418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #334527 Első blikkre jó ötletnek tűnik, de a másik ágon talán még hektikusabb a legénységi létszám változása. -
suba53 #334526 De ugye nem a 60-as átütésű lőszerrel próbálkozol a nagy vasak között. Mert akkor érthető a panasz. -
yossarianHUN #334525 - the micropatch patchnotes that the bug, where the minimap markers “froze” when the enemy vehicle was further than 500 meters from you was fixed. Well, not really. Now, they don’t freeze, they disappear outright. In effect, you can’t see anyone further than 500 meters from you on minimap. Stronk.
- the M53/M55 hitbox was NOT fixed in the micropatch (“Indeed, something went wrong :( We will fix that. Thanks for info.”)
Egy-két évvel ezelőtt még nem tudtam volna, hogy sírjak, vagy röhögjek. Most csak legyintek. -
vasasgabri #334524 JP II. Most is ép hogy elindulok vele már 3 vesztett csatám van. Épp hogy el foglalok egy lő állást már 4 tankunk ki is van lőve. 11 perc még hátra van és már csak négyen vagyunk. Ilyenkor mit lehet csinálni? Jpantherrel simán ki tudtam lőni ezeket a tankokat. -
Userx2 #334523 Etnikum. Jöjjön az eredmény csak dógozni ne kelljen. Ezek a fattyúk való életben is ilyenek lehetnek. Régebben TD-ben ültek a hegy tetején. Aztán elvették tőlük a lövés utáni camo kedvezményt. Úgy már nem OP a TD. Közel meg ne mennyünk mert meglőnek. Jujj! Szánalom brigád. Na mindegy leszállok a témáról. -
vasasgabri #334522 VIII 10,5 cm Pak L/52 .320/320/420 erre gondoltam. -
Vedd meg mindkettőt :) 2 német TD ág van, legfeljebb lesz a másikhoz legénységed. -
suba53 #334520 A JP II.-nek nincs 420 sebzésű ágyúja. 220, 320, 490 a három ágyú alfája.
Amúgy én most éppen azon hezitálok, hogy a JPII.-t, vagy a Ferdit vegyem meg. Most akciósak, és mind a kettő ki van fejlesztve.
A JPII szimpatikusabb a mozgékonysága miatt, de a Ferdiben 6 fős a legénység, ami a következő tankok miatt előnyösebb lehet. -
vasasgabri #334519 Úgy értettem 420 a sebzése. Az előzőnél nem volt ilyen gond pedig ott is mentem 9 szinten is és simán sebzett. A Object 704-nél sem volt így csak ha bénáztam. Tudom nem vagyok egy virtuóz és már kezdem megtanulni a gyenge pontokat de még ennyire rossz köreim nem voltak. Most 25%-on vagyok vele, ilyen rossz átlaga még a 8 éves fiamnak sem volt. A KV-3-al tudom tartani a z 53-58%-ot. -
Ha jól rémlik csak a Fury goldozott (legalább is azok közül akik engem löttek) Type 58 amikor engem lött akkor normál volt, aztán meg Toweliee után eredt.
Ui: visszanéztem a replayt, nem goldozott a Type.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.11.14. 12:53:46 -
-
voroshenri #334516 Fury plakat kicsit atdolgozva. -
Userx2 #334515 "(meg a statnak sem jó:S)" SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Top sebző
ök. Véletlenül se lőnek mellé. Picit sem igaz, hogy 0,7 m a pontosságuk. Akkor 400 méteren már ~3 m lenne. És még ott van az útidő is. Annyira valószerű, hogy mozgás közben szednek ki.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 12:07:55 -
Eddig egyébként nagyon jó ez a egy hetes 5X event...
Egy csatát nem sikerült még játszani a játékkal alatta:D
Ráadásul ezt még megtoldottam a 2 ingyen prém nap kikukázásával is...
-
Ha 8-as meccsbe kerül simán hagyatkozhatsz a tornyodra vele.
9-10-es eke ellen már nem annyira sajnos:( -
Megnyugodhats, Párducomon kb mínisz 20k a béna legénység miatt és sok más projektre kell pazarolnom a creditet minthogy megengedjek magamnak egy szerencsebab vadászatot.(meg a statnak sem jó:S)
Pedig a E-100-as elég fun volt teszt szerón.
csak az előtte lévő 8-as szemét ne lenne ott:=(
-
FosTalicskaa #334511 A kedvencem amikor ŐK (csupa nagybetűvel) akiket nem nevezünk nevükön, elkezdik osztani az észt hogy hülye kemper team (hitelesnek tűnik egy olyantól aki kb 3 métert tesz meg 20 csata alatt), meg dögöljön meg valaki suicide scoutolás céljából mert ő éppen be van töltve és viszket a tenyere a bal egérgombon. Amúgy megint lazulhattak a friendly fire szabályok mert tegnap 2 gyökeret is kiemeltem a csapatomból és még csak be se kékültem, pedig anno amikor bejött ez a szabály 1.5 tank után azonnal repültem a login screenre...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.11.14. 11:59:37 -
Userx2 #334510 Én meg elfordítom a tornyom is ha egy felderítő a 3 artynk felé vágtázik, nehogy véletlenül meglőjem... -
Pares #334509 Először is, légyszíves tégy egy szívességet az emberiségnek, és ne artyzz. -
Pares #334508 A 420 ágyú alatt mire gondolsz? A 128-assal bőven jó akár 10-esek ellen is, annak 490 az átlag sebzése és 246 az átütése, gondolom erre gondoltál. Szóval valamit rosszul csinálsz az biztos, rossz helyre lövöldözöl vagy nem tudom. Esetleg ha mutatnál egy replayt, akkor meg tudnám mondani, hogy mit csinálsz rosszul. Próbáld úgy használni, mint egy torony nélküli közepes tankot, mert kb. annak felel meg. Nekem az egyik kedvenc tankom, azzal az ágyúval és mozgékonysággal, meg a néha pattintani is képes páncéllal nagyon jó tank. -
Ez nagyon jó, ezentúl ha artizok én is ellövöm majd ezt a mondatot mikor valaki kilő:D -
Userx2 #334506 Szétvernék egy billentyűzetet a tetves férgek kezén. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És a nap beszólása:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugató bokor...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 11:41:40 -
Én csak este játszom, amint a család elalszik :) -
vasasgabri #334504 Sziasztok! Tud valaki segíteni Jagdpanther II ügyben mivel 25 meccsből 4-et sikerült nyernem 420 ágyúval úgy hogy ebből 2 győzelem (153 sebzéssel) lett. Általában 9-10 szintű ellenfelek voltak és ezekben semmilyen kárt nem okozott csak pattantak a lövések még ha hátulról is találtam. Volt olyan kör ami 0 sebzés volt és 12 lövést le adtam mind két lőszerrel. Csak ennél a járműnél van ez a KV-3-nál 1500- 2000 simán sikerül sebeznem. Ha sikerül kifejlesztenem a X-es ágyút akkor jobb lesz? Tudom paradicsom szinten vagyok de azért ennyire nem!
-
Userx2 #334503 Nagy kaliber miatt kaptam csak meg szerintem. -
Még a múltkor megnézetm a replayt, csak azt akartam még kérdezni, hogy golddal lőtt az ellenfél? (pl a type 58, nekem nincs fenn mod) Mert elég sokat pattant. A kampány miatt kérdezem, ugye a heavyk derékhadát ARL 44-ből kéne összerakni. :D -
Madi92 #334501 Külön öröm, pedig spot dmg is volt vagy ezerötcáááá... :\ -
VanDaal #334500 Köszönöm, de amíg nem fullos egy tank, addig csak szorzózom, hogy minél kevesebb csatán át szívjak vele :)
Meg azóta már abba is hagytam a játékot, a 6 bukó zsinórban a Type, T-34-2 kombóval kicsit megviselte az idegrendszeremet :D -
Userx2 #334499 Megnyugtatlak az már tegnap nekem tank ászos kör volt. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát nem tudom, szerintem meg pont a páncél az ami működik és ezzel kárpótolja a mobilitást.(+ az ágyú nagyon jó rajta)
Én pl a vk36-ra mondanám ezt ahol tényleg nincs használható páncél+kicsit sebző ágyú és lomha kombó.
Tény, ha szivatja az mm akkor szar vele, de melyik t6-al nem az?
Talán csak az arl fajta 200+-os penesek tudnak jól megélni+op-150-ek, de az összes többi heavy szar t8-as csatába.
T6-ban viszont korrekt a tank szvsz. -
kisbesi #334497 Köszönöm!
-
Ment az inv. Isten hozott. -
Béka? -
kisbesi #334494 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha van még hely HOAX-ban, szeretnék jelentkezni. Még sosem strongholdoztam, de szívesen kipróbálnám.
sanis7 a nicknevem. Közel sem vagyok unicum, de igyekszem tanulni.
Előre is köszi. -
Pares #334493 Jellemző :) Habár tegnap szerencsém volt és a prémiumnak is hála többnyire 5-10k xp-s szorzóim voltak, de azért biztos ami biztos egy ilyen "győzelem" (E50M-ben kifilézett az arty két lövésből, egy sebző lövéssel haltam meg) nekem is becsúszott. Tegnap előtt viszont a fele szorzós csatám ilyen volt... -
Na szerencsesnek mondhatjuk magunkat, eloszor a ruszki szerver kapja a hotfixet. A jatekosok jelenleg betatesztelik a bugjait...
-
FosTalicskaa #334491 Nem tudom mit panaszkodsz emiatt. Ha az elso lett volna a first wined, akkor is csak 3k xp-t kaptál volna ami csak 440xp-vel több mint a defeat-ed... -
Madi92 #334490 Hátafaszom...
-
Szavak nélkül...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tegnap jó kezdés 6/8 után el kellett mennem + este még gyerkőc. Altatás után mondom gyorsan megcsinálom a hiányzó pár győzelmet a 11-hez, hogy a 3 nap prém meglegyen. ......... Majdnem 2 órámba telt mire 5 értékelhető győzelem összejött.