418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #334567 Pont fordítva, Conqueror top motorral jóval agilisebb az M103-nál. -
R3nton #334566 Mint egy csiga :P Lehet, hogy a végsebesség nem sokkal jobb, de azt sokkal hamarabb eléri és a tallajellenállás is sokkal jobb, camo is, jobban fordulnak. Conq-nál pl az M103 is agilisabb jóval. Nekem nem jöttek be.
@Userx2: Hát szerintem meg pont a T110e5 a bika. Frankó páncél, jó mozgékonyság és nem gyullad ki. -
Oddball29 #334565 Nekem a Conqueror és a Caernaveron jobban bejött, mint a Centurionok. Alig lassabbak, cserébe jobb ágyút viszel be. -
Az a második löveg gyorsan fog tölteni ugye? kb. 5 mp alatt betudja tölteni vagy inkább 5,5? -
R3nton #334563 ja jó szar :D Mondjuk spec én a Caernt még szerettem is, bár a Centurion 1000x jobb, de a 9-es is max átlagos (én nem szerettem mert nagyon lassú sztem), a 10-es meg mintha karbantartás gyanánt magas oktánszámú üzemanyaggal locsolnák kivül-belül -
stork13 #334562 Én a löveget fejlesztettem, most lett meg a toplöveg és a motor marad a végére. Olyan szinten, hogy első a 4202 lesz és aztán majd a motor... -
A brit Heavy ág jó? :D Azt hallottam 9-es Conq egy rakás sz@r :D -
lexlutor #334560 a tier8+ már jó lesz. - ezt a mondatodat ne felejtsd el!!!! :) -
Amúgy a 2. löveget vagy a fullos motort fejlesszem hozzá? (tornyot nem lehet csak löveg után)
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.11.14. 17:42:09 -
Centurion 7/1 páncélja néha elég meglepő. Olyat pattint le amit nem is hinnék :D -
Mik a feltételei a bekerülésnek? :D tetszik a logótok
-
campernoob #334556 A válasz röviden, hogy sokkal több. Az obj. 704 egy klasszikus TD, míg a JP 2 inkább egy kevert játékstílust igényel (td-med stílus). A megtévesztő az lehet, hogy az obj. 704 frontját is viszonylag könnyű beverni, de ha az összképet nézzük, akkor más a helyzet: jól rejtőzködik (talán mondanom se kell, hogy azért úgy nehéz rálőni valakire, ha nem tudod pontosan, hogy hol van), másrészt lapos, ezért egy kisebb tereptárgy is jó fedezék neki, harmadrészt van visszatartó ereje: nem szívesen kap senki sem tőle egy "orosz puszit"( a párját meg pláne nem), a nagy pen és sebzés miatt többet kockáztat az ellenfél, szóval az ellenfelek nem olyan szívesen állnak meg hosszasan célozgatni rád, ezért többet hibáznak . Elég csak a pályák klasszikus TD beállóit ismeni, ahhoz, hogy elég sok sebzést kioszthass. Ezzel szemben a JP 2 kevésbé jól rejtőzködik, könnyebb célpont (magasabb is puhább is), kisebb a visszatartó ereje (kisebb a sebzés, a kisebb pen érték miatt könnyebben pattinthatják a T8-T10 gépek, pláne ha azokat jól használják), cserébe viszont mozgékonyabb nagyobb ROF, és pontosság. Mi történik, ha ugyanúgy játszol vele, mint az orosz fenevaddal: T8 ellenfelek ellen semmi különös több lövésből ugyan de összejön ugyan annyi sebzés, viszont T9-T10 ellenfelek ellen már gyenge pontokra kell célozni, és persze nem minden lövés találja el a gyenge pontokat, vagyis a sebzésed drasztikusan le fog csökkenni. Tehát valami nagyon mást kell vele játszani: egy sokkal agresszívabb támadóbb szellemű játékot (pont ezért van jó mobilitása), igen ám, de ehhez sokkal alaposabb pályaismeret szükségeltetik, hogy el tuduk rejteni gemán barátunk nem is olyan icipici, de pihepuha testecskéjét az idő nagy részében, másrész tudjuk, hogy honnan érkezhet ellenséges lövés. Másrészről viszont nagyon jó helyzetfelismerés is szükségeltetik, hogy jól válassza ki a játékos azt a pillanatot, amikor rá kell csapni az ellenfélre. Az ilyen játékstílust egy jó med-játékos tudja megcsinálni, de meg kell küzdeni azzal a problémával is hogy nincs tornyunk. -
Userx2 #334555 Beülnél egy KV-4 be megtudnád mi az égés. Az, hogy azzal mész. :-) Minden csatában képes égni. El is adtam. 215b lövegét talán nem is lőtték még el és lőszer rekeszt sem. Felüdülés az E5 után, az annyira sérülős. Megnézitek a 2 képet amit felraktam minimális hp-val nincs rajta modul sérülés, láncot nem számolva.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 17:26:22 -
Userx2 #334554 És fejlesztett tekercs rugók. Érezhetően kevesebb a trackelés is. De gondolom anélkül is megfogta volta az 50 k csatás ellenfél kumulatív prém lőszerét. -
Ezt jó hallani, amíg az nincs meg nem megyek tovább a Caernarvon-ról, 66%-on van, úgyhogy még eltart egy darabig, bár beáldozhatnám a BIA-t vagy a sima utazást, így bele gondolva egy ilyen nem túl mozgékony heavyn a sima utazás nem biztos h jó ötlet volt:) -
Userx2 #334552 Húzzad bátran. Előítéletesek akik régen mentek vele. -
Oddball29 #334551 215B-nek annyi a titka, hogy kell a driverre preventive maintenance. -
Userx2 #334550 1:1 ellen voltunk Obj.140-el. ROF már alkalmas önvédelemre a legjobb medek ellen is. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze az a féreg arty utána kicsapott.
-
FosTalicskaa #334549 A francért írsz ilyeneket.... Most kezdtem el azt a qrva szar churchill 7-et is és az egyetlen ami miatt nem kezdtem el tegnap origamizni a billentyűzettel az az, hogy a tier8+ már jó lesz. -
Angelus1991ster #334548 Bármilyen géped van és lesz , a wot mindig akadni fog. Néha 45-47 fps is megvan. 8.11 mikor kijött 35-45 fps volt az átlag, most jó ha 16-20 között. -
R3nton #334547 az viszont kevésbé lesz kellemes meglepetés, ha az átütő találtok 100%-os arányban kigyújtják, attól függetlenül, hogy hol kap találatot. Tökmind1! Ótvar szar tank, 10-esek szégyene!!!!
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.11.14. 16:50:02 -
Userx2 #334546 Kellemes meglepetés a 215b páncélja. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megérte végig vinni az ágat. -
Pares #334545 KT Tank ász. A VK-juk már előre jajgatott, hogy mekkora noobok vannak a csapatában, hát igaza is volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igazából nevetségesen sima csata volt, a bucka mögül szétlövöldöztem és spotoltam a sok noobot. -
Megpróbálom. Köszi :)
-
Userx2 #334543 Aslainsban is van. Nem tudom jó-e az neked.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 16:07:59 -
Bár most elgondolkodtam azon hogy a 64 bites win 8.1 lehet egy kicsit túl sok a gépnek? -
Szerintetek a Dell Inspiron M5010 N series elég a minimumra? CSak mert játék k9zben 25fps-vel megy a játék akcióra meg néha gurulás közben hirtelen csak leugrik 8fps-re aztán vissza, meg szaggat mint az atom néha de vannak napok amikor teljesen jól megy a játék és csak néha akad be picit csak... de elenyészően... ma pl totál játszhatatlan a játék... -
Pares #334540
T10-T9-T8 noobok. -
Ahha. Engem az érdekelne ami wothungaryn fent van. Mutatja a tankkal az átlagsebzésem is... De mindenhol csak hitloggal együtt találom, viszont arról semmi hogy azt hol lehet off-olni és nem is találok egyik file-ban sem ilyen lehetőséget. -
vasasgabri #334538 Most pont ezt tettem és inkább a KV-3-al játszom az most elég jól megy. Mennyivel kell több tudás a JP2-höz mint az Object 704-hez?Használtam a gyenge pont módot de most nem tudtam fel tenni. Van már az új frissítéshez is? -
Userx2 #334537 "Live in-Battle stats" a neve. solos-easy-modpackban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jobbra fent.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.14. 15:46:45 -
Igen. -
Userx2 #334535 Ingame mérőt? -
Valaki tud olyan aktív wn8 mérőt amiben nincs hitlog? Vagy azt hol lehet kikapcsolni? -
campernoob #334533 Szerintem egy kicsit rakd félre a JP2-t (de ne add el mert jó kis gép az), mert ehhez a TD-hez még nincs meg a megfelelő játékbeli tudásod, és tapasztalatod, válassz helyette valami "bolondbiztosabbat" (lehetőleg alacsonyabb tierben). Egyrészt a T9- T10 gépek gyenge pontjait, illetve azt, hogy hol nem érdemes őket lőnöd, azt meg kell tanulnod, ezt nem lehet elspórolni. A másik effekt, hogy mivel "felmentél" T8-T10 csatákba, azért ott több a jó játékos, akik tudják használni a saját tankjukat, illetve hamarabb "büntetnek" ha valamit rosszul csinálsz. -
Userx2 #334532 Hát nem. -
vasasgabri #334531 Olyan előre nem tudok vele menni mivel a nehéz tankok mögött szoktam kullogni. Különben nem szoktam az elsők között ki esni van hogy engem lőnek ki utolsónak pedig nem vagyok egy bujkálós típus. Pl. a napi küldetést is meg csináltam vele úgy hogy egy csatát sem nyertünk. -
suba53 #334530 Csak azért merült fel, mert a 420 sebzést említetted. Az meg ugye a kis átütésű HE lőszer.
Kíváncsi leszek, hogy nekem hogy jön majd be. Ellenfélként eléggé ütősnek látom.
Lehet hogy a fürgesége miatt túl előre mész, és szinte medként akarsz vele operálni? -
FosTalicskaa #334529 Pedig a tapasztalat az hogy aki artizik, azoknak a másik fő tankprofilja light vagy med.... de nyilván te is azok közé tartozol akik kimennek a gyors tankjukkal a mezőre, majd ott halál nyugodtan megállnak tárazni valakire aztán csodálkoznak, hogy 5 másodpercel később szublimál a tankjuk a sok beszedett lövés hatására. aztán sírnak hogy jajj de op-k a tédék... -
vasasgabri #334528 Nem. Azért már azt meg tanultam.