418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Ez jövőidő, ha jól látom.
  • Master91
    - accuracy will be nerfed a bit – not the parameter per se, but the distribution within the circle will be changed

igen, és ez mikor történt ????
  • Master91
    - Storm states that the usage of gold ammo is not that high. Even if the gold ammo was hardcapped at 5 pieces, it wouldn’t help Maus, because everyone would just shoot the gold shells in it anyway.

- Storm states that one of the main reasons why gold shells are not hardcapped, is the fact it would reduce Wargaming’s profit
  • madmanic
    Ez az ovisok egyik mondókája a nohillnowin után.. A nocapkillall... Le kell szarni..
  • Lucifer001
    Csata végéhez közeledtén egy domb mögött szemben találom magam egy JT8.8 -al . Centurion I el voltam . Kidugom a domb mögül a löveget óvatosan , és rálövök a JT re . fasza talált , sebzett . ügye egyből a lövést követően már tolatok is vissza ( persze csak a tornyot mutatom , elég sokat kibír ) . De a lényeg , hogy azonnal tolatok vissza , és valami kalapál mögöttem , harsog . Mi a F ... van
    ? Szándékosan blokkol a csapat társam Panther II vel . ráfordítom a tornyot , adok neki 1 lövést . Na vette a lapot , hátrál , vissza enged . Ismét kibújok , rálövök a JT re , megint tolatnák , és megint blokkol , szándékosan ki akar tolni . Vissza verekedem magam mögé , és kilövöm . Sajnos elég sűrűn tapasztalom , hogy " jobb inkább nélküled " És nem kaptam semmiféle bant . Csata eredménye Jó barátom Panther II lezárta a kört NULLA sebzéssel . beteg ember .
  • yossarianHUN
    Azért kap valamennyivel több xp-t mindenki, mert a csapat teljes sebzéséért (tehát az összes csapattag által összesen sebzett mennyiségért) jár bizonyos mennyiségű xp, ami a csapattagok között egyenlő arányban kerül kiosztásra. Ergo minél többet sebzett a csapat, annál több xp jár fejenként. De plusz egy artynyi sebzés valószínűleg nem oszt, nem szoroz.
  • Phara
    Mikor bujkálós utolsó artynál azt mondják,hogy „no cap" az miért jó?Csak az kapna több xp-t aki megöli,nem?Vagy alapból a 15 killes győzelemre több xp jár mindenkinek mint ha elfoglalnánk a végén?
  • yossarianHUN
    Hogy taposnám meg a vodkavirágos, kopasz fejét...
  • Pares
    http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/strongholds-fight-wg-skirmishes/

Jó lenne, ha holnap este összeállna a csapat, és megpróbálnánk.
  • lexlutor
    mondj ebben en sem nagyon hiszek, mert pont a nagy klanok fogjak fokent csinalni a kis hajnali osszeszamolos trukkozest. ha meg kibannoljak oket, ki fog esl-re meg cwre jarni.
  • lexlutor
    - Q: “Is arty balance okay? They seem to be crawling out of woodwork again.” A (SerB): “It’s fine. It’s good that there’s more of them.”
    :D
  • yossarianHUN
    Megvettem az 50B-t, gondoltam kipróbálom mit tud, de esélytelen. A T10 tele autistákkal, és az összes arty féreg az összes lövéséből eltalál. Mindegy hova megyek, mindegy mennyivel megyek, 3 másodperccel a spottolódás után kapom az artyskulót, függetlenül attól, a pálya melyik részén vagyok. Hihetetlen. Ezeket a férgeket aki a játékba betette...
  • madmanic
    6 csata 5 disconnect.. polakweekend -.-
  • yossarianHUN
    Ááá, replayes bannolással sem foglalkoznak már időtlen idők óta.
  • lexlutor
    joszokas szerint, szerintem sehogy.
    max ha felnyomnak valaki replyel, akkor kap egy kis bant, azt csokolom.
  • yossarianHUN
    Egyébként éjjelente tényleg tuti nagyipari bundázások lesznek, nem tudom, hogy akarják elejét venni ennek.
  • patchaou
  • lexlutor
    na igen :)
  • yossarianHUN
    Dehogynem, csak bundázni kell a meccseket:D
  • lexlutor
    IM by Storm:

Q: “We’ll be lucky if 10 people finish it.”
    A: “We are planning for the top mission to be completed by several tens of thousands of players in 2015.”

nehany tizezer ember?? 20k damage heavyvel. ertem en h okozott es blokkolt egyutt, de ezt akkor sem hiszem h nehany tizezer ember fogja tudni telejsiteni. mikozben anno a kv220at is 3k ember erte el.
  • Sunsetjoy
    Te mondtál valamit, gondolom hasonlóan nyilvánultak meg feléd is. xD
  • András77
    Ment a nagy oláh szöveg erre beírtam a képletet hogy ro = gips...

Amit utána kaptam ékes oláh szöveggel egész csata alatt :)
  • patchaou
    Na az meg sem fordult a fejemben, hogy a monitorhoz kellhet illesztő program XD A többi stimmel, köszi a tippet :)

Met - kis alakítással jó lesz, Köszi ! :)
  • ximix #335466
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Illesztő program monitorhoz, a játékon belül monitor kivan választva, képarány jól van megadva, agpu driver, a monitor elsődlegesnek van beállítva .... passz
    Amúgy most lehetnél igazi fps huszár mert a crt megy vagy 100hz-en:)
  • Pares
    Ma megint a szokásos jelenség: T28 Protoval megyek 4 vesztes csatát, mindegyikben benne vagyok a top 5 xp-ben, az 5. csata tier 10, 2 sebző lövésem volt, first win, 4. lettem... alulról... Ez már szinte törvényszerű.
  • Met
    Impact
  • patchaou
    WOT logón lévő betűtyípusra hajazó font-ot tud mondani valaki? Lehetőleg ingyenest :)
  • vasasgabri
    Azt tudom de vannak különféle nézetei amiket le lehet tölteni ha jól láttam.
  • lexlutor
    t54e1nel kulonosen vicces volt tegnap amikor ammorackes volt a gep, es fogalmam sem volt h mikorra fog betolteni, mert olyan vadak irt ki h 2,2 masodperc...
  • Sherman0070
    Azt a bugot is javíthatnák hogy ha lövök és shiftel belsőnézetbe váltok és vissza ne kezdje előrről írni a töltésidőt.
  • Sherman0070
    Arról van már végre hír hogy több magos támogatás 2019 előtt kijön-e?
  • Mardel
    Ezt a bugot javíthatnák, hogy sniper nézetben a bokor mögött vibrálnak az átlátszó levelek...
  • Lucifer001
    Majrélámpa nem egy mod , hanem a parancsnokod képessége , " hatodik érzék " És akkor aktív , ha ezt a képességet elérte 100% ra.
  • Master91
    az egy skill, képesség, amit a parancsnokon tudsz ki húzni

6. érzék a magyar neve, sixth sense az angol (asszem :D)
  • vasasgabri
    Hát igen. "Majré lámpát" hol tudok letölteni amiben nincs beszéd és a legegyszerűbb(Mod csomagot nem akarok feltenni)? 2-3 napja volt fel téve egy videó és abban volt valami sárga háromszög.
  • Toweliee
    Scouttal muszáj. Megvan az álcád és a mobilitásod (nameg a majrélámpa), hogy elhúzz ha baj van.
  • Lucifer001
    Köszi . Célom csak annyi , hogy a garázsban legyen ( mint mindenki másnak ) ezután majd lesz valami , hogy megkapjuk , vagy valami event alkalmával . De gondolom valamelyest előnyt élvezhet az , akinek ki van fejlesztve , és ott van a garázsban . Ha meg nem , akkor sem gond . + egy tier10 van és ennyi Tehát csak annyi lett volna a kérdésem lényege , hogy a " váltásra " el tudok e jutni addig . De így úgy érzem szinte könnyedén .
    Köszönöm a hozzászólásod .
  • vasasgabri
    Köszönöm válaszod! Ezt szoktam ha van rá lehetőségem, de 8-9 szinten nem szoktak egyedül kóborolni.
  • técsé2
    Mivel most a 9.4-es patchnél vagyunk és itt azt írják legkorábban a 9.8-al jöhet akkor az még a havonkénti patch-el is min 4 hónap. Bár nem tudom most havonta vagy kéthavonta jönnek az új patch-ek, csak azt hogy tervezték a havonkénti gyakoriságot.
  • Toweliee
    Ne a tárassal használd. Használd felderítőként, ha meglátsz egy lassú heavyt vagy td-t egyedül (vagy ha mással van elfoglalva) akkor autoaim és támadd le, rohangáld körbe.