A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #332221 Nem tudom hogy mi van, talán a 3x akció vonzotta be újra ezeket az ősállatokat vagy a tog akciót akarják meg megszerezni, de elképesztő paradicsomleves van ma.
Baromállat mellettem van, támad az ellenfél, de nem segít, csak les előre és tekergeti kicsit a tornyát. Akkor veszi észre az ellenséget, amikor már a másodikat lövi belé. Mondom ennyire hülye nincs, aztán néztem a nevét, valami jacek2004, 10 éves hülye gyerek. Meg a magyar értelmisége "ma jácszom evell a tankall". Nem véletlen elírás, mert végig ilyen a helyesírása, szerintem ez is simán általánosba jár még.
Egyszerűen nem bírtam a tog akciót megcsinálni ma, ráadásul az átlag sebzésem is visszaesett meg a WR is. Mondjuk én is hülye voltam, hogy tier5 tankkal próbálkoztam. Két forgatókönyv van, vagy minket erőszakolnak meg csoportosan vagy mi az ellenfelet, kész. Normális csata nincs, pontosabban szólva mondjuk 10-ből 1. Sebezni nem lehet, mert nagyon eloszlik, az ellenfél pillanatok alatt meghal, gyakran van az, hogy csak egyet tudok belelőni, a másodikat mire betöltöm már nincs ellenfél. Fordítva meg ugyanez, körbevesz egy csapat ellenfél én lövök egyet, azok meg kiszednek.