418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A frászt. Ha van valami jó medálod, akkor az hozzáad még 50%-ot, és arra számolja az osztályozást.
Máshogy nem nagyon lehetne 1000 xp-vel tankászokat kapni... Vesztes csatára. -
darkwraith #331804 Csak addig liberális valaki, amíg nem találkozik az irokézekkel. Én Szabolcs-megye vadabbik részéről jöttem, nálunk valaki vagy utálja a komancsokat, vagy maga is az. Svéd ismerőseim is addig voltak liberálisak, amíg nem vettek Magyarországon egy házat, és megismerkedtek a bennszülöttekkel... -
Lorder #331803 Azt a rohadt milyen jó kis kört sikerült menni a bulldoggal :D 1700 alap xp 6460 x2es szorzóval :D 3500 dmg 1700 spot 4 kill :) végre sikerült vele a tankász :) -
olyan mint te magad ? -
FosTalicskaa #331801 A tigris biztos még stock ágyúval tolta prémium lőszer nélkül. -
AlucardHuN #331800 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na igen a nagy ballisbsiskedés közben ezt sokszor elfelejtik. Sokan olyan álomvilágban élnek mintha itt az lenne mint az USA-ban az 1800-as évek első felében mikor a feketéket terrorizállták. Én azt mondom hogy aki kételkedik abban hogy (tisztelet a kivételnek) mekkora egy ingyenélő, bunkó paraszt félállat banda az vegyen maga mellé egy családot. Rögtön fel fog nyílni a szeme. És még sokszor más elbánásmódban is részesüllnek mint a többi nemzetiség. -
Pares #331799
-
18 csatából meglett a napi küldi... -
Plata #331797 Én bevallom rasszista vagyok,rühellem a németeket,rühellem a franciákat,és ha játszanom kell egy csapatban velük akkor rühellem a lengyeleket,de az oroszokat mindenképp.
-
Malarki #331796 -Ricochet.
-We've just dinged them!
-We're on fire! Put it out! -
Plata #331795 Jézus,mátyáshun a klán vezető?Az eleve rossz jel,hisz egy idióta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Magyar gárda a klán neve?Na a másik gondom,mert a magyar gárdában normális magyar ember nincs,csak korcs retardált b.zeráns gyökér.
Szóval én asszem kösz,de kösz nem.
Esetleg szereztek egy normális vezetőt,és át nevezitek a klánt mondjuk vidám törpékre jövök.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.21. 14:51:58 -
Khmmm hát ez nemigazán jött át.
-
Toweliee #331793 Te se osztasz csokit. Rasszista vagy-e? -
Pares #331792 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AztaQ. Uramatyám, jaj de buta vagy, már bocsánat. Nem is tudom hol kezdjem. Te valami álomvilágban élhetsz. "Szerencsétlen sorsú cigánygyerekek"? Tudok ki a szerencsétlen sorsú? Akinek a szomszédságukban kell élnie. A Gárda egyetlen egy embernek sem ártott, ellenben a cigányokkal, akik naponta terrorizálják a vidéki lakosságot. Lehet, hogy nem ártana neked egy kis kirándulás valamelyik vidéki putri környékére, csak hogy megtapasztald a valóságot. Tudod a cigányok megkaptak már minden esélyt, hogy integrálódjanak, de nyilvánvaló, hogy nekik a törvényen kívüli, pusztító és parazita életmód tökéletesen megfelel. Főleg, hogy a hozzád hasonló vadliberális retardáltak még támogatják is őket ebben. A holokauszt fölötti sajnálkozás meg miért ennyire fontos? Látod pont ez az erőltetés és a felülreprezentáltság az, ami ellenszenvessé teszi az embereket. Bezzeg, ha valakinek jobban fáj Trianon, mert monduk a mai napig befolyásolja az életét (mint nekem), az rögtön turbómagyar meg rasszista, mi? Áh, kár pocsékolni a magadfajta idiótákra a szót... -
Rivanka #331791 A t43-asodra 100-on 200-at ver. 1 mp alatt 45-el pörzsöl, onnan már egy kicsit lassabban gyorsul:) -
viszont le lesz cserélve azt vágod?:) és add vissza a 100 goldot
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DD
Még mindig azt hiszed, hogy Ők valóban a gárdába vannak benne??? :D Tudsz te róluk bármit is? Ja nem, csak amit az RTL híradóba mondtak róluk, OTT AZ IGAZSÁGOD :D
Mellesleg nem egy dologba volt benne a gárda, pl pakoltak zsákokat az árvizeknél, ott voltak Gyöngyöspatán mikor balhé volt, és még sorolhatnám....
Nem kell nekik a zsidóknak pátyolni a buksijukat, pátyolják őket elegen mellesleg.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.21. 14:35:39 -
DantesHUN #331788 Én csak az igazat írtam le. Ha nem tetszik az igazság...arról nem tehetek. -
Srácok ezt jó lenne, ha most itt szépen befejeznétek, mert jó vége nem lesz. Lehet privátban, másik fórumon vagy személyesen.
Köszönöm. -
Dehogynem :( De kaphatnának már egy külön szervert. -
DantesHUN #331785 Nem rasszisták, hiszen mint tudjuk a szóban forgó csoport és párt, szombatonként csokoládét oszt a szerencsétlen sorsú cigány gyerekeknek, és megsimogatják a kis buksijukat. Majd vasárnap elmennek a Dohány utcába, ahol a rabbival össze ölelkeznek, és vígan eljárnak egy táncot. Aztán együtt emlékeznek a holokauszt áldozatairól, a szóban forgó gárda és párt pedig bőszen sírdogál a szomorú történelmi esemény miatt. Hétfőn meg, kitörő örömmel üdvözlik a hazánkba érkező külföldieket, kimondottan az izraeli, valamint a sötét bőrű külföldieket. Virágcsokrot adnak át, meg hasonlók. Aztán I love USA és I Love EU feliratú pólóban, meglátogatják a román és szlovák barátaikat, és tósztot isznak egymás egészségére, és a népek békés egymásmellet élésére!
Hát ez így megy minden héten! Nem igaz? De. Egy rossz szót nem lehet erre mondani. Hát a Teréz anya elbújhat mellettük szeretetben. Hogy ennyi tolerancia, tisztelet, hogy szorulhat emberekbe, hát nehéz megérteni. A szívük tele van ilyesmivel. -
Gondolod nem fognak találni rá másik okot, hogy játszanak? -
Pares #331783 Ne böfögj a fórumra felesleges butaságokat ha aztán nem tudsz értelmesen válaszolni. -
DantesHUN #331782 Nincs itt hőbörgés. A minap egy kutya is letette a névjegyét, pont mint ők. Egy szép nagy barna bűzölgő névjegyet tett ide. Hőbörögtem én? Nem. Ha letette, hát letette, -
Rasszisták ! -
Pares #331780 Nem tudom mire fő ez a hőbörgés, az égvilágon senkinek nem ártottak. -
bornofakone #331779 Csak nekem volt ez nagyon gáz? :D Mintha 2 tomato szenvedne egymás ellen....
Alig várom h vki wot-s 1 jó kis gif-t dobjon erre össze :D -
Most komolyan, vége lehetne már ennek a togtóbernek...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.10.21. 14:05:00 -
DantesHUN #331777 Egy biztos: a névjegyeteket már letettétek, külföldön is. Erre aztán lehetünk büszkék. -
Pares #331776 Az milyen már, hogy Cliffen mire a T-43-asommal felérek D5-be, az ellenség Type 62-ese már D3-ból lövöldözi a bázist? Mennyivel megy az a szar? -
Oddball29 #331775 Ezzel új fogalmat nyer a vörösterror. -
AlucardHuN #331774 Nagysikerű Mines mapról van szó.
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2014.10.21. 13:35:59 -
AlucardHuN #331773 Gratulálok a gyökér mapszerkesztőknek hogy muszáj megcsináálni úgy egy mapot hogy az OP medeknek kedvezzen??? Mineson az nyeri meg acsatát aki foglalja a hegyet akkor is ha assault van... Én meg kidolgozhatom a belemet mert a többi retard hagyja hogy a centu seggbelője őket, nem igaz hogy csak én veszem észre... hiába üllök E 75-ben aztán meg mindenki jön mindenhonnan és baszhatom a 4k sebzésemet. -
Komolyan, bevezethetné a játék azt, hogy egy üzenetbe jelezze nekem, épp melyik tankra dobja a +25%-okat és melyikre a -25%-okat...
Ez már nevetséges ami volt, is-3-al mentem vagy 4 kört, mind olyan volt, hogy az agyam aldobtam..rögtön egy szép 0 sebzéses duplázóval indítottam, ahol egy lövsét nem volt lehetőségem leadni...és még a másik 3 csata hasonló időpocsékolás volt..
Közben meg mentem 5 csatát a t32-vel és nem, hogy mind győzelem lett, de még az olyan csatában is sikerült leadnom ezer sebzést ahol a csata első percében restartolni kellett a gépet...de túléltem és még a végére pont maradt nekem annyi sebzés...
-
Mr.Kitten #331771 Én majdnem jelentkeztem mert nagyon vonzó az a "600 effi" "követelmény", de sajnos csak 3 felkiáltójel volt minden mondat után. Azt pedig minden magyar tudja, hogy !!!!!!4444négy a helyes.
De persze nem az én dolgom. -
Rivanka #331770 Nekünk valami ilyesmi lehetne a promó videónk:
-
Pár napja tettem fel, AT-15-el jött össze és lett volna még egy kis idő kilövöm a 4-et is. -
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iu8BGk2A0Sk -
??? Mi? -
ha nem akarom is egy nap van a Togtoberből ... így ez 3500 arany annak ,akinek már meg van ,plusz egy párkírozó hely a pipacsmezőn
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.21. 12:29:37