418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    szegény WG-t úgy alázza a WT mint a szart :)
    havernak is mutattam mind a kettőt (még egyiket sem látta)
    mentem egy kört WT-ben, majd wot-tal... majd azt mondta wot közben, hogy mi ez a szar? XDDDD

de azért ez a golyó megállás a levegőben epic volt :)
    és ott sistergett a csata végéig :D:DD
  • stork13
    Szerintem te sem érted teljesen a lényeget.
    Egy kisebb klán nem fog tudni 15 embert T10-be küldeni állandóan strongholdba (örül ha a 7 ember összejön napi 1 csapatba, a 2 csapat már karácsony), így automatikusan veszít. Nem muszáj top klánnak lenni az ellennek, a lehetőség sincs meg arra, hogy full T10-zel kiálljon bárki ellen és harcoljon. Piros 10-ek ellen nem sokat ér egy összekapott T8-T10 15 fős csapat.
    Sőt elvetemült klánok hajnalban végigrabolhatják a térképet, csak 15 fő kell hozzá és automatikusan nyernek...
  • Malarki
    Csakhogy ez az egész pont azért lett behozva, hogy a kisebb klánok akiknek a CW túl nagy falat legyen valami alternatíva. Eddig tök jó volt, amikor összejött 7 ember akkor játszottunk pár kört, random után levezetésnek jó volt értelmes emberekkel játszani. Most meg majd lehet rettegni, hogy mikor rabolják le az egész bázist. Az meg hogy megvédd kb. esélytelen, mert ezek a kis klánok képtelenek összeszedni 15 T10 tankos embert. Mi se tudnánk. Pláne nem éjfélkor.
    És igen, én lazán kinézem ezekből a nagy klánokból hogy hajnali 3-kor felkelve gyak, csata nélkül maxolják ki a bázist.
  • yossarianHUN
    Én most a WT-s lövéshangmodot használom, és mit mondjak, fényéveket ver az audiónak csúfolt gyári lószarra. Nekem mellesleg a Gnomefather-féle szettnél is jobban bejön.
  • foxbat88fx
    nem is tudtam, hogy ez is jött az új peccsel XDDDDD

ha így folytatja a WG akkor lassan (15 éven belül) utolérik a WT-t fejlesztésben :DDDD
  • yossarianHUN
    Már úgyis hiába, lejárt az akció.
  • Maala
    Még mindig nem érted. Van 1 szabadnap lehetőség. Legyen ez szombat (ugye wot-ban CET szerint reggel 6tól reggel 6ig tart egy nap, CEST szerint reggel 7től-7ig). Berakod hajnali 3-4 órára a csatát, átlag dolgozó ember max pénteken fog neked felkelni. Mindkét oldalról Az meg, hogy EFE, KAZNA, vagy valamelyik top klán mikor támad be téged. Édesmindegy. Ahogyan az is, hogy melyik tierről van szó.

De tudom, valójában az fáj, hogy EFE, KAZNA (értsd: Top klánok) nincsenek ebből kizárva. Hogy ugyanazon a játszótéren indulnak a nagyfiúk is, mint az ovisok. How terrible.
  • Pares
    Mai termés (tank ászok, ha valakit esetleg érdekel):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ARL 44 Tank ász: replay.
    T25/2 Tank ász: replay
  • EmR3
    Nem a 32% a szopás, hanem az 1000 körüli átlag sebzés. Ennyit a 3601-el is csináltál.
  • Mentol
    overwolf: server not responding
  • Rivanka
    Menj a kisöccsével.:)
  • Maala
    Ennyi kamut. :D 31 csatából 50x tank ász, ami valójában csak 2. osztály. :P Mi az, agyadra ment, hogy nem sikerült megvenni a Su-76I-t? :D

/sarcasm, ha valakinek nem esett volna le.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.06. 18:48:51
  • Userx2
    KV-4-et eladtam p*csába csatánként 3 arty miatt. Freeből kipótolom az ST-1-et egyszer. T54- 40% WR.
  • DasIsFuck
    Üdv a Tigris Szívás klubba:D

Én a mai napig jobban élvezem ezt mint a P-t vagy bármi más 7-es nehéztankot, de soha nem tudtam 50% fölé vinni a wr-t vele.
  • DasIsFuck
    Mindenki csak sír az op tankjai után...szánalmas ez a játékos bázis...
  • Malarki
    TOG II, bármikor amikor meglátom a garázsban :D
    Egyébként én az E5-tel vagyok így, tök jó tank, tetszik is, jól is megy, aztán van vele 37%-os WR-em.
  • Nazarov77
    T23, ugyanez az eset, tök jó köreim vannak venne, jó tank, 45% win rate
  • yossarianHUN
    KV-4? Csak az még OP sem volt:D
  • JeffDunham
    Gyerekek ilyen szopás a világon nem létezik. Tigris 1-el 32%(!!!!) winrate. Vagy 50-szer megcsináltam vele a Tank ászt és nem adja. Vagy top tank, és az összes retardált, vagy tier 9 és esélye sincs az embernek. Ilyet még a világ nem látott. Sírhatnékom van ha ránézek, pedig annyira op hogy hihetetlen. Egyszerűen úgy kiakaszt hogy gyomorideggel nyomom meg a start gombot, pedig a rutin és az évek velem vannak.

Titeket melyik tank b@szott fel ennyire legutoljára?

• yossarianHUN
    Mondjuk 6 másodperces töltéssel az a 20 lövéses lőszerkapacitás érdekes lesz.
  • yossarianHUN
    FV4004 Conway

Ahogy elnézem, érdemesebb lesz a stock ágyúval használni.
  • Rivanka
    Egyébként sokan javasolták már teszt alatt, hogy legyen úgy, hogy level 5-6 az tier 6, 7-8 az 8, 9-10 az tier 10 védekezés-támadásra. Ugye így minden klán be tudná lőni magát, hogy mire képes, és tudna ilyet is játszani, nem csak skimisht. A kicsik is. Csak a wg szarik a kicsikre, neki így jó, hogy 90% marad level 4-en, 9% megpróbálja, azok lesznek a farmok, 1% meg igencsak jól jár, ennyi. Szerintem változni is fog ez, ennek így konkrétan semmi értelme. Persze láttunk már itt okosan kitalált játékmódokat, lásd történelmi csata, mi energiát belefecceltek, aztán ki is kellett venni.
  • Rivanka
    Ez alapján 15 ember kell, nem kell T10. Mondjuk ha m6-al jól harcolsz t57 ellen, akkor síma ügy.:)
  • Rivanka
  • Rivanka
    Elméletileg volt ez a 4-es szabály. Most olvastam ami be lett vezetve, ott valami olyat ír, hogy nincs sorrend támadáskor, aki hamarabb lefoglalja a helyet, az támad aznap. Szóval ebből gondolom, hogy napi 1 támadást enged 1 klánra. Biztosan a 4-es volt eredetileg, mert olvastam, hogy későbbi patchben tervezik azt bevezetni, hogy egy századdal lehessen védekezni 4 támadóval szemben egymás után. Hogy ne kelljen 4 csapat. Gondolom, ezt az épületben kell lenned dolgot is hanyagolják. Az biztos, hogy ez T10 15vs15. És a védekező ismeri a térképet, az valami 2 hetente változik, ha jól értettem. De a 2. csatában már nyilván a támadó is ismeri. Mindjárt előkeresem, találtam ma egy egész jó leírást, hogy megy ez a támadósdi.
  • Malarki
    Na de én ezt még mindig nem értem. Példa: be van állítva hogy 19:000 és 20:00 között támadhatnak meg. Akkor mondjuk betámad 4 klán. Na most akkor ellenük egyszerre kellene védekezni? vagy egymás után? ha egymás után akkor milyen sorrendben? És milyen szinten? T6, T8, T10? ÉS milyen pályán? Ha kikapunk akkor mennyi nyersanyagot vesztünk?
  • Rivanka
    Délelőtt valaki beírta, hogy az orosz szerveren már azzal trükköznek, hogy éjjel 3-ra rakják a védekezési időt. Erre máris próbálnak megoldást keresni a wg-sek. De szerintem felesleges, úgyis lesz pár élelmes klán, aki felkel éjjel, és csata nélkül tud fosztogatni, technikai győzelmekkel. Persze elméletileg látod a naptárban, hogy aznap jönnek éjjel hozzátok, csak sokra mész vele, ha nem tudsz 15 embert kiugrasztani az ágyból éjjel 3-kor. Nagy sírások lesznek itt, én már várom.:)
  • Kishawer
    Elkészült a kishawer féle minimalista mod! Használjátok egészséggel!
    Katt ide a letöltéshez!
  • Rivanka
    Ezt a 4 támadás egyszerre dolgot szerintem egyenlőre nem vezették be, ez csak az alap koncepció volt. Azt viszont akkor nem tudom, te hányszor támadhatsz, mert ugye az volt, hogy 4 ösvénynél 4x. De szerintem akkor azt is levették napi 1-re, különben 4x annyi támadó lenne, mint védekező, az érdekes volna.
  • Rivanka
    Erről a részéről nem találtam igazán semmit. De a támadás elvileg úgy megy, hogy 1 ösvényen levő 2 épületet támadja egy klán. Ott van pár csata, ha bukod mindet, akkor rombolnak, meg fosztogatnak ott. Elméletileg szerintem abban az épületben kell védekezned, ahova jön a támadás. Ha 4 ösvényed van, oda jön 4 klán, szóval szerintem 4*15 ember kell a védekezéshez. De még1x, erről igazán nem találtam semmit, lehet nem így van, viszont amit leírtak eddig, abból ez jött le nekem.
  • Plata
    Le akartam duplázni ezt a szutyok Su-8 tankomat is,elég szar csatába kerültem,ráadásul vacak pálya,és a hegyen keresztül bejöttek medek,én pont a hegy előtt voltam,két med rám jött.Lett még egy stark medalom. 24.76 másodperc az ágyúm töltése.
    Győzelem!
    Csata: Himmelsdorf
    Jármű: SU-8
    Szerzett tapasztalat: 1 737 (x3 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 17 352
    Csatában elért Achievement: Stark's medál, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
  • Lorder
    az fain :D ez nagyobb szopás lesz mint a cw :DD
  • R3nton
    és melyik klán támad meg? előselejtezőt játszanak?
  • Rivanka
    Igen, abban az órában. De ha 4 ösvényed van megnyitva, akkor egyből 4 klán is jöhet.
  • Lorder
    tehát csak az általunk kijelölt időpontban tudnak megtámadni? nehéz eset vagyok bocsi :D
  • Rivanka
    Abban az órában kell védekezned más klánok ellen. És ez T10, igen.
  • Pales27
    Mitől OP? ránéztem az adataira, de így elsőre nem láttam különöset, (bár nem vagyok otthon a t3as erőviszonyokban)
  • Lorder
    Ennél az új strongholdnál, a védekezési idő mit takar? tudom hülye a kérdésem kicsit, de nem találtam rá érthető választ. Na meg ha jól értelmeztem, tényleg 10es csatározásról fog szólni az egész?
  • patchaou
    A pak40 is jókat lő tier3-ban, csak nincs páncélja és gyakorlatilag nem lehet mozogni vele annyira lassú :(
  • Nazarov77
    Ez gyakorlatilag a Type 59 megismétlése volt csak most hamar leállították, reggel már voltam olyan csatába ahol 5 darab volt ebből összesen.