World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
ts-en biztos megy nekik is azért a panasz (magamból ki indulva)
én szerencsére ts-en ki tudom magamból adni 2 spanomnak, ők is ki adják ott magukból
gondolom akik nem járnak ts-re/nincsenek klánba ők itt adják ki magukból
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.13. 15:27:08
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Örülök, hogy van valaki köztünk, aki a WG fejlesztő csapatának tagjaként tisztában van a játék legrejtettebb tulajdonságaival is. <#vigyor0>#vigyor0>
( Ki kellene már lötyögtetni a talicska tartalmát, de ha lehet ne ide. )
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.13. 15:25:20
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A report gombnak abszolút semmi hatása nincs. Max annyi hogy VérPistike nyomhat egy gombot és attól talán megnyugszik a lelkivilága és addig sem zargatja a supportot a baromságaival. Bant úgy kaphatsz ha csata közben vagy több csata alatt teljesítesz bizonyos kritériumokat. (team dmg, team kill ilyenek) aztán azonnal meg fogod kapni a bant. Olyanról még nem is hallottam hogy valaki napokkal hetekkel később kapott volna utólagos eltiltást mert akkor jött össze a kellő számú feljelentés... de ha téged megnyugtat a tudat hogy foglalkoznak ezzel a gombal akkor nyugodtan nyomkodd csak, elvégre az ilyen embereknek mint te készült ez a feature.

Utoljára szerkesztette: JeffDunham, 2014.08.13. 15:17:23
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Tegnapi uccsó csata: 120-160 pinges csatánál crusader nekiált lődözni a Tigris 1-esem, 6. találatánál kékült 7. találatnál már nem mozdult.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Még csak kék sem lettem. Ezt valahogy ki tudják szűrni.
csakhát lekartam tudni 38ezer xp-t és 29 csatát top10-ben. holnap már csak egy pár csatát kellett volna játszanom a 3 nap prémiumért, amivel könnyben megvan az LTP event.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
WOT nick: tepi1
Biztosan van valami kontroll rendszer, ami alapján automatikusan egy gyors ellenőrzést futtatnak, hogy jogos volt-e a report.
Például, ha AFK-t reportolok, akkor az látszik, hogy valóban nem mozdul már percek óta, stb.
Vagy ha unfair play-t, akkor az akadályozás is látszik a koordináták gyors elemzése után.
Aztán hogy végül is miért adnak komoly ban-t, azt nem tudom. Én egyszer kaptam egy órát egy csapattárs tudatos kilövéséért.
Ritkán húznak fel annyira, hogy megtegyem, de egyszer elszakadt a cérna. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.13. 15:02:01
Ezért fura ha téged meg report alapján bann-olnak. Sok kell ahhoz elvileg nem elég egy-két report. Én írnék a helyedben a WG-nek egy e-mail-t hátha reagálnak.
Márha tényleg ezért kaptál bann-t, és nem más miért.
Szóval már játszani se lehet a férgek miatt. Holnap olyat kapnak , hogy féléves chatbant kapok ezért.
viszont engem nem zavar, mert van a 2 játékos típus: vagy te, aki mindig a másikban keresi a hibát, és veszít, béna, meg van az a játékos, aki nem így áll hozzá, és felfele halad
igazából amíg van a fajtád, addig én boldog online gamer vagyok :)
egyébként van itt a topicban pl. a seriousthreat, ha jól veszem ki az írásokból, ő valami probb játékos itt köztetek
kérdésem: láttad már hisztizni?
másik kérdésem: láttunk már téged nem hisztizni?
harmadik: látsz itt összefüggést?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szerintem ezen még a WG-nél is röhögtek. <#vigyor0>#vigyor0>
kilőttem egy phmc-s autistát és egy pár tankot. gondolom a férgek egyből nyomtták a sportszerűtlen report gombot.
kilőnek, mondom oké , mennék vissza a garázsban de ez fogadott a kilépés előtt.
Sose lesznek tisztában , hogy mennyi az adott tanknak a töltésideje.
Chi-Nunak aztán nagyon de nagyon gyors, 4,12mp , kiváló átütéssel. - férgek ezt képtelenek elfogadni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Érdekes, engem talán ha egyszer akart riportolni egy elmebeteg, mert nem azt csináltam, amit ő akart diktálni.
Többre nem nagyon emlékszem.
Általában az AFK-kat, meg a BOT-nak vélt emberkéket szokták riportolni.
Aki rendesen tolja a meccset, azt nem nagyon.
Egy nap ban. Ja mert nem tudnak játszani ezért reportolni kell orrbaszájba.
Unsportsmanlike Conduct. h
hát ha nekik bűn hogy kilövöm a tankokat és top sebzők között vagyok.
ezért kéne a report gombok használatához valamilyen szint is. 20 ezer csata és 55%
lőni, játszani a Mr. vérvörös többezer csatás 42%-os azt nem tud, reportolni orrbaszájba azt igen,
Biztos voltam benne, hogy van valami a háttérben, és erre ezt most FENTRŐL is megerősítették.
Az összeesküvés elmélet ezzel bizonyosságot nyert. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.13. 14:41:58
De ha nem látnám akkor az első percben észrevenném hogy valami bibi van mert már a pályán való elhelyezkedésük is sokat elárul a képességekről.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.08.13. 14:41:48
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun