418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nálam ez volt eddig a plafon:
E100 - 9563 -
clickerek fele azt se tudja mikor mire lőjön.....
nem hiszem hogy akkora hátrány lenne ennek a tanknak az, hogy tető lemeze gyenge
artyval úgy se fogja belőni csak a random, player sose
meg hányszor fog elő fordulni ? -
Oddball29 #335326 És az mikor akadályozott meg egy clickert, hogy telibe nyomjon? -
E100 miatt fontos lesz. 113-al sem éri meg e100-at facehuggolni, mert belövi az UFP-t AP-val. :D Hogy rühellem azt a szar 113-at.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.22. 12:51:33 -
Azt én sem tudom, mi az individual benne, amikor írják, hogy néhánynál kell platoon is. Ezeken kívül érthető, hogy mi benne az individual. Az egy más kérdés, hogy SS és miatta a magyar fordítók "személyre szabottnak" fordították "egyéni küldetés" helyett. -
R3nton #335323 ja op az ilyen mozgékonysággal, úgy megy mint egy med és annál sokkal jobb a páncélja, az meg hogy van egy weakspota tetején nagy szám. A videók alapján OP-nak tűnik. -
még ha úgy mozogna mint a Maus, akkor meg érteném ezt a bajt, de nagyon is jól mozog -
Ez egy kihívás. Ha már 2 kivételével az összes T10 ki van fejlesztve, nem tudsz mással érdeklődést fenntartani, csak ilyenekkel. Ezért volt jó a KV-220as mission is. Bár az időre ment, ez volt benne a rossz.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.22. 12:42:07 -
19,3k a kombinált legjobbam eddig Maussal, azt hiszem.
Bár volt egyszer 14k pot. dmg-em is, de ott nem emlékszem a sebzésre. (South Coaston volt)
Arty csata. Ez is könnyen megcsinálható.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.22. 12:39:05 -
R3nton #335319 A lighots és a medes simán teljesíthető egy jó körben extra tokenekkel. A heavys vicc, szerintem én TD-vel se tudnék ennyit sebezni, max valami nagyon brutál körben, az artysat se tudnám meglőni bc artyval. -
davidbog #335318 Erősen kétlem. Ha a spot dmg nem számít bele akkor esélytelen ezt megcsinálni.
A lepattintás is elég nehéz, mert csak úgy ömlik majd a HEAT/APCR lövedék, mert ugye kell a sebzés ehhez a küldetés sorozathoz. Meg aztán a külső modulok (futómű, löveg, optika) és előtétpáncélzat sebzésbenyelése nem számat lepattanónak, hanem átütő találatnak. Tehát hiába lövik sidescrape-ben a futóművet és nyel be 4000 dmg-et az semmit nem ér. Nekem a legnagyobb lepattanóból származó összeg olyan 9500 körül volt kétszer is, mindkétszer IS-4-el és nagyon ostoba ellenfelek ellen. És akkor emellé kellene sebezni még több mint 10k-t, aha. Aztán az északi szél becsukja a mesekönyvet... Nekem olyan 7900 körül van a legnagyobb sebzésem heavyvel, M103-al. A csata végére két HE maradt.
Tier 10 TD-ben/közepesben nagy szerencsével elérhető a 10k. A legnagyobb sebzések a jó játékosoknál 9000 körül vannak. Nem gyakori a 10k feletti.
Gondolom ezeken még változtatnak. Meg aztán nem úgy volt hogy személyre szabottak lesznek? Mert ebben így nem tudom mi az individual. Az lesz majd a jó, hogy ha a personal rating alapján ez még változik és akinek ilyen 8-9000+ annak még ennél is nehezebb lesz. :D -
Oddball29 #335317 260-ért azért annyira nem törném össze magam. Olyan botrány vékony a a teljes tetőpáncél, hogy az összes SPG rád fog vadászni, amellett persze, hogy kell nekik a ritka frag. -
Nehezen, lévén ahhoz, hogy O.260-as küldikért mehess, előbb a T-55-öt meg kell kapnod. Ahhoz a T28-Conceptet... Ahhoz meg a... Stbstb. Az IM pont, hogy nem az időről szól. Inkább mák, illetve helyzetfelismerés. Magasabb szinteken legalábbis. :P
Plusz kredit az tényleg jó... Főleg, ha a másodlagos küldiket is teljesíted. Fúj női crew, remélem, konyha garázsmodot is adnak hozzá. -
Pares #335315 Megnéztem a screenshot mappát, a csatáim, amik ezekhez a küldikhez legközelebb álltak:
E75-el 5110 sebzés + 10190 blokkolt
JgP2-vel 6165 sebzés + 6 kill
JT-vel 7325 sebzés + 4 kill
JT-vel 7147 sebzés + 4 kill
Szóval, ja, murva nehéz lesz... Magyarán nem lesz Obj. 260 nekem se :D -
Na ki volt velem? ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
técsé2 #335313 Volt már olyan Heavy a játék történetében, aki 20000 sebzést osztott ki és/vagy pattintott? Az arty lesz a legkönnyebb, minden nap találkozom top sebző top Xp-s artikkal. -
De ha jól értem. rámegy az ember a többi tankra (stug IV, t28concept, T55a) is közben, nem? Barakk helyett minimum jók lesznek azok is. -
VanDaal #335311 Na asszem nem lesz Obj.260-am :D
Bár le merném fogadni, hogy tuti lesz 1-2 olyan Lucky Luke, akik már 1-2 órával a küldetések aktiválódása után be fogják mákolni az összeset. Meg majd jöhetnek megint a "megrendezett" csaták pár nagy klánnál, éjjel 3-4 között, összeszámolással, egyszerre indítással, meg a hasonló kis trükkökkel, amiket be szoktak vetni egyéb contesteken is... -
TD mindenképp hightier. 10k damage lentebb nincs az ellenfél HP-jában :)
Jó az is, hogy egy kis kreditet is kapunk útközben a missziók alatt:D -
Esetleg nem lehetne az LT missiont megcsinálni 113-al is, mint a múltkor, amikor 13k spotot szedtem össze vele? :D -
Hát, O. 260-at könnyű lesz csupán LT-kkel, és T-54-el megszerezni pl. Vagy Cromwellel, bár ott a secondary nehéz lesz. HT-t Maussal, E-100al lehet bemakkolni buta enemyvel. TD, Arty csak tiszta mák kérdése. TD-vel last stand a végén / lemming enemynél, arty meg jó dmg-es kör, és a végén last stand max. 1-2 enemyvel. Vicces, hogy a secondary mission artynál elősegíti a primary-t is.
Szerk: LT, TD, arty esetén nem kell életben maradni. Ez azért nagy könnyítés.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.22. 11:26:22 -
yossarianHUN #335307 Fú b*szki, ezek nem vicceltek, mikor azt ígérték, nehéz lesz:D Mondjuk ezeket még mindig jobban támogatom, mint az agyatlan, "grindelj össze hatmillió XP-t" típusú dolgokat. Ez legalább tényleg kihívás lesz, anélkül, hogy közben elkopna az ember ujja. Aztán hogy sikerülni fog-e bármelyik, az már más kérdés. -
De jók lesznek az IM-ek :D -
suba53 #335305 Ismerős a szitu, de már megszoktam, így nem szökök meg.
-
Sztem 100.000ig könnyű eljutni de az az 1 milliós már túlzás. Aztán ha meghívsz barátot és elér egy X-es tankot akkor is megkaphatjuk azt a prém tankot. De az is 1 év hogy ha nem unja meg hogy eljusson odáig. -
Angelus1991ster #335303 Mindig lesz ilyen. Ideír összefüggéstelenül (most tartottunk játékot), hogy ingyen aranyat szerezhetsz. Végefelé megkell adnod a jelszavad , meg egyéb hülyeségek. De lehet , hogy én tévedek.
Régi fórumtroll legalább nem kertelt, az egyből kezdte. -
Elég nehéznek tűnik ez az egész :( -
madmanic #335301 welcome to the real world, Neo... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na ehhez hasonló eredményeket kérnék, tehát ahol a te csapatodból 4 tank minimum zérózik, addig az ellenfélnél minimum 1 vagy 2.
Ahol te minimum a dupláját sebzed a csapat "legtöbbet" sebzőjének amíg az ellenfélnél ezekkel szembe többen ezer felett.
Csak mert kiváncsi vagyok, hogy ez a "random" által összejött eredmény mennyire is gyakori...:D
mert velem már sokszor előfordult, de most láttam wot fórumon egy kisértetiesen hasonló végeredménnyel végződött csata eredményét:D(a fentebb felsorolt tulajdonságok lényegébe megegyeztek) -
WR104 #335299 Az 1 lovest pont bemakolo buzi artysok ma biztos veresre vertek a faszukat oromukben. 6-szor basztak ki 1500+ hp-rol a batchatbol. Volt, hogy toaltott a kocsog es ugy lott ki. Iszonyatos nagy buzulas ment ma ejszaka az EU2-on. -
Pares #335298
ARL 44 stronk spotter. -
rogan99 #335297 E4-el 3 lövés t-44-re, 1 pattan 2 lánc. Sztem ő sem hitte el h ekkora mákja van. Nálam viszont betelt a pohár ezzel mára. -
foxbat88fx #335296 azért áldom az eget, hogy ezek a tankos missziók randomban lesznek, nem pedig csapat csatában....
hihetetlen mi megy abban a módban :) a WG szégyene az a mód :D az összes agyhalott ott gyülekezik és mindig az ellentettjét csinálják :D
defnél rush, támadásnál kemp .....
sose lenne meg a tankom ha itt kellene csinálni a missziókat :):) -
Pares #335295 Erre azért nem számítottam, 14. csatám vele:
105-ös ágyúval. Pontosan ugyanoda mentem, ahol múltkor 0 sebzéssel hullottam el. Most velem volt az rng, meg a csapattársak sem voltak teljesen majmok, a végén azért közel voltam a megsemmisüléshez, de sikerült lehozni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.11.21. 22:46:16 -
EmR3 #335294 toborzás lvl 99
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ez a lehetőség már működik?
-
liberty2 #335292 Most tartottunk játékot és volt 500 arany nyereménynek. Ha megint lesz és megnyered akkor kapsz :) -
foxbat88fx #335291 belépek és kapok aranyat? :D -
liberty2 #335290 Hé skacok. Ki akar egy szigorúan nemzetközi klánhoz jönni és randalírozni? :) Kicsit megcsappant a számunk a BuHC-ban és kéne pár olyan emberke aki akar a klánaranyból. ;) Angol tudás, nyilvánvalóan kötelező -
Számítottam rá, mióta jönnek infók az új brit td vonalról.
A mostanit nerfelgetik, az új , forgó tornyos meg bika lesz. Vegyél goldot, freet válts, és húzd ki. Tipikus wg.
http://ftr.wot-news.com/2014/11/21/straight-outta-supertest-fv4004-conway-changes/