418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Napi ki mit tud:

Ki ismeri fel a tankot a képen?

Én már egy félórája nézem, de nem tudok rájönni. A segge leginkább Abramsre emlékeztet, de a torony meg az ágyúcső nem stimmel.
  • ximix #331523
    Sok szeretettel, használd egészséggel :)

http://tankinspector.sinaapp.com/download-hu/

Amikor egy tank gyenge pontjairól beszélgetnek a meglett vén rókák akkor erről, ezekről van szó , mint amit te is éppen szóvá teszel.

• xotyi
    Hmm... így még több kedvem lett a KV szériához, már a T150-el is lassan szoktam össze,horribilis lassúnak érzem a töltést és a célzást ezen a tankon,na meg a pontosság.. érdekes mód a mobilitása kevésbé bosszant, lehet hogy azért mert arra fel voltam készülve hogy egy vonat, de az ágyú az a sírba visz :)
  • Master91
    dudi25 az M-B-Z klánból :
    Miután beköszöntek haverjával, még egyszer beköszönt (miért?)
    aztán történtek a következők:

Majd holnap meg keresem az M-B-Z vezérét, felvázolom neki hogy mi történt, meg mutatom a képeket. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni. Lesz e bünti, vagy még én leszek-e a köcsög?

Mellesleg dudi, az ászok ásza 695 sebzéssel és 351xp-vel zárta a csatát. Meg mérhetetlen nagy büszkeséggel, hogy jól megmondta a magáét a A BUZI MAGYAROKNAK (akkor ő is az, ha magyarul ír-magyar klánba van-magyar a haverja? )

1,345 csata Kv-1sel.... :D Még statpaddernek is tré vagy, bocsi.
  • AlucardHuN
    Ez faszság. Bezzeg amire én használltam arra most épphogy jó. Mert menetközben meddel vagy lightal könnyebb volt célon maradni, de így lehet inkább elakadna a láncokanbxD
  • Userx2
    Ezért is használom az infopanel, h megnézzem mivel lőtt át. Stock volt.
  • xotyi
    KT csak akkor 205 pen ha stock am 225 :)
  • Userx2
    Alja is 180, de minden 220 körüli penes agyú belövi. Bezzeg én 10 es ágyúval pattanok az Op ruszki med (Obj.140) pocakjáról mert az kb 45 fokos.
    Az már csak hab a tortán, hogy a 44.000 Xp-s ágy nem megy föl az ST-1 -re. Inkább ügyeskedek a kicsivel. :-)
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.19. 23:00:15
  • yossarianHUN
    Mert így az auto aimozó paradicsomoknak több esélyük van beütni a célpontot (az esetek többségében).
  • AlucardHuN
    Amúgy valaki aranyos elmondaná miért volt jó ötlet hogy lefelé célozzon az auto aim a régihez képest?
  • yossarianHUN
    Ezt magyaráztam a minap. Az a papíron bika, 180 miliméter páncél nem sokat ér, mivel a front legnagyobb részén alig van döntve. A torony dettó, ugyanolyan kialakítású az eleje mint a Mausé, nem véletlen, hogy azt is a tornyon lövi mindenki. Ha a görbület közepét találod el, gyakorlatilag 180 effektívet kell átütni. Ez már T8-ban sem sok tanknak okoz gondot.
  • Userx2
    KT 203 pen ugyanoda a hajlásra.

Valami mágnes lehet ott.
  • AlucardHuN
    Kv1s nekem múltkor belőtte az IS 3 tornyát a lövegpajzs mellett, egy Is meg valami hasonló helyen a KV 4-en.

Anyway: Nekem a csöves kv1s-ek anno párszor elnyelték a 152-es HE-t, hogy a löveg tette vagy a lövegpajzs erre konkrétan nem emlékszem. De speciel akkor is kellene hogy sebezzen. Egy At7-be tudok 200-300 valamennyiket lőni...
  • AlucardHuN
    Most miért? Csak azt mondta hogy "kaszkalapok"
  • JeffDunham
    Igen hüpp hüpp hüpp... ők is hazánk fiai.. ilyenkor sírja vissza az ember azokat a boldog siemka időket...

• Userx2
    Csalódás a KV-4 papíron erős páncélja.

Még ezen a ponton is belövi a 180-as tornyot 175-penes ágyúval egy 188 wn8-as IS, pedig ott már gömbölyű. Erre mondjátok a pirosaknak mindent bead.
  • Nazarov77
    IS-7 tornyába (csak az látszott ki) én is lőttem már hasonló mennyiséget E-100 150mmes HE gránátjával.
  • WR104
    A tapasztalat megosztos kommentem latom paran komolyan vettek, de azert kosz a felvilagositast a HE lovedekekrol. En jol szorakozok a vasasgabri fele hsz-eken es kicsit biztatni akartam, hogy ossza meg velunk a tapasztalatait.
  • Nesuten
    nézz sok videót ...
    ott van kleverlend pl. ő segít http://wothungary.hu/

és tölts be páncéltörő lövedéket ,nézd meg ,hogy mit tölt be alapból ,hátha ez a baj
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.19. 21:45:34
  • Sir Charles
    Nekem tegnap Su-85 frontjáról lepattant!!! a 152-es HE lövedék.
  • vasasgabri
    Köszi megpróbálom, sokat szoktam nézni a többiek játékát mikor már ki lőttek, de kevés olyan ember van akitől lehetne is tanulni. A töbség csak lövöldözget még 10 szinten is. Van aki direkt mögéd áll hogy még vissza se tudjál húzódni, meg a kommentbe ki írják a pozíciódat stb.....
  • Sunsetjoy
    Nekem 4 napi 5x kell még hozzá, de szinte biztos, hogy az utolsó 2-3 nap úgy lesz, hogy harapófogóval kell kiszedni majd a wineket...
  • Angelus1991ster
    Na , nem vagy egyedül. Már 2-3 órája szívok vele, bármennyire vagyok állandóan top1-3, mindig vereség. támogatom a suicid hajlamukat.
  • patchaou
    Nekem már annyira elgem van a sok buta szarból, hogy a tog küldit sem fogom megcsinálni. Egyszerűen nem bírok ki idegekkel 5 győztes csatát a saját accomon...
  • Userx2
    Nézd meg ez a kiváló újrakezdő pöcs mivel játszik.
    ThinBrick Persze ő arannyal tolja, és auuppppééé gépekkel.
    Rakjál föl weakspot-skins modot és próbálj a gyenge pontokra lőni.
    Másik nagyon hasznos mód: infopanel
    Amíg kutyagolsz nézd a többiek adatit. Páncél átütés stb. Éles helyzetben nincs idő rá. Egy idő után fejből tudod majd kit hol mivel érdemes lőni. 12 k csta után is élek ilyenekkel. Megszoktam.
  • Rivanka
    Épp most lett meg vele a master.:)

A végén az rhm is sokmindenre számíthatott, de erre nem.:)
  • Nesuten
    amiket próbálgatok és nem nemzeti cuccok

bc 25t
    amx 50b
    113
    is6
  • mijki
    Ha lövegpajzsot ér a HE, simán lehet. Cromwell tornyába is "csak" 150-200-at lő a KV2, ha úgy találja, pedig az papír.
  • WR104
    Egy par ilyen tapasztalatot megoszthatnal meg velunk mint a "152-es ágyú is csak 48-at sebez"
  • xotyi
    Hétköznap is tud meglepetéseket okozni a játék, de valahogy akkor az esetek többségében nincs sírhatnékom már a betöltő képernyőnél mikor még csak a csapatokat nézem, csak utánna mikor elindulnak a saját kis questjükre :D
  • vasasgabri
    Sziasztok! Hogy tudok az átlagomon javítani? Sajnos nekem nincs lehetőségem aranyat vásárolnom. Van olyan tank ami 8-9 szinten is hoz némi nyereséget? Próbálok a lehetőségekhez képest jól játszani de akárhogy is akarom nagyon sok vesztett csatám van. Sok esetben hiába lövöm telibe nem okoz sebzést. Engem meg még ha csak a cső lóg is ki kilőnek egyből. 152-es ágyú is csak 48-at sebez.
  • patchaou
    Mert hétköznap nem?
  • xotyi
    Nagyon hétvége van,vérvörös meg narancs csapatok mindenfelé, ha meg nem akkor a 70% winchace-es meccset is elveszítjük... értem én hogy random de erre néha nincsenek szavak.
    WN8: EFF:
    2 229 (83) 1 421 (71)

Ø Tier: Ø Place: Ø WinRate:
    8.36 (0.91) 2.00 36.36
    Mai nap átlaga..
  • Nesuten
    Ez szánalom !!!!
  • Maala
    Játékstílus kérdése szerintem. Amire én használom a lightokat spotoláson kívül, arra tökéletes ez a táras. 4,6k és 2,xk dmg volt vele, mióta felraktam. :D
  • Samsung1994
    Egy elég op youtube csatorna
    https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
  • ximix #331488
    Ó köszönöm, hogy aggódsz miattam.
    A videó nem az enyém, csak lentebb feszegették a témát miszerint valaki megtáltosodik az egyik pillanatról a másikra és ember feletti statokat produkál.
    Erre írták a Warpack mod-t, amire én válaszoltam ezen talált videóval, hogy van még egy ilyen cheat mod is amiben az
    ellenséges tank lövege merre néz, a lövedékek nyomjelző csíkja egy auto aim-el megspékelve azért nem egy átlagos mod, mint ahogy a Warpack sem.

• András77
    Ventivel 3,28 és észrevehetően pontosabb és gyorsabban céloz be. Érdemes azzal is kipróbálni. A táras bizonyos speciális helyzetekben használható ki csak jobban, de a sima ágyú is elég gyorsan tölt, hogy úgy mondhassuk hogy általánosan jól használható.

A tárassal a másik gondom, hogy sokat lő mellé, tehát amit megnyersz a gyorsabb betöltéssel, ameddig tart a tár, nagyjából el is veszted azon, hogy kevésbé pontos és lassabban céloz és több mellét lő.

Azt kell mérlegelni, hogy egy általánosan jól használható ágyú kell vagy egy szintén jónak mondható táras, ami viszont csak speciális helyzetekben jobb, általában meg inkább kicsit rosszabb minden tekintetben.

Én is a sima ágyúra szavazok. Pontosabb, gyorsabban céloz, nincs tár töltési idő. Ha egy TD-t megkerülök, akkor ezzel is ki tudom szedni simán.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.19. 19:06:32
  • Maala
    Érdekes, teszten már átképzik a Sportos legénységet a sima Chaffee-ba.
  • yossarianHUN

A kis humorbonbonok.