418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Nem tudom, van-e vki aki használ-e ilyen kombót, de quickybaby modpack-jét, jimbo célkeresztjét és yasenkrasen statistic modját akarom összehozni. Még soha nem próbáltam így a game-t, és nem is működik sajnos...konkrétan nincs a tankoknak sziluettjei, egységes fekete pötty minden a minimapon, a bázisok is fekete pacák :D
    Szval lényegében vak vagyok :D
    Nem tudom mi lehet a probléma, ha vki használna ilyen kombót (statistic mod lehet más), és neki működik, megköszönném ha privátban kérdezhetnék tőle 1-2 dolgot :D
  • Oddball29
    Fenébe görcsölsz már...

• foxbat88fx
    Miért nem?
    Hole in my ass...
    After i runned out of gold ammo
  • yossarianHUN
    Ezek a majmok legalább intelligensek voltak:D Az emberiség 90%-a úgy tűnik a közelükben nincs.
  • JeffDunham
    Ezen mekkorát röhögtem. :D

• Pares
    Ezek nem emberek, majmok. A WoT játékosállománya az első jele a majmok bolygójának.

Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.05. 22:14:06
  • kisTekila
    Megoldódott? Mert már 3398 is van
  • voivod32
    Nálam is, sőt sokszor ki is fagyott, főleg ellenfélre való célzás közben. Aztán 1-2 hét múlva behalt a winyóm.
  • yossarianHUN
    Azt hiszem, nem értem én az embereket. 14-7-nél, mikor falkába verődve keressük az utolsó ellenséget (én 57 HP-val), a saját KT-nk egyszercsak kilő. Se szó se beszéd. Kommunikálni egy szót nem kommunikáltam vele egész meccs alatt, és nemhogy a közelemben nem volt ellenség, de még csak fel se volt spottolva. De ez a reterátos nászfasz unalmában egy tarkólövéssel végez velem, mert miért ne. Hihetetlen az emberiség.
  • Angelus1991ster
    Most azért jobb lett, de annyi a semmitérő siemka magyar, hogy szégyenkezem. Lassan a románokat túlszárnyaljuk.

Csak azért az IS 3-at nem engedném. Rohadjon el.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.05. 21:00:56
  • Kronos79
    Nekem valahogy úgy tűnik, Sztálingrád minimapja erősen hasonlít Himmelsdorfra.
    Közben megfizettem a tegnapi 12 win zsinórban dolgot. Ma 35 csata alatt lett 12 győzelem. Hihetetlen mi megy.
  • Maala
    úgy érted, 2-2 t1...
  • DasIsFuck
    Biztos, engem nem érdekel...duh

Az a baj vele, hogy random csapatokkal nem egészen fair a játék mikor ilyen full proo összeszokottak ellen rak, na meg a másik, hogy ha én olyan tankokkal akarok játszani amiről én is tudom, hogy igazából ez majdnem olyan, mintha ott sem lennék(német tankok) akkor nem igazán szórakoztató meg motiváló a dolog.
    Pedig én is szívesebben játszanék kompetetív csatákat a random helyett, de ebben a formában a wot-ba számomra nem egészen alternatíva ez.
  • yossarianHUN
    Mivel nem fért be oldalanként 7 nyolcas, általában mindkét oldalon volt egy-egy T1. Amik aztán persze próbáltak scoutolni meg szüttyögni fel-alá, de ehh...
  • Angelus1991ster
    ezt most speciel nem értem,

rengeteg az agyhalott. 39% többezer csatánál. Miért élnek még?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.11.05. 20:29:23
  • EmR3
    Ezzel elindul a kliens, de tovább nem próbáltam.

30x zoom in-out mod és szerver oldali célkereszt egyben.
  • Maala
    Nyilván, mivel 2 ember most már nem csak a lőcsöt veri...
  • Angelus1991ster
    Csapat csata 7/54-el jobb lett:D
  • EmR3
    Érdekes az Aslain packban sincs benne a régi típusú servercross, az új OMC meg még nem jött ki.
  • Userx2
    Az gyökér dolog lenne, ha játék a winyót használná a memória helyett pl 2 GB-nál, mert akkor lelakja az SSD-t. De mindent el tudok képzelni.
  • patchaou
    Akkor nyilván véletlen hogy akkor szüntek meg nálam a lagok, amikor meghalt a winyóm és újat vettem. Aztán ez megtörtént mégegyszer :)
  • Userx2
    Garázs betöltése eszik 475 MB video ramot. Menet közben se sokkal több. Kb 770 a képen írja nekem.
    Object 140-nek neki koccantam. :-)
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.05. 19:47:55
  • EmR3
    Jogos az észrevétel, bocs, de nem értem rá eddig kipróbálni.
    Sajnos nem tudok más megoldást.

A két előző verziót is kipróbáltam amikkel eddig semmi gond nem volt és azoknál is csak felvillan a kliens, majd el is tűnik.
    Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.11.05. 19:47:38
  • patchaou
    És ez is... a kliens felvillan és annyi... neked hogy működik?
  • patchaou
    XVM színeken megint variáltak? 600-tól már citromsárgák...
  • Malarki
    Nekem is vannak ilyenek néha, teljesen random időközönként. Viszont csak a WoT-nál, más játék meg se reccsen.
  • patchaou
    Nálam valamiért nem indult el a kliens sem a szerver oldalival. Még más mod nélkül sem...
  • EmR3
    Azokkal nem szokott gond lenni, a 9.3 alatt is a 9.2-eset használtam.
    Már jó ideje használom ezt a verziót. Külön kell másolgatni a servercross-t, és a zoom in, zoom out és a no scroll fájlokat attól függően mit szeretnél.

Zoom mod, ZoomX, NoScroll , ServerCross - 0.9.4
  • yossarianHUN
    Jajj de jó. Akkor csinálok egy töredezettségmentesítést. Nem szeretnék megint új vinyó után járni.
  • patchaou
    De. Nálam is lagolt winyóhalál előtt.
  • EmR3
    +1

Most néztem meg, 2006 áprilisában vettem az első kétmagos procimat. AMD socket 939-es 3800+ volt.
    Mondjuk az ára már más kérdés. Abból most el értelmes félkonfigot össze tudnék vásárolni.
  • Userx2
    Wot nemigen használ winyót menet közben. Windows probléma is lehet.
  • patchaou
    Működő szerver oldalit tud valaki?
  • davidbog
    Benn ám, a TankInspectorban is benne vannak. Nem is rosszak az adataik alapján. Ahhoz képest, hogy az eddigi premium/reward tankok gyengébbek voltak (de egy vagy több tulajdonságban sokkal gyengébbek) mint az azonos szintű reguláris társaik, ezek egész jók. Sőt némelyik kifejezetten erős.

A T28 Conceptet nem is nagyon lehet más tier 7 TD-hez hasonlítani. 60°-os horizontállis lövegkitríthetősége van, az AT-15-nek is csak 50°. A sebessége tűrhető, a talajellenállása viszont nem valami jó. Páncélzata elmegy, két torony sokat ront rajta meg a kupolák is gyengék.

A Panther mit 8,8 cm L/71 se olyan rossz, a legnagyobb hátránya a Panther II-vel szemben, hogy a lövegkitéríthetősége csak -5°, a Panther II -8°-jával szemben. Illetve egy kicsit kisebb a végsebessége, de a talajellenállása sokkal jobb. Homlokpáncélzata még jóval gyengébb de az már a Panther II-nél se számított sokat, viszont az igen, hogy a lövegpajzsa sokkal kisebb a Panther mit 8,8 cm L/71-nek.

A T95E2 erős jószágnak tűnik. A parancsnoki kupolát leszámítva erős páncélzatú. A végsebessége jó, kérdés mire lesz jó az a 15,17 LE/t fajlagos teljesítmény, mert ez tier 8 közepesek közt nem valami jó, bár Cenrution I szintű talajellenállása van. A tűzvezetése nem a legjobb, a célzókör szórásai jócskán elmeradnak például az M26 Pershingétől.

A T-55A is erős lesz. A homlokpáncélzata és a fajlagos teljesítménye rosszabb mint a 100 mm D-10T2S löveggel szerelt T-54-nek, meg egy kicsit a végsebessége. De tűzvezetésben, talajellenállásban sokkal jobb.

Az Object 260 meg jelenlegi adatai alapján OP. T110E5 szintű célzókör szétesés és DPM, de az E5-höz képest rosszabb célzókör szórással, viszont jóval nagyobb lövedéksebességgel. A test páncélzata szinte IS-7. Kicsit magasbb az egész orr kialakítása, de nem sokat számít. A mozgékonysága is jó lesz, jóval nagyobb a fajlagos teljesítménye mint az IS-7-esé és közepes/laza talajon jobb talajellenállása is van. Egyedül a torony páncélzata az ami gyengébb mint az IS-7-esé. A lövegpajzs vízszintes része átüthető tier 10 lövegekkel (250 mm effektív védelem), a tetőpánél a löveg magasságából is csak 70 mm effektív védelmű magasabb tankkal simán átlőhető. Van rajta parancsoki kupola is, ami ugyan nem nagy és ~180 mm védelmű, de azért az IS-7-hez képest hátrány. Ja és a torony eleje olyan shot trap, hogy elrettentő példaként lehetne mutogatni rossz páncélkialakításként, kíváncsi vagyok mennyire lesz shot trap csináló a játékban. Furcsállanám ha ilyen paraméterei maradnának az Object 260 m1945-nek, a torony hibái ellenére is sokkal, de sokkal jobb mint az IS-4 vagy IS-7, random csatákra a legjobb tier 10 heavy lesz (a táras cheater szarokat nem számatva).
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.11.05. 19:27:20
  • Toweliee
    Remek, köszönöm!! Jólműködő jimbo-t meg a mitrankov-ról lehet leszedni.
  • yossarianHUN
    De a procim az már 7 éve fix. Azért gyanakszom a vinyóra, mert utoljára akkor tapasztaltam hasonlót, mielőtt a vinyóm megadta magát, úgy egy éve. Akkor egyre gyakoribbak lettek ezek a microfreeze-ek, a végére már sniper nézet nélkül játszottam, mert váltáskor 5-10 másodpercre ledöglött a játék. Aztán vinyócsere (és oprendszerváltás) után ment, mint a karikacsapás.
  • Kronos79
    Nincs még gnomefather mod. Az a mikrofagyás nagyon valószínű, hogy a tiéd. Én nem tapasztaltam eddig. Modokkal sem.
  • Toweliee
    Régit használok, de eddig egy patch-el se volt problémája. Pontosan hol és mit állítsak be?
  • EmR3
    XVM a legfrissebb? (XVM nightly builds 3397)
  • Userx2
    Volt proci miatt lag míg a tuningolhatatlan hibás alaplapban volt a 2500K és memória sem a megfelelő órajelen ment. Alaplap és proci csere és most 70-80+ FPS.