418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mardel
    Tier limites 3-4 között op az a 110 dmg.
  • R3nton
    Majd lesz calm down, ha mégis árulni fogják később, mert akkor az azt jelenti, hogy elintézik. És egy ilyen kis 3ast szerintem nyugodt szívvel intéznek el.
  • foxbat88fx
    mocskosul OP állítólag :D
  • McFrost
    Alig vártam, hogy hazaérjek és megvegyem a SU-76i-t.....
  • lexlutor
    :D
  • lexlutor
    az ertelmi keppessegeidet ismerve nem neked, az biztos.
    menjel szep almodozzal tovabb az ardeneki nagypapadrol :)
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.06. 14:52:24
  • Nazarov77
    Még szerencse hogy reggel 8 körül megvettem, 7 kört mentem vele 86% win rate, áá nem OP és akkor még tegnap Storm ilyet írt :D
    - apparently, some players are suggesting that the SU-76I is imbalanced (too good), Storm disagrees - látom
  • lexlutor
    igen.
  • Mardel
    Ez a SU-76I?
  • Nesuten
    hát ez tényleg fölég hogy fogalmad sincs minek ollóztad ide be
  • lexlutor
    hat ez vicc :DDDD komolyan, ez a ceg..

"In short, we introduced it into the shop, then we saw the statistics after first few days and came to the conclusion that the tank is not suitable for selling. We will remove it from the shop. Everyone, who bought it, can calm down, it will stay in their garage. We will think further what to do with it. There is no information on when it will return to the shop, we will think about what to do."
  • DantesHUN
    Aha, ha fent lenne, látnád az állandó aranyesőt. Amúgy csak az a értelme hogy idegesítsen, hogy már megint aranyat lő minden hülye. Ha nem tudnám, nem is idegesítene.
  • EmR3
    Még ezt találtam. Vitiris PMOD 32x zoom in out mod 0.9.4
    Úgy néz ki a dolog, hogy a többiben a control_modes.pyc fálj miatt nem működik. link
  • Maala
    Nincs fenn. Egyedül egy tankikon mod van fenn, hogy elég legyen az emberek neveit bámulnom. Más nem kell, de igazából az E-25nek mindegy is, hogy mi van a másik oldalon, megeszi, mint a fene. :D
  • DantesHUN
    Én nem, de nagyon sokan igen. Bőven a többség. Miért, nem tűnt még fel? Nincs fönt az a lőszert mutató mod? Minden létező tankkal gold-al lőnek, ha nem is minden csatában, hát úgy minden másodikban.
  • DantesHUN
    Jó én se töltök. E-258-ösöm is van egy darab gold nincs benne. (sőt a Wot-ot se indítottam el hetek óta) de hát kivétel erősít a szabályt.
  • lexlutor
    ftr szerint mar le is vettek a boltbol.
  • yossarianHUN
    Most ez a goldammót tölt mindenki... Én speciel nem töltök gold ammót, úgyhogy nekem igenis számít az átütés. Én kérek elnézést:D Aki meg egy-két extrém esetet leszámítva meddel álcára alapozva játszik... Hát, lelke rajta. Én maradok az agilitás alapú "üss és fuss"-nál.
  • popey8
    Tud vki működő szerveroldali célkeresztet?
  • Maala
    Egy tanknak csak mozgékonyság kell, a játékosnak ész, és akkor egyáltalán nem kell jó pen. :)

Fenébe, melóztam, és nem tudtam rástartolni a su-76i-re. :(

Ne viccelj már, te tényleg golddal használod az E-25-öt? :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 13:57:32
  • R3nton
    hát nekem nem tűnik rossznak, egy jó camoval elég OP. 416 is mekkora vadállat tank már :D
  • DantesHUN
    Szerintem a mozgékonyság és az álca ugyanolyan fontos. Ágyúnál ezt úgy értettem, hogy az a lényeg csak, gyors legyen és pontos, ha nem nagy az átütés, na és? Goldammo-t tölt mindenki. Az E-2-ösök nagy része is csak azt lő.

Ezért jó az E-25. Nem veszik észre, ha mégis eltud menekülni, idejében a megfelelő ponton tud lenni, és telever mindenkit jó sok gold-al. Értem én ,hogy ez med. lesz, és míg az E-25 TD, de egy med-nek is ugyanolyan fontos az álca. Az arty-k miatt is, a túl oldalon camp-elő TD-k miatt is, minnél később vesznek észre annál jobb.
  • DantesHUN
    Dehogy nem jó, csak azt mondtam álca is kell mellé.
  • R3nton
    35HP/tonna nem jó? :D LTTB-nek kevesebb :D
  • popey8
    9.4-essel is kidob:( Már ha wothungary-n tényleg egy friss változat van fent. Úgy néz ki ennek búcsút kell intenem.
  • Maala
    Anno leírták, hogy a régi, egybeformátumot nem viszik tovább, ezért az úgy van, ahogy. De szétszedettnél már az új van. Mintha a standard és az improved grafról lenne szó.
  • popey8
    Néztem én is a formátumot, de nem hiszem, h azzal van gond, mert az xvm előző verziójában a default configban is a mostani módon voltak leírva a kódok, direkt megnéztem. A régimben nem úgy, mégis jól mutatta. Egyébként most másolgattam össze-vissza a dolgokat (xvm.xc.sample-t, @xvm.xc-t) és megjavult. Már jól mutatja, viszont ugyanúgy kidob. Ez am fura volt, mert a legfrissebb nightly-nak a fenti 2 fájlját másoltam be az én config mappámba. Azzal ugyanilyen szarul írta ki a statokat, aztán visszaraktam a régi fájlokat és most megint normálisan írja ki:D

Elkezdtem tesztelni a modokat is és végre kiderült melyik miatt dobott ki. Nem az xvm volt az:D Küldetési statisztika kiemelő a neve és úgy látszik vhogy a régi verzió került be és nem a friss:D
  • Gyuszopapa
    ST-I Top Gun
    Az RNG épp velem volt.
  • Pares
    Ma 5 csatából 4 győzelem... Tegnap meg 10 csata után volt 1...
  • Maala
    Páncélja nincs, de gyors. És jól gyorsul fel 57-ig, hull traverse-t (34°, még az FCM-é is 40°) leszámítva light manőverezőképessége van.. A töltése meg jobb, mint a Teknőcé. Ágyúja pontosabb, jobban szűkül az FCMnél, és persze jobb a ROF is. És med.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 13:19:35
  • yossarianHUN
    Na még az is.
  • yossarianHUN
    "Ágyú tök mindegy,m ár olyan értelemben, hogy úgy is mindenki fossa a goldot."

A rejtőzködés meg nem árt, de egy mednél jóval fontosabb a mozgékonyság és a fegyverzet. Igen, 50-60-nál telibe csap az arty, tízből ötször. Cserébe 20-30-nál tízből tízszer. Akkor meg?
  • Master91
    -10 depression se szar
  • DantesHUN
    Ágyú tök mindegy,m ár olyan értelemben, hogy úgy is mindenki fossa a goldot. A rejtőzködés meg kell. Aminek nincs jó camo-ja, egyből észreveszik, és szétkapják. Páncél lényegtelen, gold-al átlőnek, és a sebesség is addig jó, amíg 50-60 km/h-nál telibe csap az arty.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.11.06. 13:08:06
  • yossarianHUN
    Remek mozgékonyság, és kiváló ágyú. Szerintem ezek a jó med ismertetőjegyei. Ha esetleg egy kis páncél is van rajta, az már csak a hab a tortán.
  • DantesHUN
    Szerintem az E25 nagy előnye a jó rejtőzködés. Ha ennek a med-nek is jó lenne a camo-ja, akkor ja. Amúgy, gyors? 35HP/ tonna? Meg torony? Így nem győz meg. Jó camo , és sebesség, szinte csak ezek életképesek.
  • Maala
    Az jó, hogy megcsinálta a darabolást, de attól még megváltozott a kiírások formátuma is. Ezek szerint azt nem csinálta meg, ezért volt úgy kiírva, ahogy. Sunset bemásolta már, hogy mire kell átírnod, persze kézzel.

De nem hinném, hogy emiatt dobál ki. Csak az XVM van fent? Másfajta configgal is kidob? XVM nélkül is?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 12:34:49
  • Maala
    Hétvégén is át lehet éjjelre rakni a meccset. Vagy hajnalba. Továbbra sincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Nagyobb bónuszért nagyobb kockázat jár, ez mindenhol így van, nem gondolod? Ha nem elég a 8% bónusz, akkor menj tovább.
  • Maala
    35 HP/ton, így értem. :D Ja, ennek lesz tornya is. Szóval durvább lesz az E-25nél. :P Ha még TD is lenne, akkor lenne csak istencsászár.
  • Rivanka
    Majd azt is a random dönti el, hogy mikor védekezz:)