418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    A 90mm-es ágyú a jó. A 105-öst fel ne rakd!
  • madmanic
    Mert átkerült a TD ágra. A proto után következik.
  • Toweliee
    Ment.
  • oneal1
    sziasztok!

T-20 ra melyik ágyút érdemes feltenni?

köszi
  • yossarianHUN
    Valószínűleg. 3k átlagsebzés kell a két csillaghoz? Az szép:D
  • Antimat
    Áh, köszi. Gondolom ez a standard acc-ra írt. mert azért nem gyakran megyek mínuszos kört a WZ-vel
  • yossarianHUN
    Nem, a gross a bruttó, a net nettó bevétel.
  • Antimat
    Valaki el tudja magyarázni nekem ezt a képet?

Miért mínuszos a Credits per minute Net sor, mikor a credit gross sokkal nagyobb, mint a Credit Net? A Gross nem a bevételt jelenti és a Net nem a kiadást?
  • Master91

Buktuk, de baromira a random kellett hozzá....tipikusan mikor meg van írva hogy "neked most veszítened kell, sry"
  • realcsabi
    "ha van affinitásod a világuralomra töréshez"

Az a hobbim, ott a helyem. CW-re még nem állok készen ellenben a strongholddal, szóval jelen esetben beszélhetünk a kereslet és a kinálat találkozásáról. Valami meghivót szivesen fogadnék akkor. :)
  • Toweliee
    Szia, a HOAX-ba jöhetsz, ha van affinitásod a világuralomra töréshez. Nem cw-zünk, hanem strongholdozunk, viszont szakasztársat mindig találhatsz, és tanulni is lehet.
  • realcsabi
    Valóban elég combos az a jószág, de igy kivülállóként, őszintén és tudatlanul ha a T30 tornya felett nem kicsi háromszög lenne, akkor bajban lennék ha meg kéne indokolnom hogy az miért is TD.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Más: sajnálom ha valaki más mai random-szerencsefagyiját elnyaltam, de nekem nagyobb szükségem volt a 6/6 winre, ugyanis még nincs meg a Tog.

Ennyit mára a WoTról

Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2014.10.25. 23:42:45
  • besti
    Kipróbáltam én is a Tog-ot, rögtön ez lett az első csata.

Gondolom ez csak a beetetés, 65k nyereség, persze... Fordított sidescrapingben viszont szépen nyelte a T14 aranylövedékeit (az HEAT?). Lehet az is egy opció vele.
  • madmanic
    TD k közül még a T30 at ajánlom. Tudom, hogy csak 9 es, de nem érzem hátránynak. Kemény torony, brutál ágyú..
  • yossarianHUN
    Az szép, én nagyon nem szerettem.
  • popey8
    "E-100, T62A, T57, IS-7, Leo1 kombó elégséges recept a jó húsleveshez?" Igen.

E50M nem kötelező darab.
  • Master91
    232 csatából 2022

lehet meg se veszem a tízesét, következő teszten jó sokat fogok vele menni
  • yossarianHUN
    Mármint milyen átlagra:)
  • Master91
    öhm 5200+ dmg körül volt az a köröm
  • realcsabi
    A német arty ág kell a német mérnök plecsnihez, de szörnyen lassan halad, nagyon szenvedős az az ág nekem. :)
    Szóval akkor egy E-100, T62A, T57, IS-7, Leo1 kombó elégséges recept a jó húsleveshez?
    A Leo1 az szerintem nekem kötelező darab, az Indienről is elég sok rosszat hallottam, aztán végül azzal csinálgattam a szeptemberi Type62-es eventet, nagyon megkedveltem. A másik német med ágért annyira nem lelkesedek valamiért, ha nem elvárt tank, akkor nem erőltetem egyelőre.

A TD-kkel nekem csak annyi problémám van, hogy alig maradt a pályákon susnyás rész, noha szeretek velük játszani, azt hiszem jobban járok ha inkább +1 med vagy heavy ágat húzok most ki, mint hogy egy 10-es TD-vel himbilimbizzek.
    Na jó, akkor most egy darabig nem rontom itt a levegőt, leköteleztetek srácok/urak.
  • yossarianHUN
    E-100-at csak ajánlani tudom. Egyrészt szinte teljesen fájdalommentes az oda vezető út, másrészt mert jó kezekben az egyik legdurvább 10-es heavy. Szigorúan folyamatosan sidescrapelni vele, tornyot is forgatni ilyenkor, és akkor gyakorlatilag semmi nem lövi át. Viszont a 235 penes ágyúja gondos célzás nélkül csak pénznyelő, úgyhogy a weakspotok megtanulása létkérdés. Egyébként mindig az első vonalat, lehetőleg a map közelharcos részeit kell keresni vele.

Az orosz medek mind jók, és többnyire csak nüanszokban különböznek, úgyhogy azokkal is csak jól járhatsz. Leo 1-gyel nincs tapasztalatom.
  • popey8
    "artyk ugye eleve kilőve" Már ettől szimpatikus vagy:D Már ha igaz. Azért a GW Pancserig csak eljutottál;) Kezdőhöz képest átlagos statod van, de nem tudom, h a papír tankokkal és a tárasokkal hogy állsz ill. a játékstílusodat sem ismerem. Csak ezek fényében lehetne jó és konkrét ajánlást adni. Azért megpróbálom kezdő player, klán és játékélmény szempontjából.

Amit én ajánlok a fenti szempontok alapján: IS-7, E5, E100, Obj 140 és/vagy T-62A (mindegy melyik, bár a 140-et pl. nálunk jobban preferálják a magasabb végsebesség és a nagyobb gun depression miatt), E50M

Emellett klánozás szempontjából megkerülhetetlenek a táras (ált. papír) tankok, de ehhez szükséges már egy kis tapasztalat és játéktudás: BatChat, 50b, T57, Leo1

Az orosz medeken kívül sokszor a fenti néggyel a legjobb a játékélmény. Az E100 páncélzottságának ellenére ne várj tőle csodát: artymágnes és ha nem csinálod okosan, akk a tornyát golddal simán belövik.
  • FosTalicskaa
    Évek óta újra először szedtem le modokat a gémhez. Valami Jacktor mod pack. A célkeresztes cuccot sikerült kigyepálnom belőle, de sajnos a játékosok hp csikja meg minden megmaradt. Mit kell hozzá szerkeszteni hogy visszaálljon minden a játék alapbeállításaira? pl, csak a tank nevét lássam sima hp-val, no csik meg hasonlok?
  • Count Adyn
    Batchat, Is7, E100,T-57 heavy, T62A és kész vagy bármire CWn: nagyjából:) Még egy ízlés szerinti td t hozzávehetsz ha bejön a kempelés:)
  • lexlutor
    tier10 orosz medekkel nem tudsz mellenyulni.
    az e100hoz vezeto ut is jo: tiger2, e75
    a leos agat szerintem csak akkor ha nagyon szereted a nemet medeket. az idien es a leoproto is eleg kalap szamoca. nem tudom mennyit akarsz tier10ben utana menni, de nem biztos h megeri kiszenvedni. foleg nem az elozo ket lehetoseghez kepest.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.10.25. 22:14:52
  • Toweliee
    Ebből tényleg csak hétfőn lesz valami.
  • lexlutor
    igen es ezt mar az elozo patchre is igertek.
  • realcsabi
    Sziasztok, új vagyok csak ezért jöttem

Az első tartály ami tele van csikozva, boldogság ez noobként.

Na jó, mégse csak ezért jöttem, szereném egy kicsit kihasználni az itteni barátságos, vendégszerető és segitőkész közeget is;

Szóval lenne valami kérdésféleségem is, mert lassan illene összekaparnom 4-5 tier 10-es jószágot, és nem sok tapasztalatom van róluk. Szóval egy kis tanács jól jönne a vénrókáktól, melyikeket ajánlanák egy kezdőnek, mert hogy a tier 10-es csatákba még csak alulról szagoltam be. Én nagyjából 3 tankkal szemezek, artyk ugye eleve kilőve, és amik úgy érdekesnek tűnnek elsőre, azok az E-100, Leo1, és valamelyik orosz med. Szem előtt tartva azt, hogy nem 2 perc kifejleszteni és elsajátitani egy 10-es tankot, szeretnék olyanokkal kezdeni, amik nem idegtépőek. A játékstilus amit képviselnek tökmindegy, akármelyik nemzet, heavy, med, lehet akár lassú akár papir, nekem egyre megy, ha már egy (de akkor az olyan legyen hogy megnyaljam tőle a bajszomat) esetleg kettő olyan tulajdonsága van amire lehet épiteni, akkor én már meg is barátkoztam egy tankkal. Ja igen, és hogy miért is jöttem ide ezzel a kérdéssel, nos a WoT random battle részével tök jól elvagyok, de a klánosdihoz még nem konyitok egy kicsit sem, pedig mostmár érdekelne, mert ugyan tök jó egyedül kolbászolni a random battle berkein belül, de szerintem lehet ennél jobb is... Szóval a fentieket szem előtt tarva, kéne 4-5 olyan 10-es tank kitűzött célként, amikkel nos... nem fosom tarkón magam amikor belépek egy csatába, és esetleg belépőként is megfelelnek egy valamire való klánnál.
    Amúgy addig is valami hobbiklán kevés kötelezettséggel jól jönne.

Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2014.10.25. 22:03:41
  • JeffDunham
    Undorító. :D
  • Solten
    FTR:

"- troll platoons will be fixed"

Csak ket evet kestek vele ezek a nyomoroncok, ultrafontos ficsorok elveztek prioritast mint pl madarak Himmelsdorfon. :D
  • Toweliee
    Az október 18-i wg-s livestreamen nyerte. Elmondása szerint.
  • lexlutor
    ma volt valami kozvetites valami esportszarsagrol, lehet ott kapta.
  • Solten
    3-as szakaszban piszok OP ez a sz@r iskolabusz :D
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.10.25. 21:40:21
  • JeffDunham
    Hogy az anyukájába megy ez a gyerek már a FURY-val? http://worldoftanks.eu/community/accounts/501242667-ReQeuze/

• lexlutor
    ugy veszem eszre mostanaban nem igazan megy az mm-nek a platoonok kezelese. most volt eppen egy csata, ahol 3 tier8as platoon volt a masik oldalon, emiatt borult az egesz, es 6(!)-al tobb 9esunk volt....
  • Mr.Kitten
    Az Első Tog-II winre meglett az ace. 2000 dmg + 1000 spot elég volt (1126base xp). Komoly amőbák játszhatnak vele ha ennyire alacsony a léc.
    Ami amúgy a második játékom volt ezzel a csodával. Az első játékban mire oda értem a városba már szó szerint mindenki meghalt a csapatból.
  • lexlutor
    nekem ugy remlik mintha valami mod csinalt volna ilyet regen.
  • Count Adyn
    you shall not pass:D
  • Plata
    Igen,vagyis nem,hasonlót,olyat láttam hogy Löwe nem látszott semennyire,csak a neve virított meg az életereje.De konkréten semmi sem látszott belőle.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.25. 21:00:46
  • Sunsetjoy
    Bármennyire nem szeretem a hardstyle-t (előző videó), a chillstep még így képi belassításokkal sem hozta azt a feelinget a második videóban...tehát az első ebből a szempontból jobb.