A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #332191 Lexlutor, EmR3: szépen elveszitek az ember kedvét a grindeléstől :D
A free xp-met nemrég nyomtam el a WZ-111 lövegére, mert az elviselhetetlenség határát súrolta nélküle, szóval elég élénkek még az emlékek :)
A Foch és az Obj igazság szerint nem foglalkoztat különösebben, mert a jelenlegi trendek mellett a már meglévő TD-imben sem lelek sok örömöt mostanság. A Pattonra azért gondoltam, mert most legalább akciós, a Conquerorra pedig azért, mert kíváncsi vagyok, milyen lesz az FV215B utódja.
Amíg nem fullos a tank, csak a napi duplákban gondolkodom, lehetőleg platoonban, hogy minél kevesebb próbálkozás kelljen hozzá. Most van 3x xp, nemsokára lesz 5x is pár napig, szóval optimista becslés szerint olyan 30-40 kört kellene csak mennem a top löveg nélkül, annyit meg valahogy azért elviselnék napi 1-2 csatánkénti részletekben :)