banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Sziasztok, új vagyok csak ezért jöttem

Az első tartály ami tele van csikozva, boldogság ez noobként.

Na jó, mégse csak ezért jöttem, szereném egy kicsit kihasználni az itteni barátságos, vendégszerető és segitőkész közeget is;

Szóval lenne valami kérdésféleségem is, mert lassan illene összekaparnom 4-5 tier 10-es jószágot, és nem sok tapasztalatom van róluk. Szóval egy kis tanács jól jönne a vénrókáktól, melyikeket ajánlanák egy kezdőnek, mert hogy a tier 10-es csatákba még csak alulról szagoltam be. Én nagyjából 3 tankkal szemezek, artyk ugye eleve kilőve, és amik úgy érdekesnek tűnnek elsőre, azok az E-100, Leo1, és valamelyik orosz med. Szem előtt tartva azt, hogy nem 2 perc kifejleszteni és elsajátitani egy 10-es tankot, szeretnék olyanokkal kezdeni, amik nem idegtépőek. A játékstilus amit képviselnek tökmindegy, akármelyik nemzet, heavy, med, lehet akár lassú akár papir, nekem egyre megy, ha már egy (de akkor az olyan legyen hogy megnyaljam tőle a bajszomat) esetleg kettő olyan tulajdonsága van amire lehet épiteni, akkor én már meg is barátkoztam egy tankkal. Ja igen, és hogy miért is jöttem ide ezzel a kérdéssel, nos a WoT random battle részével tök jól elvagyok, de a klánosdihoz még nem konyitok egy kicsit sem, pedig mostmár érdekelne, mert ugyan tök jó egyedül kolbászolni a random battle berkein belül, de szerintem lehet ennél jobb is... Szóval a fentieket szem előtt tarva, kéne 4-5 olyan 10-es tank kitűzött célként, amikkel nos... nem fosom tarkón magam amikor belépek egy csatába, és esetleg belépőként is megfelelnek egy valamire való klánnál.
    Amúgy addig is valami hobbiklán kevés kötelezettséggel jól jönne.

Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2014.10.25. 22:03:41