418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #334247 Na, azt hiszem megtaláltam a negatív rekordot WN8-ban. EGy csapatban "küzdöttünk" és ő volt E100-ban a top tank.
ruediger12
Azt írják a kommentekben, hogy 1 keze és csak 3 ujja van - igaz lehet. Mondjuk szegénynek biztos van még más hendikep is. -
Overlord régebben még szokott artyzni :D -
Kutatok vmi free camera mód után wot replay-ekhez erre belefutok h milyen módok tiltottak az usa szervereken, erre azért felkaptam a fejem:D
- Mini Map modifications that passively provide information to the individual player without the use of active teamwork. Játszottak ezek valaha egyedül randomba a saját játékukkal?:D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.11.11. 11:25:02 -
El is felejtettem, hogy van ilyen topik :D
Nem vagyok a legpróbb játékos, de erre most büszke vagyok
-
ColMoss #334243 az én szemszögemből meg van a replay, bár a végén pont nem téged néztelek, de talán free cameraval megoldható :D
-
baalbaalbaal #334242 Melyik mód mutatja a minimapon a látótávot? Az egyik videóban láttam ilyet, nagyon tetszik. -
"szerintem az értelmes fejlesztések azért hiányoznak ebből a játékból, mert a programozói munka túlnyomó része arra megy el, hogy azt az algoritmust reszelgessék, ami összehangolja, hogy lehetőleg mindenkinek -de ha ez nem megy, akkor a lehető legtöbb embernek- szar legyen."
Szerintem simán csak azért, mert az átlag játékosok, akikből ugye a legtöbb van, pont leszarják.
-
azért arra tényleg kíváncsi lennék, hogy azt hogy tudták megoldani, hogy az ilyen 5-szörözős akcióknál minden egyes tankkal pont a legszarabb csatákat tudja megnyerni az ember!
egyszerűen az hihetetlen, hogy lenyomok egy tnakkal 5 csatát, abból 4-ben összeharcolok egy rakat dmg-t, szereznék qrvasok XP-t, de mindet elveszítjük, az 5-dik csatában 0, vagy kevés dmg és perszehogy megnyerjük.
és a legjobb, hogy ilyenkor még 5-9-ről is tud fordítani a csapat, csak azért, hogy a legszarabb csatát 5-szörözze nekem.
szerintem az értelmes fejlesztések azért hiányoznak ebből a játékból, mert a programozói munka túlnyomó része arra megy el, hogy azt az algoritmust reszelgessék, ami összehangolja, hogy lehetőleg mindenkinek -de ha ez nem megy, akkor a lehető legtöbb embernek- szar legyen.
-
Ja, egy időben a konfigunk is mutatott pár közös vonást :) Én a lehető legkevesebből próbálom mindig a lehető legjobbat kifogni. -
Kár, hogy a himmelsi kezdésnél kilövöm az artit nincsen benne :(
Jók ezek a videók. -
Persze, ha nem ezt a pályát kaptuk volna esélyünk nem lett volna, ezzel tisztában vagyok:) És nem is azt mondom hogy csak attól jó/jók mert goldot lövöldöznek(ráadásul ők még egész kulturált mennyiségben használták) csak a gold ammo rendben van című wg-kijelentés mögé szeretnék picit bekukkantani, de ez már csak user rinya:D -
Toweliee #334236 Figyi, mi is lövöldözhetnénk goldot, és szerintem 10-ből 9-szer elvernének bennünket. Jó volt a taktikánk, szerencsénk is volt. -
lepődtem, mert pont az egérre néztem mikor kinyitottam a spoilert :) mindig egyformát veszünk? ;)
csóró borsod :)))
-
Áhá, kicsit ránéztem a klán-ra , a legrosszabb játékosuk is jobb nálam:DD Azért valahol olyan statisztikát is szívesen látnék ,hogy átlagosan mennyi gold ammó-t lődöznek a top klánok/játékosok:) (tudom, ez hülyeség, a játék része, lődözzek én is azt blablabla..)
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.11.11. 09:41:12 -
Toweliee #334233 Ment az inv.
Rivanka: rám a Type nem lőtt golddal (csak az egyik T37), de mindegy is volt, megérdemeltük. Először vettem részt olyan strongholdos csatában, ahol megvertünk egy nálunk lényegesen erősebb csapatot. -
Rivanka #334232 Velük is volt noobvédelem, full rá voltam szűkülve az egyik t37 seggére, és ellőttem alatta hátulról elsőre.:) Mind1, jó party volt, leszámítva megint ezt a goldozás dolgot. -
VanDaal #334231 Ugyanez :) -
Toweliee #334230 Mi a neved a game-ban? -
VanDaal #334229 Igényelnék én is egy meghívót a HOAX-ba :) -
Toweliee #334228 Kb. 1 mp-en múlt, visszaért resetelni a Type 58 de a noobvédelem velem volt, nem talált el elsőre (a farakásba lőtt), másodjára meg pont véget ért a foglalás. Kár, hogy nincs meg videón. -
Lorder #334227 sajna ezek mindig csak teszt szerón vannak, mire éles szerverre kerülnek a mapok mindig kijavítják :(
Utoljára szerkesztette: Lorder, 2014.11.10. 23:39:40 -
Te jó Isten! :DDDDD -
Bazz, a legeslegvégén az mi már, hetven méter magasba repkedő többtucat tonnás tankok, épület tetejére katapultáló tankok, stb... :D -
Userx2 #334224 Remembrance Day - Különleges ajánlat (11.11-17) -
Új filmcsillag született :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
LLooLL
-
Tornya használható, nem emlékszem h olyan sokat mentem volna vele T10-ben mint mondjuk a tiger 2-vel, alábecsülnek, jó a rof-ja és egész pontos az ágyú 225pen mellett, az ufp meg néha egész szép dolgokat meg tud fogni... sztem.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.11.10. 22:01:43 -
Egy kis esti mese :D
-
lexlutor #334220 azta szart? megis mit? hevynek lass, de nincs pancelja es ninsc alfaja. ha nincs melletted senki megesznek. emelett az agyhalotts enkihazi szar 800eff idiotak melltt halott avgy benne. -
Nem annyira rossz ez a Caernarvon én egész megszerettem:D -
Toweliee #334218 HOAX:
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.11.10. 21:44:04 -
lexlutor #334217 caernevaront megolik az agyatlan szar 800effes null csapattarsak. mintha artyban ulnek.
csak ez nem sebez.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.10. 21:42:27 -
Kronos79 #334216 Ha nem lősz egynél többször egy tankba, vagy nem sebzel/ölsz több tankot, nem lesz gond. Egyszer-egyszer előfordul, hogy alacsony HP-ról kiszed az ember egy csapattársat, de még sosem kékültem be. -
üdv
Renault vonalon érdemes továbbhaladni? Jelenleg egy D2-m van, azt mondta valaki ezekre, hogy jó tankok.
Másik kérdésem: a teamkill büntetése mitől függ, hogy ledob 1 órára, vagy csak levon 1 killt a statból? Volt olyan, akinek még a neve sem lett kék.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.11.10. 20:50:12 -
Kotomicuki #334214 Tipp: neki T10-es sebzése volt és utoljára/sokkal később halt meg, de addig is közel mozgott az ellenfelekhez - ilyesmikért jár plusz XP - , míg neked inkább T8 sebzésed és az elsők között lőttek ki - ilyesmikért lehet kevesebbet kapni. -
Ismét beraktam a stat modot így működik mindkettő :) Már csak garázs óra kell ami nem ír felül semmit :)
-
Valszeg az xvm (a legénységi xp-re), de a Jovemod féle packban (a tank WR mutatása) raktam fel.
Ellenben vagy az, vagy valami egyéb miatt egy csomó text hibás, pl:
"Tartalék orders/COMBAT_PAYMENTS felhasználva. Hátralévő idő: Time/timeValue/hours." meg kitüntetések leírása, legénységi átképző ablak, stb. -
Még nincsen, vagy rettenetesen vak vagyok, ellenben van egy olyan bibi, ha meghalsz full zoom out-ba dob és aztán görgőzhetsz vissza:D -
Működik. Köszönöm!
Viszont a napi stat modot elcseszte.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.10. 20:13:21 -
Az XVM írja ki neked a legénységi xp-t a csata eredmények képernyőn meg a tankok képén a WR-t? Vagy vmelyik más mod? -
FV4202 4. csatám vele, és tankász. Már most szeretem ezt a tankot :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.11.10. 19:09:22