418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"currently, the feedback on Russian server is that the clans are starting to set their Stronghold attack time to 3-4AM, when the chance of being attacked is very low. Developers will consider what to do to remedy this."
Szóval lesz valami belőle majd, pár hónap múlva.D -
Nyilván a jövőbeli grind missziókra kell a nafta:) -
For The Record
1 min ·
Asking the guys who used the Overwolf thingie to get the 1000 gold: I recieved two reports that Overwolf gave players malware. Was anyone else affected?
xDDDD -
lexlutor #333724 gyakorlatilag heti szinten legalabb egy premiumgep tunik fel.. most eppen amx meg ez..
nagyon megborultak a wgnel . -
Saját configot használok már nagyon régóta és eddig sosem csinált ilyet. Igaz most az 1 fájlosról áttértem a több fájlosra (egy script, ami pont emiatt lett megcsinálva, a fájlomból megcsinálta a sok kicsit). Mielőtt lefeküdtem aludni még kipróbáltam a régi 1 fájlommal: azzal már jól írta ki a statot, viszont csata után ugyan úgy kidobott. -
Rivanka #333722 Jah, mert hétvégén biztosan nem gyalulnak be a hardcorok. Remek taktika, főleg ha elolvasod mi van, ha átmegy 1 támadás, akárcsak technikai győzelemmel. Elépíted level 5-ig, és utána legalább a sok 20%-ra sérült épülettel már bónuszaid sem lesznek, építeni meg nem olyan olcsó level 5-ön már, hogy pár skimishből kijavítod. Főleg amikor 1 nap kapsz 4 támadást, 1 óra alatt felejtheted is el az egészet. -
DantesHUN #333721 Miért új E-25? Még csak nem is TD. Vagy hogy érted? -
Hát állítsák be a támadhatóságot délre, vagy éjjel 3-ra, és nem lesz egyből olyan sok csatájuk. Butaság ellen nincs orvosság. -
Azért a böngészősökben jó underdogként legyalázni a nagyobbat. <3 Pár év alatt. -
Új E-25 t8-ba. :D Fuck yeah. -
4es szintig nem tudnak lerabolni és kapod a bónuszt, eddig ez se volt, mert századnak hívták, és nem kaptál érte semmit. Így most tényleg rosszabb lett, mert kapsz bónuszt, és ha van tízesed még többet, hát tényleg mekkora baromság! -
Rivanka #333716 4-es szinten 8%, legénységi xp ami tán 16%. Egyébként nálunk sokkal nagyobb klánok írogatnak, 99-96 aktív tag, 2.5-3k skimish csata után nem tudnak level 4-ről elmenni, mert nem akarnak napi szinten t10 cw-zni, ennyi. És ha rászáll pár top, legyalulják őket. Most ez az egész pár klánnak jó csak megint, a 99% meg lesz farm, vagy marad lent level 4-en. Én is traviánoztam, ott is ebből lett elegem.:)
-
Rivanka, a 8 % a maximuma a T10 nélküli stronghold bónusznak?
Amúgy ez a böngészős "stratégiai" játékokra emlékeztet- amikor szövetségek, óriásklánok alakultak, a környéken mindenkit legyalultak, megmaradni nem lehetett mellettük (úgy jöttek óraműpontossággal rabolni, mint a japán gyorsvonatok), ha nem adtad fel, vagy másztál szövetségbe.
Na itt ugyanez, csak itt eddig szövetség sincs; kutyák, dingók, hiénák, farkasok, medvék, oroszlánok ugranak egymásnak nyakló nélkül. -
Rivanka #333714 Olvasgatom fórumokat, azért nem csalódtam a wg-ben ezzel a stronghold-al kapcsolatban sem.
Ez a tier 10-es támadás-védekezés mekkora baromság már megint, csak a top klánok tápolása megy itt.
Pl találtam nem 1 ilyen jellegű bejegyzést:
"But we have no chance vs X tier, in first hour of game patch 9.4 we got 5 batles in our calendar!
like what can we do VS some top clan's ????"
Magyarul máris megkezdődött a farmolás, csak gratulálni tudok hozzá. Alap minden játékban, hogy nem engedem a felső 100-at az alsó 100-ra, teljesen értelmetlenné teszi az egészet. Úgyhogy ennyit erről a strongholdról is, marad a 8%-os dolog, aztán kalap-kabát. -
FosTalicskaa #333713 Ez az overwolf nem semmi. Véletlenül fent maradt a gépen és mikor a wot-ot indítottam ez is indította magát és a szokásos néhány másodperces betöltésből csinált kőkemény 4 percet.... uninstall aztán meg is javult a téma. -
Akkor talán karácsonyra meglepem magam vele :) -
lexlutor #333711 azt igeretek legutobb, h megprobaljak meg iden behozni. -
Tegnap este felraktam a 9.4hez való omc modpackot.
Első csata Kharkov. Semmit nem láttam a pályán, mintha minden ködben lett volna, a tankomból meg egy fehér háromszög szerű sáv látszódott.
Külön élmény volt, hogy első győzelem a tankkal, tripláztam is 0 dmgel... -
Prémium Panther melyik patchben lesz? -
Sztem az xvm minimap modja nem mükszik nálad, nekem akkor barmolta feketére, mikor azt állítgattam. -
Rivanka #333707 Csak sikerült ezzel is egy Master. Eddig csak 2. osztályom volt vele, meg is lepődtem beadta.
-
Fura, mert a legutolsó nightlyban így van:
"formatRightVehicle": "<font face='Lucida Console' size='12'><font color='{{c:rating}}'>{{rating%2d~%}}</font> <font color='{{c:xwn8}}'>{{xwn8}}</font> <font color='{{c:kb}}'>{{kb%2d~k}}</font> </font>{{vehicle}}"
Tehát ha jól értelmezem, a ratingot, az xvm-et meg a csaták számát is 2 számjegyesen kellene kiírnia (2d)...
Próbáld leszedni totál az xvm-et, és az utolsó stabil/dev-buildot rakd fel, az ott található config fájllal- a régidet másoltad be, vagy azt használtad? -
Semmi gond nincs, csak be kell állítani, hogy a csatákat, meg a wr-t is olyan formában mutassa, ahogy te szeretnéd. Már nem emlékszem rá, de a readme-ben van rá példa. -
Toweliee #333704 Meg meg, köszönöm! -
yossarianHUN #333703 Fene tudja. Ezek a kredithozam-variálások olyanok, mint a belenyúlás elméletek. Mindenkinek megfordult már a fejében, van aki esküszik rá, de bizonyítani soha nem fogja senki, úgyhogy felesleges kattogni rajta. -
A nap kérdése: mi a sz@r van az xvm-el? Jelent meg így vkinél a stat? Mit kell ezzel csinálni, h a régi formátumban írja ki őket? Most nem tudom, h nálam van vmi gebasz vagy a nightly xvm-el (3400) van gond. Ja és minden csata végén (mikor bejönne a csata eredmény ablak) szépen kidob a játékból. 99% hogy az xvm-el van gond, mert most alig van fent mod, azok is a legfrissebbek.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.11.06. 03:13:45 -
Lorder #333701 azt értem. csak patch előtt még vesztes csatánál is csak ritkán voltam minuszos 1300-1400 sebzéssel. Ami ott azért elég jónak számít. -
yossarianHUN #333700 Az erőd úgy működik mint a század, tehát győzelemnél jóval többet kapsz mint randomban, vereségnél viszont szinte semmit (mivel a vesztes csapat xp-jének/kreditjének egy része a győztesek között kerül szétosztásra). -
Lorder #333699 Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal kevesebb lett a credit csatánként? Random is mintha kevesebb lenne, de 6os erődben főleg. Eddig 1300 sebzésre prém nélkül is adott egész jól, most meg minuszos még prémmel is ha kikapunk :O -
Lorder #333698 nekem 3 hete ilyen.... 10 meccsből 6nál ez a végeredmény :D -
Akkor nekem szerencsém volt, vagy csak túl op a cEntúrió:)
Bár lehet én délután már megkaptam a napi szopás adagomat:D -
yossarianHUN #333696 Mi van ma, hétvége? Képtelenség értelmes meccset futni, 4-15 az átlag végeredmény. -
Oddball29 #333695 # Idiocracy
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.11.06. 01:01:48 -
Pares #333694 Mi a bajod? -
xvm-ben mi annak a cuccnak a neve ami csata közben mutatja a wn értéket? Alapjáraton jobb oldalt felül van, de át szeretném kicsit rakni, hogy lássam mennyi idő van még a csatából. -
bornofakone #333692 :DD oké, nem foglak keresni ez ügyben. btw thx -
EmR3 #333691 Keress rá. Fontkészlet wot-hoz. A wothungary oldalon van kpl. letölthető csomag. De privátban meg ne keress ez ügyben.
-
bornofakone #333690 font készlet? wut? :DD -
EmR3 #333689 Az összes szükséges font készlet telepítve van? -
Gratula, sikerült összehoznod a pro modot, ahol nem könnyíted, hanem nehezíted a játékodat. Csak így tovább! :)