418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rivanka #334167 Régebben trust hiper-szuperrel toltam énis. Mostanában maradtam a 900ft-os eredeti kínainál, nekem bevált:) -
A KV-2 lövege, kicsit, mintha vinné a modulokat! :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.11.10. 11:51:55 -
Hosszú évekig Én is olyanokkal toltam, de megelégeltem, hogy egy-két havonta új kell. Ráadásul ha van még legalább 2 plusz gomb, az hasznos tud lenni és nem csak a wotnál. 5 db 700 forintos egér árából már simán lehet jót kapni :) -
Malarki #334164 Na itt mindenkinek ilyen hiper-szuper 30 gombos, 23425344 dpi-s világítósneonos, szétszedhető, állítható súlyú csili-vili gamer egere van és csak én tolom 700 forintos tescos egérrel? :D -
lexlutor #334163 nem azert h legyen, de az ganyul nez ki, hogy kopik. -
Madi92 #334162 Na végre, másnak is ilyen van! :D
Nem rossz egér, de annyi gomb van rajta és semmire nem jók, a görgő is szar... amúgy nem lenne rossz. -
Faboo #334161 Minek rá felirat? -
Vegyél az Ebay-ról, Aliexpress-ről...1500 körül vettem egy 4 gombos egeret kb. két éve és semmi baja, pedig a 7 éves fiam stressz teszteli elég rendesen. :)
-
lexlutor #334159 nem a dpi mozgat engem sem hanem h legyen strapabiro, 3 honap utan ne kezdjen lekopni rola minden felirat, es ne kelljen 2-3 evente ujat venni.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.10. 10:25:58 -
A legegyszerubb is boven megteszi, a WOT nem FPS, nem kell hozza 235345 dpi-s gamer eger. Bar van Roccat Lua-m, egy ultraegyszeru majkroszoft 200-al jobban szeretem tologatni. Az olcsobb gamer egereket (pl. a Gigabyte-e) keruld, hamar szetesnek. Hasznalj ismert markakat azok birjak a strapat: az elobb emlitett Majkroszoft, Logitech stb.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.11.10. 09:27:57 -
T-34-2 nem könnyű eset... anno majdnem stock tankként lett meg rá a Master, de ezt leszámítva nem kötöttünk túl nagy barátságot. Sok türelmet igénylő jószág, amit a legritkább esetben szokott meghálálni.., de meg lehet csinálni. -
Rivanka #334156 Celebek! (Hoaxosok)
Arra jutottunk, hogy akkor mindenki rendelje magát ahhoz a bónuszos épülethez, amelyikből szeretne csomagokat. A gyártást intézi a vezetőség, amint megvan a lego hozzá. A csomag ellövések 3 db fölött lesz, amelyikből több van. Ezzel kiküszöbölve, hogy mindenkinek más kell, abból lesz több előve, amelyikből többet gyártunk, és nyilván, ha valaki többet játszik az fog dominálni. Jelenleg este 6-8, 8-10 van megcélozva, valószínűleg a napi 2 símán menni fog. Ha nagyon kevesen lennénk bent aznap este, akkor nyilván nem megy el csomag, akkor inkább hétvégén, amikor többen vagyunk bent. Jelenleg van 2 küldetést adó csomag is, ezt valszeg szombat-vasárnap este fogjuk ellőni, próbaképp. Leírás Bármilyen észrevétel jöhet, hogy minél demokratikusabb és racionálisabb legyen a dolog. A csomagok száma alul látszik az erődben, tehát ma ha nem 3-an leszünk bent este, akkor kreditesre készülhet mindenki. -
lexlutor #334155 Köszönöm mindenkinek a tippeket! :) -
Jah 30 körül volt, meguntam hogy az előző egereim mind használhatatlanok lettek azáltal hogy a kis talpacskáik amin csusznak lekopnak róluk 1 éven belül, ezzel viszont elleszek amig birja az elektronika benne:D -
Nazarov77 #334153 Nekem WoTos Razer DeathAdder van. Nagyon jó egér, korábban is volt már Razer egerem a diamondback 3g azt is nagyon szerettem, 4 év után cseréltem le egy látszólag jó egérre, 5 ezer forintos hama urage-re de miután fél év alatt behányt és kb 8ból 10 kattintást duplának érzékelt úgy döntöttem (amellett hogy kivágom az ablakon) legközelebb hosszútávra tervezek és minőségit veszek.
u.i.: az egérpad csak dekoráció, a rendes egérpadomat épp kitisztítottam mikor a kép készült és még száradt :D -
Plata #334152 Ma már csak jobb lesz,hétvége mindig iszonyú szar.Én szombaton feladtam.
-
VanDaal #334151 Nálam ez volt 3 napon keresztül, péntek, szombat, vasárnap...
Közepes tierben még úgy-ahogy van rá mentség, de legalább t10-ben ne legyen már a 90% agyatlan fos!
Ezek egymás utáni csaták:
-E5: 4600 sebzés, 2:15-ös vereség
-E5: 7 kill, vereség... becappeltek, nem értem vissza. A rég megdöglött 0 killes degenerált még le is nooboz, mert nyilván én vagyok a szar, hogy többet lőttem ki egyedül, mint a többi 14 kretén együtt, ő tuti hibátlanul csinált mindent
-Maus: befoglalnak 1:2-es állásnál, 0 sebzés, triplázó... ez lett az egyetlen győzelem
-IS-7: 4400 sebzés, vereség. Ebben a körben minimum 3-szor lőttem 0-t a körülöttem keringő orosz med merőlegesen álló oldalába 20 méteren belülről, köszi "RANDOM"
-IS-7: 3-an tartottunk egy oldalt, majd egyszer csak megjelentek a hátunkban... ja hogy a másik oldalon vonuló 12 fős hősies lemming train elhullott...
Így belegondolva, lehet el sem kéne indítanom ma :D -
bornofakone #334150 Nekem ez van :)
ROCCAT Kone
Igazából cod2,4 és cs-re használtam leginkább, rendesen gyötörve, de wot-t is bírja nagyon :) Bár wot-ra sztem tesco-s egér is megteszi, nem kell olyan precíz célzás...mint fps játékokban.
Régen elég borsos volt az ára, azóta nem nagyon lett olcsóbb :D (Tipp: ROCCAT Taito egérpaddal a legjobb használni, nekem is az van) -
bornofakone #334149 Menj borsiggal...:D
Gondoltam ma nekiállok elkezdeni, tudtam mire képes, bár "nerfelt" állapotában nem játszottam vele (teszt szerókon rendszerint nyomtam)...hát még mindig OP :D 11-től 1-ig tartó időszakig nyomtam vele....easy :DD (és még nem érzem annyira a játékot vele, elszoktam nagyon a depression nélküli td-ktől)
Totally balanced.... -
nem is tudtam hogy fingertip vagyok én is köszi :D -
Először is azt kéne kifundálni, hogy fogod az egeret. Fingertip, palm vagy claw, talán ezek a legelterjedtebb fogások, alapvetően ehhez igazítják az egerek kialakítását. KÉP
Én egy Razer Abyssust használok, decemberben lesz 3 éve, hogy megvan, de hibátlanul teszi a dolgát. Én fingertipes vagyok, ahhoz tökéletes a szimmetrikus kialakítása miatt. Elég minimál, de nálam szempont volt ez is. A képen linkelt kialakításút már aligha kapsz, azóta egy felújított változat van forgalomban. LINK
Utoljára szerkesztette: Bueno nacho, 2014.11.10. 01:14:09 -
NewHewkas #334146 Jelen pillanatban ahogy a lenti linken láttam, kb 30-40k forintban. ;) -
técsé2 #334145 Azt hiszem akkor veszek vagy egy tucatot. A jövő évre elégnek kell lennie. -
A kora esti órákban nagyon jól ment. Aztán megérkeztek az éjjeli low-ok, rosszabbak mindennél. -
Csaxólok: jövő héten megint lesznek akciós egerek a Tescoban, asszem ilyen Trust-félék is. -
yossarianHUN #334142 Az biztos. Én ma 12 csatából nem tudtam leduplázni az AMX 50-120-at. Próbáltam reggel, délután, este, most, nem. Mindegy mennyit sebzek, mindegy hova megyek, nem. Kész. Befejeztem. -
técsé2 #334141 Ilyen se volt már hosszú hosszú hónapok óta. T44-el 12-ből 12 csatát nyertem. Nem tudom mi a fax történt, talán össszekevertek valami kapcsolót a wg-nél. -
yossarianHUN #334140 Meg merjem kérdezni, hogy mennyibe fájt ez a szörnyeteg?:D -
Majdhogynem:D lehet cserélgetni a részeit, állitani a hosszát, a súlyát, érzékenységet:D Jól el lehet vele szórakozni mig testreszabja az ember, nekem bevált, már 3 éve ezt használom:)
részeletesen
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2014.11.09. 23:47:30 -
Ez meg mi a ****? Jézusom... -
Behozta? Az enyémet 2009-ben vettem. Olyan régi hogy már nem is kapni. Sz@rrá kopott, mégis tökéletesen működik. 20-22.000 üzemóra van benne, és nem volt cirógatva elhiheted. :D -
yossarianHUN #334136 Szép. Oszt a kávét megfőzi-e? -
Nekem patkányom van:D
-
user error :) -
técsé2 #334133 Hú, én ebben az évben 4 ilyet vettem, de már mind a fiókban pihen alkatrészként. -
Nekem nagyon bejön. Bár csak normál méretű így egy kicsit kicsi de még így is kényelmesebb mint az átlag normál kialakítású egerek. Kb fél éve van meg, így ha azt vesszük, hogy kb kéthavonta vettem eddig 1000 forintos egereket akkor már majdnem behozta az árát :) És van rá jótállás. -
Kubukli #334131 Mesélem a gyereknek, hogy egy magyar hero S-51 arty kinyírása után a kolléga beírta "cigány kutya, tudtam, hogy itt olálkodsz", szóval váltok nevet cigánykutyára.
Gyerek mondja: hadgyjad furnérlemezen!
Az aktuális nevem: PozzDorja
-
Nekem is Trust van.
Még 16-ért vettem sok sok sok évvel ezelőtt. De meg is bántam mert hatalmas. Ha küldenék róla képet nem ismertnél rá. Minden felírat lekopott, oldalsó támasztó gumik leváltak, a fényes műanyag borításin a puhább réteg lehámlott. Mintha vedlene. :D
A te egered volt akciósan a TESCO-ban -30%-al olcsóbban. Akartam venni de nem is volt. Mennyire jött be neked? Lehet rendelek egyet netről. -
tiszabalazs #334129 csakis a4tech x7 :) -
Én ezzel tolom. Fel-le gomb a 4-5-ös slotra kiosztva így a hüvelykujj egyetlen mozdulata visszarakja a láncot ha a javító a 4-esen van :) Bírja a strapát és igénytelen, de pontos.