418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rivanka
    Nekem ma meglett, másnak segítettünk, erre malinovkára rakott, ő gyorsan meghalt. Összeszedtem amire emlékeztem lightos múltamból, lett valami 5600.:) Ráadásul a másodlagost is megadta, pedig 1 db láncot nem lőttem.:) Valószínűleg 3-unk közül lőtt vki láncot, és összeszámolja az egészet, mint nálad is, mert mindenkinek megadta, ami kellett.:) Szal azt 3 lightal kell szerintem. Vagy csak bugos az egész ahogy van.:)
  • toma77
    Köszi.
  • Kubukli
    Az már természetes, hogy 2 artynál és hét heavy-nél többet sebzek ezzel a kis pöcsköszörű T37-tel.
    De könyörgöm adjatok már tanácsot az LT-6 küldetéshez, mert megőrülök, hogy nem tudok tovább lépni (2 qrva spot kellene észrevétlenül...)

Igaz, hogy kaptam tanácsot nyilt területű map-okra, de olyanra engem nem rak az MM csak városba.
    Ezen kívül még egy T-71-em van. Esetleg vegyek egy A-20-at?
  • Sherman0070
    de csodaszép név xD
  • Pares
    Grat :D Ehhez nagyon nagyot baszó ágyúval rendelkező értelmes csapattársak kellenek, úgy látom t7+ a minimum követelmény.
  • Rivanka
    Ment a meghívó.
    Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.23. 18:37:59
  • Pares
    Nekem is egy ilyen csata kéne, csak sima sebzés helyett spot sebzéssel :D (LT-15)
  • toma77
    xxxx7777
  • Rivanka
    Én azzal 1 hétig szórakoztam:)
    Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.23. 18:33:52
  • toma77
    Ok. Kösz.
  • Rivanka
    Mi a nickneved bent wotban?
    Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.23. 18:34:18
  • Sunsetjoy
    Toweilee, Rivanka tudnak meghívni téged. És már valószínű hogy olvasták is ezt a hsz-ed, vagy olvasni fogják.
  • toma77
    Segítene nekem valaki, hogy kivel kellene felvennem a kapcsolatot, ha érdeklődnék a HOAX iránt? Jó régen nem jártam erre, nem igazán vagyok képben.
  • okosszöszi26
    eddig észre sem vettem, hogy két medet kilőni egy csatában képtelenség :)
    most, hogy küldetés lett, az istennek sem megy
  • popey8
    Ezt könnyű mondani:) Én sajnos teljesen csak a küdik teljesítésére figyelek, így nem tudok "normálisan" játszani (kb. olyan érzés, mint amikor egy beültetett szervet nem fogad el a szervezet) és átlagban ilyen 1000-1500 WN8 körül statokat csinálok naponta:D

Egyébként már bekapcsolni se kell a küldiket - mármint manuálisan - mert van automatikus bekapcsoló mod;)
  • foxbat88fx
    misszió miatt visszavettem ugye Is-7-et....
    még jobban meggyőzött, hogy a Tier X kegyetlen szar :)

sosem találkozok olyan WT E-100-al vagy FV 215 183-al ami nem aranyat lő...
    de úgy általában mindenki arannyal lő rám...

nem tudom mit lehet élvezni ebben a tier-ben, de hogy ez szarabb mint volt az tuti :D
    meglesznek T28 hvy missziói és adom el mint a szart!!!!
  • McFrost
    Rendszevinyór halál óta nem tudom elindítani a játékot, már 2x letöröltem....
  • Solten
    Nem kell gorcsolni, csak jatssz, ne feljtsd bekapcsolni a gagyi missziokat es ugy is beadja a random :D
  • Master91
    "This micro patch will fix some of the issues spotted on the personal missions."

http://ftr.wot-news.com/2015/01/22/9-5-3-micropatch/
  • Simulacrum
    Mondom magamnak a T71 gyönyörűség után én más lightra nem vágyom, egyedül a Bulldog keltette fel az érdeklődésem, de nerfelik, így fölös lenne váltani, de ha már tesztszerver akkor megnézem a Ru-t magamnak úgyse olvastam eddig róla sehol semmit.
    Baj van...ez valami hihetetlen jóság. Ez a sebesség brutális, nagyon jó az ágyú mind AP-vel, mind HE-vel. Szerencsére nincs jó német legénységem, de még így is kicsit inogok, hogy ez kell nekem.

• Solten
    A missziok bugjait probalkoztak javitani.
  • DasIsFuck
    upper front plate on HD E-100 is not correct, it will be fixed to be the same as it was before, the bar on the top of the turret will also be made smaller
    - HD Tiger P towing “eyes” are of incorrect shape, will be fixed
    - it seems that the 600 gold price for the crew retrain is not final

Csak a szokásos WG
  • Userx2
    Valaki tudja mi volt a tegnapi 14 megás mikropöcsben??
  • DasIsFuck
    t28 jó lenne, mert akkor lenne egy nem német td-m is:D
    egyébként valszeg soha nem szánnám rá magam, hogy elkezdjem akár az orosz akár az amcsi td ágat.
    francia,britről nem is beszélve, annó a csörcsill gán kerrier után elment a kedvem tőlük, még úgy is hogy op páncéllal rendelkeznek..

a német t54 meg nem érdekel, mert nem német tank, nekem ilyen kamu copy nem kell
  • lammaer
    Sztm se kell különösen foglalkozni vele. Lightoknál pl amig nem kellett platon, csak kiváncsiságból néztem mi lesz. Aztán játszottam mind rendesen a lighttal, természetes hogy spottolok, sebzek, ölök :)
    HTnál is dettó, most az nem egy nagy vasziszdasz hogy ölj két heavit, medet. Majd adja magát ha játszok. Max ha sok a cél és lehet választani, akkor az kap prioritást...

Igazság szerint egyik tank se izgat, az első kettő számomra érdektelen, a többi megolyan messze van...
  • madmanic
    heavy platoon valaki?
  • Malarki
    Mi, ez? Ez semmi az igazi ragekhez képest :D Csak várd ki amíg valaki kirak egy artys képet :D

1 hete nem játszottam, most nekiültem megint ezeknek az IM-eknek. A rammolós elsőre meglett(vérvörös Cent le akarta rammolni az E-50-emet...), a kigyújtós meg második csatára, nem értem mit görcsöltetek ezen ennyit :D
  • Tono34
    Visszakaptam a kínai token árát, valami jó is történik ma.
  • yossarianHUN
    Óóó, részemről rage már évek óta nincs, én csak a cinizmus és a rezignáltság keveréke mögül szidom a WG-sek anyukáját az újabb és újabb eszméletlen böszmeségeiket látva. Dicsérném én őket szívesen, csak nem nagyon adnak rá okot.
  • lammaer
    Sztem kicsit játszatok vmi mást, ami rage itt megy az már nem egészséges :)
  • yossarianHUN
    Természetesen. Ebből bevétel származik, mert a sok 12 éves paradicsom lófaszjóska ezek után még élvezetesebben abuzálhatja a térkép másik végén közelharcoló heavyket a buzimobiljából, ergo még lelkesebben rángatja ki az ezreseket apu tárcájából. A térképválasztó bugossága meg ki a fenét érdekel, a játékosok 95%-ának egyébként is hót mindegy, hogy milyen mapra kerül, megindul egy számára szimpatikus irányba, aztán ha az egy 45 fokos hegyoldal Maussal, akkor egye kánya, majd a HE biztos lebontja, ahogy az ellenséges tankokat is. Ehh.
  • Sherman0070
    A sok rohadt vörösnek kedvezni kell mert ha nem makkolnának el mindent akkor véletlen nem vennék a prémium tankokat mert letörülnék 1 nap alatt a játékot.
  • Malarki
    De persze azt a modot ami segíti a seggtúró retkek célzását, na azt 2 hónap alatt a játékba rakják. Most már tényleg elmehetnének a prostituált nőági felmenőjük végbélnyílásába kirándulni.
  • Sherman0070
    Hagyjon már a kurva anyjába ez az egész szar. 1 kibaszott pixel kilátszik belőlem de azt persze 300m-ről elhiteli egy TROLL GUNOS TIGRIS. A paradicsom kurva anyjukat egyem meg ezeknek hogy a WG nekik beadja a pixelshotot is, én meg lepattanok a papír artyról is.
  • madmanic
    itt a hétvége.. 5 csatából 4 disconnect -.-

Agyatlan szarok..
  • Sherman0070
    Valaki jön majd tier7 platoon? Meg kéne csinálnom a szakaszos TD missziókat.
  • DasIsFuck
    Német artikat is le lehetne cserélni "tölténelmileg" pontosabb artikra úgy t7-től, de legfeljebb t8-tól.
    sőt még t5-t6-ra is jutna arti ezekből meg 1-2 td is jöhetne velük.
  • pointer4
    Ezért írtam úgy, hogy nemtom segít-e :)
  • Oddball29
    Ühüm...

• yossarianHUN
    De legalább fél év basztergálás után egy ponton elismerték, hogy bugos a térképválasztó rendszer, majd hümmögtek kicsit, közölték hogy meg lesz oldva, és azóta is bugos:D Ez volt úgy hümm hümm 3-4 hónapja.