418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #332245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meghalok xD -
valaki össze kente az ágyú csövet 
-
yossarianHUN #332243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon kellett már ez az oldal:D -
foxbat88fx #332242 Új misszió van ma....
Küldetés: Nyerj két csatát egymás után
Jutalom: A következő 5 csata garantált vereség
-
yossarianHUN #332241 Nem akarod ezt átfogalmazni? Mert jelenleg egy szót nem érteni belőle. -
vasasgabri #332240 Sziasztok! Mit kell csinálni ha meghívókat küldenek a másik szerverről, és ha elfogadom az mivel jár (kell arany, és ha veszítünk elveszik minden)? -
yossarianHUN #332239 De azért az se volt rossz mikor a kilences Pattont húztam. Akkor még nem is lehetett rá venni torziós rugót, úgyhogy az első ~30 kört 160 penes ágyúval nyomtam le:D -
yossarianHUN #332238 Én csak a WZ kedvéért húztam ki a heavyket a 110-ig. A T9 medek a WG legnagyobb fejős tehenei, a free xp váltások 70%-át azok adják szerintem. Anélkül felérnek egy mélytorkozással. -
Malarki #332237 Ja, ha fullos. De addig el is kell jutni. Nekem már ki van fejlesztve, de nem merem megvenni, mert egyszerűen annyira rohadt sok XP kell hogy egyáltalán használható legyen hogy az hihetetlen. Pláne úgy, hogy én nem húztam ki a heavy ágat, így gyak, abszolút nulláról kell indulni. És az T9-ben nagyon nem vicces. -
Megígérhetem, h a WZ fullosan kárpótolni fog minden szopásért, a gun depression hiányának ellenére. A játékban a WZ-vel van a legjobb statom és ezt a tankot is élveztem a legjobban a sok-sok grind során. Nagyon élvezetes köröket mentem vele anno. Azt hinné az ember, h a gun dep hiánya teljesen hazavágja a játékélményt, de nem. Igaz bűvészkedni kell vele, h megtaláld a mapokon a jó lövési pozíciókat, de azután szinte egy álom:) A 121 pedig ha lehet még jobb. Sajnálom, h CW-n nem használjuk, pedig lehetne vele sztem aratni:) -
yossarianHUN #332235 A T-34-1 baromi jó a saját szintjén, mivel gyakran kerül T7-be, ez viszont gyakorlatilag ugyanaz, egy szinttel feljebb, szinte folyamatosan T10 ellen. Depression ugye alap hogy nincs, de ez a hányadék ágyú, a fos MM, meg a tény, hogy az egész tank ammo rackkal van kitömve... Na ez már kicsit sok nekem. Na nem baj, most már kihúzom belőle a WZ-t, (70k xp még), de fogom közben csikorgatni a fogam, az tuti. -
AlucardHuN #332234 Ne ijeszgessetek már, épp készülök megvenni. -
Gratula, főleg hogy ma sikerült, 5 csatából 1 win, Tiger I, Tiger II , IS, állt elég szépen megy velük a játék, ma bukó az összes.. elég is volt, talán estefelé még megpróbálom, de így cseppet sem szórakoztató.. -
lexlutor #332232 en a tier10 konstans moka miatt nem veszem vissza se a t44et, se a pershinget... -
lexlutor #332231 mondjuk ilyen csataban elhiszem h jol hasznalhato,de ez elenyeszo amikor 4 tier7van oldalankent, es azok a top tankok. -
Akkor ne adjam el a T-34-1-et? Ki van fejlesztve a 2-es. -
yossarianHUN #332229 Pontosan. Hatalmas élvezet minden lövéshez hosszú másodperceken keresztül mozdulatlanul álldogálni a semmi közepén, ha nem akarsz méterekkel mellélőni. Az ellenségnek főleg élvezet, mert elégedett mosollyal lőhet cafatokra, amíg te izzadó homlokkal várod, hogy beszűküljön az a szar. Mindezt persze T10-ben, mert azon kívül más tiert csak mutatóba lát néha. Kellemes tankként emlékeztem rá, de per pillanat a P2-vel is szívesebben játszom. -
Egy kis ajándék a Chi-Ri gyűlölőknek. :)
REPLAY
Képek az eredményről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Mi a baj vele? Pontatlan? Lassan szűkül? -
yossarianHUN #332226 Húú de okádék ez a T-34-2 ágyú... Fúú de szar. Soha többet ilyennel ne találkozzak meden. -
Malarki #332225 Így van. -
yossarianHUN #332224 Németeknél így megy.
Master:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem is ez az egy volt eddig. -
Ez kettő? 3 sáv = egy marker? Nem tudom, mert nekem csak franciával van. -
Én írtam, 3mast sose, kettest is csak az enyémen láttam -
András77 #332221 Nem tudom hogy mi van, talán a 3x akció vonzotta be újra ezeket az ősállatokat vagy a tog akciót akarják meg megszerezni, de elképesztő paradicsomleves van ma.
Baromállat mellettem van, támad az ellenfél, de nem segít, csak les előre és tekergeti kicsit a tornyát. Akkor veszi észre az ellenséget, amikor már a másodikat lövi belé. Mondom ennyire hülye nincs, aztán néztem a nevét, valami jacek2004, 10 éves hülye gyerek. Meg a magyar értelmisége "ma jácszom evell a tankall". Nem véletlen elírás, mert végig ilyen a helyesírása, szerintem ez is simán általánosba jár még.
Egyszerűen nem bírtam a tog akciót megcsinálni ma, ráadásul az átlag sebzésem is visszaesett meg a WR is. Mondjuk én is hülye voltam, hogy tier5 tankkal próbálkoztam. Két forgatókönyv van, vagy minket erőszakolnak meg csoportosan vagy mi az ellenfelet, kész. Normális csata nincs, pontosabban szólva mondjuk 10-ből 1. Sebezni nem lehet, mert nagyon eloszlik, az ellenfél pillanatok alatt meghal, gyakran van az, hogy csak egyet tudok belelőni, a másodikat mire betöltöm már nincs ellenfél. Fordítva meg ugyanez, körbevesz egy csapat ellenfél én lövök egyet, azok meg kiszednek. -
yossarianHUN #332220 Ez kettő... -
Valaki, valamelyik nao írta, hogy a sajátján kívül, még nem látott 3 markeres csövet, kettest is ritkán. Akkor, ehhez mit szólsz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
és ezt komolyan is gondolta, vagy SerB mondta hogy mondja ezt ??? -
yossarianHUN #332217 - Evilly confirms that Russian players are better than Europeans or Americans
-
Ezen felsírtam :) -
Desmodromic #332215 Tudom suttyó vagyok, de a tizesen kurvára röhögtem! :D
50 Ways to Die in World of Tanks -
lexlutor #332214 :D -
yossarianHUN #332213 Nem, szerintem a teszt előtt két nappal az egyik a fejéhez kapott, hogy "hú baszki Szergej, mi az elmúlt három hónapban azt mondtuk, hogy masszívan dolgozunk a hangokon!", mire Szergej: "Akkor meg mi a lóf*szra vársz, kapd fel azt a kartondobozt, én meg elfutok fakanálért." -
lexlutor #332212 most komolyan, meghallgattak a kesz termeket es elegedett hatradoltek, h milyen fasza lett?:) -
yossarianHUN #332211 Kétségtelen. Ez lett a "nagy munka" eredménye. -
lexlutor #332210 akkor lehet egy hallasvizsgalat nem artana nekik, mert ez egy nulla. -
lexlutor #332209 ez nagyon pihent :DD -
-
nem olyan nagyok, direkt nem raktam spoilerbe -
yossarianHUN #332206 Ugyanilyen.