418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MuldR
    Megjavult a homefront menüm. Tudok respawnolni. Jeee, csak olyan 500 pontot vesztettem eddig miatta :)
    Végre elkezdhetek játszani, köszi WG.
    Amúgy meddig tart az event?
  • Plata
    Fogalmam sincs.
    Épp sámánnal játszottam mikor be írták csetre a Wow-ban.
  • Sir Charles
    Mit ad a kód?
  • Plata
    WGBIRTHWGBIRTHDAY21
  • joe662
    Azt nem tudom. Kedd óta nem jutottam a gép elé, gondoltam szerencsét próbálok itt, és akkor talán nem kell fél órákat várni mig állt.cseten összejön egy kevésbé fogyatékos brigád:-DD
  • Gyuszopapa
    Á tele van hulladékokkal.Volt olyan ahol 2-en csak elindították de semmit nem csináltak.0 damage.Elegem is lett.Nem beszélve vicc az egész tunkolom KV-1-el az apcr-t a Tigris seggébe egy se ütötte át.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.08.02. 11:22:31
  • Maala
    Ennyire nincs ember? :D Újabb fail a WG-től? Ki hitte volna. :o
  • joe662
    Valakik még csinálják ezt a homofrontot? Csatlakoznék.
    Keletiből még hiányzik kb1500pont:-D

• tutyimutyi2
    Milyen érdekes hogy ha van 4 darab 1-es és 1 3-as akkor kapunk 10 hullámot, de ha van 1-es 2-es és 3-as is akkor meg csak 7 darab hullámot kapunk. gg wg
  • Plata
    Azt hiszem le kell venni.
  • Malarki
    Ha egy tankra rárakok valami matricát vagy akármit és később eladom azt akkor lekerülnek róla ezek a kozmetikai elemek automatikusan vagy elkúrtam és manuálisan kellett volna levenni?
  • joe662
    Nálam ugyan ez van:-D
  • MuldR
    Akkor ez megint egy bugmentes feature a WGtől.
  • Plata
    Nem,nekem nem ilyen,ha kilőnek akkor választhatok tankot és egy spawn pontot is a térképen.
  • MuldR
    Semmi mod.
    Amikor elindul a csata először random bedob valamive, és kiirja, hogy waiting players...pár sec bead egy képernyőt ahol ki tudom választani az első tankom. De spawn pontot vagy hogy majd a második mi legyen nem.
    Aztán csata. Ha kilőnek ott a roncs olyan 10 másodpercig majd random bedob egy tankkal középre.
  • Plata
    De hogy hogy nincs nálad spawn pont választás?
    Nekem mindig van.
    Nincs fent semmi modod?
  • MuldR
    Köszike, na arra nem nyomtam. Premshopban meg az ingame storeban kerestem.
    Csatajelentés: a végén amikor kiirja, hogy ki hanyadik lett és hány pontot kapott akkor a névdoboz fölé viszed a kurzort és 1 sec múlva kiirja. Nem olyan lista van mint randomban.

Ez, hogy nem tudom megmondeni, hogy mikor melyik tankal hova spawnoljon halálra idegesít. Konkrétan a pálya közepére spawnol, ez azt jelenti, hogy pl a sines pályánál pont a 3 tigris elé. Vagyis ha az első tankal kilőnek a következő kettő már csak 30 - 30 másodpercig él, mert a crossfire közepébe teszi be. Szenzációs játék, egy rohadt ház mögé spawnolhatna igazán.
    Utoljára szerkesztette: MuldR, 2019.07.30. 14:47:31
  • joe662
    "Hol lehet aranyért kannát venni? Sehol sem látom és kevés lesz."
  • Plata
    Igen van,azt is meg mutatja hányadik voltál a csapatban,hány pontot szereztél a csapatnak és mennyit a frontnak,satubbi.
  • joe662
    Azt, hogy nem tudok tankot választani csata közben, már feldolgoztam:-D
    De van csatajelentés is??
    Mert még olyat sem láttam:_D
    Lehet le kellene gyalulni a teljes wotot? Mert mindig csak frissitgetem. Lehet ez a gondja.
  • MuldR
    Hol lehet aranyért kannát venni? Sehol sem látom és kevés lesz.
    Hihetetlen ami van. előbb II csatában 13 000 damagem volt és vereség. Konkrétan az utánam következő 3 nak volt összesen ennyi sebzése.
    Ha már van 1 db magasabb tierű akkor garantált a vereség. :(
  • tothgyorgy
    Köszi! Én is így gondoltam, de hátha másnak bejött. :)
  • tutyimutyi2
    Hm izé, az a troll gun már a matildán is mint halottnak a csók, nemhogy tier7-es tanknak :D
  • tothgyorgy
    A Comet elég gyenge eresztés. Próbálta valaki hovitzerrel?
  • tothgyorgy
    Akkor passz. Nálam jó.
  • tutyimutyi2
    Keresnék csapattársakat nyugati frontra mert ez így már kúrvára unalmas hogy csak a bukta(6 csatát játszottam az egyik felállással és még mindig egyes szintű(1 szaros pont kell a ketteshez)).

A vicc az hogy amelyik menetben csak 1 3-as van az utolsó hullám ellen halunk de ahol van 2-es csapattárs is ott már a leopárdoknál halu

tothgyorgy: nekem 1 szál mod sincs és nem látom azt az ablakot...
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.07.29. 18:02:07
  • tothgyorgy
    Nem használsz modokat? Lehet azzal akad össze. Lehet tankot választani a háromból, és a három helyszinből is. Nálam jól műkszik.
  • Plata
    Pedig lehet,fel ad egy ablakot hogy melyik tankkal és hol.
    Bár én napok óta nem is játszottam egyet sem,mert úgyis mindig egyesekkel rak össze.
  • joe662
    Ma mondták nekem is, hogy állitolag lehet választani a kövi tankot. De engem csak bedob minden ilyen lehetőség nélkül:-(
    Ja és no mod.
  • tutyimutyi2
    mit kéne tennem azért hogy halálomat követően előjöjjön az az ablak ahol kiválaszthatom hogy meik tankkal és hova szeretnék lespawnolni?
  • joe662
    Nyugati front pipa még van 20 kanna abból kijön a keleti is
  • tothgyorgy
    :D
  • Plata
    Én tudom hogy mindenki szerint szar a Vk168,de én mióta megvettem karácsonyra tavaly előtt azóta szeretem,ma is szeretek vele játszani,mert nekem bejön,jó néha tényleg atom gáz mikor 0 sebzéses csatát megyek,mert nem látok semmit,mivel hátul kullogok 16 kilóméteres sebességgel miközben a csapat már az ellenség bázisán süti a halat.
    De én akkor is nagyon szeretem,szeretek vele küldizni is,meg csak úgy játszani.Régebben t49 volt a kedvencem,ara is csináltam öt skilles legénységet,pedig az nem prém tank volt,igaz akkor még T8 volt,de milyen troll volt,sok skilles legénységgel eszement jó volt.
    Bár a Mauer is vicces dolgokat produkál most már.Egyrészt marha jó spotter,másrészt meg már van hogy lövés után sem spotolódik.
    Asszem 86%-os az álca skillje már.
  • suba53
    Hatalmasakat tudsz dobni a legénységi XP-n a legénységi könyv használatával. 250000XP minden tagra egy könyvvel.
    Egyetlen "hátránya" hogy 2milla kredit egy ilyen könyv. Nekem simán összejön napi 1-1,5 milla hétvégeken, de a heti 1-2 milla szerintem tartható.
    Tier6-os tankokkal is meccsenként 10-20 ezer farmolható. Igaz sokat kell játszani, de valamit valamiért. Prém tankokkal meg még több.
    Kedvenc farm tankom most az M44 amcsi arty. Ezzel vesztes meccseken is minimum 8-12 ezer a nettó. Kivéve, ha olyan béna a csapat hogy egyből lerohannak minket.
  • Plata
    Na jó,de én például átlagnál is lököttebb józsi vagyok.
    Nálam a kamikaze meg a meneküljetek gyökerek mert rohamozoook mindennapos.
    Egy csomó csatában csak elvagyok mint a befőtt,mert épp lökött kedvem van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.29. 12:40:37
  • tothgyorgy
    Nem erre gondoltam. Általánosan értettem. Te is tudod, hogy a legtöbb küldetést nem átlag Józsira szabják.
  • Plata
    Mi abban a nehéz hogy legyél 5 csatában benne az első top 10 xp-ben?
  • tothgyorgy
    Ezeken a küldetéseken csak jó játékosoknak van esélyük nyerni. Na jó nem mindig, de sokszor. Így a jók még jobban előnyhöz jutnak a gyengékkel szemben. Én pl egy esélyt látok. A és B ligára osztani a játékosokat. Lehetne több is, de van két szerver, így azok lehetnének A és B. Ez csak randomra vonatkozna. A B ligába nem engedne A játékost belépni. Szakasz esetén a legjobb szakasztag számítana. A gyengébbeket nem vernék agyon a jók, a jókat nem dühytenék a gyengék. Nap mint nap olvasom, hogy valaki nem tud játszani a sz.r játékostársak miatt. Itt lenne a megodás. Persze sosem fogják megcsinálni.
  • Plata
    Nem igazán,a sok skilles legénység nagy előny,a prém tank max annyiban hogy több pénzt keres és xp-t gyorsabban gyűjti.
    Legénységi xp-t könyvekből is kaphatsz,amiért csak játszanod kell.
    Játék közben kapsz jutalmakat,ami legénységi xp is lehet,ezenkívül vannak küldetések,x csatában legyél a legtöbb xp-t szerzők vagy sebzők közt,ezért kapsz x ezer xp-t.
    Általában 10k xp.
    Legénységet nem lehet összevonni,de ha csinálod a kampányt,eleve kapsz egy rahedli legénységet akiknek alapból 3 skilljük van,különböző eventeken szintén lehet kapni 2-3 skilles legénységet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.29. 11:58:55
  • Zoolee1976
    Sziasztok!Egy jó ideje nem nyúltam a játékhoz mert úgy vettem észre hogy akiknek 5-6 sor skilles legenységük és vagy arany op tankokkal rohangálnak akkora előnyük van a játékban hogy tulajdonképpen a többi az max agyaggalambként funkcionál.Nekem max 2 soros legénységem van majd minden tankomban, és arany tank sincs max tör 5 ig.Fogalmam sincsen hogy lehetne valahogy összevonni pár tanknak a legénységét,hogy legalább egy kettőbe legyen már nekem is 5-6 sor.Gondolom ez nem kivitelezhető, viszont a játékra szánt időm finoman is korlátozott! Köszönöm, és üdv mindenkinek.