418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Hát jól is nézek ki, ha meddel egész meccs alatt 700-1000 méter közötti távolságra kell szorítanom a működési távolságomat az arty becsült helyétől:P
  • Master91
    pályáktól már nekem is tele van a tököm, régen szerettem Ruinberget, de már utálom, mert mindig oda tesz be vagy Winterbergre (mi a szarnak téliesíteni könyörgöm????)

Fjords van már 1 hete minden 4. csatám, Pearl River, Kóreai szaron is sokat vagyok,túlzottan sokat, és kb. ennyi.
    Már nagyon hosszú ideje a 40 akárhány térképből kapok 10-et túlozva.
  • pointer4
    A GC tényleg egy rohadék :D
    Nem tudom segít-e, de csak olyan 700-1000m távolságban képes így belőni. Messzebb nem lő, közelebbre meg nem olyan a szög.
  • yossarianHUN
    A képen látható kráterrel a Conq GC 600-at splashelt belém. Igen, azért álltam ott, feltekeredve a dombra, hogy az arty ne érjen el. Elbeszélgetnék azzal a degenerált állattal, aki ezt is beletette a játékba, mert elvégre más sem kellett T10-be, mint egy gyakorlatilag függőlegesen lövöldöző arty, ami elől még fedezékbe bújni sem lehet, mert nem egyszer a ház mögé (!) belő a rohadék.

Ja és mellesleg ez a Swamp még mindig egy orbitális, megafail szar, gyakorlatilag képtelenség rajta döntetlenen kívül mást játszani, ezért is nagy puszi a WG-nek, hogy ilyen felelősségteljes alapossággal tesztelik a tákolmányaikat, mielőtt implementálnák őket az éles szerverre.

Na elkezdek gondolkodni, hogy milyen pozitívumot írhatnék, mert még a végén hisztisnek tűnök. Hmm. Az IM az jó.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.23. 13:48:47
  • okosszöszi26
    hát nem gondoltam volna, hogy az eddigi LT-s bénázásaim után az utsó LT küldetést 2 hónapon belül meg tudom csinálni, erre második próbálkozásra beütött a szerencse

• pointer4
    :DDDDD Amúgy meg kell hogy kövessem magam, engem is egyre többet basznak fel idegileg :D
    Nem is az, hogy eltalál és megsebez egy normális játékos, csak amikor a legvörösebb retard köcsög célzás nélkül oneshootol :D És persze az az egy lövése volt a játékban, semmi más :D

Levezetés képpen, ilyenkor én is artyzom kicsit :D
    Utoljára szerkesztette: pointer4, 2015.01.23. 13:33:34
  • madmanic
    jelmagyarázat: ők a normális playerek akiknek az artista szarok szétbasszák a játékát...

idióta orosz barom -.-
  • yossarianHUN
    Szerintem az arty needs skill-jihad players mehet a büszke artystákéba:) Elvégre ők a kisebbség, vagy mi a fene.
  • Oddball29
    Osztogatnak ilyen pólókat valahol?
  • pointer4
    “anti-arty jihad players” - mehet is az aláírásotokba XD
  • szabii98
    ez a gif tökéletesen leírja amit erről gondolok
  • yossarianHUN
    - Battle Assistant (the “arty mod”) is currently considered to be added into the game because “it’s less boring”, graphically decent, not dull “satellite view” and seems to have a generally good acceptance amongst players (excepting the “anti-arty jihad players”), no plans to ban the current mod either
  • okosszöszi26
    LT12-vel kínlódtam, főleg mert szakaszozni kell, amit nem szoktam, mert igazi magányos harcos vagyok
  • popey8
    Melyik küldivel gyűlt meg a bajod? Nekem a hatossal, pedig nem tűnik nehéznek, de ilyen mapok, random és csapatok mellett sajnos az volt. Az éjszakai Bulldogos csata után a következőben viszont meg is lett:) A hetes se kutya, de az inkább a másodlagos feltétel miatt.

Tegnap éjszaka érdekes módon nagyon jól adta, napok óta most ment a legjobban (kompenzáció?). Összehoztam egy Foch 155 Ace-t is:) Sajnos nem volt olyan izgalmas, mint a Buldoggal, mert szépen egyesével jöttek a húsdarálóba és még betölteni is engedtek, de azért nem volt rossz:) Beadott pár - a másik oldalról nézve - billentyűzet szétverő kapáslövést:D

Replay

• madmanic
    nm
  • okosszöszi26
    köszi neked is, de közben megcsinálták helyettem a küldetést
  • okosszöszi26
    Még egyszer 10000000000000 köszi a segítségért, és hogy rettentő bénázásom, gyors halálom ellenére összehoztátok nekem a küldetést.

• madmanic
    milyen tier?
  • pointer4
    "Sebezz meg egy lövéssel három tankot."

Na ez a misszió is pipa :)

• okosszöszi26
  • Rivanka
    Mi a nicked?
  • okosszöszi26
    KÖNYÖRGÖM JÖJJÖN MÁR VALAKI LT-VEL SZAKASZBA VELEM, HOGY MEG TUDJAM CSINÁLNI AZT A QRVA KÜLDETÉST, MERT SZÉTB@SZ AZ IDEG

öö.. légyszi
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.23. 11:12:16
  • kingofn00b
    Az nem lehet, hogy azért lőtt HE-vel, mert küldit csinált? TD-nél van olyan, hogy sebezz modult. Ott pl én is HE-t töltöttem az ISU-152-be. Vagy a light küldiknáél, amikor az AMX 13-90 felment tier X-be. és sebezni kellett. Ott is HE betáraz, aztán had szóljon.
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor te már megcsináltad a szakaszos küldiket a t28-hoz? Azért kérdezem, mert szerintem van egy kis csavar bennük. Amikor szakaszban kellett médiummal kilőni 5 tankot összesen, míg a többiek még a stug-os küldinél tartottak és nekik 3-mat összesen, akkor hiába volt meg összesen 5 kill, nem adta meg. Azt hittem valami bug, de mikor én egyedül lőttem ki 6 tankot, akkor már megadta. Szóval a lényeg, hogy szerintem ha mások nem ugyanazon a küldin vannak, akkor neked kell a feltételeket egyedül teljesíteni. Ugyanezt figyeltem meg a td, heavy, light szakasznál is. Persze lehet tévedek, ezért kérdezek valakit, aki már sokáig eljutott.
  • Pales27
    FTR-en tegnap már azt is olvastam, hogy a t10es medek átütését akarják nerfelni. Pontosság nerf, átütés nerf egyértelműen arra megy ki, hogy több goldammot vegyenek. Páncél szerepének növelése ugyan már, profit növelése az igen. Ha páncél szerepét akarnák növelni akkor a gold ammot kéne kivenni.
  • Simulacrum
    Gondolkodtam már ezen sokszor, de tegnap kaptam egy olyan csatát, ahol megvilágosodtam kicsit. Nekem nincs kiírva ez a győzelmi arányszám, de azt láttam, hogy nálunk egyedül én voltam sárga szín fölötti, az ellenfélnél pedig sok zöld volt. Tehát szinte esélytelen volt a nyerés, gondolom a százalék is 30-40 körül lehetett nekünk. Top tank voltam, de sokan voltak még 9-esek mindkét oldalon. A következő történt, a csapatom full rush-t nyomott. Mindenki elindult és nekem csak annyi volt a dolgom, hogy a sok célpont közül a megfelelőt iktassam ki. Jó játékosokra és top tankokra fókuszálva hiába vezettek, a kicsiket utána már könnyű volt kilőni. Összességében azt vontam le, hogy egy gyengébb játékos néha olyan öngyilkos, logikátlan dolgot tud csinálni, ami egy jó játékost simán meglep. Ott jelenik meg nehéztankkal, ahol közepest várnak és fordítva. És ezeket a szituációkat nem könnyű kezelnie még egy kék-lila játékosnak se, főleg ha az ellennél akad egy-két jó, aki direkt rá vadászik.
    És akkor még a randomról nem is beszéltem, amit úgy látszik tovább is fokoznak.

Én abszolút a gold lőszer kivételét támogatnám, de annak is nagyon örülnék, ha visszacsinálnák a régi verziót. Aranyért nagyon kevesen engedhetik meg az aranylőszert, én sokkal jobban szerettem azokban az időkben játszani.
  • VanDaal
    Azért van vele 700 átlagsebzése. T32-vel meg 500.
  • 99lufi
    "A mai kedvencem meg:
    Fullos T29, álca festéssel (mert ő profi) top tank... és HE-vel lövi a Tigrist meg a Csörcsillt!!! Sebez is beléjük 50-80 között lövésenként. Megnéztem csata végén --> 48% wr. Ja és már majdnem meg is van neki az első mark of excellence csillag a T29 csövére... Azt írja, 58%-nál jobb... Ezzel a teljesítménnyel... Szóval 58% még ennél az utolsó hulladéknál is rosszabb!
    Egy ilyen hasznavehetetlen szardarabnak kb 30% wr-en kéne lennie, mert semmit nem tesz hozzá a csapat sikeréhez, de mégis majdnem 50%-on áll a manipulált fos random miatt. Én meg bizonyos tankokkal még az 50%-ot sem tudom tartani mostanában, hiába van velük kiemelkedő átlag sebzésem. De haveromnál is ugyan ez..."

szerintem meg csak küldit próbált teljesíteni amelyikben modult/legénységet kell kiiktatni....arra meg a HE a legjobb válsztás
  • VanDaal
    Lassan tényleg eljutunk oda, hogy sikerül teljesen kiiktatniuk a skill faktort a játékból... De meg is tesznek érte mindent.

Ma is 3 vereséggel kezdtem a játékot, pedig volt közte olyan kör is, ahol a saját hp-m négyszeresét sebeztem. Majd a 4. csatára jött az első győzelem... 100 sebzéssel. Ennyi értelme van az embernek erőlködni, meg jól játszani a sok vérnoob meg botter helyett. Tegnap meg a 8. csatára sikerült először saját tierbe kerülni. Előtte folyamatosan nagyobbak közé szórt, természetesen segg hülye top tankokkal, aztán élvezd a játékot, meg nyerjél, ha tudsz! Volt közte olyan csata is, ahol Conquerorral majdnem full t10-ben lőttem 1800 sebzést. Na mondom, ez rohadt gyenge kör lett. Nézem csata végén. 2. legtöbb volt a csapatból... Már nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. T57 0 sebzéssel, WT E-100 400-zal, meg hasonlók. Ezért rohadt fontos elmászniuk t10-ig...

A mai kedvencem meg:
    Fullos T29, álca festéssel (mert ő profi) top tank... és HE-vel lövi a Tigrist meg a Csörcsillt!!! Sebez is beléjük 50-80 között lövésenként. Megnéztem csata végén --> 48% wr. Ja és már majdnem meg is van neki az első mark of excellence csillag a T29 csövére... Azt írja, 58%-nál jobb... Ezzel a teljesítménnyel... Szóval 58% még ennél az utolsó hulladéknál is rosszabb!
    Egy ilyen hasznavehetetlen szardarabnak kb 30% wr-en kéne lennie, mert semmit nem tesz hozzá a csapat sikeréhez, de mégis majdnem 50%-on áll a manipulált fos random miatt. Én meg bizonyos tankokkal még az 50%-ot sem tudom tartani mostanában, hiába van velük kiemelkedő átlag sebzésem. De haveromnál is ugyan ez...

Régen a legnagyobb nyomorékok simán bementek 40% alá, a legjobbak meg 60% fölé is. Most meg? Mikor láttatok utoljára 35% wr-es játékost? Mert én például idejét sem tudom. És bizony ez nem azért van, mert javult volna a játékosállomány színvonala, sőt. De a pálya változtatásokkal meg az egyre intenzívebb háttér manipulálásokkal sikerült elérniük. Én meg nem hogy javítani, de tartani se tudom a korábbi 58%-os winrate-emet. Pedig nem játszani felejtettem el... Novemberre például 3500 wn8 volt az átlagom, de azóta is 2400-2500 között mozgok, a győzelmi arányom meg ennek ellenére csökken.

Egyre több az olyan csata, ahol már az első pár percben el is dőlt minden. Még ha top tank is vagy, akkor sem tudsz csinálni semmit, ha már a 3. percben 2:9 az állás. Régen is voltak ilyen csaták, de csak néha. Egy ideje meg már inkább ez az általános, és az megy csoda számba, ha érdemi párharcok alakulnak ki, és szoros küzdelemben dől el a meccs.

De úgy látszik, ez még mindig nem elég nekik...
    Még mindig nincs elég sikerélménye az amőbáknak, további változtatásokkal kell segíteni őket! Rontsuk el még az ágyúk pontosságát is, hogy aki esetleg még tudná is, hova kell lőni, az se találja el. Aki meg eddig se tudta, annak oly mindegy, sőt, a nagyobb szórás miatt több eséllyel találhat el weak spotot még úgy is, ha nem is oda célzott.
    És megindokolják azzal, hogy növelni akarják a páncél szerepét... Ha így lenne, kivennék a retek gold ammót randomból, vagy legalább korlátoznák a számát, de erről persze szó sincs, ennyit a páncél szerepéről.
    Meg nerfelni a peneket, meg növelni a randomot, meg a jó ég tudja, mi mindent fognak még kitalálni, hogy a legprimitívebb állatot is mesterségesen 45% fölött tarthassák, a jó játékosokat meg 55% alatt. Hogy a kretének is elmondhassák magukról, ők milyen ügyesek.
    Azért valahol a röhej/szánalom netovábbja, hogy bizonyos tankokkal csinálok 3-szoros átlagsebzéseket az ilyen degeneráltakhoz képest, aztán ugyanazokkal a tankokkal van 4-5%-kal jobb győzelmi arányom a z ilyeneknél... ennyit ér a "skill".

Nekem meg most lett tele a hócipőm az egésszel :(
    Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2015.01.23. 09:10:37
  • lammaer
    És a kör bezárult :)

Annak idején pont igy érveltek az emberk, és talán emiatt is lett creditért elérhető a gold.
    Most pedig kérdezz meg bárkit aki játszott mindkét korszakban, hogy vajon szeretnék e inkább megint visszahozni a goldért-goldot korszakot?

Lehet elmélkedni, ötletelni, mi "öreg rókák" MEGTAPASZTALTUK azt hogy mennyivel jobb amikor randomban csak pár pénzeszsák lő elvétve goldot ahelyett hogy boldog-boldogtalan szórja éjjel nappal. Egyszerűen sokkal jobb az ha kevesen csinálják, még akkor is ha picit bántja az ember igazságérzetét a dolog.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.23. 09:01:15
  • lammaer
    Én még mindíg azt mondom, nem kéne messzemenő következtetéseket levonni az XVM által számot győzelmi esélyből. Főleg nem 5-10%os különbségek esetén.

A 20 meg 80% az elfogadható becslés, de az hogy 45 meg 58... egyszerűen nincs értelme ezen rugózni, mert rengeteg olyan változó van egy csatában amit nem lehet kalkulálni.

Mindíg szoktam javasolni az embereknek, akik az XVM által számolt statisztikákon rugóznak a csata közben, hogy inkább szedjék le az XVMet (vagy kapcsolják ki a csat esély latolgatást), mert rájuk ez rossz hatással van.
  • Kronos79
    Más formátumba mentsd el! Úgy értem, hogy a fájl típusa legyen más. Pl. gif helyett jpg. Ha így se, akkor a kép felbontását kellene kisebbre venni.
  • bekescsaba
    Nem tudok kpet feltölteni...hiába vágom, kicsinyítem paintel, még mindíg magas ...hogyan lehet 35 kbytra méretezni?
  • bekescsaba
    Egy jó kis spot mission....Közeledik a T28 Concept
  • EmR3
    És ez biztos, nem azért van mert esetleg keveset fizettél a wg-nek?

• Antimat
    Szép volt, grat!
    Én is ma a Bulldogot nyomtam, kell a képzés, mert most, év végén vettem vissza funolni (a T37-tel egyetemben - naná, hogy jön a nerfhammer), csak a legények emiatt nagyon zöldek, még 1. skill sincs.
  • técs
    A köv patchben meg nerfelni fogják a normál ammók átütését, hogy ugye újra használthatóak legyenek a heavik páncéljai. Mindent megtesznek , hogy mindenki goldot szarjon. Remélem a saját sírjukat ássák ezzel.
  • Gyuszopapa
    A WG ezekkel a küldetésekkel elérte hogy még több artysta legyen és még azt is hogy most már ne csak a lilák és kékek hanem már a 57 wn8-al rendelkező nyomorékok is szórják az aranylőszert.
    Gratula nekik így tovább fő az agyhiány.
  • popey8
    A fene esne ebbe a nyomorult fehérorosz bagázsba, h folyton "csavargatják" a tankokat. Az egész játékban talán a Buldoggal élveztem a legjobban a játékot (pedig lightokkal vagyok a leggyengébb), erre tönkre fogják teljesen verni szegényt.

Kb. 15 csata óta kínlódok a 6-os küldivel (enne a csatának az elején is ezt próbáltam), az ugyan nem sikerült, de helyette Ace Tankert csináltam, nem is akármilyen csatában. Igazi kéz-, lábremegős meccs volt:) A WN8-as rekordom is megdőlt: 17.017-et kaptam erre a csatára.

Replay

• Userx2
    Napi első küldetésem: