World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a felépítménye különbözik, ugyanúgy 38(t)n van. Az a része tényleg nem hasonlít de távol se áll tõle, ha végignézed a németek által használt önjáró lövegeket akkor csak a Marder III M jöhet szóba hasonlóságra.

WoT: Nishizumi77

JeffDunham
Áááááá ez az tényleg. SAV 43. Na ez nem stimmelt. Mert rohadtul nem hasonlított egy Marder-re.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

De ugyanaz, a várost 2 Tigris és 2 önjáró löveg támadta meg, amit most linkeltem nemrég Marder III Ht aminek hátul van a felépítménye azt az elsõ 5 percben ledobálták molotov koktéllel, a másikat bazookával meg jóval késõbb lövik ki, kizárásos alapon csak az maradt.

a videóban amit linkeltem:

- 6:20nál ledobálják molotovval a Marder IIIast

- 9:05 körül fordul a másik önjáró löveg amire kíváncsi vagy hogy mi az (amirõl kiderült hogy egy Svéd SAV 43 marder replikára megcsinálva) torony felé, hogy beköszönjön a snipernek

- 9:55nél céloz rá és lõ

- 13:54nél jön ugyanez az önjáró löveg és lövik ki bazookával.

JeffDunham
De ez a két tank nem ugyan az. Más van a videón és másikat lõnek ki. Ami engem érdekel annak nézd már meg az ágyú mellett a sofõr kémlelõjét és milyen nagy tetõ lemez van a frontpáncél felett.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lunki88
Megnéztem a replayt, hát komám ez nem volt semmi. :D Azért elég nagy mázli is kellett ide, mert az ellenfél egyenként jött rád és a Löwe kivételével mindnek egy lövésnyi hp-ja volt. Szerintem szidhattak mint a bokrot, hogy nem bírtak el egy db WT-vel. :) Amúgy ez esélyes lenne hogy bekerülne egy RNG videóba szerintem ha beküldenéd.
Fú azt a fehér tigrist trailerbõl meg videóból láttam, hát brutál olcsmány az az ISre épített próbálkozás, filmnek közelébe se mentem.

Hát végül is csak ugyanaz a 38(t) a felfüggesztése meg a felépítmény elhelyezése mint a Marder III ausf. Hnak de köze nincs hozzá. Amikre te tippeltél azokhoz nincs semmi köze.

Utána néztem egyébként, ezt akarták replikával megcsinálni egyébként, ez egy Svéd SAV 43 önjáró löveg, az ágyúját kicserélték 75mmesre.

Volt egy másik Marder III is az ausf H a flmbe az viszont biztos eredeti mert teljesen megegyezik az igazival kinézetre:

8-at. A 26 csata 1,5 óra alatt lefutott. Ha alacsony tierrel játszottam akkor mindig +2 tier csatákat kaptam, ha meg t10-be mentem akkor 3x% volt a win chance. Tényleg elképesztõ mi megy ilyenkor a szervereken. Majdnem olyan jó mint karácsonykor .
Csak 75%-os népekkel. :D No gold, no aim, no wh :
DDD

(amúgy honnan van ez a szó hogy kokk? Gondolom prejoratív értelmû de idáig tõled hallottam vagy csak mostanság figyelltem rá)
Maala
És hányat nyertél a 26ból?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pentek ota szinte mindig a fasz rosszabbik felet kapom a jatektol (ricochets, criticals, stb) de most karpotolva lettem a serelmekert :)

Top Gun, High Caliber, Tank Sniper, Pool's Medal, Kolobanov's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

REPLAY

Az elso Kolobanov-om, de a normalis nem a ratyi vedekezos es elfutok a vegen 5 ellenseg elol aztan letelik az ido...

Olvasom a rendõrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam õket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

1v1?

az sg fórum annyira 2014

Kelly hõseiben is ugyanezt sütötték el. De a legjobb a fehér tigris<#eplus2><#alien>

Amúgy néha olyan jókat röhögök, ha google-ba beírom hogy wot sg akkor a második találat a "komoly fenyegetés" vs foximaxi meccs.
Ma sikerült 26 csatát játszani amibõl 25 volt 45% alatti win chance-el. De pofám tudnám verni azt aki ilyen durván belenyúl a játékba.
Solten
A Tigris meg replika volt T-34 alapokon.

Saor Alba

Solten
A Panzer 38(t) alvazara epitve probaltak letrehozni valami Marder III-szeruseget. A keszitok agyszulemenye.

Saor Alba

De oldalról meg pz 38t, mert ilyen görgõi meg annak van... a felépítményben nagyon különbözik a két verzió, meg az eleje,
Inkább valami pz IV alapja van (ha az)
Egyátalán nem úgy néz ki.
JeffDunham
Köze sincs hozzá. Ne nevettess...

Itt lövik ki, látszik oldalról is jobban.

Marder III ausf. H

Benne van a wotba is Marder 38(t) néven.

Én még a gold ammó elõtti idõszakban játszottam vele, akkor nagyon sokat bírt a frontja. Most már nyilván könnyebb átlõni.
De am én is a korábban leírtakat javaslom. Ha top tank vagy akkor nyugodtan mehetsz carryzni. Fõleg ha sok a nálad kisebb tank. Szépen buckáról buckára haladj h a hasa ne látszódjon. T10ben v ha sok az erõs T9 akkor pedig 2. sorból supportálj. De van olyan map ahol nagyon jól lehet vele kempelni, pl: murovanka, malinovka, komarin, csak legyen rajta háló és fullos camo.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JeffDunham
0:48-nál ez milyen tank? Se Stug 3, se Jpz4...

Itt van

Antimat
Még vehetsz
:)

cyka blyat

Akkor én csak 20e-t tudtam volna venni:(

angelus1991ster.blogspot.hu

Antimat
500 db-ot akartam, ha már akciós, csak alapból benne van az 1-es, én meg beütöm az 500-at, enter-enter (gondolom, mert annyi pénzem nem volt, csak 4551-et vettem meg), aztán csáááá :)
De ez azért vol, mert már nem voltam nyugodt pár csata után :) Idióta csapattársak

cyka blyat

Komolyan mondom srácok, ki kell próbálni. Lehet, hogy nektek nem jön be, de nekem már sokadszorra sikerül. Ha nagy a szopóág EU1-en (általában engem oda tesz alapból) átmenni EU2-re. Egybõl sokkal több a csata ahol az én csapatom gyõz, sokkal többet tudok én is sebezni, kurva jó kis köröket mentem már így. Azóta rendszeresen átlépek, ha ilyen van, számtalanszor bejött. Talán az MM véletlen-generátora hülyét kap így, és tévedésbõl a jobbak közé tesz??<#hehe>
Antimat
Jaa, már látom :)) LOL

cyka blyat

patchaou
Ügyes :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egy hónap ? mint nekem?

Duplatornyos , többágyús rendszer szerintetek kell? ( csak hogy ne legyek off ) ha lesz is inkább legyen prémium

( azok amúgy is kis létszámban vannak a csatában)

angelus1991ster.blogspot.hu

Jóvanmá, mi egyszerû földi halandók vagyunk.

@Antimat, nem tett a "hogy" elé vesszõt + a mondatokat kisbetûvel kezdte.
j0nNyKa
fáradjál át esetleg az ilyesmivel a helyére, a moderátor topicba, és meg is látod az okát, ÉS még a wot topic se lesz tele offolva
na, jó ötlet?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ki lett?
Antimat
TomDantes miért lett kibannolva?

Amúgy jó kis nap ez a mai, sikerült 5001 kisjavítót megvennem véletlenül <#buck>

cyka blyat

patchaou
Idióta csapattársak

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

köszi

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
A mark of excellence jelre. Ott van az adott tank statjában és a csata jelentésben is (amelyikben megkaptad).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

mire vigyem az egeret?

popey8
Csak vidd rá az egeret és kiírja. Nekem már van 1 a typeon, bár fura, h csak egy. Elég jól megy vele, többet gondoltam.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

arról találok valami leírást h mire kapom a csillagokat a csövekre?

ja lol, elovlastam, sry. Nekem annyira nem modulérzékeny egyik se...
Szerintem olvasd át újra a postot, értelmezd, aztán válaszolj.
Lol. Leo1 jobban fordul, mint a batchat és kb olyan gyors is. Az szép lenne, ha az E5 olyan mozgékony lenne. Az E5 még a leglassabb 10es med, E-50m mozgékonyságát se közelíti meg. Heavyk között viszonylag mozgékony, de van nála bõven jobb is pl: 50b, 113
Ez a lassúság eléggé relatív, mert medek után igen, lassú, de t95 után 1 rakéta az a tank. Amúgy a hátulról való snipeolgatást felejtsd el, olyan szinten, h normális dmg-t nem fogsz vele összehozni. (annyiszor nem h azzal elégedett legyél)
T9 tankok ellen nyugodtan toljad a hull-down-t. Nehezen lövik át a felépítményt, fõleg ha még mozgatod is (elõre-hátra mocorogsz).
T10 tankok ellen viszont le kell maradni és biztonságosabb távolból lövöldözni, de semmiképp se a leghátsó sorból.
Próbálj meg olyan helyeket kinézni amelyrõl minél nagyobb területet látsz be, de ha felfedeznek akkor vissza is tudj vonulni onnan (legalább arty safe pozícióba), ha ez se jön össze, irány második vonal és használd a DPM-t.
Ja és 5 csata után elég random lehet, de adj idõt neki, legjobb t9 TD, nagyon szeretem, megbízható és én mindig számíthattam rá, nem hagyott eddig még cserben az a tank :D
Ha végképp nem megy, akk meg ugorj be 1 platoonba, ahol heavy-ket visznek, v legalább 1 heavy-t, és azzal menj együtt.
JT az egyedüli tank amivel 70%-t tudtam tartani randomban, solo-ban, magas tierben. Ezen kívül csak hellcat-el voltam ilyesmire képes de az meg op...:D, szval muszáj h menjen a dolog vele, ha mégse, akk ne TD-z :D
popey8
Tanácsot kérnék a JagdTigerhez. Persze még csak 5 csatám van, de úgy érzem, h nem nagyon megy vele a játék. Igaz még csak a stock löveg van rajta, de egyszerûen nem tudok normálisan sebezni. Gondoltam hátulról kéne vele sniperkodni, eddig nem nagyon jött be. Csata közben a mozgástér elég behatárolt, mert tetû lassú és nem ér oda idõben sehova. Ha megindulok akkor is lemaradok a sebzésrõl, mert mindenki hamarabb ér az ellenhez, mint én. Gondoltam taktikát váltok. Irány a második sor, közelharc, használjuk ki a páncélt. 1x bejött. Egyébként meg simán ementálit csinálnak belõlem még sima AP-val is. A felépítmény sem olyan erõs, mint gondoltam, mivel egyáltalán nincs döntve. JP2-ét sokkal erõsebbnek éreztem. Próbáltam a testet rejteni (ami elég nehéz, mert bazi nagy a JT), de ennek mindegy, sajnos T30 apval beforgatva vitte, más esetben töltenek goldot. Érdekes mikor egy JT ellen harcolok, nehezebbnek tûnik átlõni a felépítményt.

Mostanában medeket húztam, rég játszottam a T28 protoval és a CGC-el. Emiatt megszoktam, h csak gondolok egyet és könnyen, gyorsan odaérek bárhova, ha szükséges. A fenti kettõvel nem ment olyan rosszul, de már elszoktam a lassú szaroktól és nem tudom mit csináltam anno másképpen. Biztos kell még jó pár kör, h hozzászokjak a lassúsághoz és átálljon az agyam, de egyelõre nincs ötletem mit kéne máshogy csinálni a több sebzés érdekében.

Ezért jó unique, nagyon ritka tankkal is játszani néha, mert ha az ellenség kiszúr, mindent megtesz azért, hogy kilõjön téged, ennek a hozzáállásnak köszönhetõen nyertük meg a kört mert az ellenségnek 2 heavyje, egy KV-1 és egy T14 maradt nekünk meg jómagam a kaki ágyúmmal, su-85B, arty, stuart. Ha nem rusholnak rám ész nélkóül a végén és hagyják magukat seggbe lövetni akkor nyerték volna :D

Replay

Én bírom a kv 4-et, valahogy a stock ferdi után már nem éreztem hogy lassú lenne :D Aki meg küzd vele kitartás a süti-ig.
Vagy nagyobb alfa(sokszor kiröhögnek a 320 átlagtól),a BL9 is inkább ráférne,mint ez a majdnem td-szerû pontos ágyú egy közelharci tankra.
Nem rossz annyira,csak nem érzed a visszatartó erejét néha.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Teste sokkal erõsebb az E-75-nek, cserébe az ST-I tornya mérföldeket ver a fritzre.