418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.
Nekem nem probléma, de vki biztos jön majd reklamálni:D -
-
utóbbi két napban nekem is ilyen 8 és 6 meccs alatt meglett.
Előtte volt egy 16/6-os szenvedésem...
Úgylátszik a Tigris 2/T32 párosra dobja most a +25%-ot:D -
Nazarov77 #332202 ilyen -
AlucardHuN #332201 Ezt még testre se merném kirakni:D Az eddigi hangok is jobbak. Állandóan görcsöllnek a lövegek hangjaival, pedig beláthatnák hogy ebben sokszor szarok :D -
lexlutor #332200 nekem nem tunnek tul acelosnak. milyen lehetett az elozo verzio, amire panaszkodtak a nepek?? -
Toweliee #332199 Grat! -
-
DantesHUN #332197 Fizess már ki egy nyomorul szaros mozijegyet. -
Nyami-nyami hálomeze-ötcá gold. :)
-
Nem tudja valaki a Fury filmet magyar szinkronnal vagy felirattal honnét tudnám letölteni? Piratebay kilőve ,ncore az nincs, egyéb hely? -
EmR3 #332194 Pattonnal szerintem adott esetben és megfelelő legénységgel t10-ben spot damageből meg lehet élni, csak a wn8-at ne nézd a csata után, de topként a pershing lövegje elég necces. De legalább nem kell hozzá a nagy torony. Az akció miatt a kredit is jobban jön vele. Én nagyon szeretem ezt a gépet, annak ellenére hogy nem túl acélos a statom vele. Valahogy mindig azt érzem hogy nem használom ki a gépben rejlő lehetőségeket. -
davidbog #332193 Ez az ábra az M62 APC (ami amúgy APCBC-T) lövedékre vonatkozik. Volt hozzá egy M79 AP (ez pedig AP-T) lövedék ami 1000 méterig vastagabb páncélt ütött át (500 méteren 109 mm-t), mint az M62, de 1000 m felett már kevesebbet. -
Toweliee #332192 Jól értem a torziós rugó szerepét, ha van akkor nehezebb pirosa lőni a láncot (leláncolni)? -
VanDaal #332191 Lexlutor, EmR3: szépen elveszitek az ember kedvét a grindeléstől :D
A free xp-met nemrég nyomtam el a WZ-111 lövegére, mert az elviselhetetlenség határát súrolta nélküle, szóval elég élénkek még az emlékek :)
A Foch és az Obj igazság szerint nem foglalkoztat különösebben, mert a jelenlegi trendek mellett a már meglévő TD-imben sem lelek sok örömöt mostanság. A Pattonra azért gondoltam, mert most legalább akciós, a Conquerorra pedig azért, mert kíváncsi vagyok, milyen lesz az FV215B utódja.
Amíg nem fullos a tank, csak a napi duplákban gondolkodom, lehetőleg platoonban, hogy minél kevesebb próbálkozás kelljen hozzá. Most van 3x xp, nemsokára lesz 5x is pár napig, szóval optimista becslés szerint olyan 30-40 kört kellene csak mennem a top löveg nélkül, annyit meg valahogy azért elviselnék napi 1-2 csatánkénti részletekben :) -
EmR3 #332190 Ha a Pattonra és a Conqueror-ra nem tudod rátenni a top löveget free-ből akkor inkább hagyjad. A 704-el a 7.2-es kredit nerf óta nem jászok aktívan, re vannak még akik dícsérik. A foch nálam is ki van fejlesztve de nem tudtam rászánni magam a megvételére. -
lexlutor #332189 tier9 stock tankkal, tobb mint fajdalmas.
az object704re gondolom az isurol mar megvan legalabb a bl10. -
VanDaal #332188 Ti melyiket választanátok az M46 Patton és a Conqueror közül?
Az is szempont, hogy pillanatnyilag nem állok túl jól free xp-vel, úgyhogy stockon kéne kezdenem őket :)
Illetve ki van még fejlesztve az Obj.704 és a Foch is, de ezekben nem látok olyan nagy potenciált a jelenlegi viszonyok között. -
köszi! -
Nazarov77 #332186 Elnézve az októberi kiszivárgott missionöket FTRen 27.én kell jönnie.
27.10.-31.10. “Fury movie premiere in Europe” -
Nazarov77 #332185 Nekem is nagyon tetszett a film, szerencsére nem az lett a vége, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Murrica propagandából se volt nagyon sok szerencsére, jól bemutatta hogy az amcsik se voltak a hős máltai szeretetszolgálat felszabadítók, pl magukat megadó katonák lelövése, erőszakoskodás a civil nőkkel stb. De mondjuk a film legelején mikor a fehér lovat "felszabadította" az egy kicsit erős utalás volt :D5 hős katona minimális sérüléssel lemészárol 300 katonát, hanem 5 ből 4 meghalt az 5. is csak azért élte túl mert a fiatal SS katona megkímélte és nem szólt hogy ő még él.
Tigrises jelenet is jó volt, ahogy írtad annyit kiegészítésnek szőrszálhasogatásként hozzátennék, hogy távolság nem tudom mekkora lehetett de az Easy Eight (Fury) 500 méter alatt át tudja ütni a Tigris frontját ha nincs nagyon beforgatva az M1A2es ágyúval elviekben de persze egy éles csatában nem mehet minden a nagykönyv szerint, úgyhogy jó volt a flankelés és a füstösítés először, nem hinném hogy sok katona állt volna le 1vs1-ezni vele a nyílt terepen, nagyobb esélyük van túlélni ha mozgásba maradnak.
Összegzésnek: abszolút kellemes csalódás volt a film, megérte a nagy hype-ot. IMDB 8,2es értékelése korrekt.
Itt egy kép amúgy az átütés erejéről távolságokra bontva(képen M4A1(76)W tornya van 76mm M1A1 ágyúval de átütésben ugyanazt tudják).
500 métertől vannak az átütés adatok, wotba 100 méter szerinti adatok vannak. Látható, hogy 500 méterről már gondba lenne a Tigrissel, hacsak nincs APCRje, és valószínűleg volt.
Az alsó torony meg a Britt Firefly Shermané az már más tészta, elég brutális lövege van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Fury sherman mikor kerül be a játékba? -
Gyuszopapa #332183 Jó neked.Nekem keményen meg kell küzdenem az MM kedvességével.10-ből 8 csatám esélye 25%-45% között mozog. -
Userx2 #332182 5 csata a nap elején a TOG-ért.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mittomén1 #332181 ez mi már hogy csata közben visszadob a garázsba mintha misem történt volna? most lett újratelepítve a játék,modokat nem használok. -
FosTalicskaa #332180 Remélem ebben a filmben nem egy epilepsziás kamerás és egy idegbeteg vakegér vágó rakta össze a harcjeleneteket, mint a Pacificben, vagy mi a szösz volt annak a neve. Egyébként az is olyan volt mint Band of Brothers, csak az összes csatát elkúrták benne...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.24. 03:51:32 -
No azért az ki van csukva, hogy egy 1-2 órás filmben át lehessen élni a háború mindennapjait, ahhoz minimum band of brothers szintű játékidőt kell felölelni.
Az meg kb 10 óra... -
Visszatérve egy pillanat erejéig a múltkori Japán med tornyos hülyeségre, a Type61 tornyának valahogy megint sikerült lepattintania a 10.5 L/68-as lövedékem...
Szeretném én ha az én Párducom ilyen papír lenne:D -
yossarianHUN #332177 Azt rajzolja le nekem valaki, hogy miért van, hogy tegnap még 2010 átlagsebzés 84%-ot nyomott a MOE-nél AMX 50-120-nál, ma már a 2030 is csak 82. Hirtelen minden unikum ezzel kezdett játszani? Hihetetlen, hogy egy hete próbálom kiszenvedni ezt a szart, és mikor a közelébe érek, azon nyomban bekapok egy masszív szopó szériát. Aztán mikor nagy nehezen visszahozom (mert egy szar kört 5 jóval lehet kijavítani), akkor kiderül, hogy azóta már több kell hozzá. 22-es csapdája fíling. Nem szoktak érdekelni az ilyen statos hülyeségek, de ez most frusztrál. -
Most jőve a moziból abszolút hülyeségnek tartom ezt a kritikát, szerintem nagyon is rendben volt a film, a karakterek sablonosak aláírom, de színészek életet visznek beléjük, technikailag is megállja a helyét, a tigris frontját meg sem karcolják a 75-ösök, a 88-as is csak nagyon extrém szögből pattan különben KO. A cikk vége sokat emlegeti a 'hősiességet' ami a film végén történik, kissé valóban unrealistic, de hát a valóságban történtek sokkal hihetetlenebb 'hőstettek' is ráadásul mégis csak egy mozifilmről van szó.
A rottentomatoes és az imdb pontszámok alapján is érdemes meglesni, már csak azért is mert látható benne az egyetlen működőképes pz VI-os akció közben, igen a bovingtoni múzeumból :)
-
Amikor sehogy se jön össze a win...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Okt. 23.
http://www.pic-upload.de/view-25026805/v--logatas-4--13--crop2.jpg.html
http://www.pic-upload.de/view-25026805/v--logatas-4--13--crop2.jpg.html
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.10.23. 21:19:41 -
Ok akkor maradnak ahol vannak. -
Pi pappa pirappa
- SerB confirms that the current VK4502B will be replaced by Maus prototype. The rear turret tank will then either become a premium tank, or will turn into the alternative hull for the existing VK4501A
http://ftr.wot-news.com/2014/10/23/23-10-2014/ -
yossarianHUN #332171 Azért nem válaszoltunk neki, mert ezer és egy oka lehet, ergo innen gyakorlatilag lehetetlen megállapítani.
A te kérdésedre meg válaszolnék, de mivel nem vagyok fenn teszten... Valaki más talán meg tudja mondani.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.23. 19:10:27 -
Malarki #332170 Eddig azért mentünk T6-ban mert nem nagyon volt meg a 10 ember. Tegnap már kipróbáltuk a T8-at, szóval itt csak a létszám a kérdés. -
Myke28 #332169 Ne vedd magadra :), nekem sem válaszoltak.
Talán letöltés a háttérben (windoz frissit ,torrent?) -
yossarianHUN #332168 Támogatnám, jelen állás szerint még jó ideig nem lesz hatos járgányom:) -
yossarianHUN #332167 Át lehet, csak nagy lesz a százalékveszteség (light tank - heavy tank). -
besti #332166 Azért ha ilyen "sokan" leszünk, jó lenne tier 8at is próbálni. Lehet hagyni kellene azt a T34-es legényeket :)