418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nézd a jó oldalát, legalább már nem fogod tudni hogy gold , moar fán (hátha nem figyelsz a sistergésre) :D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.11.24. 17:12:38 -
Még egy tank amiből a sok statpadder szórhatja a goldot. Nehogy már meg kelljen tanulni a weakspot-okat
-
Hát ilyen nincs bazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!! A következő csata és megint 1 shotol a geci arty úgy hogy lövöm hátba az ellenfelet. Hogy rohadna meg az összes ott ahol van.
-
Oddball29 #335566 Még több fake csata. -
- developers will ban (forcibly disable) the mod, that shows what type of shell hits your tank (gold/credit). The reason for the ban is that the same mod not only tells you the type of the shell, but also who is shooting at you.
Vége a goldnoob-ozós chat párbajoknak :D -
AHAHAHAHA :D
Hello everyone,
in 9.5, Object 907 (CW third campaign reward) will be buffed as such:
- penetration of credit shell buffed from 219 to 264
- reload time buffed from 7,1s to 6,5s
- dispersion on the move buffed from 0,12 to 0,1
- aimtime buffed from 2,3s to 2s
Thanks to Sycopanth for letting me know (why post this stuff in clan section? Wargaming… *sigh*) -
1 perce történt... nem elég hogy féreg artysta, még arannyal lövi a T37(!!!!)-emet. Mekkora egy faszláma az ilyen?!
-
Ez az ócska , fos E75, kétszer pattant egy IS-ről! Ilyen egy fos tankkal már régen volt dolgom! -
Na, megint kaptam egy nap Bant. A rohadék IS-2-esünk direkt súrlódott hozzám, így esélyem sem volt a T21-esemmel időben odaérni spotolni. Utána keresztbe fordított aztán rám lőtt. -426 HP erre berágtam és beflankoltam , kettőt rálőttem, és már jött is a ban.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.11.24. 16:45:07 -
Volt a minap az FTR-en szó a Warthunderes orosz rage-ről, hogy a rubel miatt 40-50%-al emelkedtek az aranysas árai... -
Oddball29 #335559 Lehet jobban élvezném szakaszban, XVM-el, Damage panellel meg hasonló csalásokkal, és hétvégén kívül.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.11.24. 16:30:27 -
nekem az előbb volt egy érdekes csatám. Tigris2-ben még volt 600hp-m és egy t54 kilőtt egy lövésből. Tuti, hogy csak ő lőtt rám van kapott sebzés modom, és csak őt jelezte. Nem éghettem le mert rögtön meghaltam, meg az automata tűzoltóm sem lett elhasználva. Szerintem ammo racket sem kaptam mert a tornyom nem repült le- meg nem is jellemző erre a tankra. Aztán persze lehet, mert más magyarázat nincs rá. Megkérdeztem a srácot ő csak annyit mondott, hogy warpack modja van de gondolom hülyéskedett. -
lexlutor #335557 nem biztos h olyan sokaig megy majd meg az emberkedes. a fopiacon a rubel zuhan es ki tudja hol all meg.. meg aztan nem veletlenul kezdik el igy esz nelkul szorni a premtankokat, vagy eppen az inaktiv jatekosok visszacsabitasat, vagy a hozz valakit akcio. tegnap eu1en fomusoridoben volt olyan h masfel percet vartam tier2be berakjon... -
FosTalicskaa #335556 Nem menekültek meg semmitől. Egyszerűen csak elodázták a dolgokat. Szerintem most sem lehet túl rózsás a jövőképük. A wot leszálló tendenciát mutat, az új kasszasikernek szánt repülős játék az indulása után azonnal földbeállt. A hajós lehet még az új fejőstehén, de annál megint a megjelenésekor fog kiderülni, hogy szeretni fogják e a népek. Szóval adott hatalmasra duzzadt cég, jelenleg még komoly havi bevétellel, de ki tudja meddig tart ez még...
-
Amíg nincs a piacon egy erős és kompetens cég aki veszélyeztetné a pozícióját addig úgy is bármit megtehet :/ Nekünk meg marad a "How Terrible" vagy a "move along" -
yossarianHUN #335554 Persze, de aztán a WG bevezette a kreditért gold rendszert, és ezzel megmenekült a teljes, és totális anyagi csődtől. Fuhh, közel volt. -
Lessz fán? Komolyan?:DD Ez a sok lessz fán akkor is jelen volt vajon amikor még nem lehetett ingame creditért gold ammó-t szerezni? -
yossarianHUN #335552 - Storm states that the main arguments against gold ammo damage nerf is a) loss of profit b) making the game less fun (“making it percieved worse”) by a “certain part of targetted audience”.
b) na ez nettó hülyeség, az a "less fun" annak aki nem tud goldozni, az more fun annak, akit nem golddal lőnek. A hülyegyerek meg golddal is hülyegyerek marad.
-
yossarianHUN #335551 Szerintem ez egyszerűen csak azért lesz bevezetve, hogy gond nélkül hazudhassanak arról, mennyi goldot használnak az emberek randomban. Ennél sokkal nagyobb előnyöket adó modok nincsenek tiltva. -
yossarianHUN #335550 - Maus in the game has the armor it had in real life (WG measured the real vehicle)
- apparently, IS-7 armor is historical (SS: some players claim otherwise, Storm disagrees)
Na szerintem ezeket Davidbog csuklóból meg tudná cáfolni. Annyit én is tudok, hogy az IS-7 orra a valóságban nagyságrendekkel erősebb volt, a Maus páncélzatát meg egy-két éve szinte patchről patchre változtatták, hogy megtalálják a megfelelő balanszot. -
Hmm... ezzel még a gold rinyának nem vetnek véget, csak előnyhöz juttatják a láthatatlan ellenfeleket,még kellemetlenebb ellenük játszani(szerintem) PL:T6 stronghold T37 hordák amik igaz h T10-ig vannak balancolva és 155ös átütésük 1.9es célzásidő,eszméletlen töltésidő és jobban rejtőzködik mint a borsig, hamarosan a látótávja is superior lesz,hogy esélyed se legyen mozdulni nyílt pályán heavyvel...
- developers will ban (forcibly disable) the mod, that shows what type of shell hits your tank (gold/credit). The reason for the ban is that the same mod not only tells you the type of the shell, but also who is shooting at you. -
yossarianHUN #335548 Az a vicc, hogy nem lenne rossz tank, csak a manapság T10-ben uralkodó viszonyok vágják tönkre. A rengeteg, elmebeteg sebzésű arty, a majom szinten mozgó csapattársak, meg a gyilkos TD-k. -
yossarianHUN #335547 EGLD vs Vert. Stab.
Összefoglalva, illetve angolul nem tudóknak: jobb a stab, mint az EGLD. -
Na végre!
replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kicsit megnyugtat hogy nem egyedul kinlodom a nyomoronc 50B-vel. -
Kitartás, hamarosan 5x, 3x időszak jön, addig meg napi dupla (értsd amire akarod :D ). -
Malarki #335543 Az a vicces, hogy ha az E-75 nem megy be mögéd akkor még le is hozhattad volna. -
Pares #335542 Együtt érzek veled, nagyon utáltam én is azt a tankot, de a Leopard 1-ért megéri végigszenvedni. -
Én hiszem, hogy el bírnám ezt a lassúságot viselni.. amúgy vicces volt, hogy mennyi goldot pattintottál. -
Köszi, érdekesnek tűnik :D -
VanDaal #335539 Ha valaki szeretne jókat derülni, bátorkodnám ajánlani a legutóbbi csatámat :)
replay -
Most húzom a LeoPT-t, hát elég borzasztó a kicsike. A mobilitásával még megbirkóznék, az nem olyan rossz stock motorral is, sőt szemet hunynék a papírsága miatt is, ha lenne rajta egy jó ágyú. De nem...lassan szűkül és pontatlan mint az atom. Egyszerűn utálom ezt az ágyút, papíron 0.36-os pontossága van, közbe meg....kb. Centurion-szindrómás ez is.
8 lövés / 3 találat...
-
Oddball29 #335537 Az ilyen extrém cuccok sose mentek. Csak idegesítene, hogy folyton a másikra kell várni. -
yossarianHUN #335536 És öt perccel azután, hogy leírom:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Természetesen hamar pontott tett a meccs végére a rohadvány Betcset arty. Story of today. -
yossarianHUN #335535 Ami viszont feltűnt, hogy érzésre jóval pontatlanabb az 50-120-nál. Nem tudom mivel magyarázzam, mindig megvárom a teljes szűkülést a lövések között (az elődjével ellentétben ez ugye nem tud teljesen beszűkülni két lövés között), de még így is össze-vissza röpködnek a skulók. Volt, hogy 100 méterről próbáltam ellőni egy kupolát, és anélkül táraztam ki, hogy egyszer is eltaláltam volna. -
yossarianHUN #335534 Én is pont ma vettem meg, és én sem boldogulok vele egyelőre. De a tankot nem írom még le, mert irtózatos degeneráltdzsembori, és botrányos artydömping ami ma T10-ben volt. Gyakorlatilag játszhatatlan volt. -
Lorder #335533 Be lehet még szállni? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
És statisztikailag te vagy a jobb játékos... bruhahahaaaaaaa............. közben meg...
Na... most komolyan... ha ez nem EPIC FAIL akkor mi?! :)
-
Nagy, dagadt med, epic burstdmg-el. -
Oddball29 #335530 Négyéves WoT-pályafutásom abszolút negatív csúcsa és a legtökéletesebb tehetetlenségérzete az AMX 50 B. 30 meccsnyi kínlódás után eladtam a picsába.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.11.24. 00:03:21