418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #334928 ARL 44-el Redshire E0-ban a szikla mögött kempeltem, simán legyűrtük volna az ott lévő tankokat, de az arty retkek folyamatosan kattintgattak. Megnéztem, a Bishop 17 sebzést csinált :D (6 lövés 1 találat), de a másik kettő 1743 sebzést kattintott össze (36 lövés, 15 találat). Az volt a "szerencsénk" hogy mind a három rám tetű rám (ránk) figyelt, a másik oldal meg azalatt megnyerte a csatát. Persze én ezért nem kapok xp-t...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.18. 14:23:39 -
A Loca féle minimappal nem kompatibilis. Vagy egyik, vagy másik. Ha a Loca-t akarod használni, maradhat mellette az xvm, csak a minimap részét lődd ki. Én is így használom.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.11.18. 14:25:30 -
Bishopnak rövid hatótávja van, de alig van olyan hely ahová nem tud belőni. Saját tierben pedig rendkívüli gyilkológép. -
Plata #334925 Mivel voltál?
Bishop hogy a fenébe lő meg téged a pálya másik végéről,amikor max 500 vagy 550 méterre tud tüzelni,és az ágyúja elég vacak?
Amx elég jó arty,pontos és gyors,a prém arty meg durván gyors és pontos.De a Bishop egy rakás vacak. -
" De há' az artyő a WoT része" Ha azt kiveszed elmegy az összes buzi. Tudod kinek kell az? Buzifelvonulás azért mert nincs arty WoT-ban
-
Pares #334923 Első csata: Redshire, 3 arty (Bishop, AMX13AM, leFH18B2), egész csatát kénytelen voltam végig kempelni egy kibaszott szikla mögött, mert folyamatosan lőtt az arty, mintha szőnyegbombázás alatt lettem volna. A három artyjuk az egész csata alatt összesen 42-szer (!) lőtt. Aki kibújt, az megdöglött. A végén próbáltam én is kimenni az utolsó ellenségekre, persze rögtön kilőttek az artyk... Persze, hogy alig csináltam valamit, mert egész csatában rám figyeltek (biztos a kibaszott xvm alapján), és persze, hogy first win lett. Szerintem legjobban azzal tudnának játékosokat visszacsábítani, hogy lenerfelik a gecibe vagy teljesen kiszedik ezeket a szarokat... Milyen jó lenne, ha a gyáva férgek nem lövöldözhetnének büntetlenül a térkép másik feléből, máris mindenki szabadabban játszhatna, nyugodtan lehetne jókat közelharcolni anélkül, hogy valami gyáva féreg a térkép másik feléből beleugatna, nem kéne attól félni, hogy mikor kattint rád az a mocsadék a szatellit nézetéből... -
stork13 #334922 Köszi, megpróbálom nélküle. -
Na talán összejön :) Köszi mindenkinek. Bár pár dolgot még így is át kell majd pozícionálni :) Utána meg beloopolom a kecskeszimulátor zenéjét és arra wotozk :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.11.18. 12:28:30 -
Minimappal esélyes. -
stork13 #334919 Kíváncsiságból feltettem az xvm-et, viszont csatában a töltőképernyőn nem jutok tovább (bár ott már színez :D). Összeveszhet valamelyik moddal (locastan minimap, fehér kilőtt tank, scopeshadowremove, damagepanel van fent) vagy más gondom lehet (aktiváltam)? -
besti #334918 Most volt egy ilyen 5-ből 1 alkalom, amikor a VK Béla tudta tenni a dolgát. A maradék 4 csatában a lassúsága, lassan célzó lövege és az artik szeretete miatt inkább szenvedés.
-
Kotomicuki #334917 Sajnos, a random-ja válogatja, hogy melyik körben jó és élvezetes az FV215b: néha elfogadható a páncélja és sebez is a lövege, de gyakrabban tűnik egy átlagos T9-esnek - és semmiképp se heavy-nek.
Az a gond, hogy T8-tól nagyon megéri/megérné a brit közepesekkel és nehezekkel a háttérből operálni, de elég kevés csapat és térkép tud ilyen feltételeket biztosítani nekik: ezek is szimplán támogató tankok, mert az osztályuk minimális követelményeit nem tudják teljesíteni (mozgékonyság, DpM, páncél), így más területet kell találni nekik az érvényesülésre - cserébe kapnak jó látótávot, viszonylagos toronyfrontot és egy gyorsan célra álló és újratöltő(215b)/hihetetlenül gyors lövedékű ágyút, amit lefelé is lehet dönteni(7/1) és ezeket kéne (tudni) kihasználni. -
Userx2 #334916 solo easy pack Ebben mutatja, hogy néz ki a játékban. -
bigmano #334915 Az aslainban van egy előnézeti lehetőség is a telepítésnél...... -
van benne kép mindenről hogy meik mod micsoda:) -
Esetleg 1szer google... -
Értem Én hogy kiválaszthatom. De nem látom mi az amit ki lehet választani :) Próbáltam már vagy 8 féle ilyen telepítőt, de egyik sem győzött meg. -
R3nton #334910 meg még a játékosok 98%-ának persze mindig van 1-2 ember aki szembe megy az árral és valamilyen módon tetszik neki egy ótvar tank ^^ -
Pedig nagyon jó kis tank nekem bejön + élvezem vele a játékot. Esetleg írd hozzá, hogy szerinted... -
Telepítésénél kiválaszthatod mik kerüljenek bele. Én is csak a szokásos cuccokat rakom bele (jimbo, vertical tech tree, stb..).
Töltsd le és meglátod, ha nem még mindig ki lehet lépni a telepítőből + folyamatosan frissíti. -
R3nton #334907 csináltam én már olyat e5el, hogy 8000-ret blockolt az armor, 8000-ret spotoltam és azt hiszem olyan 4000 körül sebeztem, de lehet 5000
Fos gyúlékony szar, és hátsótornyos is. Legszarabb. Eleve ilyen nyomi modulokat kell rá feltenni a jók helyett, hogy ne gyújtsák ki 50x egy meccs alatt. -
Pares #334906 Wut? -
R3nton #334905 Le lesznek nerfelve miután buffolják a lightot :D -
Nem szeretem az ilyeneket. A benne lévő cuccok nagy részéről nem tudni hogyan is néz ki a játékban... tovább tart ráguglizni mindegyikre mint egyébként leszedni egyet valahonnan. Aztán pedig xvm-et újra testre szabni, mert csak 50% az esély arra, hogy a régi működik. Szóval szopás az egész. A modcsomagok meg tele vannak fölösleges és nem tetsző dolgokkal (fehér kilőtt tank, hangmodok stb...) -
EmR3 #334903 Óóóó jaj, kitettek a hoaxból. Pedig ma nem is akartam beszólni, de hát így jár az aki nem bírja a rivankázást.
-
Használd az aslain mod csomagot, sok időt lehet spórolni vele. -
Wot :) -
Melyik progi modolása? -
Lejött, de kezdhetem a modolást megint egyesével. Mert az egyik miatt nem indul... -
Kitartás, hamar lejön az. -
Paradoxon61 #334897 Te se panaszkodhatsz, tökéletesen illik rád a név, amit választottál. :) -
És a battlelog is most frissít! XD Délelőtti multimóka kilőve... -
Kurvára kellett ez az update... -
Userx2 #334894 Ezzel nem lehet sniperkedni?
6610 bloced by armor De bunkó módon játszottam. A csapattársakat hagytam elhalni a nyűves táras arty miatt, utána lehoztam az oldalt. Amúgy hülye biztos tank szerintem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezzel felszereléssel jó.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.11.18. 08:39:10 -
Lucifer001 #334893 Így ahogy írod ,
és nem könnyű vele játszani . Ki kell ismerni ,és csak a pillanatot várni . Megtanulni gyávának lenni , és a megfelelő pillanatban a megfelelő ellenséget lerohamozni , ( pálya adottságok nem mindig engedik a távolból való csipkelődést . sőt ritkán ) stb stb .. De az , hogy önmagában OP legyen véleményem szerint nem igaz .
-
Userx2 #334892 Ugyanebben a helyzetben a az Obj 140 egy E5-öt lekopasztotta volna az ormótlan parancsnoki kupolán keresztül. View port belőhetetlen rajta, ahogy minden más is. Löveg sérülékeny csak. Ezzel pontossággal + fegyverkovács skillel ugyanúgy használható utána. Lőszer rekeszt is csak hátulról lőve kap. Ne mond másoknak, hogy rossz tank. Ez legalább a goldot is képes pattintani 50-80 %-ban. E5-öt megeszi a gold. Odaadnám az E5-öt, hogy ezt megtarthatnám. -
bigmano #334891 Erre nekem több mint 20.000 wn8-at adott pedig csak "cigánykodtam" a heavyk körül egy picinykét,szvsz ez az új amerikai light ág simán alkalmas a wn8 húzására és még szórakoztató is.
Ja meg a T37 stronghold alap lesz ha csak nem nerfelik a Cromwellel kézenfogva...RIP pokolcica ;( -
Tegnap volt egy klán, aki hasonlóan gondolkodott, aztán mikor kaptak a nyakukba 6 Cromwellt (A 6 T37 ellen), akkor megváltozott a véleményük. -
bornofakone #334889 Csak így tovább :DD -
yossarianHUN #334888 Csak mióta szakaszoztam vele. Felnyitottam a szemét:D
Userx2: Akárhány 3k sebzéses kört másolsz be ide, akkor is messze a leggyengébb T10 heavy marad:) A kérdés csak, hogy a Chieftaint érdemes lesz-e megvenni.