418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #331484 Az óráskaliber ágyúk (152-183mm) gyakorlatilag szánalmasan gyengére lettek megcsinálva, körülbelül olyanok, mint most egy 75mm-es hangja. -
elszántam magam ,hogy telepítsem a teszt szervert és tönkre tegyem minden ,jóérzésemet -
NewHewkas #331482 Minden egyes tankja 7-9 tierben ugyanolyan hanggal dördült el ?:O -
nekem is ezt kiabálja és nincs sebzésem ,és ez röhej amikor egy T34 -vel teszi ezt és vissza esett a %... de most már meg van a csillag ,így most megint csak gyűjtöm vele az alumíniumot anélkül ,hogy megzavarodnék.... -
lexlutor #331480 nem emlekszem valaha normalisan mukodott volna ez a bemondogatas funkcio :) -
Pares #331479 Nem hiszem. Több mint 8000 (vagyis több mint 10k-t, ha az előző accomat is nézem) csatát lejátszottam, de ilyet még nem láttam. Amúgy is, ha spaced armor, vagy lánctalp vagy a görgő felfogja a lövedéket és se nem sebzi a tankot, se kritkus sebzést nem okoz, akkor miért nem azt mondja, hogy "we didn't penetrate their armor", vagy hogy "we just dinged them", miért azt kiáltja, hogy "great shot"?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.19. 18:20:04 -
2mp vs 3,5mp... Sztem azért elég nagy a különbség, és nem tudsz sokszor folyamatosan lőni, akkorra pont jó a 28mps töltés. -
Nazarov77 #331477 Én speciel a nem autoloaderes top ágyút használom, nincs sokkal nagyobb töltésideje 2 lövés között, picit pontosabb és legalább nem kell fél percig várni tárazásra. -
Userx2 #331476 Conqueror ász.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A kitárazással együtt számold a töltést, úgy reális(abb). -
Nazarov77 #331474 Változó volt a sebzésem de az is inkább a rossz kategóriába esett már, 1000 alatti is előfordult. Az a tipikus "all in" szívás mikor ott szívsz ahol csak tudsz pl mikor olyanok mennek mellé/pattannak le amik normális esetbe nem szoktak. -
Ja, a Walker Bulldog elmehet a fenébe. Nemcsak nagyobb DPM-je van(1500(10x150)), mint a 1390nek(1250(6x250)), de még 2/3 idő(30 sec vs 45 sec) alatt is tölt be.
Bőven nerfet érdemelne.
Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.10.19. 17:57:35 -
Te jó ég, aki kitalálta ezt a Walker Bulldogot, az valami nagyon elborult elme lehetett. Első táras kör. Első tárral T-34-1 ammo rack full hp-ról, és VK 30 P full hp-ról, kigyújtva. :D 7 kill. Kár, hogy lose, és ezért 1. osztály csak. 1543 base xp-vel.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.19. 17:50:52 -
Köszi :)
A srácoké az érdem, ügyesek nagyon, csak néhányat buktunk, mert elrontottam a taktikát(FC voltam). :)
Esetleg van olyan FC, aki kicsit segítene elindulni ezen az úton? Esetleg egy pár meccset letolnék az irányítása alatt, vagy csak adna pár tippet az FC-ség mikéntjéről, stb. :)
-
yossarianHUN #331470 - Storm states that the sounds of the high caliber guns in 9.4 are “realistic” and historical
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Mit jelent a borzasztó 9 vereség? 0 dmg? 4k dmg? Nem mindegy... Tény, ha soloban sorra a bénábbik csapatokat fogod ki, akkor meglátszik a WR-eden, és ez random (soloban, még egyszer). Erre van a szakaszolás. De ha folyamatosan osztod a jó dmg-et soloban a lose-k mellett, attól még nem az van, hogy "elfelejtettél játszani", nem gondolod? Csak a WR-ed lesz aznapra szar. -
Már rég megoldva. Főépület és a másik is 2-es szinten. Ti csináltátok. Csakis Ti! Gratula. :) -
Lightokra könnyű megszerezni a jeleket, csak dmg-re kell menni, és nem winre. 100 csatával meg is lesz. -
És a "ládákkal" mit csináljunk? :D Már tegnap beteltek a raktárak. :D -
Tudod, én erre gerjedek. Aki a padlón van, abba belerúgok még, aztán rá is hugyozok. Ahogy te is teszed. De ha nem akarsz faszkardozni, akkor akár békén is hagyhatjuk egymást. -
Nazarov77 #331464 nekem a T23 és az STB-1 ilyen, mind a kettőt szeretem, jó köröket megyek vele de borzalmas a wr. -
vannak ilyen átkozott tankok:) Nekem pl az obj 268, cent 7/1 amikkel bár jó játszani mégis borzalmas a wr em: velükD -
AlucardHuN #331462 Nekem a Hellcat volt nagyon szerencsétlen a VK m mellett. Nagyon szerettema cicát de néha vagy én nem találltam szinkront (mondjuk túl bátor voltam) vagy a csapat volt retard és előbb véget ért.
A type 58 meg érdekes, kezdem visszasírni a tornyát. A sima t34/85-nek a tornya ahhoz képest semmi, habár a lövege kárpótol érte. -
Ott a lánc van meg a futógörgők vannak amik nem számolnak mert ott is átütést érzékel ... ilyenkor sárgul a lánctalp -
Nekme a vkM és a Cromwellel volt ilyen jelenségem, 90 csatám kb a vkm-el és azzal 38%-os wr-em lett aminek én tankal még a közelébe sem voltam, míg a cromwellel picit több csata, de azzal is kb 100 csatáig úgy álltam, aztán már 40 akárhány lett ami még mindig borzasztó az átlagomhoz képest.
A titok nyitja ott lehet, hogy sok csatát játszottam velük egyhuzamban mikor rossz szériát osztott nekem a gép...
Pedig pl a cromwellel elég élvezetes volt játszani, mégis borzasztó tapasztalatot szereztem vele.
Comet-el pl nem tapasztaltam ezt, pedig azzal is hétvégén játszottam rendesen csatákat egyhuzamban.
Többek között emiatt a 2 eset miatt gyűlölöm a 6-os tiert és tartom borzasztónak.
de type 58 is ilyen, akármikor játszok vele egy normális köröm nincs vele.
Pedig a tank elég jó,ágyú sem rossz kimondottan mégis amikor megyek vele szinte garantált a szerencsétlen kör.
-
max csak a lánctalpak lehettek akkor. -
Nazarov77 #331458 Érdekes.. a tegnapi borzasztó 9 vereséges T-54 köröm után a mai nap pont az ellenkezője.
3 kört mentem idáig vele:
Victory!
Battle: Ensk
Vehicle: T-54
Experience received: 4 284 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 53 488
Battle achievements: Mastery Badge: "2nd Class"
Victory!
Battle: Steppes
Experience received: 3 217
Credits received: 58 606
Battle achievements: Mastery Badge: "1st Class"
Victory!
Battle: Karelia
Experience received: 3 469
Credits received: 81 385
Battle achievements: High Caliber, Confederate, Mastery Badge: "1st Class"
Szóval ha csak a winrate alapján ítélkezünk tegnap totálisan elfelejtettem hogy kell játszani a T-54el és ma újra megtanultam. Seems legit :)
Ez a fő oka hogy én nem tekintem az átlag win ratet mérvadónak (egyéni win rate nem a tankok globális winrateje ami alapján balanceolnak), mert ha folyton a bénábbik csapatba pakol az MM akkor csinálhatsz bármit, általában vereség a vége, tisztelet a kivételnek és random felbukkanó csodáknak. -
Toweliee #331457 És köszi!! -
Pares #331456 T25/2-vel meg Comettel lőttem KVk meg ISek oldalába. Ott hol van a spaced armor? -
Toweliee #331455 Jó, ezt nem tudtam, meg nem is akartam a hátad mögött intézkedni. -
Toweliee és Rivanka. Tudtok küldeni és elfogadni meghívót a HOAX-ba ha szükség lenne rá. Most hirtelen ti jutottatok az eszembe. :)
Nem kell engem megkeresni, szabad kezet kaptok. -
már nem csak hobbi hanem grammar náci is lettél?
:D
-
Olyannyira jól ment, h ma 3. vagy a wotsatatos listában
. Adhatnál abból a jó randomból egy kicsit;) Tegnap még lightozással is 2400 WN8-at sikerült csinálni nap végére, de néhány körben úgy szopatott a random, h azt hittem uninstallálom az egész wotot. Pl. Batből kicsapott az a homokos szarházi arty 1700-ról, meg egy T7 USA light (amit egy narancs vezetett) lenyomott 1vs1-ben 1k hpról. 3 lőszerem volt, rámentem, az első talált a másik kettő nem. Ő meg szépen rám tárazott és egyet sem hibázott, érdekes. Gyönyörű egy pillanat volt. Nem voltam ideges egyáltalán:)
-
Azt mondják az a rétegelt páncélon való átütés miatt van ,ami már sebzést nem hoz ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.19. 14:39:30 -
Angelus1991ster #331450 helyesbítek: vannak néhány tankon: VK sorozat tankjain kwk 42 l/70-es nagyon sok tankon rajta van. -
NewHewkas #331449 Amúgy most voltam tesztszerón és mik ezek a műanyag palack ágyú hangok? Mintha olvastam volna, hogy valamit megint a hangokkal fognak bütykölni, de ez? Sokkal rosszabb mint volt vagy a teljes át alakítás miatt kivettek minden ágyúhangot és csak egy sample-t raktak be ideiglenesen, hogy legyen valami? -
Pares #331448 Kínszenvedés ezt az 5 győzelmet összekaparni... Amúgy az valami új fícsör, hogy rálövök a tankra, azt mondja, hogy "great shot", de semmit nem sebez a lövésem, még csak criticalt se. Ma többször is megtörtént... -
ágyúk van amiben alszanak ,hosszan ?
vagy ágyújuk ? -
Angelus1991ster #331446 Hát igen tier 6 egy goldzabáló tier, bár a tier 7 is eszi a goldot. De hát VK3601H mit csináljon IS-3 ellen. Bár durva , hogy ugyanaz az ágyúk vannak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.19. 13:45:13 -
Userx2 #331445 KV-4 tank ász kis ágyúval.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.19. 13:32:10