418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na, mi lesz a nyerő kombináció Tier6-ban a kampányon? :) -
robogo81 #332925 Gondolom a venti + bia+ prém kaja(+ a parancsnoki bónusz). -
EmR3 #332924 Hát szerintem így: 100+32
-
EmR3 #332923 Nem tudom mi lett volna veled ha akkor kezdesz játszani amikor még nem volt ilyen tier limit.
Most csak ezt találtam a régi szép időkből:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A 90. -ik jubileumi meccsre ,meg lett az első gyűrűhármas
-
asw27 #332921 Hogy jön ki a 132%-os legénység? -
- Russian players are apparently not happy that even in Russia, the prices in the gift shop are tied to USD and not rubles, making WG products more and more expensive for RU players as the ruble exchange rate sinks due to the geopolitical situation
Öngól. :D Go Belarus!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.30. 18:28:44 -
Kurva jó! 3-4 nap wot nélkül, aztán a első csatában amiben kipróbálnám a tog-ot banolnak egy órára valami fasszopó miatt...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.10.30. 18:28:13 -
Ez most így jól esett, top XP-s ként végezni:)
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.30. 18:12:20 -
/me noob, római számok, stage 1 tier6 a max, nem 4. -.- -
Tegnap az eddigieknél is jobban meghülyült a wotinfo.net statisztikája. :D
-
Kellene nektek egy külön szerver... -
Pares #332914 47%-os noob T69 full golddal 16 lövésből 244 sebzést csinál... -
Lichtmaschin #332913 Kilőttem ma egy csapat társat, ilyenkor meddig marad az ember bekékülve?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bevallom direkt volt, pont indulunk kb 2 métert tettem meg majd hátulról egy elc belémszáguld majd revansként belémlőtt és még magyarázott is. Hozzáteszem nem spotolni indult hanem elbújni kb. Tudom nem kellett volna de tiger p vel kilőttem... -
AlucardHuN #332912 Kv 2 t8-ban is fun mint support.:))) -
Vesztesnek sem rossz lenni ,ha minden igaz ...
-
Valaki Matilda platoon? -
Pares #332909 Most hogy megcsináltam a togtóbert, motiváció nélkül már lassan fizikai fájdalmat okoz a random... Maradok a strongholdozásnál, mert ez így számomra élvezhetetlen. -
Nálam nem, én azt támogatnám, ha egy tier csak saját tier ellen menne, elvégre ez lenne az értelme az egésznek és nem az, hogy rendszeresen pakolgat a játék free frageket a csatába.
Mellesleg nem mind1, hogy egy t8-al vagy egy t6-al,t5-el esetleg t4-el kerülsz 2-vel nagyobb csatába.
-
Oddball29 #332907 Kiírták a következő CW-hadjáratot.
Vajon ha még egyszer kérek egy olyan tankot, ami már megvan, megkapom helyette az árát goldban? -
csagataj #332906 Okosak a fiúk! -
Toweliee #332905 Ez hülyeség. Ha tomato vagy, akármelyik vasban free frag vagy, és 1 hp-val is lehet top gunt csinálni. -
WR104 #332904 De amikor ti ultok top tankkent a KV-2-ben es oneshot-oltok mindenkit az rendben van igaz? -
Nem :( -
Valamelyik nap nekem volt olyan csata, hogy egy darab t10-es top med mind a 2 oldalon és utána csak t8-ak egy t9 nem volt...
vagy volt olyan is, hogy tíz t34 mind a 2 oldalon...
egyébként direkt csinálja az mm ezt, hogy szándékosan berak alacsony tierű tankokat olyan csatákba,a hol semmi keresnivalójuk nem lenne csak ott vannak free frageknek a top tankoknak... -
High Caliberre elég? -
Olyan jó, amikor T8-ban 5 kill és 4300 sebzés nem elég a győzelemhez... -
Rivanka #332899 Valaki meg tudja nekem azt mondani, hogy miért csinálja az Mm velem, hogy pl. egy t6-os csatában berak legalulra, és a másik oldalra odapakol +1-2T8-at, meg +2-3 t7-es tankot? Semmi rossz platon nincs, direkt így rakja össze, természetesen mind bukta, teljesen esélytelen ilyen hp hátrányból nyerni. Már most figyelem egy ideje, majdnem minden 2. csatám ilyen, most zsinórban adott 3 ilyet. A winratem meg meglepő mód olyan 20%, és nem 3-4 csatából. -
Jaja, nem gyengén- mondjuk néha nekem is beadja, hogy jól járok vele. Múltkor nagyon kevés életerő maradt M6-oson, talán kevesebb mint 10, egy kettő pattant is. Plusz ezután domboldalról levetette magát egy midtier us td, és pattant a lövése a tornyomról, így ki tudtam lőni.. :) -
Plata #332897 Na kV2-vel jó szar csatába kerültem,két m3 lee csapattárs szándékosan blokkolt meg szórakozott,plusz csata közben jött telefon,de még az elején lőttem ezt a képet.
-
VanDaal #332896 Tono:
Hát igen, a Wolvi keresztül húzta a számításainkat :)
Plata:
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat :)
Kotomicuki:
Csak szórakozásból játszogatok ilyen közepes tierű tankokkal, egyébként többnyire végeztem már az USA TD ágakkal, de azért köszi a figyelmeztetést! -
Fadin medál, ilyen se volt még
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fadin medál
Megszerzéséhez az utolsó lövedékeddel pusztítsd el az utolsó ellenséges járművet a csatában.
A Szovjetunió Hőse, Alexander Fadin egy T-34-es parancsnoka volt. Egy gyalogsági szakasszal megtámogatva elfoglalta, majd 5 órán át tartotta Dashukovka falut egyetlen tankjával, eközben elpusztítva 3 tankot, 1 féllánctalpast, 2 aknavetőt és 2 géppuskaállást. Személyzete még egy ellenséges repülőt is lelőtt a tank koaxiális géppuskájával.
-
Plata #332894 Győzelem!
Csata: Westfield
Jármű: M41 Walker Bulldog
Szerzett tapasztalat: 1 908
Szerzett kredit: 30 346
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Bakter,iszonyat fun csata volt,az ellenség bázisán 5 tank lőtt engem,a dombról még 2-3,bat chat nem bírt eltalálni,én meg rommá lőttem.A csapattársai beírták hogy bulldog pls kill bat.
Sta1-et és wz132-t öltem,batchatbe 1245 sebzést nyomtam bele,ő lelőtte a láncom.
-
Hát, ez a T-54 light egy nagy kalap kuka. 7mp rld time-al semmit sem ér.
Azért az már jelent valamit, ha az ember csak úgy várja, hogy leduplázza a nem eliteket, hogy végre játszhasson az E-25el, nem? :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.30. 11:34:53 -
Én azt fontolgattam, hogy megyek tovább és a Jackson lesz a legénység húzó, de ez az M10 legtöbbször annyira élvezetes ...
Legtöbbször T5 csata, néhány T6 és ritkán T7-be kerülök vele. Ha nem látnak akkor a T7 sem probléma, ha meglátnak jöhet a következő :) -
Pares #332891 Ez rendszeresen előfordul...
-
Nah megadta végre a betcsetre is a mastert:) Pedig sima vereségnek indult:D
Replay
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2014.10.30. 11:15:44 -
Plata #332889 Nem tudom neked milyen tapasztalatod volt vele,de én régen szerettem,vagy 2 éve,isteni jó tank volt.Rettenet jól tudott rejtőzködni,a páncélja meg hol mindent kibír hol meg könnyen át lövik.Sajna a régi gépemen maradt minden régi wot-os képem.Nem mentettem át az újra,tudnék mutatni olyna képeket ahol 3 löwe-t lőttem ki slzggerrel egyedül,vagy 2 type 59-et,vagy olyat ahol Isu-val harcoltam.Jackson platoon régen istentelenül jó volt és erős. -
Kotomicuki #332888 A Jacky-z nagy reményeket nem űznék: a páncélja vagy van, vagy nincs, random-tól függően (gold meg bárkinél akadhat), de a lassúsága az örök marad benne.
A Hellkatust eladtam még a nerf előtt, mert a tolatására nagy szükség lett volna a mozgékonyságának maradéktalan kihasználásához...
Szvsz, most, nincs "jó" T6-os TD-je az USA-nak: így a Wolwit használd, amíg meg nem unod és közben gyűjtsd a free-XP-t a T6-7 minél gyorsabb lezárásához. -
Plata #332887 Basszus ez most kemény csata volt,E50-el Type 59-el meg hasonló kis aranyosokkal kellett harcolnom.De túléltem.
T32-t szemből a tornyán át lőtte a táras 76 milis,az e50 tornyát szemből szintén.