418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #334647 Jó igen, én kérek elnézést. Most majdnem rajzoltam neked paintben egy ábrát arról, képletekkel egytt amit írtál ebben #334638 a hozzászólásodban, csak nem értetted meg még a saját írásodat sem ezek szerint, mert tulajdonképpen ezzel engem erősítettél meg csak te rossz konklúziót vontál le belőle. Ennyi. És most azon rugózól, hogy ezzel az állításoddal is szembe mész. Van A pont meg B pont közte meg egy görbe vonal. Nincs lövedék beesés. Nincs ballisztika. Ahogy a WoT fejlesztők mondanák ez nem egy szimulátor.... De nyugodtan cáfold tovább magadat is, ha téged ez szórakoztat.... -
yossarianHUN #334646 Gratulálok. Én meg azt magyarázom 5 hsz óta, hogy nem ellőttem a retek háztető mellett, hanem átlőttem rajta. Ergo csak látszólag volt ott, a szerver szerint már összeomlott az a rész. Úgyhogy szerintem a saját szövegértelmezésed háza táján söprögess, ha ezt mostanáig nem sikerült felfogni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.15. 14:15:42 -
FosTalicskaa #334645 Köszönjük Emese. Szövegértelmezés egyes. Leülhet.
Nem azt mondom, hogy átlövök a sziklán, hanem ellövök mellette, úgy hogy sniper mód szerint ki sem kellene látnom. És imsét: Azért említettem azt a régi bugot, hogy érzékeltessem a különbséget egy kliens oldali effekt és a háttérben számított értékek között és azt hogy a 2 dolog nem feltétlenül jár kéz a kézben. Átmenő lövések nem érdekelnek, azok szinte biztos hálózati problémát jeleznek. De mindegy hagyjuk... -
yossarianHUN #334644 Egyébként meg ha nem szoktad látni a saját lövedéked röppályáját, akkor vegyél egy derpes Shermant, vagy egy Valentine AT-t howitzerrel, és külső nézetből lövöldözz egy kicsit. Aztán beszélünk. -
yossarianHUN #334643 Sóhaj. Jó, akkor mondjad, mondjad. Most komolyan, te minden hetet azzal töltesz, hogy azon filózol, a következőre milyen konteót találj ki? Mutass már nekem olyan replayeket, ahol átlövöd a sziklákat. Nem fölötte, meg mellette, hanem konkrétan ÁTmegy rajtuk a lövés. Meg olyat, ahol fölé lősz a tanknak de megsebzed. A Sand Riveres ügy meg egy elterjedt kliensbug volt még 9.0 előtt, de aztán ki lett javítva. Ha épp laggoltál, úgy tűnt, mintha dombokon/hegyeken/satöbbiken röpködnének át a lövések.
-
FosTalicskaa #334642 Minden be van kapcsolva, de nem szoktam látni a saját lövedékem röppályáját csak sniper módban. Bizonyos távolság után persze. De külső nézetből kiinduló csik az ágyú csövétől. Olyan még nem volt. Egyébként meg ezek a nyomjelzők csak grafikai effektek semmi több. Ami vagy jól jelenik meg kliens oldalon vagy rosszul. PL. Sniper módban volt alkalmam megcsodálni a fehér kis csikot amint szépen felészáll a tanknak, de hoppá mégis csak jön fel a sebzés. Ráadásul minnél többet zoomolok annál jobban torzul a érzékelt fehér nyomvonal pályája/végeredmény.
Sőt volt olyan időszak amikor a Szenny Riveren a homokdűnék között keresztbehúzott csikokat a játék. Nyilván nem lőtte át a dűnét senki.
És ezt amit produkáltál sziklák/hegyoldalak mellett is meg lehet csinálni. Az meg kliens/szerver oldaltól függetlenül nem rombolható... -
yossarianHUN #334641 5-6 hónap. -
Ehhez hány napig kell távol lenni hogy ilyet adjon? :D -
WT-ben többen? Szóval azért kell 5 percet várni egy 5vs5 meccsre rank4-en némettel. -
yossarianHUN #334638 De nem. Nem a ház mellett lőttem el, hanem rajta keresztül.
Egyébként hadd oszlassam el ezt az újabb tévhitet, mielőtt sokan elhiszik, és továbbadják.. Nem mozdul el a lövés kiindulópontja, akkor azt látnád, hogy a tank felett egy méterrel a levegőből indulnak a skulók. Viszont minden lövedék (különböző) ívben repül, csak a WT-vel ellentétben itt nem neked kell megbecsülnöd, hogy hova fog érkezni a célkereszthez képest a lövés, hanem már előre be van kalkulálva, így a célkereszt a várható becsapódási helyet mutatja, a gravitáció okozta lövedékesést is figyelembe véve. Ezáltal mivel belső nézetből konkrétan a torony közepén van a "kamera", ahonnan a lövedék is indul, míg kívülről a tank felett egy-két méterrel, utóbbi nézetben könnyebben ki tudod használni a lövedék esési ívét, eltalálva olyasmit is, amit belső nézetből nem tudnál. -
MrGringo #334637 Folyamatosan jönnek az ilyen játékosok mint ez is. Az ilyenektől van néha olyan érzésem hogy meg kéne őket fojtani vagy ilyesmi...
Az első accomnál amit már eladtam nekem is az volt az elsődleges szempont hogy benne legyek az elitben! Mentem vele 14ezer csatát és szinte csak az számított hogy mindig lila legyek. Elvesztettem azt az érzést hogy mi is a játék öröme! Volt olyan nap amikor csak 50%-os winrate-em volt és az teljesen elszarta az egész napomat! Aztán kimentem külföldre és eladtam az accot. Nem olyan régen kezdtem egy újat és már nem használok xvm-et sem mert abszolút nem érdekel a statisztika! Nem hagyom hogy megrontsa a játékomat! Mára már szánalmasnak gondolom a régi gondolkodásomat! Most jáccogatok ahogy akarok és élvezem a játékot! Erről szól a játék nem pedig színekről!
( Azért az ilyen videón látott debilek ma is felhúznak még, de már nem érdekel! Hamar túlesek rajta és elfelejtem a következő csatára!)
-
FosTalicskaa #334636 Akkor erre éppen most válaszoltam :P -
FosTalicskaa #334635 Az szép. Azt meg kell lesni. :D Egyébként meg külső nézetből lőve nemcsak a görbe változik meg de a kezdőpont is eltolódik a torony közepétől. Erre még nem sikerült rájönnöm hova kerül. Talán a képernyő közepére? Emiatt van az, hogy ha becélzol valamit mondjuk külső nézetből, majd bemész sniper módba, úgy hogy jobb egérgombal előtte rögzítetted az ágyút, kicsit szétesik a célkereszt, mert akkor került vissza a torony középpontjára a röppálya kiindulópontja. A játék érzékeli ezt a pálya módosítást és hozzácsap valamennyit ismét a célzásidődhöz, mintha megmozdítottad volna a tornyot pedig nem. Yossariannál például azért tudott a ház mellett ellőni mert a monitor talán közepén elhelyezkedő célkeresztet nem akadályozta a ház... Rohadt sok bug van ebben a játékban már évek óta, és sajnos a legtöbb az alapfunckiókat érintik (célzás, kamerakezelés, spotolás, átütés) + hozzájön még a működését jól sejthető rng cheat system is.
De nyilván az a fontos, hogy az artik még pontosabbak legyenek, a lightok és medek mégpattogósabb páncélt és mégjobb ágyút kapjanak, új táras tankok, meg revolvertáras fv td pihenjenek minden bokorban stb... -
yossarianHUN #334634 Ha tudsz angolul, nem érdemes magyarul játszani. Egy rakás szemét az a fordítás, ráadásul a szánalmas helyesírási hibák mellett még ilyen, játékmenet szempontjából komoly félrefordításokkal is tele van. -
messerharcos #334633 nem kell, de nem is tilos. Mással majd skilleskedek, ezzel meg hülyére lövök mindenkit mindenhonnan = ) -
messerharcos #334632 nem kell, de nem is tilos. Mással majd skilleskedek, ezzel meg hülyére lövök mindenkit mindenhonnan = ) -
yossarianHUN #334631 Ez szép és jó, de a linkelt képen látható helyzetben külső nézetben is "el kellett volna akadnia" a háztetőben a célkeresztnek. Egyszerűen a szerver úgy vette, hogy az a házblokk már le van rombolva, miközben kliensoldalon még épen állt. És nem csak az én oldalamon, mert láthatóan az ellenség se értette, mi van. -
técsé2 #334630 Azt észrevette már valaki hogy az előrzet perknél rossz a magyar fordítás mivel eszerint a perk nem kumulatív, míg az angol leírás szerint igen? -
técsé2 #334629 És ki számít returning playernek?
Egyébként tényleg feltűnő, hogy tul képpen mostanában alig találkozni 20k csata feletti játékosokkal. Ennyi idő alatt mindenki belátta, hogy tök mindegy milyen tankkal mész, vagy milyen a játéktudásod, mert egy csatát csak az dönt el hogy mennyi majommal játszol együtt, nem pedig a te játéktudásod.
Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.11.15. 12:43:14 -
técsé2 #334628 Azt hiszem a warpack cheatben van ilyen mod, hogy arty nézetben lehet lövöldözni. Ez megmagyaráz számomra megmagyarázhatatlan dolgokat, hogy az ellen mikor egy szintben vagyunk a domb két oldalán, többször is betalál, míg én a tornya legfelső 1 pixelét sem látom sniper nézetben. -
Pares #334627 WG-nél mindig van lejjebb. -
FosTalicskaa #334626 A WT meg akkor lenne jó ha kiszednék a faszláma repülőket. Addig az is ugyanaz a bullshit mint ez, csak az artik mellé még jönnek ők is... -
FosTalicskaa #334625 Jópár haveromat az artik üldözték el a játéktól. Ők például úgy vannak vele, hogy soha többet ez a szar nem fog feltelepülni a gépükre. Meg tudom érteni őket. :)
A játék hülyeségeit órákig lehetne sorolni, de a pozitívum az kimerül abban, hogy ha van kb 10-30 perced játszani akkor ebben mehetsz néhány kört míg más értelmesebb játékokhoz azért kell a min 1-2 óra... -
Koszonhetik a retaralt costumer service-uknek :) -
Csucsidoben 100-115k volt egy szeron, most 60-70. Ezert kapunk jobbnal jobb specialokat, regebben sz@rtak a fejunkre. -
foxbat88fx #334622 WT-ben napról napra többen lesznek :D:D
szegény WG :) -
lexlutor #334621 ugylatszik tenyleg fogynak a jatekosok:
It says: “We want you back!” and offer individual missions to the returning player as such (no time limit for the tasks):
- for simple return and playing one battle: 7 days premium account
- play 15 battles: 10 gold repair kits, 500 gold, 500k credits
- win 10 battles: 10 gold medkits, 500 gold, 500k credits
- gain 25k XP: 10 gold extinguishers, 500 gold, 500k credits
Plus a Dicker Max for free for simply logging in. Now that’s nice of Wargaming, isn’t it… -
Gyuszopapa #334620 Nem kellene gold-al lövöldözni.Tessék szépen oldalba kapni vagy hátulról.Ja ahhoz már skill kellene. -
messerharcos #334619 Nem tudom, nekem semmi bajom a t-54-el se, eszméletlenül OP szerintem, bár az is igaz, hogy azzal a tankkal borzasztóan gold noob lettem :D Mikor meglátok egy E-100 at ami jön velem szembe, nem tudom megállni hogy ne lőjem át azonnal már szemből is :D -
rogan99 #334618 Obj 140 a t-54-em valódi örököse, kapásból megkapta ez is a szopató flaget, pattogok mindenről 30% WR, óó jeeee. -
FosTalicskaa #334617 Ez a bug a játék leges legeleje óta benne van. Az oka, hogy nincs ballisztika számolva a játékban. Ha a célkeresztet rá tudod tenni valamilyen pontra a pályán akkor a játék legjobb tudása szerint megpróbál valamilyen görbét odahúzni amit majd a lövedék is meg fog tenni lövés után. Az ál random pedig valamiféle eddig nem ismertetett szabályok alapján vagy rásegít a lövésre vagy eltéríti a francba. Nem számít, hogy sniper módban viszont rá sem látnál. Nálam is sűrűn előfurdul hogy a mélyedésben lévő tankok sniper módban egy teljes tanknyival lentebb vannak a sziklaperemnél, de külső nézetből meg csodásan be tudom lőni a tornyát... Ezért lenne jó valami hack-et beszerezni amivel gombnyomásra lehetne akitválni az arti felső nézetetet. Akkor egész komoly dombokat is simán be lehetne lőni..... -
Lichtmaschin #334616 Én egyébként csak azért jatszok artyval, hogy kb tudjam hova tudnak belőni és hova nem, meg hogy kb ilyenkor merrefelé helyezkedhetnek. De az biztos hogy a pontosságot rontani kellene némely artynal. Pl gwpanther az szinte mindig oda lő ahova kell, kivéve mikor handicappelve van es a 10 meterre lévő hellcat felett is ellő. Masik m44 pedig pont az ellentéte ennek, soha semmit nem találok el vele, kivéve mikor beadja a god módot és egylovesezem aaz ellent, de azt hozzateszem hogy van 8 db gold lőszer benne ha azt betöltöm jön a god mód. Erdekes nem? Es akkor mondja valaki hogy nem pay to win....amatőr játékos vagyok es mikor jatszok szeretnem élvezni, de az utobbi idő ben 100 jatekbol egyett ha elvezek. A tobbi mészárlás egyik vagy masik oldalon. Lehetetlen kapaslovesek, scouttal ugy meghalni hogy akik radlottek meg fel sem spotolodtak megfizethetetlen. Szóval nem sírás volt ezzel a cel, csak a csalódottság szolt belőlem, a jatek élmény miatt. -
Ami után célzol nyomj egy shift-et hogy kívülről nézze. Én úgy érzem hogy úgy jobban betalálok. -
Nekem pl. a stat határozta meg a játékhoz való hozzáállásomat. Még annó amikor noobként először csöppentem bele a modokba. Észrevettem hogy csak sárga a statom és azóta arra törekszem hogy minnél jobban teljesítsek és a statom is legyen egy szinten. Emlékszem akkor az átlag xp-m 250 volt most meg 495-re sikerült felvinnem ami számomra nagy javítás. -
Phara #334613 Azt néztem több videóban,mikor lőnek és nem szűkül be teljesen a célkereszt akkor is oda megy a lövedék ahova kell.Nekem bezzeg még 100m-ről 95%os célkereszt lefedettségnél is ami nincs összeszűkülve mellé lő minden.Nem arty... -
Userx2 #334612 Látótávból sosem elég. Abszolút első soros tanként magamnak spotolok. Leláncolás nem gyakori, így a parancsnoki javítás nem létszükség. A toronyforgatót sem lőtték még el. Löveget igen, de arra már megy a skill. Lőszer rekesz sérülés meg nem is volt még talán. -
Lucifer001 #334611 Egyet értek Gyuszopapa-val . Ha nem azért jön fel , hogy játszon , szórakozzon , hanem lóbálja , mert valami hiányzik az életéből ott bajok vannak .
Van egy ismim , ő sárga , ( most valahogy az új pach ill. xvm miatt zöld lett ) és már túlzásba viszi , hogy mennyire kellemetlen ez neki . Hiába magyarázom , hogy élvezd a játékot , és ne feszülj a statra . Persze számít !!
, mert vannak idióták is bőven sokszor miattuk veszítünk , de ha még hátráltat is , lökdös , blokkol .... Viszont szerintem sokszor lehet , hogy a gond az , hogy célkeresztben játszanak , és nem "minimapon" , laggol , vagy gyenge a gépje . RED:BLACK szerintem ő reset / ban , vagy ilyesmit kaphatott . Változott sokat a játék a kezdetek óta Régen még oktattak minket , és kapálni is lehetett a T-150 - el , de már az sincs fenn you tubon 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nazarov77 #334610 Na igen, ha lila játékost látok kb 80% az esély rá, hogy csak golddal fog lőni, még szegény T49emet is golddal lőtte az Object 140. -
Gyuszopapa #334609 Az,tudod mennyi ilyen statpadder van,sok.
Valaki erre veri ki a monyóját és még büszke is rá.Legalább olyan büszkék mint az a kék szakasz akik szórták az aranyat és még ők low-oztak és noob-oztak le mindenkit.
Vannak betegek na. -
Madi92 #334608 Ennek így mi értelme? Stathúzás?