
    Stathuszár.. az..

Fejtsd már ki nekem legyél olyan tündibündi, mi a herém különbség, ha egyedül szopsz 2 perc alatt 9-0 ra, vagy van melletted platoontárs aki szintén veled cumizza a tanzániai harcifaszt? NYertek? Nem. Több az xp vagy a kredit? Minimálisan. Élvezitek? Nem.

Egyetlen előnye, hogy ts en ki tudjátok magatokat sírni, nem kell ide jönni az sg re "rinyálni", mert itt még azt is a fejetekhez vágják, hogy ostoba stathuszárok vagytok..
  • Tono34
    Pedig nagyon jó ágyú az. Én azt tapasztaltam, hogy a random kevesebbszer megy mellé mint más nemzetnél.
  • madmanic
    Az szép. Grat.
  • Master91
    Én imádom azt a löveget, lehet kicsit többet kell vele még menned
  • Sir Charles
    Nekem ugyan ez.
    Centurion 7/1 nagy lövegével egy kb 300 m-re lévő M103 kupoláját akartam lőni(nyilván a többi takarásaban volt)
    3 lövés fölé, egy lövés "leesett" , az ötödik lepattant, és a hatodikkal sikerült végre kilőni.
    Én is azt hittem, hogy milyen pontosak az angol lövegek, de sokszor cserbenhagynak.
  • popey8
    Ha még 1x vki azt mondja, h az angol lövegek így meg úgy pontosak biztos csúnyát fogok neki mondani az tuti!

Nem rég lett meg a Conq-ra a top gun. Ez minden csak nem pontos. Elég csak megnézni a képet. Nem az a gond, h kevés a találat, hanem a pen/sebzés. Egy tonna nullást lőttem, mert nem odament a lövedék, ahova céloztam. Ezzel a 400-as alfájú a löveggel, 13-ból 2693 dmg. Hát gratulálok!

• Lorder
    remélem az összes tier9-10es artysta nyomorékot elkapja a kalici vírus a hétvégén -.-''''''' még hogy kellenek a játékba különben kempelés lenne, aki ezt mondta jól szájba kellene vágni. az ilyen b*zi tankok miatt megy az ácsorgás....
  • popey8
    Mióta lehet Chaffee-vel Himmelsdorf hegyről lefele 90 km/h-val menni?:)
  • bornofakone
    kicsit félreérthető amit írt, de az emil-re gondolt, nem a borsigra....:)
  • EmR3
    User error a nagy löveggel használni a borsigot.
    Meg is érdemli a szopást aki azt használja.
  • Lunki88
    Gratulálok! Nekem a nagy ágyúval se ment vele... Nagyon sokszor mellélőtt vagy lepattant, ezt nem bírtam idegekkel. Azonnal el is adtam ahogy kihúztam a Borsigot.
  • sempike
    Győzelem!
    Csata: Highway
    Jármű: Indien-Panzer
    Szerzett tapasztalat: 1 164
    Szerzett kredit: 33 343
    Csatában elért Achievement: 1 Kiválóság jele, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"

És hogy ez miért bosszantó? Mert 88 csata után még mindig csak 38% a winrate-em vele.
    Az átlag sebzésem nagyobb mint a tank HP-ja, a kapott XP átlag 690.
    Lehet hogy nem a legjobb értékek, de úgy gondolom rajtam nem múlt, hogy ilyen szar a WR.
    Nagyon bosszantó tud lenni, hogy minden egyes csatában az 5. percben már nincs csapatom.
    Sajna csak remélni tudom hogy ez változik, addig is újra és újra bannoltatom magam a WG chat-ről egy-egy retardált csapatos meccs után :)
  • bornofakone
    én végig szenvedtem magam a kiságyún már szerencsére, már kihúztam a borsigot is belőle, lényegében már csak funolok vele és legényeket húzok benne :)
  • Nesuten
    nekem még csak a kiságyú van meg 35 meccsel ...
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.17. 21:14:48
  • bornofakone
    Ha már ma emlegettem az emilkét, végre megvan rá a 3. gunmark :)

• Solten
    A sport chaffee legenyeinek atkepzese tekinteteben leirhatatlan akadalyokba utkozott ez a rakas orosz programozozseni. Vajon 2 honap mulva mar nem haladja meg a kepessegeiket ez az irto bonyolult ficsor?
  • Paradoxon61
    Annak ellenére, hogy nem csípjük egymást, most az egyszer ebben teljes mértékben egyetértek veled.
    T-29, T-34, ISU, IS8 mind ment a pihentetőbe, már csak E-25-el rohangálok én is, mert a behemótokkal képtelenség játszani.
  • Nesuten

Na meg van a CHi-Ri -re is a Vörös Bárd

visszajátszás nincs

• Maala
    Hagyd, egyszerűbb itt sírni a játékosállomány miatt, mint tenni is valamit, mondjuk belépni HOAX-ba, és szakaszolni a többi világuralomra törővel. Plussz konteózni.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.17. 20:38:20
  • Pales27
    3as szakaszban átlagosan 7-8 meccs alatt van meg
  • Angelus1991ster
    Ez minden kilővésemkor megjelenik? akkor kurvajó.

WoT-ot tényleg nem fejlesztik. Játékosállomány is megromlott. togtóber miatt lépk fel eggyáltalán, de az az 5 win kétszer nehezebb mint a togtóber előtt.
  • Maala
    Úgy, hogy hetek, hónapok óta itt rinyálsz a csapatok miatt, ahelyett, hogy keresnél végre valakit, akivel együtt tolhatnád hétvégenként.

De nem, mert akkor nem lenne mi miatt rinyálni, hisz hiába lenne melletted sok piroska, jönnének a winek. És hát erről szól az egész nem? A rinyáról, hogy figyeljenek az ostoba kis stathuszár fejedre.
  • Madi92
    Amúgy ja, érdemes próbát tenni azzal is. Persze WT-nek is megvannak a maga idegesítő dolgai. De már csak az mellette szól, hogy nincs arty. Van helyette repcsi, mégsem annyira gáz, mint az arty.
  • foxbat88fx
    nekem mindig is tetszett :)
    csak ugye elözző gép nem nagyon bírta....

wot után furcsa, hogy itt nem egy kis szar mapon kell szenvedned 29 idiótával :)
    és ha meghalsz hozhatsz másik tankot :D

wot-ot most úgy is pihentetem, csak a napi 5 wint tolom le TOG miatt