A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #334637 Folyamatosan jönnek az ilyen játékosok mint ez is. Az ilyenektől van néha olyan érzésem hogy meg kéne őket fojtani vagy ilyesmi...
Az első accomnál amit már eladtam nekem is az volt az elsődleges szempont hogy benne legyek az elitben! Mentem vele 14ezer csatát és szinte csak az számított hogy mindig lila legyek. Elvesztettem azt az érzést hogy mi is a játék öröme! Volt olyan nap amikor csak 50%-os winrate-em volt és az teljesen elszarta az egész napomat! Aztán kimentem külföldre és eladtam az accot. Nem olyan régen kezdtem egy újat és már nem használok xvm-et sem mert abszolút nem érdekel a statisztika! Nem hagyom hogy megrontsa a játékomat! Mára már szánalmasnak gondolom a régi gondolkodásomat! Most jáccogatok ahogy akarok és élvezem a játékot! Erről szól a játék nem pedig színekről!
( Azért az ilyen videón látott debilek ma is felhúznak még, de már nem érdekel! Hamar túlesek rajta és elfelejtem a következő csatára!)