418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    1 kód / acc.

Akinek kell, direct link a reggeli reddit-es link hozzászólásai közt (mediafire-s feltöltött cucc)
  • patchaou
    Le sem tudom tölteni... Elég lehet az is, ha ts3 kliensből telepítem?
  • patchaou
    Nem kicsit van leterhelődve az overwolf oldal. Régebben már használtam, de egy halom kaki. Szerencsére a ts3 overlay egy ideje gond nélkül működik, úgyhogy ha az 1000 gold nem lenne biztos nem raknám föl mégegyszer :)
  • Angelus1991ster
    Bónusz kód aktiválva
    Arany hozzáadva a fiókodhoz: 1 000 .

Köszönöm szépen:D
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.04. 11:00:05
  • patchaou
    Csak nem tud rádírni.
  • stork13
    Overwolfék nem készültek fel a WoT felhasználók "mennyiségére", kicsit leült az oldaluk. :D
  • Lichtmaschin
    Régebben chaffee-t kihúztam mert tetszett a tank, aztán volt egy időszak amikor nem ment vele a játék és akkor meg is untam. Hiába spotoltam nem ért semmit. Az új meg valahogy nem fogott már meg, lehet csak a rossz emlék miatt.
    Viszont kipróbáltam a wz131-et, még nem fullos, de már most sokkal jobban élvezem vele a játékot. Aztán kíváncsiságból megvettem a luchsot, hát ezzel meg valami fenomenális volt a játék élmény pedig csak tegnap este próbáltam ki és 75% legénységgel is élmény volt vele játszani.
    A német ágon tovább is ilyenek a lightok? kicsi, gyors, mozgékony és legéppuskázok mindenkit :-)
  • Plata
    M41-re vezetőnek második képzettségnek ti mit javasolnátok?Már 93% az off road vezetés.
    Kár hogy nincs több olyan képessége amitől gyorsabb lenne,irtó fun kis tank lett belőle.
  • Plata
    Hát én is kíváncsi lennék,de még két órát játszani ezzel a fossal kínszenvedés lenne.
  • JeffDunham
    Még arra vagyok kiváncsi hogy egy felhasználóval több acc.-ra is megadja-e, vagy újat kell regisztrálni minden egyes acc.-hoz.
  • Plata
    Random csatában találkoztam egy Yossarian1984(SW4RM) nevű játékossal,az nem szokott ide írni a fórumra?vagy az nem ő?Úgy meg lepődtem hogy még a hegynek is neki mentem.
  • madmanic
    utóbbi 4 csata: disconnect... Istenverte nyomorék gyökerek..
  • Angelus1991ster
    Mert valami kis giveways ablakon megy visszaszámlálás 37-36 perctől.
  • Plata
    Futni fog játék közben is,a monitor bal oldalán,de javaslom ne játsz közben,indítsd el a játékot overwolfal,utána ha bent vagy a játékban a giveawayre menj rá,ott lesz wot,és számol vissza.Ha letelik az 1 óra kapsz 1 kódot.
    De ettől a szartól rosszabb a játék,kevesebb fps nagy lag.Szóval kapcsold be és menj el valahova egy órára.Ha a garázsban afkolsz az is számít.
  • Angelus1991ster
    Szóval: reggelni kell és feltenni az overwolf-ot, hagyjam futni egy órát az elindított wot-tal.
    és egy óra után a my games résznél a givewaysre kell rámenni?

és a két programnak egy ablakban kell futnia?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.04. 10:10:42
  • Plata
    A franc.Nekem csak 25 nlv van rajta.
  • foxbat88fx
    de....
    ha ez így lenne akkor az MM nekem 10 percig állítaná össze a csapatot xDD
  • Plata
    Elvileg ha valakit tiltok,akkor vele nem kéne hogy össze dobjon a játék nem?
  • JeffDunham
    Így van. Utána törölni kell. :) A lényeg hogy megjött.
  • Plata
    1000 arany kód megjött,ki is vágtam ezt a szar overwolfot.
  • JeffDunham
    Van még kérdés? hehe :)
  • joe662
    Helló kalandvágyó honfitárs!
  • Nazarov77
    off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Erre az érdekes videóra most találtam fórumon, megér egy postot.
    A wt fanboyoknak szól főleg akik szerint jobb a wotnál a játék mert sokkal szebb. Ebben a kis videóban megcsodálhatjuk a remek balanceot működés közben. Ki gondolta volna, hogy rossz ötlet lesz betenni az 1957es ZSU-57 légelhárító tankot a játékba nagy átütésű gépágyúval? :D
    Akik szerint a wotba russian bias van azok most átértékelik a szó fogalmát
  • Plata
    Nekem is megy,kösz,viszont ettől a vacaktól néha rendesen lagol a játék.
  • Toweliee
    Mindegy.
  • Maala
    Szerintem ez a te álláspontod. A supporté meg az, hogy ezek potenciálisan fizető játékosok. Tanuld meg felhasználni a botokat, mást úgysem tudsz ellene tenni.

---

Megy az Overwolfos cucc.
  • Toweliee
    Szerintem itt nem egyszerűen erről van szó, ezek botok.
  • Maala
    Mire? Brad Pitt is kikapcsolódhat néha talán, nem?
  • Maala
    Seems legit és working, délután ki is próbálom. Most csak leszedtem, és felraktam, de nincs 1 órám még itthon keccsölni. :D

Talán ha beállítanék egy távoli asztalt. Ejj, ez a melós élet. :(
  • Toweliee
    Van értelme ezt a képet elküldeni ticketbe, és normális hangnemben valami magyarázatot kérni?

• Maala
    Még a szarkazmust sem érted, annyira cuki kis naiv vagy.

Amúgy itt az eredeti? link
  • Plata
    Mi a szösz,1000 arany jár ha ezt a fura progit felteszed?
  • JeffDunham
    ???
  • Maala
    Kipróbáltam, de nekem 1500-at adott. :(
  • JeffDunham
  • Userx2
    Nem attól volt balfasz és írták rá a jelzőket mert ő véletlenül leesett. Készakarva tette, ami 32 k csata után gáz. Leérve azonnal lőtt. 160 hp-m volt. Obj 140 is nyakamba ugrott tegnap. Nincs gond ezzel, még én is gyakran hibázok.
    Ezektől meg a goldtól eltekintve még mindig T9-10- ben a legnormálisabb a játékos állomány és nem tudom sajnálni azokat akik középtierben szenvednek. Nem majmok és nem retardáltak. 11 éves srác nem segít sokat, de nem is húz 10-es tankokat.
  • bornofakone
    btw t37-ről vélemény:

Legfontosabb amit meg kell említenem, nem tudok igazán light-okkal játszani. Lehet azért mert túl sokszor szívok városi mapokon velük, lehet azért mert a statikusabb (nem campelek, de nem szeretek céltábla lenni mindig) játékhoz vagyok szokva, de nem az én műfajom ez a class. Nos, alapvetően szeretem a t37-t, mert a régi csöffire emlékeztet, mobilitása, gyorsulása, sebessége is, viszont ez csak t9-ig megy max, ráadásul jobb gunja is van (pen-t illetően mindenképp), ami azért nem hátrány és jóval több hp-ja. Én nagyrészt ilyen "elkapó vadász" státuszban alkalmazom, amikor lehet spottolok, de alapvetően próbálok opportunista módon, levadászni minden kisebb hp-s, lassú, gyengén páncélozott tankot/td-t. Próbálok minél tovább életben maradni ha rohangálós scout-t játszok (bár arra sztem nem igazán alkalmas, nem 1 elc v mt-25 feeling), és a végén levadászni az artykat a kialakult védelmi réseken keresztül.
    T6 scoutok közül, a kedvencem, főleg a pen és a hp kombó miatt, viszont ha rohangálni kell vele...akkor inkább mt-25.
  • bornofakone
    és hogy cigány vagyok! :DDDD
  • Bee
    @Bornofakone: nem is mondtad eddig, hogy Ausztriában dolgozol... XDDD
  • WR104
    Ehhez nem kell balfasznak lenni. En Windstorm-on estem bele a varosban a csatornaba es fulladtam meg full hp-rol 50B-vel a csata masodik perceben. Volt egy mikro lag mikor fordultam a sarkon es leugratott a jobb lasnctalp. Nem estem le egybol mert vagy ket percig szerencsetlenkedtem hatha vissza tudom tornazni, de csak szarabb lett a helyzet es cupp.