World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
wot nick: PsychoTrooper
nick-et nem adok, akit érdekel megtalálja, de nem fog meglepődni"
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Gamescom-ról: Én attól tartok, hogy idén nem lesznek QR-kódok az E3-ból kiindulva. A stream-et néző emberek közül sorsoltak random a nap folyamán többször bónuszkódokat (amiben volt a 3000 kredit is, trololo) és küldték privát üzenetben. Lehetett még tárgynyereményeket is szerezni + Type-59-et ugye, azokat a stream melletti chat-en feltett kérdésekre válaszolók közül sorsolták ki. A minap kiraktak egy hírt, hogy ilyen most is lesz, úgyhogy szvsz a kódokat is ilyen formában fogják szórni. (remélem tévedek)
Az event naptárban pedig holnaptól van írva egy Gamescom Contest: Attack Now nevezetű cucc. Ha valaki tudna valamit róla, akkor ne tartsa vissza. Én már keresgéltem kicsit, de semmit nem találtam róla. Hírt róla meg szokás szerint majd kirakják, ha kirakják... :D
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"a másik mire reagálni akartam, az a színek szerinti leosztás, higgyétek el, semmi köze a tudáshoz. ezt bizonyítani is tudom.
nem vagyok egy full lila, a statom se túl jó, mondjuk én egy játékost a találati arányáról itélek meg, be szokott vállni.
amióta a 9.2 megy a következő a helyzet nálam: 2 eset lehetséges a leosztásban:
1. magas nyerési százalék, 56-80% között. ilyenkor mindig +2 tierbe tesz, az ellenfél full piros, max pár narancs van közöttük. a meccs eredménye: 10-ből 9 bukta.
2. alacsony nyerési százalék: 15-40% közötti. ekkor mindig saját tierben vagyok, az ellenfélnél nincs, vagy max 1-2 piros, sárga, a többi zöld, lila. a meccs eredménye 10-9 bukta
a másik:
amióta lehet goldot venni creditért a meccseim jórészét azzal nyerem, és nem azért mert noob vagyok, hanem azért mert a +2 tierben csak így tudok sebezni. a kedvencem a KV-1S tank, rendszeresen a tier 8-ok között tolom vele. ott kell a gold. ha nyolcassal megyek ott szintén, mert előszeretettel dobál a 9-10 közé.
a kilencessel automatikusan csak gold.
lejjebb, tier 6 és alatta is használom ha kell, néha kell.
a goldhasználat mindenkinek adott lehetőség, érdemes használni, de nem mindig, ha nem ismered a tankok gyenge pontjait, jobban fogsz pattogni arannyal mint a simával. az átütés 10%-al magasabb, és ha tudod hova kell lőni nincs pattogás.
pedig elég érthető: vegyünk egy példát:
ellenfél FV215 183. és szembe megyek vele az is-8-al. lepattanok róla 10-ből 8x. ő viszont egy lövéssel 1800 hp-t sebet és kilő.
és ez csak egy 10-es a sok közül.
hiába nagy az átütésed papiron, a gyakorlatban sokkal kevesebb. legalább 20-30mm-ert elvesz a csatamotor.
de modok még jobbat:
T-32 vs hellcat
én ültem a T-32-ben, a pálya: himmelsdorf
A t-32 a boltiv alatt, a test takarásban, a torony van kinn, szemben a helcattal. a hellcat 4 lövésből kilőte a t-32-t. én 3x lepattantam róla. a hellcat el sem mozdult a helyétől úgy lőtt ki.
a t-32 tornya 300mm. a hellcat max átütése 170 mm, a sebzése 240
mégis kilőtte a tornyomat.
a videó be lett küldve, és semmi reagálást nem kaptam vissza róla."
nick-et nem adok, akit érdekel megtalálja, de nem fog meglepődni
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.08.12. 19:33:48
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ha én ezt szerkesztem, látni hogy szerkesztve volt,
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.12. 18:51:04

Ezekbe sz*rokba tényleg kell prém lőszer.
Csak hogy felhomályosítsalak, többen írták, hogy kevés a gépük a wothoz, nekik próbáltam volna segíteni, hátha összeraknának belőle egy játékra alkalmas vasat...
Régi szép idők mikor még cod szervereket üzemeltettünk.. Mindig tudtuk mikor kell rcont cserélni...
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2014.08.12. 18:51:23
Valami gyaluló programmal kell megoldani. HDD Low Level Format tool, vagy DBAN, amik minden szektort felülírnak akkurátusan.
Az után már tényleg helyreállíthatatlanok az adatok.
Nálunk a DBAN az előírt gyalu. Vagy a HDD megsemmisítése fizikailag. ( Szétszeded, majd egy acél szerszámmal szétkaristolod a lemez felületét. Ha lehet még meg is hajtod. ) Na az tuti. <#vigyor0>#vigyor0>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Type 59 nem egy nagy szám tank....
Mi ezzel a nyomorult tankkal a jó stratégia ? Már lassan gyűlölöm elő venni is.
Köszönöm szépen.
@Tono34: Még van vagy 25, ami duplára várna :D
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

#321524 Igen.
#321502 "Experience required to upgrade skill" Ez se rossz, bár a 100%-ot tényleg mutathatná.
Nekem tegnap lett meg a 75k crew xp-s küldi és a 2. skillnél 75%-ról 85%-ra nyomta fel. A duplás emberét 92-re.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
There is but one rule: Hunt or be hunted.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Bocs, hogy igy, de nem uj reg-kent nem tudok linket beszurni.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WoT Artyst
WoT Artyst
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"